- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
zazu001
tag
köszi az infót!
érdekes, mert nekem volt ezek közül amiket már frissített magától, de néhány kimaradt...nem értem a dolgot...más: tapasztaltatok már olyat, hogy felhívtok valakit, és időnként a kijelző tök inaktívvá válik? tehát ha elveszed a füledtől, akkor is sötét marad, a hívás folytatódik, tudsz rendesen beszélni, de nem lesz aktív a kijelző, csak akkor ha már a másik fél letette a telefont. illetve ha nincs szerencséd, és nem veszi fel, akkor mivel nem lehet megszakítani a hívást, akkor hagysz egy-két nemtudomhány hangposta üzenetet...nálam most ez történt, kb 3 percig nem tudtam aktívvá tenni a kijelzőt, nyomtam a gombot, felvillant egy tizedmásodpercre a kijelző, de nem tudtam megnyomni a hívás végét, ki se kapcsolt hosszan nyomva a gombot...aztán a végén nemtudom mitől mégis megszakadt a hívás, lehet hogy a hangpostának is van 'vége' és azért szakadt meg a hívás...
rem érthető amit leírtam...szóval más is találkozott már ilyennel?
kezdenek kétségbe ejteni ezek a híbák... -
Joubert
tag
egy két tapasztalat meg észrevétel... eddig nagyon elégedett vagyok, pedig a méret megszokás ill a rendszer korlátozottsága miatt voltak fenntartásaim. méret: nem is tudom mit aggódtam, semennyire nem érdekes. az smsnél zavartó hogy nem lehet nagyon ékezetet írni mert akkor megrövidül az sms (írtátok hogy balra dőlőt kell, de ha magánhangzóra megyek akkor csak egy félét ajánl fel). sms nél szintén zavaró a sms jelentés hiánya, főleg hogy egy lumia 800-n van ilyen. :S
kérdés: hogy lehet (ha lehet egyáltalán) a szundit meghosszabbítani? mert most ahogy néztem 10 percenként újrariaszt, de nekem jobb lenne 20 +alvás!
akkumulátorral kapcsolatban meg igencsak meglep, hogy bár nem volt még teljesen lemerítve, de pl tegnap este 8 kor vettem le a töltőről, nyomkodtam. neteztem, programokat töltöttem le, még kicsit telefonáltam is és most még 90% on van...Lumia 920 White T-Mobile ; Ipad Air SpaceGray
-
zazu001
tag
-
königarjen
tag
Azért én is "fázok" a szerviztől.. ha már kifizetek a telóért ~160at akkor nekem ne ragasztgassák, hanem cseréljék ki
Rot und Weiß ein Leben lang! * FC Bayern!
-
zozzzzzzzzzz
tag
Sziasztok,
Lenne egy kardinàlis kérdés: Nokia maps, ùtvonaltervezés, Budapest, BKV.
Végre a kezeim közé kaparintottam egy 920-ast es kipròbàltam a tervezést. Hàt ....
A villamost még szerette, de hàrom trolimegálló helyett elküldött sétàlni ...
Ezzel mi a tapasztalat, lesz jobb, folyamatosan javul, vagy felejtő? A Facebook sztori, gmail nem gàz, viszont ez nekem fontos lenne. És ha màr van sajàt térkép akkor ne a gugliét kelljen hasznàlni .... -
sereeff
aktív tag
-
königarjen
tag
nos meg is jártam a T-mobile-t.. Részsiker, hogy elküldték a Nokiához, kíváncsi leszek a fejleményekre. Viszont elég sokan özönlöttek be a T-be épp, így a hangzavar miatt nem igazán hallottam a szervizes utolsó (legfontosabb) mondatainak egyikét. Valami olyasmit, hogy kb 2 hét, de 1 hét múlva már lehet lesz fejlemény.
Akkor oda kell mennem érdeklődni, vagy postáznak valamit?Rot und Weiß ein Leben lang! * FC Bayern!
-
Kasya
nagyúr
válasz königarjen #2515 üzenetére
Oda kell menned, illetve telefonon jelezhetnek.
-
Misály
addikt
3 hét is lesz, és készüléket egyben a nokia soha nem cserél, csak hibás elemeket. Elég moduláris a felépítése mindegyik készüléknek.
-
XFishboneHUN
senior tag
Az én telóm már két hete szervízben van (csütörtökön lesz 3. hete naptárilag, hogy beadtam) és még se híre, se hamva! Szóval bőven lesz az 2-3 hét!
Igen, be kell menni a boltba érdeklődni, vagy nem tudom nálam a Telenornál kértek telefonszámot, amin tudnak majd értesíteni a szervízállapottal, készenléttel kapcsolatban, nem tudom ez T-mobilenál hogy van, de gondolom hasonló a szisztéma!
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
Misály
addikt
válasz XFishboneHUN #2520 üzenetére
Jo de neked eleg egyedi problemad van Egyebkent szolgaltatot ki kell kerulni es a legkozelebbi nokia care-be erdemes menni.
[ Szerkesztve ]
-
XFishboneHUN
senior tag
Mondjuk ez igaz! Elég egyedi eset az én problémám! Sőt megmerem kockáztatni, hogy az országban egyedüli probléma, amivel az én telefonom küszködik! Bár a 4. hét után az üzletszabályzat szerint kötelesek kicserélni egy újra!!! Nálam a Care nem vált be, így én kénytelen voltam Telenoron keresztül leadni!
königarjen esetében igen, ott már Care-nél kellene próbálkozni!
[ Szerkesztve ]
-
königarjen
tag
válasz XFishboneHUN #2522 üzenetére
hát kíváncsi leszek, innen is a Nokiához küldték, miben különbözött volna, ha egy Nokia Care-be vittem volna?
Rot und Weiß ein Leben lang! * FC Bayern!
-
zazu001
tag
én nagyon reménykedek az update-ben, ami nemsoká talán hozzánk is elér. anno emlékeim szerint az 5800-nál is sokat javítottak az összhatáson egy-egy update-tel. remélem ez most is így lesz.
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz königarjen #2523 üzenetére
Amikor én voltam a Nokia Care-ben ezzel kapcsolatosan, úgy ahogy felvilágosítottak. Miszerint, ha te beviszed mit tudom én kijelző problémával, vagy más Nokiához tartozó bármilyen szoftveres??, hardveres, vagy külsérelmi problémával, ők azt csinálják meg, míg ellenben ha te szolgáltató által adod be, az előbb felsoroltakat is megcsinálják természetesen, plusz csak szolgáltatón keresztül tudnak csak a szolgáltatói problémához hozzányúlni.
[ Szerkesztve ]
-
Joubert
tag
továbbra is nagyon tetszik a telefon, de ez a push funkció (hiánya) kiidegel... :S mondhatjátok sokan hogy nem fontos hogy elérjenek Viberen vagy Facebookon, de sztem manapság ezek az alternatív üzenetküldések (nem beszélve a Voip hívásokról) igenis nagyon fontosak, főleg egy facebook notification! a viber még csak csak megy, az esetek 90%-ban azonnal megérkezik az üzenet, fenn a sáv tetején rá is tudok bökni, ki is irja már ott, de mikor rábökök és megnyit a Viber akkor pl eltellik egy két mp míg a chatben beugrik az új üzenet! :S illetve ha válaszolok akkor is, nem azonnal jelzi ki hogy megkapta e az illető vagy sem! (ez is fontos lenne!) Hanghívás meg hát ugye egyáltalán nincs még... de arra legalább van ígéret hogy hamarosan! (november óta!? ) a facebook meg inkább sosem megy, most hogy kitettem a lezárt kijelzőre a facebookok az értesítési sávba, most kb 10-ből kétszer jelez azonnal hogyha történés van... de ez is nem értem milyen alapon megy/nem megy! :S ha ezek nem lennének így akkor téleg tökéletes telefon lenne számomra, de ebben az a gáz, hogy sztem ezek manapság nem nagy műveletek, mert amíg nem volt meg a 920 egy Samsung Galaxy minit használtam, ami előbb megjelenítette pl a facebook jelzéseket minthogy az előttem lévő gép kiírta volna fenn a bal sarokba pirossal!
Lumia 920 White T-Mobile ; Ipad Air SpaceGray
-
btudos
nagyúr
válasz Joubert #2526 üzenetére
Ugyan nem Lumiám van, de leírom a HTC 8X-szel szerzett élményeimet, tapasztalataimat ide is, hátha segít eligazodni.
Egyrészt a Viber: Egy kalap szar, maga a fejlesztőgárda rohadjon el, mocsok banda. Kihoztak hosszas ígérgetés egy szinte használhatatlan béta állapotú cuccot, hanghívás nélkül, hogy ez van, majd reszelnek rajta. Volt ez WP7-tel, valamikor május-június környékén. Júliusban jött a bejelentés, hogy rendes Viber WP7-en csak Nokiákra lesz, lett is, működik is elvileg, HTC-m volt akkor is, nem próbáltam. Na mit kaptunk mi nem Lumia tulajok? Átnevezték a bétaként alkalmazást Viber Messenger-re, és anélkül hogy megpiszkálták volna az alkalmazást (ami gyakorlatilag használhatatlan azóta is) azt mondták hogy ez a végleges, egészségünkre. Jött a WP8, Viber itt már a Nokiákra sincs, maradt a Messenger, ami nálam annyit tud, hogy megkapom az üzenetet amit mondjuk droidról írnak nekem, de válaszolni nem tudok, mert azt mondja hogy a partnernél nincs telepítve az alkalmazás. Hozzáteszem hogy az ugyanilyen funkcionalitásre kihegyezett Whatsapp WP7-en és WP8-on is tökéletesen működik valamilyen csoda folytán.
A Facebookhoz: Ha timeline post-ról, comment-ről, request-ről vagy photo tag-ről jön értesítés, azt megkapom 5-10 mp. késéssel push-on keresztül az esetek 98 %-ában. A maradékról szerintem szimplán nem küld értesítést az alkalmazás (csoporton, vagy eseményen belül történő dolgokról sem, hiába tartozik bele a korábban említett csapatba az értesítés típusa), ezért érezzük úgy mintha szelektálna. Emögött nincs hivatalos megerősítés, soha nem lesz szerintem, de a saját tapasztalataim alapján olyan 80 %-ig biztos vagyok abban hogy ez a magyarázat az értesítések esetlegességére.
Nagyon más téma, de hasznos lehet:
3rd party video player, nem tudom milyen, de egy próbát megérhet.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Dj_Tiesto
csendes tag
Sziasztok!
Én is fontolgatom a telefon vásárlását, ebből adódóan olvasgatom is a hozzászólásokat. Amit nem láttam, hogy van köztetek olyan aki a telefont használja Qi (wireless charger) töltővel? Fatboy párnát (is) szeretnék, csak nem tudom,h van-e gyakorlati haszna, a kábelt kivéve.
Ha igen, ezt a töltési módszert befolyásolja-e ha a telefonon van tok? pl egy ilyen
Amitől még tartok, az a recsegés előjövetele, de nem tudom, hogy a hozzászólók hány százalékánál fordul elő. (itt lehet jó lenne valami 1x szavazós féle így lehetne látni,h 50-ből 5 telónál vagy 30 telónál fordul elő a probléma)
Előre is köszi a válaszokat.
Üdv
-
HuTi.HUN
tag
válasz Dj_Tiesto #2528 üzenetére
Nekem van sima wireless és fatboy is, mindkettő klassz. A Fatboyt jobban szeretem.
Tokkal is működik. Defenderrel is megy, többen próbálták külföldi fórumokon. Nekem sima szilikon tok van, azzal sincs gond.A recsegés sajnos elég gyakori, de az újabbaknál szerintem nem lesz gond. Azt biztosan állítom, hogy nem tervezési hiba, mert láttam tökéletes telefont.
-
Rapier
csendes tag
válasz Dj_Tiesto #2528 üzenetére
Nekem is van Fatboyom hozzá munkahelyen azt használom, mert igy nem kell ki-be húzogatni,csak leteszem-felveszem, mindig a kezem ügyében van. Otthon, utazásnál meg marad a vezetékes töltő, mert az kisebb.
És +1 NEM recsegős! Sőt nem fagyós, nem lassulós, 1 hónapos óriás bébi! -
Kasya
nagyúr
NFC-t hasznalja valaki? Esetleg tudja tesztelni valaki hogy felismeri-e a paypass, oyster, ov chipkaart-okat vagy/es hasonlokat?
-
talamasca
senior tag
Megnéztem ezt az Yxplayer-t, sajnos egyelőre nem szabad megvenni...
Hardveres dekódolással nincs hang, Anélkül meg szétesik a kép.
A felirat kódolást meg nem lehet állítani.
Reméljük javítják...
:/“Black as midnight on a moonless night.”
-
Firehand
tag
Ilyen sem lesz nálunk egyhamar... 100$ ár és ingyen vezeték nélküli töltő
[ Szerkesztve ]
Ha kicsi a tét a kedvem sötét....
-
Vezér
tag
Indukciós főzőlap vajon mennyi idő alatt töltené fel?!
Kíváncsi vagyok de nem merem kipróbálni. -
Joubert
tag
néha feltűnik egy fehér pötty fenn az óra melletti sávban? az mit jelent?
Lumia 920 White T-Mobile ; Ipad Air SpaceGray
-
kbencee
aktív tag
Sziasztok!
Holnap jön meg az én telefonom is, és szeretnék érdeklődni, hogy van-e valami olyan típushiba, amire első körben oda kéne figyelnem?
-
Dj_Tiesto
csendes tag
válasz busman_ #2540 üzenetére
Szerintem is sok érte a 18K, ezzel (ZENS Wireless Single Charger for Nokia Lumia 920) szemezgetek az ára is barátibb 11K.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Külpolitika
- PayPal
- iOS alkalmazások
- Farming Simulator 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest