Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ricsip

    addikt

    válasz Lall #8970 üzenetére

    Szerintem felnőtt ember fel bírja fogni agyilag mi ennek a listának a célja és üzenete, nem kell itt dramatizálni. Lovagoljunk egy kicsit szavakon, mert az egész szakmákat eltart (jogászok, ügyvédek) mellesleg: nem hibalista lenne ennek a hülye összefoglalónak a neve, hanem "ezek nem szimpatikusak ezen a szerencsétlen telefonon" lista.

    Ide jöhet minden, ami fáj: melegszik (ez tény, az más kérdés kinek mekkora az ingerencia küszöbe, és még elnézi ezt),
    az akksit rosszul jelzi ki ezért hamarabb mutatja lemerültnek (ez az én személyes fájásom, azért szajkózom h. elérje az ingerküszöböt / más is bejelentse, így legyen fixálva. Már írtam Nokiának hónapokkal ezelőtt, semmi reakció, ezért folytatom továbbra is a gerillaakciómat)
    nincs rajta értesítési LED (nyugodtan ide lehet írni, mert tény: nincs a telefonban értesítési LED. Még akkor is ha maga a WP8 nem tud kezelni értesítési LED-et, no akkor meglepetés: majd a WP8 összesítő topikba is beírom, nem kerül pénzbe a karakter gépelés ugye?)
    porosodik az izé.. (most már talán nem, ezt is oda lehet írni)

    Nekem rohadtul hasznos tud lenni 1 ilyen szőrözős lista: abból nem leszek okosabb, ha valaki odaírja a fórumba, hogy jajjdeszuper, így tetszik úgy tetszik, stb... 1) mit érdekel engem h. teccik neked v. sem 2) mire használod? Ha egy 14 éves srácnak, akinek nincs Exchange Activesync accountja, nem használ Exchange calendart, nem kell neki VPN, csak a facebookot tolja meg fotózkodik, akkor nem sokra megyek vele ha NEKI TECCIK. De ha van 1 tételes lista: nincs benne külön volume control, nincs benne custom notification sound (van 5 embernek velem 1 légtérben Nokiája, sose tudom mikor jön nekem mail mert mindnek ugyanaz a gyári Nokia csicsergést játssza be), akkor kb. képben vagyok hogy most ezek nélkül tudok-e éni, v. nézzünk inkább másik után. Ezért kell egy ilyen lista, nem a mellédumálás. A Nokiának hiába jelentem, hogy hiányolom a notif. LED-et, teljesen egyértelmű hogy nincs benne, ezt hülyeség lenne megírni nekik. De ha idejövök az oldalra vásárlás előtt, meg tudom nézni a listában, h. nézd má' ebben még ilyen üzenetjelző LED sincs, akkor nem a boltban kell kidobozolni.

    Ui. Ne töröljétek ki, sokáig tartott begépelni...

    [moderáltam egy pár helyen]

    [ Módosította: crey ]

    -

Új hozzászólás Aktív témák