- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android szakmai topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Ha Te ezeket gondolatoknak nevezed...
A csávó azóta fröcsög, mióta a meego parkolópályára került. Soha nem is fog egy betűnyi objektivitást sem csempészni az írásaiba.
De elég csak a kommentekbe beleolvasni.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
félisten
Ez a ficko egy ex-Nokia alkalmazott, ezek vittek a majdnem-sirba a vallalatot azzal, hogy 2010-ben is meg a Symbiannal tartottak fejben, es most magyarazza a bizonyitvanyt. Tenyleg, olyan, mintha Sarkozy blogjat linkelned Hollande-al kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
félisten
Tenyleg, en belatom, hogy jopar erv van amellett, hogy miert kellene Androidot hasznalnia a Nokianak. Ellene is sokat fel lehet hozni -- en ugy latom, hogy talan a WP-exkluzivitas osszessegeben jobb valasztas volt. Mindegy. VISZONT egyszeruen nem ertem, hogy gondolhatja barki komolyan, hogy a Meegonak barmennyi eselye is volt. A Windows Phone mogott dramaian nagyobb a toloero (a Microsoft 'enyhen' nagyobb lenduletu ceg a teljes MS-ecosystemmel, mint a Nokia egyedul a Meegoval), es meg igy is szenved. A Nokia egyedul mi a fenet csinalt volna? Szoval szamomra emiatt is total hiteltelen Tomi.
while (!sleep) sheep++;
-
Воланд
titán
válasz CharlieDrop #196 üzenetére
miert nem? semmivel tobbet nem kapott igy a htc wp8 fronton, mint a nokia, vagy mint a samsung.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
mrhitoshi
veterán
-
virkir
veterán
Meg akik már szintén jelezték.
Nem ismertem, nem szoktam arrafelé olvasgat csak átfutottam amennyire szegényes angoltudásom engedte.A Meego nem lett volna rossz választás csak kb öt-hat évvel ezelőtt kellett volna kijönniük vele, nem tökölni a végtelenségig és alárakni egy normális boltot akár házon belüli app fejlesztéssel kezdetben.
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
mrhitoshi
veterán
-
virkir
veterán
Az alapjait a Maemo-t azért reszelgetik már elég régóta csak itt is van egy rakat ha.
Ha kijöttek volna időben.
Ha nem aranyárú készülékekkel hanem a közép, alsóközép kategóriát célozzák meg.
Ha kialakítottak volna valami ökoszisztémát alá.
Ha stb."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
MR007RM
addikt
640*360 az. Látszik nagy ismerője vagy jelenleg a mostani verzió hogy müszik meg úgy a hardver valós erejének. Én pl az FP2 óta a belső böngészőt használom, mert nem kicsit lett gyorsabb főleg ha be van állítva megfelelően. Dobhatnál egy oldalt amitől állítólag beszar a telóm, úgy megnézném hátha, de akkor olyat amitől az etalon iPhone is beszar. Ami az új appokat illeti, azért folyamatosan jönnek még ha máshoz viszonyítva kevés, de szép is ha van fizető közönség. Még adnak el Symbian készülékeket nem teljesen halott, majd lesz de még nem az pedig dolgoznak rajta hogy az legyen. Komoly játék és alkalmazás is főleg új azért nincs, mert nem írnak nem pedig azért, mert nem lehetne az Angry Birds-nél komolyabb. Volt 2010 tájékán több N8-cal jövő játék, azóta erősödött is a vas. Talán nem éri meg már rá ilyet írni a belé fektetett munka miatt. Mi számít komoly applikációnak? Az tény hogy még nem látok hajszárító, vasaló, vagy éppen szendvicssütő alkalmazást az áruházban ami igazán kéne, de majd gondolom késöbb még lesz ilyen is. Az átlag felhasználó a nagy többség szerintem sosem használ 20 alkalmazásnál többet. Vannak funkciók amikre jó használni egy telefont és vannak amire nem, de mindegy ez szubjektív. És szerintem sokan azt se tudják miért cserélik le a régit telót újra. Speciel én tudtam.
Tudom most nagyon meg akartad mondani a frankót, de inkább hagyd ha nem vagy képben. Mellesleg leszögezném én szeretnék Nokia párti maradni, de az amit most nyújt számomra és a nagy többség számára fogyaszthatatlan és azon drukkolok hogy változtassanak a szemléletmódjukon a megmaradás érdekében. Szeretnék én még tőlük vásárólni a jövőben akár Android rendszerrel is ha nem lesz már a kedvenc.
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
MR007RM
addikt
Az Android is a semmiből jött mint minden. Nekem fúrcsa ez az okfejtés. A Nokia mint a legnagyobb mobilcég és márka azt csinált volna amit csak akar, ha van mivel amire nincs panasz. Kiépít egy ökoszisztémát és ha jobb mint a konkurenseké akkor az fog jobban fejlődni. Ezt kellett volna a MeeGo-val. A sok közvélemyény kutatás is azért van hogy megismerjék az emberek folyton változó igényeit, gondolkodását. Kicsiből lehet nagy és fordítva mint a Nokia esetében. A valós forgatókönyvet mindig a vásárlók érvényesítik. Ami tetszik arra ugrasz. Pl.. Azért mert a haverjaim szinte mind Androidban utazik nekem nem muszáj, sőt lehet kiváltó ok másra hajtani. Szóval későn vagy sem jönni valamivel relatív szerintem.
(#215) Misály: Elsősorban a megszokott és megtetszett kezelőfelület, kamera, és funkcionalítás miatt kedvelem. Hírolvasót, email klienst nem használok. A böngésző pedig akkor is jobb mint itt összehordtok róla.
[ Szerkesztve ]
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
=Mentor=
őstag
Egyesek már már azt akarják bemesélni, hogy az Android maga a megtestesült álomoprendszer, pedig ez abszolút nincs így, elég csak az erőforrásigényre, szaggatásra (gyengébb vason köhög az android), pazarló memóriahasználatra gondolni. Persze jobban testre szabható mint a WP, de egyben ez okozza a rendszer gyengeségeit is. A WP mellett szól még a pofonegyszerű kezelőfelület, illetve az elő csempék ami szintén túlmutat a klasszikus ikonos megoldásokon,
Igen a Nokia egy sokkal nehezebb utat választott, de mivel a WP rendszert már most a Nokiával azonosítják, így azt hiszem eléggé jelzés értékű, hogy nem járnak rossz úton. Hiába gyártanak többen is WP telókat, a teszteken mindent összevetve (szolgáltatások, dizájn, stb) a Nokiák kerülnek ki győztesen.
-
MR007RM
addikt
iPhone 5 vs. Nokia 808 browser test Persze látni melyik a jobb, de ettől kikapni nem szégyen. Mindenesetre nem festi a dolog a szavaidat.
-
drzsoo1
aktív tag
Az a baj hogy a nokia a ms házasságban semmit nem kapott. Nem kapott exkluzív tulajdonságokat nem szebb jobb a nokia wp8 mint a htc wp8-a. A nokia próbál hozzárakni, de ez így kevés. Sokkal többet vesztett a kizárólagosság miatt mint amit cserébe nyert a házassággal.
Csak Motorola, 29 éve: Int. 2000(1995)-MicroTac 7200-Flare-d460-cd930-Timeport T250-T720i-MPX200-Q9h-Milestone-Milestone2-Atrix-Moto G 4G-MotoZ Play-MotoZ2Force&Motorola Thinkphone
-
Sofian
őstag
Microsoft's #DroidRage Twitter campaign backfires
Visszanyal a fagyi..
-
virkir
veterán
válasz =Mentor= #217 üzenetére
A WP mellett szól még a pofonegyszerű kezelőfelület,
Aha... a kezelőfelület lehet, hogy pofonegyszerű de ami alatta van az minden csak nem logikus vagy egyszerű.
Az egyszeri júzerek meg szívnak ha nem képezték ki magukat wp-ből profi szintre vagy hordják a telefon mellé a manuált."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
Biztos. Tudod vannak ilyenek.
De kérd meg átlag usert aki egy egyszerű butatelefonról váltott mert ez nokija meg tetszett a külseje egy olyan egyszerű beállításra, hogy irányítsa át a hívásait egy másik számra.
Vagy töröld a főképernyőről a tárcsázó csempéjét egy olyanéról akinek pl fogalma nincs, hogy csempét lehet kirakni, lásd fenti user. Mert ez aztán egy forradalmi ficsőr, hogy azt verném agyon aki így kitalálta."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
félisten
-
virkir
veterán
Nem azt akarom bizonyítani hanem azt, hogy orbitális baromságokkal van tele a wp ami egy átlag usernek csak megkeseríti az életét.
Meg ne bizonygassuk, hogy mennyire egyszerűek ezek a rendszerek mert nem azok.
Mindet újra kell tanulnia a felhasználónak aztán, hogy melyiket egyszerűbb, kézenfekvőbb az megint egy szép hosszú vitát eredményezne.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Lall
veterán
Aki egy lapkat nem tud leszedni a fokepernyorol, annak egy widget eltavolitasaval is gondjai vannak. Hogy egy program uninstallrol mar ne is beszeljek, amihez androidon epp a beallitasok menuben 66ttapicskolas utan jutsz el. Tudom a Play-ben van ra kulon app. Muhaha... Epp minap kerdezte meg egyszeri kollegam, hogy ugye ahhoz eleg, ha torlom az ikont? Tenyleg baromi egyszeru es letisztult az android, mar csak a Te peldadat felhozva is. A WP-n ez egy "gombnyomas".
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
virkir
veterán
Ismét sikerült bemutatnod, hogy értelmezési nehézségekkel küszködsz.
Vazze a TÁRCSÁZÓRÓL van szó amit a csodás ficsörök jegyében a wp-n lazán törölhetsz a főképernyőről.
ééééérted... a tárcsázó/számbillentyűzet/híváskezdeményező lapka
Nem a fingos app hanem egy telefon alapfunkció."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
MODERÁTOR
válasz CharlieDrop #232 üzenetére
"Az a baj hogy a nokia a ms házasságban semmit nem kapott." - erre válaszoltam.
Meg persze némi zsetont is kaptak persze.
Virkir: Amit utána applikáció listából vissza állíthatsz, gond nélkül, azaz nem visszafordíthatatlan. Ha nem lehetne a csempét lekapni, akkor meg az lenne a baj, hogy milyen szutyok a WP, hogy megköti a felhasználók kezét, és fúújj.
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Воланд
titán
válasz CharlieDrop #231 üzenetére
igen, es kb ennyi a tortenet.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
CharlieDrop
veterán
Ok, így persze helyes a dolog.
sry#235: jó, látom nem ugyanazt értjük. Ha mindenhol egy HTC-t mutatnak, mert azon megy a csodás Win8, akkor az véletlenül nem reklám a HTC-nek? Mondjuk ingyen? (illetve ezt tegyük idézőjelbe)
[ Szerkesztve ]
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
Hobbbyt
őstag
Mert nem annyi? Nem 640*360? Mikor a többiek már Már rég a középkategóriában is a 800*480-at használták.. Hiába oled. A pixeles kép attól még pixeles marad. Az N97-es kijelzője után az N900 maga volt a megváltás.Az összehasonlításod azért nem helyes, mert az iPhone 5 már semmivel nem nyújt többet (maximum pár mp-s sebesség előnyön kívül) mint bármelyik másik felsőkategóriás telefon. És ha nem tünt volna fel, az iPhonon olyan képelemek is megjelentek, amik a Nokián nem. Szóval csak szépen engedélyezd Javat és a Flasht.. máris nem lesz ennyire fényes a helyzet. Ezek nélkül pedig eléggé gyenge az élmény... főleg, hogy még így is időigényes.
Mi számit komoly aplikációnak? Pl. egy Autodesk Forceeffect..
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
Воланд
titán
válasz CharlieDrop #236 üzenetére
csak eppen nem mutatnak mindenhol htc-t. meg igy is parhuzamosan promozza az ms a 8x-et, meg a 920-at.
-
dabadab
titán
"Hogy egy program uninstallrol mar ne is beszeljek, amihez androidon epp a beallitasok menuben 66ttapicskolas utan jutsz el."
App drawer (1 tapi) - hosszu nyomas az app ikonjan (fel tapi) - athuzod a kukara es elengeded (fel tapi) - igen, tenyleg ezt akarod (1 tapi).
Csak a jegyzokonyv kedveert.[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
Lall
veterán
"Tudom a Play-ben van ra kulon app."
virkir: Miert is baj, hogy barmilyen lapkat tudsz torolni es visszatenni? Ja, mert WP. Menthetetlen vagy. crey jol mondta, ha nem lehetne leszedni a gyari lapkakat az lenne a baj. Kulonben itt is van am 86 fele dialer es ha valaki szeretne a gyarit lecserelni az miert ne tehetne meg? Olyan gyulolet van benned a rendszer irant, amit egy normalisan gondolkodo embertol tobb mint nem elfogadhato/megszokott. Szep kerek eleted lehet, ha minden ilyen aprosagon felb@szod magad. Nem irigyellek.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
MODERÁTOR
Én nem gondolom ezt egy komoly problémának. Jobbra elhúzod az ujjacskádat és ott Phone/Telefon appon tap&hold, és pin to start. Csókolom, újra ott a tárcsázója.
CharlieDrop: én ezt inkább a "dobjunk nekik egy csontot" kategóriának érzem. Ha rákeresel Youtubeon a Windows Phone - find your match reklámkampányra, akkor ott is láthatod, hogy felváltva versenyeztetik Lumia és HTC készülékekkel a userek telefonjait, és utána osztogatnak ajándékba.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
Igazad van, de ICS-tol kezdve. Elotte nem volt. Szoval nagyanyam es meg sokan a vilagon, akiknek nincs ICS a telefonjukon csak kulon appkent vagy a playbol erik el egyszeruen.
-
MODERÁTOR
válasz CharlieDrop #246 üzenetére
Nem kell megadnod magad, értelmes vélményt fejtettél ki (nem te vagy az egyetlen, aki nem értette, ha a Nokia a legfőbb partner, akkor hogy gyárthatta a referencia készüléket a HTC) - erre én elmondtam az enyémet. - megerősítettem woland-ét.
-
virkir
veterán
Az agyamat felb@szni csak az olyanok szokták mint te.
Nem gyűlölet van bennem csak utálom amikor megmagyarázzátok a rendszer f@szságait, hogy az úgy a legjobb holott nem.
Mérgem van nem kevés mert a symbian után jó lett volna wp-re váltani de amíg ennyire kretén a rendszer eszembe nem jut."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
Új hozzászólás Aktív témák
- Derail Valley
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Gumi és felni topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest