Új hozzászólás Aktív témák
-
regener
veterán
Nézegetem a Lumiás cikkeket és ebben láttam az "AnTuTu v0.8.0 beta" benchmark eredményét a 800asnak, gyorsan felpakoltam enyimre is, de nekem 2600 alá nem ment a pont az eddigi 8futás alatt.
Memory: 420
CPU integer: 910
CPU float-point: 551
2D graphics: 344
Database IO: 155
Storage write: (8MB/s) 80
Storage read: (23,2MB/s) 210
Total score: 2670Csakmert a tesztben szereplő csak 29-et kapott az adatírásra, ami vicces így a 8 teszt után, mert 77alatt még nem jártam (félig tele lévő tárhelynél - igaz egyszer kaptam 107pontot is rá ~10MB írással).
-
Blyan
félisten
válasz Assdak #18052 üzenetére
Anno 4-es hozta ezt kb, de azért ezeket csínján kell nézni, mert bekapcsolt wifi, kikapcsolt mobilforgalom, meg egyéb, tehát valójában repülőüzemmód w/o wifi módban mennek.
A 4S nem hozta az biztos.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
StreetBizTO
tag
válasz Napfénysüti #18041 üzenetére
Ne csak a kijelző méretet nézd, hanem a házat is amibe becsomagolták. A 930 közel ugyan olyan széles mint a 920 és még vékonyabb is. Csak magasabb lett egy picit.
-
nagyúr
válasz StreetBizTO #18055 üzenetére
Vékonyság nem számít nekem, sőt nem is baj ha kicsit vastagabb egy telefon legalább jobb fogni. Viszont hosszban már elég sok lenne. Még ez a 920 is nagyobb mint amit régebben szerettem volna. A 720 mérete nagyon tetszett egy olyan házban elfogadnék komolyabb vasat.
Més que un club!
-
polonic
félisten
válasz Napfénysüti #18056 üzenetére
Epitsd bele IBMer
-
nagyúr
-
Jégkokó
veterán
Ma játszok a telefonommal és azt veszem észre hogy a kijelző nem reagál az érintésekre, majd nagy nehezen sikerül ujraindítanom de sajnos a hiba továbbra is fennált, megpróbáltam még egy ujraindítást és akkor a kép teljesen szétesett és hangyás lett.Viszont a telefon nem halt meg mert rákötve a gépre az megjelenítette a teljes tartalmát illetve a telefon is rezgett az usb re való kapcsolat után.Akkor valószínű meghalt a kijelző és holnap vihetem a nokia szervízbe?
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
neooen
aktív tag
Nem látom, hogy kiírná, de ha néhány alkalmazáson kívül nincs más a telefonon, akkor kb milyen hosszúságú videót tud rögzíteni 1080p-ben? Egy órát ugye simán?
Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
-
neooen
aktív tag
válasz kory24 #18069 üzenetére
Ez van ha "kérdezitiszben" szenvedünk . Ha esetleg valaki szintén lusta számolgatni, egy 17 perces videó 2,4GB lett 1080p-n. Szóval egy szinte szűz rendszerre rámegy majd három órányi mp4 a legnagyobb felbontáson. Az akksit nem néztem, de gondolom kibírna ennyi rögzítést.
Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
-
gyurkikrisz
őstag
A Nokia CC-1043-as tok egy csalódás számomra. Felraktam rá, és alig férek hozzá a telefon kezelőszerveihez, folyton a körmömmel kell keresgetnem őket. 1 óráig használtam. El is adom gyorsan lehetőleg kevés veszteséggel.
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
inthro
aktív tag
válasz gyurkikrisz #18073 üzenetére
Igen ez az egy hátránya van a toknak, viszont cserébe egészen korrekten védi a készüléket. Akár arccal lefelé is lerakhatod az asztalra, de vannak olcsóbb megoldások is e-bay-en.
◕‿◕
-
Bogyó bá'
nagyúr
Érdekes, nekem is ugyanez a tok van, és - azon kívül, hogy ronda - semmi hibáját nem találom, engem nem zavar semmiben, viszont szinte mindentől védi a készüléket...
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Dave™
nagyúr
Én meg vettem egy csomag (9 különböző színű) kemény hátlapot, és rájöttem, hogy ezek nélkül sokkal szebb a telefon, úgyhogy inkább sima kihúzható tokban fogom tartani és vigyázok rá
-
inthro
aktív tag
válasz gyurkikrisz #18077 üzenetére
Egy hete rendeltem gyári 920 állvánnyá alakítható tokot az expansys-tól, ha minden jól megy a jövőhétre megérkezik, mert nincs raktáron, volt akinek nehéz kinyitni, de a nagy többségnek mégis elsőre sikerül. Mind1 a lényeg, hogy tok nélkül tényleg szebb De ha leejted betonra akkor otthagyja a nyomát örökre, szonában meg minek rá.
◕‿◕
-
neooen
aktív tag
válasz gyurkikrisz #18077 üzenetére
Én ezt vettem meg [link] és nagyon jól döntöttem .
szerk.:
inthro:Úgy kell kezelni a telefont, mintha fényképezőgép vagy szemüveg lenne. Azt azért nem sűrűn ejti le az ember. Ha úgy kezdesz el bánni vele, mintha egy kulcs vagy valami teljesen szokványos dolog lenne a zsebedben, akkor jöhetnek a leejtések.
[ Szerkesztve ]
-
kory24
őstag
-
Melack
veterán
Az mitől lehet, ha valamilyen hanggal operáló program - zene, Youtube, játékok - megy, akkor egy statikus alapzaj van, és a program leállítása után 4-6 másodpercig még hallható? Ez szervízes móka lesz, ha jól sejtem. A telefon nem esett keményre, kb 10 cmről az ágyra.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
kory24
őstag
válasz inthro #18086 üzenetére
Ha a bal füledhez tartod akkor a flip a füled mögé nyakadhoz kerül, ami nem zavaró. Ám ha véletlen jobb kézzel veszed fel és jobb füledhez tartod akkor a flip a szemedhez, homlokodhoz megy, Tehát érdemesebb bal fülhöz tenni(, vagy ha jobb fülhöz teszed akkor a flipet hátrahajtani és hozzáfogni a telefonhoz.)
Szerintem csak megszokás kérdése. Eleinte fura talán.Lehet ez védi meg legjobban (illetve az állvány funkciója is igen hasznos néha), de el is takarja nagyon a telefont.
-
inthro
aktív tag
-
MODERÁTOR
-
kory24
őstag
válasz Viktor0610 #18089 üzenetére
Értem, végülis lehet áthallatszik úgyis hang, még nem próbáltam
-
inthro
aktív tag
válasz kory24 #18090 üzenetére
Dede ezt a tokot rendeltem meg, nagyon köszönöm a linkeket és a képeket.
Itt Dublin-ban nem tudtam máshol beszerezni, mert mindenhol kifogyott és nem rendelnek utána... Így maradt az expansys, ha nem szállítják a jövőhéten, akkor marad, hogy hátha otthonról kipostázza valamelyik cég.
Mégegyszer köszönöm◕‿◕
-
MODERÁTOR
-
chosa921
tag
Sziasztok!
headsetet szeretnék venni a lumiámhoz , bluetooth-os kéne nekem, melyiket javasoljátok?
Üdv.:Peti
-
neooen
aktív tag
válasz chosa921 #18095 üzenetére
Ez engem is érdekelne.
Melack:
Képernyő feloldásánál nem csinálja? Egy hete írtam ilyesmiről, nálam ezt csinálja [link] . szerk.: Én ha a fényerőt maximumra állítom, akkor a sípolás eltűnik és helyette csak ez a statikus alapzaj marad.
[ Szerkesztve ]
-
Gyufaaa
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest