- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Eeees... Misaly orulhet, jon az update a 920-ra, ami fixalja a mosott kepek problemajat.
while (!sleep) sheep++;
-
XFishboneHUN
senior tag
Eszem megáll, hogy két hete vadászok a Lumia 920-ra fehér változatban a kékeknél, de ahol voltam üzletben, sehol egy darab nem volt belőlük és azt se tudják mikor fognak hozni! Sőt az egyik boltban az eladó akkor hallott először erről a telefonról, amikor én rákérdeztem! Megkértem az egyik üzletbe az eladót, hogy rendeljenek egyet, de visszautasították a rendelést a központból, hát az eszem megállt, amikor felhívott a minap és ezt közölte velem!... Ja és mondta, fogalma sincs mikor fognak tudni hozatni! Na mondom köszi!...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
XFishboneHUN
senior tag
Találtam egy viszonylag jó szilikontokot, ahogy néztem elég sok színben lehet kapni: kék, lila, fehér, átlátszó, piros és fekete változatban! Cimo S-Line Gel Case a neve: Itt nézzétek meg, ha gondoljátok. Ez például az átlátszó, ami a linkben szerepel.
[ Szerkesztve ]
-
Peetey91
senior tag
válasz XFishboneHUN #1754 üzenetére
Ezt néztem én is, rendelhető a német amazonról is, onnan gyorsabban megjön.
-
zazu001
tag
sziasztok!
olyat be lehet valahogy állítani, hogy ha egy feladótól érkező emailben egyszer már engedtem, hogy letöltse a képeket, akkor onnantól kezdve ami tőle jön, azoknál töltse le a képeket?
ilyen opciót még nem láttam, hátha kiszúrta valaki...
előre is köszi! -
StLui
veterán
Nem találom, hogy kell kedvencekbe felvenni telefonszámokat? bár lehet ez inkább WP8-as kérdés
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
válasz catroot #1758 üzenetére
Köszi, csempére rájöttem, hogy kell, ez jó, de csoportot el sem tudom képzelni, hogy kéne létrehozni. Gmail-es csoportokat sajnos nem látom itt sem, mint ahogy iOS-ben sem láttam. jaj, de van valami csoport izé, most jut eszembe, ott van valami "család" is de onnan ki is léptem, mert hiába hívtam be a feleségem a család szobába, csak WP-s telefonost lehet ha jól sejtem.
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
John_Deere
tag
válasz XFishboneHUN #1752 üzenetére
Szerintem azt nehéz kijelenteni, hogy nem lett keresett okostelefon a Lumia új szériája (akár itthon).
A T-equila honlapján is készlethiányt jeleznek, szerintem az éven már nem is nagyon lesz se itt, se ott. Lassan ünnepek és újév.
Januárra viszont kíváncsi leszek, de sajnos addig ki kell várni. Kora tavaszi árakra is kíváncsi leszek esetleg egy új frissített készlettel majd. -
zazu001
tag
próbált már valaki elvirán vett qr-kódos jegyet 920-szal megnyitni?
az előbb próbáltam, de se a microsoft-os pdf readerrel, semmivel nem sikerült, más pdf-eket pedig simán megnyitotta.
ha van tapasztalat, akkor osszátok meg, ha még nincs, akkor viszont figyeljetek erre, nehogy ezért büntessen meg a kaller.
valakinek volt más pdf fájlokkal problémája? -
talamasca
senior tag
iPhone 4S lecserélésén gondolkozom.
Van valaki hasonló cipőben? Vagy aki már váltott.
Megéri/megérte?“Black as midnight on a moonless night.”
-
Peetey91
senior tag
válasz talamasca #1770 üzenetére
i4-rol valtottam, nekem megerte, mar untam az iOS-t. App (foleg jatekok) tenyleg kevesebb, tehat ha sokat jatszol erdemes meg varni, hogy megindul-e a nagyipari jatekfejlesztes. (van egy iPadem is mellette, igy en a telefonon telefonaltam, email, bongeszes, stb. Netezni pl sokkal nagyobb elmegy Lumian!)
Kameraja, kijelzoje egy csoda, van par funkcio ami fura iPhone utan, de siman szokhato. Meg hat Nokia, mindig is a szivem csucske volt! Nem mintha az Apple nem lenne, de az i5-tel szerintem kicsit elszurtak a dolgokat, iPad 3-4-mini detto. -
StLui
veterán
válasz talamasca #1770 üzenetére
Sima 4-ről váltottam, a csempék okozta optikai orgia még lázban tart. Vannak "küzdelmek"
Játszani telón nem szoktam, arról semmit nem tudok.Negatív:
FB notification borzasztó, i4-gyel sosem volt ilyen rossz.
Kicsit zűrzavaros a felület még, lehet megszokom, nagyon sok helyen érem el ugyanazokat a dolgokat, ez a kapcsolatokra vonatkozik, de annak minden formájára.
Fél éve tértem át gmail-re, oda tettem be a többi email címet is, ez most itt nagyon nem akar összejönni, de lehet csak nem jól állítok be dolgokat.
Runkeeper hiányzik igazán egyedül innen az appok közül.
Fogalmam sincs, hogy kell némítani hirtelen, ha lehet egyáltalán.Pozitív:
Keveset telefonálok, sokat FB, net, ezért a nagy képernyőt szeretem, sokkal jobb olvasni rajta (futáshoz viszont túl nagynak érzem a telót, még el sem mertem vinni magammal, de ma elvitték az i4-et így kénytelen leszek)
Wifin pörgősebben jönnek be az oldalak, de FB appon keresztül nem.
Fényképező sokkal jobb mint i4-en gyenge fény mellett főleg.
Tegnap késő este sokkal több appot kezdtem találni mint 1-2 napja, létezik, hogy ennyi újabb van, vagy mifene?
Szóval én azon vagyok, hogy megszeressem.
(A leírásból látszik, hogy elég amatőr felhasználó vagyok)Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
-
talamasca
senior tag
T-nél egyelőre nincs és nem is tudni mikor jön.
Jó lenne, ha a következő szállítmány már fehérben is jönne...“Black as midnight on a moonless night.”
-
StLui
veterán
válasz Egonyolc #1775 üzenetére
Köszi! nem pont így volt, de sikerült, ha a hangerőgombra nyomtam bejövő hívásnál akkor elnémult, ha a feloldó gombra akkor elnémult, és lezárt a képernyő is!, hogy ne is látszódjon a bejövő hívás, ez akár hasznos is. Szóval nem is jött be csengés rezgés amire " bökhetnék.
-
kpal
nagyúr
nézzétek csak mi vana facen [link]
-
attszil
tag
Sziasztok!
Hát én is i4-ről szoktatom át magam, teljesen hétköznapi felhasználóként.
Eddig összességében tetszik a WP8 és persze maga a teló is.
Most azonban van egy furcsaság, az alkalmazások oldalon most bekerült egy betűs regiszter,
azaz az alkalmazások nem csak szépen egymás után sorakozna betűrendben, hanem mint a kapcsolatokban
csoportokra oszlanak a kezdőbetűk külön jelölésével.
Eddig nem így volt, néztem a neten videókat ott van ilyen is meg olyan is.
Valaki tudja, hogy ez állítható-e vagy mivel hoztam elő?Üdv.:
13T pro
-
Blyan
félisten
válasz attszil #1780 üzenetére
45 alkalmazás (játékokkal együtt) után megjelenik ez automatikusan. Ha visszalépsz a 45 alkalmazás szám alá, akkor megint eltűnik.
Hasznos dolog, főleg ha már 100 fölötti az appjaid száma (rákattintasz egy betűre és kiválasztod a kívánt betűt, hogy az alkalmazásaidhoz juss - vagy használd a keresés jelet a felső sarokban - nem tudom, hogy WP8 alatt is megtalálható az).[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
XFishboneHUN
senior tag
Ma ünnepélyesen is beléptem a Nokia Lumia 920 tulajok körébe! Csak kár, hogy karácsonykor fogom megkapni hivatalosan!
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Mr. Double B
tag
Nézzük csak:
Kábel nélkül nincs FM rádió.
Kábel nélkül a 2 fülesbe kellene rakni aksikat, gomboknak és minden elektronikát, tehát úgy néznél ki mint egy cyborg-popdíva a 80-as évekből, két bazinagy klipsszel a füledben.Így viszont a kis kütyü felcsíptet a táska pántjára/kabátra/zakóra/ingre, standard, cserélhető füles a füledbe, a teló meg elrakva, vagy a kezedben, és nem harcolsz a kábellel.
Én SE MW600-al nyomom vagy 2 éve, és nagyon hasznos kis jószág.
Mr. Double B
-
kpal
nagyúr
válasz XFishboneHUN #1784 üzenetére
Hogyhogy ,Jézuska hozza !
-
adamadd1
tag
Na ki akar magának szürke l920-at ?
[link]Apple Iphone 6 , Microsoft Surface 2
-
Yogibear974
senior tag
-
adamadd1
tag
válasz Yogibear974 #1792 üzenetére
Készítenék , de még csak most találtam meg nemhogy már meg is vettem , és várok hátha lesz ciánkék is.
Apple Iphone 6 , Microsoft Surface 2
-
vardill
csendes tag
Tapasztalt valaki olyat, hogy zenehallgatás közben ha egy számot ismétlésre állít, akkor a második lejátszásnál cirepelő hangot ad ki 2 másodpercenként a telefon és a füles is, olyat, mintha "akadna"...viszont ha számot váltok akkor abbahagyja...
a fagyások meg ez miatt kezdek csalódni és nagyon erősen gondolkozom azon hogy elállok a vásárlástól és visszaküldöm a T-hez. Most úgysem tudnak másik készüléket adni, mert kifogytak szóval inkább nem várok heteket, hogy küldjenek újat... -
Baroc
tag
-
kpal
nagyúr
válasz XFishboneHUN #1796 üzenetére
Jol van az úgy legalább tényleg ajándék lesz.
-
PakoA
csendes tag
Hali!
Mindegyik 920-asnál jelentkezik ez a recsegés?
A 820-as is recseg?én nem kockulok! csinálom a kockákat :)
-
Gyufaaa
veterán
válasz XFishboneHUN #1796 üzenetére
Lehetek a tesód?
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogász topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest