Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tom956ster

    aktív tag

    válasz Mr. Double B #16601 üzenetére

    Mostanság keveredtem csak ide, olvasgatom a topicot, lehet hogy egyszer majd L800 tulaj leszek. Azon kívül, hogy rettenet mód tetszik, nem tudom más indokot felhozni a pártján, tán a Nokia szolgáltatásait. Az hogy alszik a wifi számomra nem para, csak otthon van wifim, ha valakinek sürgős, ne emailozgasson nekem, hívjon fel, vagy hagyjon békén. Munkaidőben az asztalin megy egész nap az outlook, és van egy 5 gb-s csomagom, amit a múlt hónapban majdnem teljesen elhasználtam (melóban).
    Androidon kezdetben volt egy ilyen nyűg (még anno az 1.6 idejében), de megoldottuk egy appal az egészet. Aztán meg az akku fosta össze magát az egész napos wifitől és nem ment egy napig sem a csodamasina. Megoldottuk a problémát? Látszólag. Ha nem kell az alvó képernyő mögötti letöltés, akkor pont elég a 2G-s mobilnet is, mivel azon is becsippan az email, vagy az üzi. Sztem.

    Bocsi a belebeszélésért, csak ez az én véleményem a témáról.

    3D civil engineer / Dell Precision M7720 /desktop workstation: Gigabyte GA-Z170XP SLI | i5 6600k | 2x16 GB Jigsaw|2 x ASUS GTX 1060 6GB | Server: HP Gen 8 Microserver

Új hozzászólás Aktív témák