- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyote2000
őstag
válasz Coyote2000 #4396 üzenetére
a lentire nincs valasz?
-
zolszi
tag
Helló,
Nem tudja valaki, hogy lehet az állandó wifi keresést kikapcsolni? Kb. 2 hete megőrült a telóm és állandóan fel akar csatlakozni a wifire, de eddig nem sikerült kikapcsolnom.
KösziXiaomi MI A1, Lenovo T400
-
pilsner
aktív tag
válasz Coyote2000 #4402 üzenetére
úgy néz ki a probléma általános. azzal az eszközzel nem stabil a csatlakozás, menj, és verd ki a hisztit a boltban, ahol vetted. nem valószínű, hogy ez megoldja, de legalább éltél a vásárlói jogaiddal. vagy várni kell egy új fw-re, hátha. talán abban orvosolják a mikrofon lustaságát is.
www.sakertour.com - The carpathian birdwatching and hide photography company
-
Keksz
senior tag
olyan wlan-ra ami nincs megadva neki?
vagy olyan csatlakozik fel kérés nélkül ami el van mentve?mert nálam olyanra nem csatlakozik automatikusan ami nincs elmentve, plusz hasznalok egy progit, aminek az a neve hogy birdstep smartconnect, ezzel tudsz kamu csatlakozasi pontokat csinalni, abba beletoltni x db wifit, a mobilnet eleresed, priorizalni es akkor mindig arra csatlakozik ami elerheto... igy pl otthon hasznalja a wifit, a kavezoba is a wifit, mindenhol mashol meg a mobilnetet...
de idegen wifi-re nem kapcsolodik, mert nincs a kapcsolatokba
ket db van nekem a smartconnectbe mert az elejen nem volt mobilnet kvotam, es akkor pl a google maps csak wifirol ment, volt egy 1st es egy 2nd, a programokban hol ezt, hol a masikat adtam meg, attol fuggoen hol akartam hasznalni es mennyi forgalmat zabalt... mostanra mindenhol a 1st van
a wlan keresesre meg az udvozlo kepernyon van egy sor, hogy wlan kereses ki neha bekapcsolom, pl kulfoldon, megtalalja mi van, majd bongeszes inditasa... de ezt a bongeszo is tudja, szoval 99% ki van nalam kapcsolva...
-
tmilan1989
csendes tag
sziasztok!
Már olyan egy éve szemezek ezzel a telefonnal, de hallottam egy-két dolgot ami kicsit elbizonytalanított.
Tényleg nem lehet rajta internetes video megosztó oldalakról videót nézni (youtube)?
Milyen a hangminősége zenehallgatás közben?
Köszönöm előre is a választ! -
zolszi
tag
-
Szabeszka
aktív tag
válasz tmilan1989 #4408 üzenetére
Én tudok nézni a beépített böngészővel youtube-os videókat. Meg ha jól tudom, le lehet tölteni egy youtube-s progit, ami aztán lejátsza a klipeket.
Hangminőségben sztem az egyik legjobb, főleg mivel fém a burkolata. Csak ajánlani tudom.
Kezdetben persze voltak gyermekbetegségei, de most már elég kiforrott, én imádom.On the road again
-
rwk
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy E71-et (1 éve fájt már rá a fogam, most megleptem magam ), eddig el vagyok ragadtatva.
A kérdésem a következő lenne: tudtok-e olyan megoldásról, mint ami pl. iphone-nál létezik, hogy nincs állandó WLAN kapcsolatban (power save miatt), de mondjuk negyed óránként egyszer felmegy vagy wifire (ill, ha az nincs, akkor 3G segítségével) és letölti az e-maileket? Vagy ha csak 15 percenként van minimál forgalom wifin, tehát nem netezek folyamatosan, akkor nem fogyaszt olyan rettenetesen sokat?
Folyamatos 3G-vel az a probléma, hogy Pannonos vagyok és 100 Mb és 5 Gb között semmilyen csomagot nem tudott ajánlani a kedves call centeres hölgy (flottás, valami "üzleti elit" előfizetés...), ezért maradt a 100 megás.
Amúgy ProfiMail-t használok, szerintem nagyon átgondolt, stabil és gyors sw, mindenkinek ajánlom! Ha valaki nem ismerné:
-POP korrektül fenthagyja e-maileket a serveren, csak az újakat tölti le a telefonra
-kezel szűrőket (ez nekem nagyon hiányzik a gyáriból)
-megjelenik ikon aktív készenlétben, ha jön mail
-POP és IMAP support
-HTML leveleket is szépen megjeleníti
-csatolmányokat hibátlanul kezeli
Bővebben: ProfiMail oldalÜdv és köszönöm!
R-.-
-
-
rwk
csendes tag
válasz visionbp #4413 üzenetére
Közben megoldódott. Tehát, ha a "WLAN-keresés ki"-re van állítva, akkor is bekapcsolja arra az időre a PM a wifit, tehát ez így járható.
Ha jól értem, akkor elvileg ebben az esetben nem fogyaszt túl sokat, mert elvileg nem keres, tehát be sincs kapcsolva az adapter, csak a PM kapcsolja be. Így lehet?
Köszönöm szépen a választ!
R[ Szerkesztve ]
-.-
-
Keksz
senior tag
Böngészőből és a google youtube alkalmazásából is megy a youtube, én még videókat is szoktam feltölteni.
Mondjuk 1 üzleti telefon szintjén sztem a minősége is jó.
Néha a natív kliens kifagy, akkor ki kell venni az akkut
Ezért inkább a webes preferált nálam.De annyit nem nézem.
Mp3 lejátszás meg a headsettel tökéletes.
Persze nem egy iPod -
Keksz
senior tag
Nekem a céges és privát mail is 10-15 perce van állítva 8 és 18 között, utána és 7végén pedig 30-ra. Mondjuk volt állandó kapcsolaton is, nem volt húdenagy fogyasztás különbség, naponta töltöm.
Ha csak ez megy és nem facebookolok, fotózok és töltök fel 10-15 képet a webre, vagy megy a Nimbuzz, és mellette még 2x40 perc mp3 akkor így 2 napig gond nélkül bírja az akku. Ha a fentiek lekötnek akkor 1 nap...
Ha durván használod akkor majd beépül a napi rutinba h otthon minden este töltő..
De ez az iphone-nál is ilyen.
Ha használod lemerül -
addikt
Sziasztok!
Ma vettem egy használt E71-et és most nincs időm elolvasni az egész topikot.
Tudnátok mondani hasznos infokat(Fw,progik...) a telefonhoz,hogy könnyebben megismerjem a készüléket? -
Szabeszka
aktív tag
Valószínűsítem, hogy a t-mobile az újabb E71-ket már a legújabb szoftverrel dobja ki. De ha nem, az se tragédia, mert megveszed a telót, hozzá dugod a pc-hez, nokia pc suite-ban pedig frisssíted. Ráadásul az elején még le sem kell mentened semmit.
(Persze attól függ, hogy problémák alatt mit értesz.)On the road again
-
Keksz
senior tag
válasz grabber #4417 üzenetére
Leirom en miket hasznalok:
Birdstep Smart Connect
http://ericscorner.blogspot.com/2008/11/birdstep-smartconnect-for-s60.html
Wifi kapcsolatok és a mobilnet kapcsolat beállítására hogy melyik program mikor melyeket használja, prioritás állítható... Így elég a progamnak az SC kapcsolat nevét megadni és azon belül amelyik elérhető azt használja...MfE - Mail for Exchange
Ceges mailekre (exchange 2003 es 2007 is tamogatott)Emoze Push Mail
Privat mailekre (gmail)Nimbuzz
Chat: msn, skype, myspace, facebookSkyfire
böngésző, kiraly kezdolap funkcioval, twitter es facebook tamogatas, rss-ek kezeleseGoogle maps, nativ kliens
http://m.google.com/maps
Google Koordináták, helyzetkövetés, néha helyzet lekérdezés, tájékozodás, street view ;)Gravity
natív Twitter kliensPowerMp3
mp3 lejátszásCorePlayer
videó lejátszásBestProfiles
http://www.smartphoneware.com/profiles-for-s60-3rd-edition-product.php
Pl. 8tól 18óráig hogy csörögjön a telefon, ezen időn kívül legyen csak rezgő. Ha a naptárban talál *meeting* bejegyzést automatán menjen néma üzemmódba. Tud olyat is hogy a BT-t ki/be kapcsolja, akár még a GPS-el együtt is lehet használni, tudja hogy ha az irodában vagy akkor használja a BT-t, ha elmész kikapcsoljaShozu
Kepfeltoltes, pl facebookra, es akar meg egy adott mailcimre is elkuldi nekedX-plore
Fajlkezelo, lehet vele zip-elni, latod vele a telefonon a rendes mappakat.Resco Photo Viewer
KépnézegetőPuTTY for S60
ssh kliensSygic MOBILE
Navigáció -
boush
tag
YT-t simán lehet nézni vele, mivel van egy ilyen applikésön direkt az E71-re lőve a google által, akié is ugye a YT. Szal emiatt ne parázz.
Egyébként meg fasza teló, ne habozz.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Hello!
Köszi szépen.Ez a best profil nagyon hasznos lesz nekem.
Az miért csinálja,hogy ha kilépek egy programból akkor kicsit lassan és töredezetten tünteti el a kilépni kívánt program képét?
Mivel nincs még adatkábelem,csak mem karim arról tudok feltelepíteni,mert nem tudtam tallózni a mem karin,így a letöltött programokat sem tudtam feltelepíteni.Adatkáblet tudtok valahonnan olcsón és fülhallgató is kéne.
Kicsir lassúnak tűnik a telcsi érdemes lenne még most nyomni egy hard resetet? -
<NewL>
addikt
Szerintem simán cserélje le,még a 100as sw-ben benne van a dupla betűs névkeresét bug,meg a + = felcserélése.
Böngészőnek grabber az Opera Mini 5 bétát rakd fel,1-2 hét is itt lesz a végleges,így legalább előtte megszokod.
s60-ra van youtube nézegető,nagyon profi. gyári böngészőbe beírod ,hogy youtube,onnan valahonnan letöltöd.Képnézegető sztem nem fontos,el lehet lenni a gyárival is.
A többi programot meg keresd meg itt,várj megkeresem,emlékszem egyszer írtam egy listát.Tessék - jó sok progi <--- download Nokiaprogramok.hu mindenhez mellé van írva ,hogy mit tud nagyjából.
és tényleg úgy lett csak más sorrendben
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
addikt
Hangerő gomb sem működik mindenhol.Meg eléggé kizártnak tartom,hogy az újabb rosszabb legyen ennél.Meg az új is eléggé kiforott már.
Opera mini 5 fent van,de nekem jobban bejön a 4.Meg a gyári sem rossz.
youtubot is simán lejátszotta emiatt órán hangosan megszólalt a teló -
<NewL>
addikt
válasz grabber #4433 üzenetére
30ért vetted? - múltkor írtad a melyik okostelefont...
ez a youtubos lejátszó tényleg jó,nekem jobban tetszik mint az iphoné,gyenge nettel is akadás mentesen játszotta a videókat,itt meg a nagyobb felbontás miatt nem.
majd rájössz mindenre lassan,mondjuk nem érdemes minden vacokkal telepakolgatni,úgy se használod a felét se,én az előző listából jó ha 10et használtam rendszeresen
There's an app for that
-
boush
tag
válasz grabber #4431 üzenetére
Nekem írd és mondd még az első szoft van a telefonon. Azon kívül, hogy az említett jelek fel vannak rajta cserélve más problémám nem volt vele. Az újakkal kapcsolatosan itt a fórumon is lehet olvasni panaszt, hogy késik a hang, meg hasonló dolgok. Bár tény az is, hogy van akinek tökjól megy az új szofttal is. Szvsz ha működik a teló nem kell frissíteni, ha szar és lassú akkor próbáld.
-
Keksz
senior tag
vissza nem lehet, azaz itt még nem olvastam róla
volt is aki gyorsan váltott vmelyik újra aztán szívta a fogát -
addikt
-
pilsner
aktív tag
válasz grabber #4442 üzenetére
van külön enter gomb, jobb legalsó gomb felett, rajta van a jel is. ha nem magyar a bill, attól még magyarul fog működni, ha magyarra állítod. és amit írtál, hogy o helyén ü az akkor van, ha a Fn gombot lenyomod, és utána írsz, akkor azok a karakterek jelennek meg, amik "felső indexbe" vannak. ez így normális.
www.sakertour.com - The carpathian birdwatching and hide photography company
-
addikt
Olyat csinált nektek a GPS,hogy látott 4-5 műholdat és csomószor megszakad a jel?
Vonaton alig akart 300m alá menni a pontosság és dobálta a jelet rendesen.
Gyalog jobb volt a helyzet. -
addikt
Közben történtek dolgok.Gyári resetet szerettem volna nyomni,de kért egy biztonsági kódot,amit persze nem tudtam és nem is a gyári volt
Akkor megpróbáltam sw-t feissíteni,de az sem ment,mert a biztonsági kód miatt letiltotta a telót.
Szerencsére akitől vettem az felvette éjjel a telefon és megadta a kódot.Így kb 2x gyorsabb lett a teló a reset után Nem töredezik a kép,a menü is gyorsabb és a memoria 68 helyett 119 mb szabad -
n0se
tag
Sziasztok!
RoadSync tapasztalatok érdekelnének MfE-hez kepest?!
Jelenleg MfE-t hasznalok, erdekelne, hogy a RoadSync miben tud tobbet, ha tobbet tud, mint ingyenes tarsa.
Koszonettel,
n0se
-
KaoszTom
aktív tag
Sziasztok!
E71 vásárlás előtt állok, és van pár kérdésem.
Ha jól olvastam, a legújabb szoftverfrissítésnél előjöhet az a hiba, hogy hívásfogadásnál később kapcsol be a mikrofon. Ez mindenkinél így van? Azóta erre nincs javítás?
Tervezem, hogy veszek hozzá egy "agybadugós" fülest. Alkalmas erre a teló zeneileg? Elég a zenei minősége ahhoz, hogy mp3 lejátszóként is használjam?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest