- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabeszka
aktív tag
válasz Remittenda #3850 üzenetére
Kiválasztod az üzenet -> opciók -> továbbküldés -> és már tudsz is másolni (Ctrl+V) illetve szerkeszteni
[ Szerkesztve ]
On the road again
-
ede006
csendes tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni azoktól akik garmint használnak hogy hangot hogyan lehet rá varázsolni?
-
goofy86
tag
Vettem egy ilyen telót, de eddig csak szívok vele mint a torkosborz. Bevittem, nokiába, hogy tegyenek rá új szoftvert mert még a régi volt rajt és a cs meg az sz betűket nem ismerte meg a telefonkönyvbe. Meg amúgy is jó ha a legújabb szoft van rajt. El is készült 4 nap alatt, akarom hallgatni a zenét, hát nem lehet hangosítani meg halkítani, gyári zenelejátszó progiban. Ma visszavittem nokiába, senki nem tud semmit... Megint egy pár napig ott lesz. Az akksiról nem is beszélve. A tesztelők ujjongtak, hogy juppi kibír 2-3 napot nekem full lájtos terhelés mellett 24órát megy el....
Alcatel 303, Nokia 3410, SE K700i, SE S700i, SE K610i, SE w810i, Nokia E60, SE W950i, SE P1i, Nokia E90, HTC touch pro, E71, SE w960i, Nokia 5800XM, SE X1, Apple iPhone 2G, rövid telótörténetem:)
-
goofy86
tag
Értem!
Különben használtan vettem pannonos. De csak fél éves. Az akksinak nem szabadna ilyen hamar tönkre mennie.Alcatel 303, Nokia 3410, SE K700i, SE S700i, SE K610i, SE w810i, Nokia E60, SE W950i, SE P1i, Nokia E90, HTC touch pro, E71, SE w960i, Nokia 5800XM, SE X1, Apple iPhone 2G, rövid telótörténetem:)
-
-
goofy86
tag
válasz Magnum_ #3864 üzenetére
HÁt azon kívül, hoyg független meg 4gb-vel több mint az enyém nem sokkal jobb a te kondíciód.
Alcatel 303, Nokia 3410, SE K700i, SE S700i, SE K610i, SE w810i, Nokia E60, SE W950i, SE P1i, Nokia E90, HTC touch pro, E71, SE w960i, Nokia 5800XM, SE X1, Apple iPhone 2G, rövid telótörténetem:)
-
Magnum_
nagyúr
-
-
goofy86
tag
-
dane
senior tag
Sziasztok!
Lenne több kérdésem is:
Találkozott valaki olyan progival aminek a segítségével elérem a teló filerendszerét a "microsoft windows network"-ön keresztül? Azaz ha Wifivel csatlakozok a routerhez akkor bármelyik szintén hálozatban lévő géppel szeretnék tallózni a telefon filerendszerén. Úgy szeretném látni mint egy másik PC-t amire másolhatok, törölhetek.
Ki lehet cserélné azt az órát ami készenléti állapotban jön be akkor ha lenyomva tartom a középső gombot?
Valamint van pár téma ami foglalja a memóriát és nem tudom eltávolítani őket mert nincsenek a telepített alkalmazások között. Valami ötlet?
Kösziii!
-
Remittenda
aktív tag
A probélma a következő lenne: gyári email kliens (Nokia E90) versus Gmail:
1) POP3: elvileg bejelentkezik, elvileg letölti a leveleket, de csak azokat amelyiket szereti, majd ezek a következő bejelentkezésnél eltűnnek, és az automatikus letöltésnél is vannak gondok...
2)IMAP: minden szép és jó, csak az automatikus ellenőrzést nem tudom beállítani... mindig kapcsolatban marad, ezzel merítve az akksit.
Megoldásban tudtok segíteni? Előre is .
Amúgy az email beállításoknál ezek mik?
Email notifivation (diasabled/enabled/home network lehetőségekkel)
Email retrievalmagukat az angol szavakat értem, csak miben mások, és mit állítsak be, hogy pl. 30 percenként megnézze kaptam-e levelet, és ne egye feleslegesen az akkumlátort...
"Who are you working for, damn it?!" - レミッテンダ
-
maglodidavid
csendes tag
lenne egy n82-m.ha valakinek van e71-e akkor szoljon mert kéne nekem érték egyeztetéssel.
>>>DRIFT<<<(PG:3 NAP)
-
Keksz
senior tag
válasz Remittenda #3874 üzenetére
Amennyire én tudom az IMAP-nak pont ez a lényege. Mindig kapcsolatban van a serverrel és pont ezért akku gyilkos egy módszer.
-
Luser2000
addikt
Keksz!
Vagy akinek van személyes tapasztalata!Még mindig a Nokia Email.
Előfizettem szolgáltatófüggetlen SMTP (levélküldő) szerverre (vagy mi a lótökre).
A Nokia E-mail szépen be van konfigurálva két fiókra, az egyik IMAP (ezen keresztül nem tudok küldeni), a másik POP3, ezen keresztül szépen megy a küldés is.Az IMAP fiókom (saját domain) eddig "rossz" beállításokkal volt létrehozva. Mikor megkaptam az SMTP szolgáltatás beállításait, azt megpróbáltam a nokia email webes felületén megadni. De az a baj (talán), hogy sehol nem kérdezi meg tőlem a kimenő (SMTP) szerver jelszavát.
Nem tudsz erre valami megoldást?
Vagy mi a lótúrót kellhet csinálni ahhoz, hogy olyan fiókról is tudjak küldeni, ahol eltérő a bejövő és kimenő szerver beállítása???
Köszi,
Balázs
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
-
miami123
tag
Sziasztok.
Olyan program kellene nekem, hogy az E71 WIFI-jét tudjam használni a PC-n netezésre.
Esetleg tud valaki ilyen progiról ? Előre is köszi. -
-
Pompi
MODERÁTOR
És meg tudsz vele osztani wlanos hozzáférési pontot is? Rég szórakoztam vele és már nincs is fent, ezért meg tenném fel, de kíváncsi vagyok. Csak nemtudom, hogy egyáltalán elméletileg lehetséges-e az, hogy két wlan csatorna legyen, egyik amin a teló a netre megy, a másik meg amin a notebook a telóra.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Jadro
veterán
Szerintem Wlan-t nem lehet oszatni, mivel amikor ki kell választani az acces pointot akkor nincs wlan keresés. Csak az előre beállított T-mobile-os hozzáférésekből lehet választani.
Storno a második rész, megtaláltam a kódolást.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Pompi
MODERÁTOR
Köszi, hogy megnézted, akkor jól sejtettem.
Amúgy iIgen, ha komolyan akarod használni, akkor muszáj a fizetős. Kollega Ipod Touchot használja az E71-gyel párban a fizetős verzióval (csak most nincs itt, hogy megnéztem volna a progit nála).
Szerk: akkor viszont nemtudom mi a free hiányossága, ami miatt megvette, de majd rákérdezek ha megjön.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Jadro
veterán
[link]
Ahogy nézem a leírást abból úgy tűnik hogy a premium minden protokollt támogat míg a light csak a http-t. Ez már önmagában baj nekem, úgyhogy szükséges lehet a premium. Ezenkívül gyorsabbnak és stabilabbnak írja a premiumot és automatikusan újrakapcsolódik szakadásnál. Ez mozgás közben jöhet jól.Szóval van azért különbség elég.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
goofy86
tag
Nem tudja valaki, hogy mért ír ki állandóan tanúsítvány hibát a telefon amikor valamit telepíteni akarok rá???
-
Keksz
senior tag
válasz goofy86 #3891 üzenetére
Szingozas!
--- 1 ---
-Első dolgunk hogy lépjünk be a telefon alkalmazáskezelőjébe, állítsuk be a következőket:Szoftvertelepítés: Mind
Online tan ell.: Ki
(forras: http://s60web.extra.hu/signsis.php )--- 2 ---
szignozashoz kell ket fajl, cer es key
http://www.smartnews.hu/2009/03/opda-s-cer-es-key-fajlok-beszerzese-szignozashoz/
es en egy windowsos programmal csinalom meg a fajlokat a telomra:
http://mpk.totalh.com/mobil/2009/04/11/offline-szignozas/--- 3 ---
majd szepen feltoltom es telepitem, mint a normalis progikat[ Szerkesztve ]
-
pilsner
aktív tag
nem tudom észrevettétek-e már, hogy vágólapról beszúrni a ctrl+c helyett a shift hosszantartva + jobb softkey-el is lehet.
www.sakertour.com - The carpathian birdwatching and hide photography company
-
BOTICSELLI
tag
Sziasztok!
Vettem egy E71-est. Tökéletes eltekintve egy óriási bosszúságtól:
NEM KEZELI A BLUETOOTH HEADSET-et!!!
Van egy Nokia BH-900-as headsetem, és pár másodperc után az E71 bontja a kapcsolatot.
Képtelenség használni.
A headsetnek semmi baja, más telefonokkal tökéletesen működik.A Nokia hivatalos oldalán is többen panaszkodnak a problémára
Esetleg valaki tudna megoldást rá???
http://www.facebook.com/SBMembersOnly
-
Pompi
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- TP-LINK routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- XPEnology
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest