- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
válasz Gabesz77 #9098 üzenetére
Én örülnék neki, ha a mostani peccs kijavítaná és nem kellene minden 2.-3. feltöltés után kikapcsolgatni ahhoz h. az akku töltöttség kijelzése helyreálljon. Nem is a kozmetikai probléma zavar (azaz h. amit kiír az hülyeség) hanem inkább az, h. ezek alapján a telefon ki is kapcsol 2-3%-nál, hiába van az akku valójában még 20-25%-on.
-
-
iHand
tag
Most voltam bent a telefonomért a Nokia Care Pointban, szoftverfrisítést kaptam, remélem megoldja a problémát, viszont ott közölte a mókus, hogy két naponta újra KELL indítani a készüléket.
Mondta hogy ő úgy szokta hogy töltés előtt kikapcsolja, és a töltő akkor vissza kapcsolja, mindenesetre furcsa.
MacBook Pro M1 Pro, EosR, Xbox Series S,
-
jeni
félisten
-
Воланд
titán
aztan en mit csinaljak, hogy ha meg ures garanciapapir sem volt a keszulek mellett? jah, hogy a szerviz nem is foglalkozik vele....
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
jeni
félisten
válasz Set-Comment™ #9109 üzenetére
számla ellenében adnak gari papírt egyes boltok vagy szolgáltatók(?) legalábbis ezt hallottam.
legalábbis az Aquacomp bolt adott gari papírt(OCZ SSD termék),igaz 1000 Ft volt de közben itthon megtaláltam az eredetijét.[ Szerkesztve ]
-
benjonino
tag
-
talamasca
senior tag
válasz Set-Comment™ #9109 üzenetére
De, ad.
Nekem a főpanelcsere is bele lett írva.
Apropó egy hete van megint náluk a telefon...
Írok is a Nokiának, hogy mi újság, mert ígéretet tettek, hogy ránéznek...“Black as midnight on a moonless night.”
-
iOce
tag
Nekem tegnap frissült 14 alkalmazás, vannak újak, mint a storage check, network+, display+touch-ban több állítási lehetőség van stb, ez még ugye nem a GDR2? A phone update azt mondja, nincs frissítés. OS verzió 8.0.10211.204. AT&T gyári függetlenített a teló...
Xiaomi Redmi Note 5 Blue, Apple Macbook Pro 13" 2.9GHz, Dell U2713HM
-
ricsip
addikt
Ez inkább a szánalom kategória, hogy a store program nálam nemsűrűbben, mint 2 havonta veszi csak észre h. vannak peccsek a felrakott kb. 50 programhoz. Ugye forszolni nem tudom az idiótáját hogy nyissa már ki a szemét rendesebben, inkább valami csillagok együttállása, meg kecske kivéreztetése kell teliholdkor, hogy felmenjen a központba, és körbenézzen. A PECCS-2re kíváncsi leszek h. az "imprúv rilájabiliti, performansz-end-szekuriti" kategóriájú bullshitbe ez vajon aznap beletartozott vagy sem, mikor a dzsedi tanács összeült h. mitet javíccsunk a sok sebből vérző vackon 6 hónapon keresztül?
-
-
talamasca
senior tag
Na, ma Megjött a szervízből.
Ismét fődarab csere...Nem cserélték a mobilt.
Még helyben ellenőriztem, hogy HR után feléled e. Igen.Viszont kijelző remegés újra van...
Nem hiszem el...
Szánalom.“Black as midnight on a moonless night.”
-
Blyan
félisten
válasz talamasca #9128 üzenetére
Ha kikapcsolod az olvashatóság napfényben és a magas érzékenységet, akkor is megmarad?
Mondjuk azt nem értem, hogy ha láttad, van ez a remegés (most nem tudom elképzelni mi is lehet vagy hogy néz ki ez), akkor miért nem mutattad meg a csávónak vagy miért veszed át?
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
talamasca
senior tag
Mert ott még nem csinálta, azért.
Direkt néztem.A kijelző remegést úgy képzeld el, hogy vibrál a kijelző.
Igen, már mindent próbáltam. HR-t is. Hiába, bárki-bármit is mond a készülék neve: Nokia Lutriphone.
Már megírtam a tapasztalataim a Nokiának is. (megint)...
Ha egyszer szívok vele, mint vásárló, rohadtul nem értem, hogy mi a f@szért nem lehet kicserélni az egész készüléket...
Bár, ha azt nézzük, a negatív reklám is reklám, csak, ami egy sztárnak jól jön, az egy visszazárkózni akaró cégnek nem biztos...
“Black as midnight on a moonless night.”
-
Lall
veterán
Úgy, hogy néha vibrál, néha nem. Többek között ezt is beleírtam a méretes hibalistámba, mikor leadtam a készüléket. 1 órát biztos fogom ott nyomkodni mielőtt aláírom az átvételi papírt.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Set-Comment™
senior tag
Kicsit mar unalmas, hogy a modik ennyit takaritanak, minek van OFF kapcsolo ha nem lehet hasznalni?
http://itcafe.hu/tema/re_surface_2_vs_lumia_2520/hsz_124-124.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OTP Bank topic
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Assetto Corsa Competizione
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Kupon kunyeráló
- Xbox tulajok OFF topicja
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Politika
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs