Hirdetés
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enjoy
addikt
Jó kis szösszenet!
Várom a következő részt, ha tudtok, akkor szerezzetek be pls egy Moto S9-HD-t tesztelésreIlyet szeretnék venni a közeljövőben
► més que un club ◄
-
greeneye166
aktív tag
A Nokiában tetszik, hogy egyáltalán nem hivalkodó, nem ordít róla, hogy bluetoothos és nincs agyonnyomva giccses kezelőszervekkel sem.
Az ára nekem sok, de nem irreális egyáltalán.A Sonynál úgyis beindul a kínai hamisítás, így hamarosan baráti ára lesz
Sok sok ilyen tesztet kérünk még!
[ Szerkesztve ]
> kiregisztrálva, ne küldj privátot <
-
<NewL>
addikt
sima bluetoothos headsett teszt nem lesz? (alsó-közép kategóriában)
képzelem ezeket a füleseket telefonálás közben az utcán vagy egy villamoson (ahol nincs annyi zaj) ...végig ordibálva
There's an app for that
-
GALARDO
addikt
Nekem van egy BH-604-es fülesem és teljesen meg vagyok elégedve én 27-ért vettem multkor már csak 20 volt
Nekem a hangerőgomb sem lötyög szerencsére.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
szabi113
tag
Én egy BH-504-et nyüstölök, egy 5800-al, kb egy hónapja, és kiválló! Amúgy most hogy megjelent az iPhone OS3, érdemes lenne azzal is kipróbálni. Az ipod-oknak köztudottan kiválló a hangminősége. Bátyámnak van egy iPod Touch 2G-je, és erőteljesebben szól vele a bluetooth füles mint 5800-al.
[ Szerkesztve ]
-
kiszu
senior tag
Én is az új iphone 3.0 os miatt kezdtem el gondolkozni sztereo bluetooh fülesen.
Nokia kilőve,mert az iphone nem szereti sima bt headsett esetén sem.
Motorolát kipróbálnám,mert azzal tuti kompatibilis,de a régi s9 állítólag nagyon kényelmetlen,pedig a hangminősége nagyon jó. -
ROBOTER
addikt
A bluetooth-on adat formájában közlekedik a hang, a forrás hangminősége semmilyen befolyással nincs a végső hangminőségre. Az A2DP tömörítéssel működik, ha a forrás oldalon ezt egy szoftver végzi, akkor attól esetleg függhet, de az algoritmus eléggé szabványosított.
iPhone és a hangminőség: A barátnőmnek most vettünk egyet, valahol a kuka mellett lehet megtalálni a fülhallgatót. Egyszerűen leírhatatlanul borzalmas, nem értem, hogy egy ennyire az ergonómiára kiélezett cég hogyan adhat ilyet egy 150ezres (egyébként tényleg kifinomult) telefon mellé. Katasztrofális hangminőség és ergonómia.
A notebook-om mellé kaptam egy márkás agybadugós fülhallgatót, az nagyon komolyan szól az iPhone-nal.
-
kaller1
veterán
Esetleg érdemes volna a tesztbe bevonni pár régi klasszikus BT fülest is,pl. SE DS200/220 páros,vagy Motorola SoundPilot. Ezek a kütyük felébe-harmadába kerülnek a most bemutatott modelleknek,és bármilyen saját 3.5 jack csatis fülessel használhatóak.Nem vagyok biztos benne,hogy csak azért,mert majdnem őskövületek,nem nyomnák-e le a mostani modelleket hangzásban.Sok telefon/PDA tesztben megy a sírás-rívás,ha nem szabványos,vagy nem szétszedhető fülest mellékelnek hozzá.Egy ilyen BT sztereó füles beszerzése örökre megoldhatja ezt a problémát.
.::> <::.
-
WiZARD
addikt
Sony Ericsson HBH-IS800 teszt is jöhetne
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****
-
Atlantis
veterán
Ha nem is örökre, de jó időre valóban megoldja. A DS220 nálam etalon. Az előző tesztben amúgy benne volt a DS200, minek kellett volna ide is?
A tesztben szereplőket el se tudnám képzelni magamnak. Ilyen kialakítással egyik sem igazán versenyképes utcai használat esetén. Nem elég diszkrétek.
WiZARD: Az egy vacak. Én már bánom, hogy megvettem. Keveset bír egy töltéssel és elég idiótán is tud kinézni. Asszony használja, neki hosszú haj miatt még elmegy. Az mondjuk tagadhatatlan, hogy ugyanolyan jól szól, mint mondjuk egy HPM-70.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Pont jókor jött ez a teszt
, A2DP-s fejhallgatót tervezek venni, és a BH-604 igazán szimpatikus minden szempontból (persze az az ANC-s még inkább az lenne, csakhát 80 ezer egy headsetre). iPhone-nal próbálta már valaki? Mármint ténylegesen kipróbálva, nem csak spekulálva, hogy a mono headsettel nem ment. Egyébként G1-hez és iPod Touch 2G-hez lenne.
Esetleg tud valaki még valami korrekt eszközt? A Jabra BT8030-at ismeri valaki? Apropó Jabra, a HALO egy igen korrekt és diszkrét eszköznek néz ki, csak még nem találkoztam vele sehol se forgalomban.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
jodamester
tag
Jó téma/teszt!
Nekem egy Plantronics Pulsar 590 fülesem van, 1-2 éve. Nagyon megvagyok vele elégedve. Skype, filmezés, zenehallgatás telóról használom. Nekem a zsinóros bt fülesek nem szimpatikusak, hiszen ezzel éppen a lógó vezetékek elkerülése a cél. Az viszont tény, hogy a drót nélküliek intenzívebb testmozgásra, ágyban filmezésre/zenehallgatásra nem éppen alkalmasak. -
wlf
tag
Én egy Sony DR-BT21G füles nyúzok lassan másfél éve (ja, akkor 22k-ért vesztegették a nem különösebben olcsó hülye-azért-nem-vagyok bótban - nem támadás a gyorsbolt ellen, csak úgy mondom
), és meglehetősen elégedett vagyok vele.
Nagyon kényelmes, ha órákig van a fejemen, akkor sem nyomja a fülemet, ellentétben a Motorola HT820-szal (azt cseréltem le a Sony-ra), az már fél óra után vágta.
Kis alapsistergése tényleg van, de az ilyet szvsz az ember úgysem otthon használja, hanem utcán, tömegközlekedésen, esetleg sportolás közben, ott meg úgysem hallatszik.A hangminősége szerintem elég jó, pláne, hogy most egy W902-vel használom, az képes átküldeni a zenét az igényeim szerint belőtt equalizer beállításokkal. Persze azért csodát ne várjon senki, egy bluetooth füles sosem fog olyan jó szólni, mint egy minőségi vezetékes. Viszont a tesztelővel ellentétben nekem telefonálás közben szinte sosem volt vele bajom, legalábbis a túloldalon nem mondták, hogy nem értik, amit mondok, kivéve, amikor valami lepusztultabb buszon utaztam, iszonyatos motorzaj mellett.
És meglepő módon, így másfél évesen is hozza az akksi az elvárt teljesítményt, vasárnap feltöltöm, egész héten hallgatom, kb. napi 2 óra buszozás közben.
Még valami: elég rugalmas anyagból van a pánt ahhoz, hogy összecsukva is kibírja a napot, amikor nincs a fejemen, akkor a hátizsákom alján pihen, és napközben azért landol rajta egy s más...
Végül elmondanám egy nagy hibáját: a Sony a Jog-dial-ról nem bír leszokni (emlékeztek a J7-re? azon a telefonon is ez ment először tönkre), a fülesen a play/pause/prev/next kezelőszerv is valami ilyesmi, tehát felbillented: következő szám, lefele billented: előző szám, benyomod: indul/megáll. Na ez utóbbi mostanában már nem nagyon akar működni, van, hogy 4-5-ször is meg kell nyomkodni, mire elkussol a zene, valószínűleg kikopott az érintkező. Jobban komáltam volna 3 mikrokapcsolót.
[ Szerkesztve ]
-
engusz
veterán
Köszönjük a tesztet!
Nekem a Sony jön be a legjobban, talán azért, mert hasonlít a jelenlegi Jabra BT620s-re, amit biciklizéshez használok. Touch Diamond van alatta, de nem vagyok teljesen megelégedve a hangminőséggel. A HTC-n eleve tweak-elni kellett, hogy szebben szóljon, de a Jabra még mindig nem szól olyan szépen, mint ahogyan azt sokan írták. Elképzelhető, hogy más telóval megmutatná a foga fehérjét. Azonban nem búslakodom, mert bicózás közben úgy süvít a fülem mellett a szél, hogy észre sem veszem a hibákat. Arról nem is beszélve, hogy a forgalomra is figyelve (fülelve), egész halkan hallgatom. Viselni jó, még az én nagy fejem is kényelmesen elfér. Mikor forgolódom a fejemmel, nem csúsznak el a fülesek. (A füllbedugósak ilyenkor mindig kiestek...)
[ Szerkesztve ]
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
szabi113
tag
Nem azt montam hogy ég és föld a különbség, de igenis hallható!
Sokmindennel teszteltem a BH-504-est (hamarosan publikálom is a blogomban), ezekkel: 5800, N95, N95 8GB, 6300, Samsung U900, HP DV-5 laptop, iPod Touch. Ezek közül az utolsó kettőnél lehetett valami kiemelkedést érezni, a maradék tényleg tök ugyan olyan volt.
Ja és még egy N80-assal is összhoztam (MSI Blueplayer-rel, ami engedélyezi az A2DP-t), na az meg pont elmarad egy kicsivel az átlag szinttől. De még mindig jobb mintha csak sima headset módban kapcsolom össze az N80-al(az iPodok gyári fülesét meg aztán főleg nem dicsértem, szégyen amit adnak mellé)
A BH-504 és az iPod kapcsolata persze nem felhőtlen. Pl. a zeneváltó gombokra nem regál a kütyü. A Pause gomb is csak elnémítja a azenét ugy kb 20 másodpercig, aztán szól tovább az egész. Majd talán a 3.1-es OS-el összekapják magukat
Ha csatakoztatva van, akkor az iPod-on nem lehet hangerőt állítani, csak a fülhalgatón (mondjuk ez szerintem logikus és okos lépés)
(a kép készültekor még nem volt rajta a 3.0-ás OS)[ Szerkesztve ]
-
pite4
tag
Jó kis hiánypótló írás! THX!
Egyszer azt hittem, tévedtem. De tévedtem.....
-
plus44
veterán
Jó írás, grat. Nekem alapvetően ezek a fülesek nem tetszenek, de ha választani kellene, akkor inkább a Nokiát vagy a Sony-t választanám, a Samu valami borzalmasan csúnya és képet nézve zavarta a fülemet.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
erdoke
titán
Jajj, már megint nincs Plantronics.
A legjobb aláírás a héten
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Lehet hogy én vagyok a hülye, de az iPod Touch-ban nincs Bluetooth, tehát szabi113 (#5), nem tudom, hogy ezt hogy gondolod, kérlek fejtsd ki. Egyébként ROBOTERnek (#7) igaza van, az A2DP egy szabvány (pontosabban egy Bluetooth protokoll), mindegyik készülék ugyanolyan jelet továbbít, a hangminőség csak és kizárólag a fülestől függ.
WiZARD (#9): már nálam van az IS800, nekem tetszik.
Karma (#11): megpróbálok majd keríteni egy i3G-t, hogy kipróbáljam a még nálam lévő füleseket, de mivel a mostani triót már visszaadtam, a tesztbe nem lesz beleírva az eredmény, mert ezeket ugye nem tudtam megnézni iPhone-nal.
wlf (#13): biztos más típusú zenét hallgatunk, engem a sistergés rohadtul idegesít, meg alapvetően a sistergés egy gáz dolog, még BT fülesnél is, a többi nem sistereg, ez valami belső konstrukciós hiba lehet. Egyébként miért ne használna otthon valaki ilyen típusú cuccot? Ezer meg ezer infrás fülhallgató létezett tv-hez és zenéhez, én is használom most a füleseket itthon is, kényelmes, hogy ha kimegyek valamiért a konyhába, akkor is szól a zene (egyébként én mindig fülessel a fejemen dolgozom).
szabi113 (#15): tényleg nem hiszem, hogy lenne különbség, legfeljebb a beépített BT antennák erőssége különbözhet, amit hangminőségbeli különbségnek érzékelsz. A gombok egyébként nem A2DP, hanem AVRCP protokollt használnak, ezért nem működnek a gombok.
erdoke (#18): ne aggódj, a következő részben lesz egy Platronics is (nem az 590-es).
Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Trend FM-en (Budapesten 94,2 MHz). / Game On minden szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
Atti0925
tag
Egy valamit azért hiányolok:használat közbeni képeket!
Várjuk a folytatástRealme Narzo 30 5G
-
Typhoon47
őstag
Ezek a cuccok annyira nevetségesek, nagyok és rondák, napjaink bt hs-einek pont a miniatürizálás, szolidaritás lenne a lényege nem pedig ilyen robot karizmák (mondjuk a nokia egész ízléses, de az meg hatalmas).
[ Szerkesztve ]
"Education is important but big biceps are importanter"
-
kaller1
veterán
mindegyik készülék ugyanolyan jelet továbbít, a hangminőség csak és kizárólag a fülestől függ.
Ezzel én nem értek egyet...
Fogj egy jobb fülest,és próbáld ki egymás után mondjuk egy W szériás SE,Samsung E250,meg egy kínai dual simes telóval.Minőségben az SE magasan verni fogja a másik két versenyzőt.Az MTK chip ráadásul nem támogatja BT füles csatlakoztatása után az equalizer használatát.
Szóval hiába ugyan az a jel,ha nincs mögötte megfelelő technika..::> <::.
-
szabi113
tag
iPod Touch 2G!!!! A króm hátuljú. Eredetileg a Nike+ szolgáltatást támogatta, ami ugye Bluetooth alapú. Az OS 3.0-val pedig lehetővé tették a Stereo Headset használatot. A settings/general-nál mostmár ugyanúgy megjelenik a bluetooth felirat, mit az iPhone-okon.
De csak van a szerkesztőségben egy lefrissítet iPhone 3G. Igenis van különbség. ezt rajtam kivül még 4 haver is hallja. Remélem nem mind az öten bemegyarázzuk magunknak. Csaknem....
majd bövebben kiejetem az elméletem, de most lépnem kell. -
Sőt, a headset mellett elvileg a többi szolgáltatás is elérhető rajta, mint pl. ami a BT multiplayer dolgokhoz lesz majd, ha az alkalmazások elkezdik használni. Csak nem tudom igazából ez milyen protokollt is akar jelenteni - de majd ha kijött és leszedtem az új SDK-t, remélhetőleg kiderül.
-
Atlantis
veterán
Igazad van. Biztos, hogy nem csak a fülhallgatótól függ a hangminőség, különben nem lenne minőségeltérés az ugyanolyan headsettel hallgatott telefonok között.
Bocha: IS800 tetszett? No, kíváncsian várom a következő hasonló tesztet. Nálunk még asszonynak sem igazán jön be, pedig ő nem különösebben érdeklődik az ilyesmi iránt.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
wlf
tag
Bocha, valahogy úgy akartam kifejezni magam, hogy ezt a nyitott típusú nyakpántos megoldást (pl. a DR-BT21G-t) nem használnám otthon, inkább valami kipárnázott fejpántos zárt fejhallgatót. Működjön az akármilyen kanócos vagy anélküli technológiával
A sistergés természetesen zavaró lehet, bármennyire halk is, de ha az előbbi gondolatmenetem (és mondjuk tapasztalatom) alapján én pont ezt a Sonyt külső, zajosabb környezetben viselem, akkor gyakorlatilag tökmindegy
-
Bocha
HÁZIGAZDA
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Akkor belátom, hogy technikai tények ide vagy oda, tévedtem.
Majd meditálok azon, hogy mi lehet az általatok leírt jelenség oka.Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Trend FM-en (Budapesten 94,2 MHz). / Game On minden szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
madarasz92
őstag
A Nokia a legjobb!!
Gondoltam! -
-
Typhoon47
őstag
válasz
Lotusomega #34 üzenetére
én sem értem mi a baj ezzel
"Education is important but big biceps are importanter"
-
válasz
Lotusomega #34 üzenetére
Ez szép és jó lenne, ha a Bluetooth hálózaton analóg hang közlekedne. De nem ez történik, lásd például az A2DP specifikációt, látszik, hogy a szabvány szerint SBC, MPEG1-2 Audio, MPEG 2-4 AAC vagy ATRAC tömörítéssel megy át a hang, digitálisan. Az SBC kötelező, a többi tömörítés csak opcionális, így könnyen elképzelhető, hogy a régebbi telefonokban nem implementálták őket, még ha a headset tudná is.
-
szabi113
tag
Szerintem pillanatig analóg az a hang. Merthát mi van ha egy Java játék MIDi csipogását hallgatom? A telefon leképzi a hangot, majd digitalizálja (az általad emlitett formátumokban) és továbküldi. Nem?
Vagy ha OGG-ot hallgatok N95-ön(gyárilag nem ismeri a formátunot a telefon)? Vagy FLAC-ot PC-n?
Persze nem vagyok szakértő, ez csak ez én elméletem. Aztán lehet hogy baromság az egész.
-
cornfake
aktív tag
fehallgatok ezek,meg egy fulhallgato,de na mindegy
nekem hbhds200am van,a harmadikat nyuzom,de ha telot cserelek akkor valszeg egy nokia bh214re valtok
a se-ben az a baj h nincs kifejezetten hangeroszabalyzoja,meg hogy nem latom,hogy ki hiv,ellenben iszonyuan kenyelmes,kicsi,konnyu,es sokaig bira[ Szerkesztve ]
I'm what's left, I'm what's right..
-
Surfym@n
senior tag
Én tegnapelőtt vettem egy általad említett Jabra BT8030-ast.
Elsőre azt mondhatom nagyon korrekt, igen minőségi és sokáig bírja egy feltöltéssel.
Egyszerre két eszközt lehet hozzá társítani (esetemben egy PC és egy SE-teló volt, korrektül kezelte mindkettőt: ha jött egy hívást, szépen visszavette a Winamp hangerejét, majd megállította, hívás után pedig fokozatosan visszaerősítette a zenét - fülbarát)
Több funkciója is van:
-használhatod "normál headsetként" bluetooth-on keresztül,
-lehetőség van kinyitva bluetooth kihangosítóként (ki kell "egyenesíteni" a cuccost) működtetni,
-illetve USB-n keresztül géphez is köthetedPár apróságon akadtam csak fenn:
-a beépített mikrofonja kiváló és zajszűrős, ellenben PC-vel összekötve sem usb-n sem BT-n keresztül nincs lehetőségem a mikrofont használni (Skype-hoz)
Ennek azonban utánajárok, mert vhol külföldi oldalon olvastam egy tesztben, hogy skype-oztak vele, tehát még ezügyben van egy köröm a support felé, ugyan segítsenek már vmit.
-a telefonnal használva kicsit halkabb mint géppel összekötve
-USB-n keresztül nem tölt akksit (HALO már igen)
-elég nagydarab, kicsit úgy érzem magam vele mintha DJ-ként kiszabadultam volna vmi falusi dizsibőlSzerintem 12 ezrest megér (főleg hogy amazon-on 240-250 dodó között láttam)
28 év és 2.8-as rekesz felett már nincs mese... !
-
Surfym@n
senior tag
HALO kb 250$-al fog startolni (mostanában annyi a BT8030 amazonon és hasonló oldalakon)
Teccetős az a készülék, bár túlságosan leegyszerűsítették a kezelését (nyomógombok helyet érintésvezérelt a működése, meg csak becsukott állapotában kapcsol ki)28 év és 2.8-as rekesz felett már nincs mese... !
-
WiZARD
addikt
na végre valaki, akinek van ilyen
ha 1-2 órát kibír egy töltéssel az elég nekem. mennyit bír?
mitől néz ki idiótán?másik amin gondolkozok az az s9hd
Bocha: király, várom a tesztet
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****
-
Surfym@n
senior tag
Időközben rájöttem arra, hogy ha PC-hez BT-n keresztül csatlakozik a headset, akkor 3 szolgáltatás közül lehet választani.
1.Stereo headset: ez zenére ajánlott, viszont a mikrofon nem használható
2.Handsfree: ennél a hangminőség nagyon gyenge, zenét hallgatni olyan mintha vonalas telefon kagylóján hallgatná valaki a zámbójimmyt...na szóval beszélgetésre van kihegyezve, viszont mikrofon még mindig néma...
3.Headset: a hangzás ezúttal is kagylós-jimmysviszont itt már mikrofon is működik.
Nem tudom miért kellett így megbonyolítani, de legalább működik.
USB módban sajnos csak a hangszórók működnek szintén.Toshiba Bluetooth programja jóvoltából megtudtam, hogy zene módban 311 kbps az átvitel, beszéd módban mindössze 112 kbps - emiatt van az a dobozszerű hang (aká jimmy a kagylóban)
28 év és 2.8-as rekesz felett már nincs mese... !
-
RandomGosu
senior tag
sonynak a fülesei nálam mindig beváltak úgyhogy szerintem kilehet ezt próbálni!
-
plus44
veterán
Köszi szépen. Amint tudok veszek egy ilyet és leírom a tapasztalataimat/benyomásaimat. Szerintem nem hülyeség, hogy csak becsukott állapotban kapcsol ki. Mivel nem használad már, akkor minden1, hogy hogyan áll, és így helytakarékos is.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
klambi
addikt
nekem 1 BH-501 esem van, szerintem az a méret pont megfelel!
Mellesleg szépen szól, sokat bír azért a méretéhez képest, és kényelmes!"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
Ez a Samsung nagyon gáz lett...
-
Surfym@n
senior tag
Én is kiv. vagyok a HALO-ra, amúgy ez a ki-bekapcsolósdi természetesen szubjektív dolog.
Én sokszor vagyok úgy hogy ha bemegyek valahova utcáról, akkor a nyakamba teszem és kikapcsoltan ott "pihen"
Namost a HALO-t nem tudom kikapcsolni, hogy közbe a nyakamba maradjon, ha meg összecsukom, akkor nem tudom hova tenni/egy kezemet elfoglalja...
Mielőtt megveszed a HALO-t nézd meg ezt:
Jabra HALO - User manual28 év és 2.8-as rekesz felett már nincs mese... !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Egy újabb trió érkezett szerkesztőségünkbe, a gyártók alapján van okunk bizakodásra.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 24
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hardcore café
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.