- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integrale
veterán
válasz ZavaBalazs #11602 üzenetére
Szerencsere ezzel mar nincs ilyen jellegu gondom, de az elozore nem ment volna mar fel a tok, annyira elallt.
"Bad reklám is reklám too"
-
Lizardman
tag
Sziasztok!
Email fiókkal, azon belül is a Gmail fiók szinkronizációjával kapcsolatos kérdésem lenne:
Meg lehet azt oldani bármi úton módon, hogy egy adott Gmail fiók egy bizonyos 'mappáját' (Csillagozott levelek) visszamenőleg időkorlát nélkül töltse le, de az összes többire maradna az 1 hónap? Egész egyszerűen erre nem találtam beállítási lehetőség. Vagyis van, ha az összes levélre időkorlát nélkülit állítok be, csak akkor sajnos keresni nem tudok a levelek között, ugyanis nem képes (sajnos, de megértem) több tízezer levél között keresni, mert befagy (igen, én is szomorúan vettem tudomásul).Várom válaszotok, köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
-
Szergely83
tag
Ez baromi jó 930-on Dead Trigger 2
Tudom, droidra vót má, de akkor is baromi jól néz ki -
Seangaijin
aktív tag
válasz Szergely83 #11607 üzenetére
Én is leszedtem, csak majd megolvad ez a szar a kezembe...
YouTube csatornám gameplayekkel: https://www.youtube.com/c/seanjrrussel
-
Integrale
veterán
-
Asperitat
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek van mód nem gold telót, goldá alakítani? Vagy is, lehetséges valahonnan beszerezni golden edition házat..
A napokban viszem majd én is győri Nokia pontba szervizeltetni az enyémet elálló kijelzóvel, illetve az én fehér gyári hátlapom fényesedés hibás, ezért már lebeszéltem velük, hogy ez is cserés lesz, és meg is említem majd bent személyesen, ha van rá mód, fekete hátlapra pótolják. Lehet meg kérdezem van-e lehetőség a gold borításra, ha már a touch-ot, hátlapot, és a keretet is cserélik....
Egyébként párom, pár napos 830-ára is próbálom ezt a ház cserét majd meglépni.[ Szerkesztve ]
-
gergotb
tag
válasz bgergo #11581 üzenetére
Én is így jártam, durván javították
15 éve csak Nokiám volt, óvom őket még széltől is, de legtöbbnek volt hibája! Most Lumia 930-am van de szerintem ez az utolsó!
Tavaly szeptemberben vettem, idén januárban kivált kijelzője keretből, kicserélték telefont, majd két hónap múlva kamera mondta fel szolgálatot.
Makulátlan hajszálkarcmentesen leadtam szervizre, erre úgy kapom vissza, hogy fehér hátlap fekete ujjlenyomatos mocskos, fóliát le kellett vennem kijelzőről úgy összekarcolták, ráadásul egy helyen komoly benyomódást csináltak aluminium kereten, úgyhogy megy eladásra, nekem így nem kell.
Slendrián magyar munkavégzésnek én vagyok károsultja. Ennyit ér gyári gari egy állítólag prémium kategóriás telónál. VÉRLÁZÍTÓ!!! -
Szergely83
tag
válasz Seangaijin #11608 üzenetére
Tokkal nem vészes
-
insyde5
aktív tag
Hali
Meg tudnátok mondani, hogy a bluetoot on érkező fájlt ( zip ) hol találom? Fajlkezelőben keresem és a download mappában sem és máshol sem találom.
-
horvath07
csendes tag
Sziasztok!
Nem rég vásároltam egy lumia 93-as telefont magánszemélytől bontatlanul számlával együtt. Olyan kérdésem lenne, hogy a garanciát kell érvényesítenem? Ha itt (http://www.microsoft.com/hu-hu/mobile/tamogatas/warrantychecker/#main) csekkolom az imeimet, akkor azt írja hogy garancia időszakon belül ebben az országban. Azért kérdezem csak, mert magán a számlán nincs rajta az imei szám, mivel több készüléket vásárolt előtte az illető.
Köszönöm a segítséget!
Ádám -
jeni
félisten
válasz horvath07 #11618 üzenetére
Szia
Ha le van pecsételve a Nokia garancia papírja akkor szerintem nem kell vele foglalkoznod. Bár többen írnak arról,hogy úgy adták le a Nokiát javításra,hogy nem volt hozzá igazoló papír a gariról de a szerviz elfogadta az IMEI alapján a javítást. Jogilag nem biztos,hogy ezt mindig is elfogják ily módon fogadni embere válogatva.
Ha nincs Nokia gari könyved hozzá vagy ha van és nincs pecsételve ebben az esetben nehéz az adott számla alapján egyeztetni és igazolni,hogy a kettő együtt van ha az adott számlán nem szerepel az IMEI szám. -
horvath07
csendes tag
A jótállási jegy benne van a dobozában. Mivel bontatlanul vettem ezért azt nem pecsételték, csak a számlát. Azért remélem nem kell majd használnom azt Köszi!
Más valamit kell intézni amúgy a garanciával, vagy csak akkor kell a szervizt meglátogatni, ha már tényleg baj van ?[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz horvath07 #11620 üzenetére
Én úgy kaptam meg a telómat,hogy bontottan,így nem voltam képben,hogy belül van eredetileg vagy utólagosan adnak hozzá Nokia füzetet.
A második kérdéssel nem értem,hogy mire is gondoltál?
Szoftveresen szeretnéd frissíteni vagy esetleg egy másik hátlapot venni hozzá?
Az emberek a szervizt csak akkor látogatják meg ha gond van a készülékkel,illetve ha netalán már csak 1-2 hónap van hátra a gariból,ezért beadják ellenőriztetni.szerk,:
a számlát vidd el az adott boltba ahol lett vásárolva a teló és ott pecsételd le a Nokia fűzetett. Biztos ami biztos alapon ha elveszne a számlád.[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
Végre magához tért a PC-men a beépített onedrive kleins (mivel a dropboxom le fog járni, át fogok térni a onedrive-ra, igaz, telefonon a onedrive alkalmazás sokkal lassabb, mint a dropbox-é, de ez van).
Beállítottam, hogy a jó minőségű képeket, amiket csinálok töltse fel, fel is tölti wifivel, szóval minden OK, a korábban csinált képeket hogyan tudom a legkönnyebben a onedrive-os, pictures/camera roll mappába feltölteni? Van kb 5-600 kép a telefonon. Egyszerűbb, ha gépre átmásolom és úgy töltöm fel a onedrive-ba, nem lesz olyankor galiba? Amikor feltölti a onedrive-ra a 20 MP-es képeket, automatikusan letörli őket a telefonról? Ha nem, be lehet ezt állítani?
Frissült a messenger ma, semmi különöset nem vettem észre, a hívás funkció még mindig nem került bele, kicsit több hangulatjelet lehet elérni, bár elég lassan töltődnek be...
A shazam is frissült, az eddig is jó volt. Ja és a zbox is, ami nem tökéletes, de jobb a gyárinál.[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz Integrale #11628 üzenetére
Oké, csak így ennyi erővel akkor át is másolhatom a gépre a képeket és nem is kell feltölteni... Meg az 5 MP-es képeket amúgy se törlöm a telefonról, mert nem akarok minden egyes képet a netről visszanézni, gondolom az lassú. De jó lesz ez, már bemásoltam a gépen lévő onedrive mappába és már tölti is felfelé a képeket, így a gépen is meglesznek offline, a neten is fent lesznek biztonságképpen és minden ok.
-
Burt1793
veterán
válasz Integrale #11631 üzenetére
Igen, az új képek már automatikusan feltöltődnek (jó minőséget állítottam, szóval csak a nagy képeket tölti fel, wifivel).
A fényerő a kulcsszó, illetve az, hogy stabil-e a 3G. Én igazából nem nagyon foglalkozom az üzemidővel, mostanában van, hogy elfelejtem tölteni és lusta vagyok este felkelni az ágyból, hogy töltőre rakjam, de két napot is kibír úgy, ahogy használom, 24 óra alatt 30-35%-ot merül általában, pedig nap közben végig be van kapcsolva a mobilnet. Persze netezni tablettel szoktam... Messenger, sok zenehallgatás, kis emailezés és telefonálás az általános, illetve egyéb apróságok.
[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
válasz Burt1793 #11632 üzenetére
Nalam a Wifi es a mobilnet 0-24 be van kacsolva, a fenyerovel szoktam jatszani, de manualisan, az alacsony az teljesen le van huzva, a max teljesen maximumon, a kozepes pedig a gyari ala van huzva kicsit. Altalaban az alacsonyat es a kozepeset hasznalom.
"Bad reklám is reklám too"
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Lehet holnap elhozok próbára egy készüléket egy GSM boltból.
Kérdésem, hogy a sim kártya behelyezését követően, kb. mennyi idő amíg "üzemkész" a teló? Értem ezalatt azt, hogy mennyire egyszerű a gmail fiókból leszinkronizálni a telószámokat stb.? Mert eddig droidos voltam/vagyok.
A Blackberry Z10-hez pl. kellett wifi, hogy a telót aktiváljuk, addig a simet sem lehetett aktiválni benne. -
tfery
tag
Letöltöd az áruházból a Google Drive on WP programot és szinkronizálod. Ennyi. Az egész eljárás bejelentkezéssel néhány perc. Én ugyan nem így csináltam, hanem a régi mini SIM-et alakítottam át nanora, és így megvoltak a telefonszámok. De az egyéb kontaktokat a Drive-on keresztül szinkronizáltam.
Ma kezdődik életem hátra levő része.
-
Asperitat
csendes tag
Üdv!
Meg kérdezem most már, így, hogy az Asszony 830-as ánál is ugyan ezt tapasztaltam.
Az miért lehet, hogy a L Camera mindíg bent marad futó programként hiába lépek ki belőle, és csak a programválasztóból kiixelve tudom kikapcsolni mint, ha állandóan futó program lenne?
Ugyan így mindíg a messenger, illetve a letöltött face program is..
Köszi![ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Köszi a választ Uraim!
Még egy kérdés hirtelen: Hány mAh-s töltő van hozzá eredetileg? -
-
hroberto
veterán
-
Declare
őstag
Hello!
Lenne egy két kérdésem a telóval kapcsolatban.
1. Milyen appal, vagy hogyan lehet egyszerűen és gyorsan elnémítani, illetve újra a beállított hangerőre (hívások, üzenetek, érintési hangok stb) állítani a telefont? Ilyen "üzemmódok" menüpontot keresnék végülis. Régi telómon volt általános, utcai, silent stb és akkor azokat konfiguráltam és egyszerűen csak váltottam.
2. Here drive navigacióban jól látom, hogy nincs köztes megálló és semilyen útvonal korrekciós lehetőség, se előre nem tudok tervezni? Azaz csak annyit tud, hogy ahol éppen vagyok onnan navigáljon, ahova menni akarok és ezt is úgy csinálja, ahogy neki jól esik, tehát nem tudom megadni, hogy ezt vagy azt az utat kerülje, ezt vagy azt érintse? Ha ez igaz, ez nagyon gáz. Milyen navigációt használtok?
3. Háttérben futó alkalmazásokat mivel lehet látni, korlátozni? Gondolok itt arra, hogy pl van whatsapp, viber, messenger stb...ezeket hol tudom megnézni, hogy mik "merítik" a háttérben az akkut?
4. Híváskor az alap nokia csengőhang van beállítva. A bajom, hogy híváskor rezeg egyet az elején, aztán kb 4-5 másodperc múlva megint....ez megint csak nagyon gáz, mert zsebemben így nem érzem meg ha hívnak....ezzel lehet valamit kezdeni, hogy rezegjen sűrűbben?
Köszi
jah még egy.
5. Miért van az, hogy van olyan excel tábla, amit nem tudok szerkeszteni? Egyszerűen pont amire szükségem lenne, arra kiírja, hogy nem szerkeszthető.
[ Szerkesztve ]
-
hroberto
veterán
válasz Declare #11646 üzenetére
1. Nincsenek üzemmódok. A hangerő kapcsolóval tudod a leggyorsabban némítani a telefont, és rezgést ki-be kapcsolni.
2. Egyenlőre nincs lehetőség köztes pontot megadni a Here Dive+-ban. Esetleg van Sygic, Waze.
3. A háttérben futó alkalmazásokat a Takarékos üzemmód alatt tudod ellenőrizni, kikapcsolni.
4. A Lumia telefonok nem csörögnek és rezegnek egyszerre. Megoldás: rövid csengőhang.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
horvath07
csendes tag
Sziasztok! Van valami oka annak, hogy fotózáskor automatikus vakun rendszeresen vakuzik? Ez normális ?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest