Új hozzászólás Aktív témák
-
kacsyx
aktív tag
No, siker, simán ment minden
Egyelőre még szokni kell, eléggé más mint amit eddig használtam. A kamera pl. nem tetszik, a régi sokkal egyszerűbb volt és hamarabb elértem a különböző funkciókat. Pl. nem találom még a makrot, vagy a panorámát sem.
Viszont ami a lényeg volt, gyors, de majd pár hét múlva kiderül milyen valójában. Az akkuidőre is kíváncsi leszek.Köszi péjé!
[ Szerkesztve ]
-
péjé
őstag
Király, örülök...:-)
Többféle rom-ot is találni a neten, én kipróbáltam a miui-t, cm-et de ez a legjobb sztem.
A gyári rom kamerája tényleg jobb de keresgélni lehet, én mondjuk nem csináltam nagy ügyet ebből...:-)
1 tanács: heti egyszeri újraindítás mindenképp kell. Ha fél/ egy év múlva belassul akkor lemented a cuccaid és újrarakod. Én a ROM frissítést kikapcsoltam, majd ha lesz tuti jobb akkor azt felteszem.
üdv,péjé[ Szerkesztve ]
-
acura13
aktív tag
sziasztok
szarakodik a telom......nem tudom bekapcsolni...
80% töltésen kapcsoltuk ki, azota nem tudom bekapcsolni....
ha rádugom a töltöt, fehéren villog a led, de semmi..nem tudom bekapcsolni.valami öltlet? segitség???
Motorola Edge 40, Lexus GS 300, Asus ROG, Motorola Razr V8(retro)
-
szabiRAZR
újonc
Sziasztok!
Van egy Droid RAZR-em,ami néha eldobálja a wifit.Mitől lehet ez? 4.1.2-es rendszer van rajta roottal.Köszi a válaszokat. -
Shurycen
tag
Sziasztok, nekem olyan kérdésem volna, hogy nincs e valaki, aki megtudná nekem csinálni a szoftver frissítést? a helyzet a következő, asszonynak meghalt az S5-öse, és most nem akarunk venni újat, ezért visszaköltözne a razr-be, de emlékszem mikor lecseréltük és eltettük a polcba, bár akkor is olyan kis lassú volt szegénykém...
-
Shurycen
tag
Srácok tényleg kellene egy kis segítség, valaki le tudná írni, hogy pontosan mit és honnan töltsek le, hogy valami használható rendszer fusson a telefonon? Volt egy leírás az alábbi oldalon, de úgy tűnik megszűnt:
http://motorola.wow-panda.com/?lang=hun&page=officialrom
Mindösszesen annyi infóm van a telefonról amit ki tudok olvasni a rendszer leírásából:
System version: 673.94.328.XT910.PSHAsiaRetail.en.03
Android version: 4.0.4Illetve, hogy bekapcsoláskor, mielőtt betöltődne a rendszer, megjelenik egy boot-option nevű dolog, ahol kb 2 másodpercem egyet bökni a kijelzőre és ez után 3 opció közül választhatok:
Motorola ROM
MIUI ICS
Custom RecoveryNa ebből kellene nekem valami friss, egyszerűen használható, akár gyári, gyors rendszert faragni, hogy az asszony ne egye meg az életemet....
-
péjé
őstag
válasz Shurycen #8716 üzenetére
szia,
nekem úgy tűnik h vki már piszkált egyet a telódon...mi történik ha a MIUI option-t választod? betölti a miui-t?
A miui egy alter rom motorolára, a kínai okostelókon ez a gyári rom...sajnos a panda oldalt megszűnt, egy itteni srác csinálta, rajt volt minden magyarul amit tudni kell erről...Ha betölt a miui, akkor csak meg kell szokni, van rajta magyar nyelv is...az első betöltés 2-3 perc is lehet, ne
ess kétségbe...legyen feltöltve a teló.írj majd ide és megbeszéljük.
ha nem megy akkor 2 opció van:
-gyári rom újratelepítése...kicsit fázok ettől, néha vmiért nem működik az ami másoknál megy és bizony gallyra mehet a teló
-alter rom feltelepítése a gyári mellé...ez akkor műxik ha még elindul egyáltalán a gyári rom...hozzávalók itt: (#8696)Mályki eljutott a safestrap feltelepítéséig de a továbbiak nem mennek neki.
Felajánlottam neki h juttassa el hozzám, megcsinálom és visszaküldöm ha nagyon nem sikerül neki...:-) -
zimy
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van egy XT910-esem, lassan 4 éves.
Anno feltettem rá egy gyári romot, majd rootolva is lett, hogy felmenjenek a főzött progik (bár ezek sosem kerültek rá). Az Android 4.1.2, ami rajt van.
Most kezd egy-egy app lefagyogatni, ezért szeretném újrahúzni és egy gyári szoftvert telepíteni
rá, ez azonban nem megy, mert az RSD Lite (5.7) már az első lépésnél elakad (pedig AP flash módban van a teló).
Hibaüzenet: Flash Failed 1/12.
Ha normál üzemmódban csatlakoztatom a telót, hibátlan, kiírja az IMEI számot is.
AP Flash módban nem, bár nem tudom, hogy ilyenkor is ki kellene, hogy írja?
Tippek? Ötletek? Rootolni már nem szeretném a telót, tehát az is elég lehet, ha a gyári szoftver visszamegy rá.
Köszönöm -
péjé
őstag
szia,
downgrade nem lehetséges, verzióban nem tudsz vissza menni....
a telefonon lévő rom verzió számát keresd meg, vmi ilyesmit:
System version: 673.94.328.XT910.PSHAsiaRetail.en.03
Android version: 4.0.4Nálad az android verzió nagyobb ugye...meg kell keresni a neten a telódhoz passzoló xml fájlt és azt használni, jellemzően az xda oldalakon lehet ilyesmit megtalálni....
https://www.youtube.com/watch?v=z86U6yUe5_Y
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2069935
-
Laca0
addikt
Sziasztok!
Nincs véletlenül valakinek egy hibás MAXX példánya bontásra?
A hátlap kellene nekem.
Esetleg valahol lehet kapni?Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
Laca0
addikt
-
Mályki
aktív tag
Sziasztok!
Elvileg úgy tünt el a telomrol az op rendszer hogy nem volt ki rootolva. Vagyis nem tudok rola . Feltettem még működű állapotában ezt a Safestrap alkalmazást. Itt még valamit lehet vele kezdeni de elakadtam. Tudtok segíteni? Szeretném még használni a telót! Köszi
K.M.
-
tkiceg
csendes tag
Sziasztok!
Nem szorosan ehez a telefonhoz kapcsolódik, de tudja valaki hogy a moto razr hd (xt925) akksiját ki lehet e cserélni a verizon féle hd maxx változatban lévő akksira? Ugyanúgy ahogy a sima razr xt910-be a maxx akksi a hátlap kicserélésével együtt? Van valami ami miatt nem lehetséges ez a maxxosítás a razr hd esetében? köszönöm -
őstag
Egy hete kijött a Cyanogenmod Android 6.0 Marshmallow,én ma tettem fel az XT912-re,egyenlöre minden müxik,vagy legalábbis a következő:
Camera
Video felvétel
Video lejátszás
Wifi
Bluetooth
Google Play
Csak a legkisebb pico Gapps ment fel rá,de az a biztos ha csak az op rendszert teszitek fel,s aztán a többi app-tNem az érdekel,hogy hova postázod,hanem hol van a termék!!!!!
-
TheSaurus62
tag
Tartok tőle, hogy valami nagyon nem sikerült. Wipe után újraindult, de azóta bármit csinálok, a hátán fekszik a kis zöld dög, nyitott ajtóval és piros háromszöggel.
Bámulatos, hol tart már a tudomány...!
-
őstag
válasz TheSaurus62 #8740 üzenetére
Ez a XT910-s verzio,én 2. rendszernek tettem fel így ha nem tetszik vagy valami nem jó,akkor a gyári verzióra lehet váltani egyszerúen
[ Szerkesztve ]
Nem az érdekel,hogy hova postázod,hanem hol van a termék!!!!!
-
apa978
csendes tag
Sziasztok.
XT910 - et szeretnék root-olni,illetve bootloader unlock-ot csinálni.
Vagy valaki megcsinálná nekem? Pécsi vagyok.
Köszönöm.
-
péjé
őstag
szia,
csatlakozom, bootloadert ezen a telón nem lehet nyitni, nagyon kell vele vigyázni, egyet megfektettem rutintalanul.
-kangoroot progi, ez rootolja biztosan
-safestrap feltelepít, ezzel fel tudsz tenni próbaképp több romot is úgy hogy a gyári is fentmaradOlvass vissza, vki összeszedte pontokba mit kell csinálni. ha soha nem csináltál ilyet akkor mindent 3x olvass el és a teló legyen feltöltve teljesen ha belevágsz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Formula-1
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mobil flották
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest