- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
talamasca
senior tag
A tárhely nem igaz, van belőle 32GB-os is...
Ott van példának az Apple, aki évente ad ki új vagy ráncfelvarrt modellt. Kisebb is a lemorzsolódás.
Ez a Hetente adunk ki új modellt hozzáállás nem kifizetődő hosszú távon.
Persze, ha ezt hibajavítás miatt kell megtenni....az más kérdés.“Black as midnight on a moonless night.”
-
talamasca
senior tag
válasz Lalllerrr #8450 üzenetére
Nekem meg szerviz előtt nem csinálta.
Én is olvastam, hogy csináljak HR-t, majd megjavul. Csináltam, és majdnem tégla lett. A szervizből visszakapott, lapcserés, kvázi új telefon! Mi ez, ha nem röhej?
Ja, vibrálás maradt!Ahogy olvastam, nálunk kulturáltabb országokban, volt egy tag, akinek emiatt háromszor(!) cserélték a telefont, mindig újra.
Tessenek ezen is elgondolkozni...“Black as midnight on a moonless night.”
-
madd dogg
senior tag
-
talamasca
senior tag
válasz madd dogg #8455 üzenetére
Hagyjuk ezt, mert ettől még a Samsung a földhöz csapkodná a s@ggét, ha a piaci értéke ott lenne, ahol az Apple-é...
De, minek kell idekeverni már megint a Samsungot?
A kérdés: Bejött a Nokiának ez a húzása? Nem, egyelőre gödörben van.“Black as midnight on a moonless night.”
-
Lall
veterán
válasz talamasca #8456 üzenetére
Ket kulonallo piaci strategia és mind a ketto sikeres. Szeretne a Nokia most olyan "kis" nyereseget, mint amit a Samsung produkal mostanság.
A Samsung ugy jon ide, ahogy Te idekeverted az Apple-t.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
-
Set-Comment™
senior tag
válasz talamasca #8446 üzenetére
Az enyemnek is vannak hibai, szet van kopva mar hatul, recseg egy bizonyos ponton, karcos a kijelzo, porosodik a teteje. [moderálva]
De nem sirom tele a forumot mivel nincs tokeletes tomegtermek, nem kapok gyomorfekelyt ha veletlen beragad egy app (valszeg rendszermernokkent konnyebben megelem a szoftveres problemakat mint az atlag) es nem toltogetek feleslegesen tablazatokat.En hasznalom a cuccot, nem simogatom, telefonalok vele, nem a hibait keresem.
[ Módosította: crey ]
http://itcafe.hu/tema/re_surface_2_vs_lumia_2520/hsz_124-124.html
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest