Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsolti111883

    tag

    Most olvasgatom a fórumot, ami amúgy szerintem elég építő, és láttam a kérdésemre a választ, miszerint a ROM csere garivesztéssel jár. A következő a kérdésem, és minden választ köszönök (mert tudom hogy már válaszoltatok itt de ha ezt a fórumot végigolvasni annyi mint az Egri csillagokat végigolvasni...):

    a) most vettem a telót használtan, mint írtam májusi, és 1+1 éves a gari rajta. Ilyen esetben szerintetek (szubjektív véleményetek szerint) megéri frissíteni (ROM csere)? Ti a saját telefonotokat ilyen feltétel mellett ROM cseréznétek?

    b) Mekkora a felhasználóélményben, érdemileg a különbség egy 4.1.x-es rendszer (ami ahogy olvastam ráadásul magyar nyelvű), és 2.3.6-os között? Ég és föld? Esetleg kevés?

    Tehát van értelme azt a közel másfél éves garit eldobni, mert annyival több lesz a teló, vagy azért a gari kell, mert azért meg szoktak hibásodni ezek a gépek is... Kérlek adjatok tanácsot, mert nagyon szívesen frissítenék (akár ROM cserével is), de nem merem, mert azért mégiscsak 80e-es gépről van szó...

Új hozzászólás Aktív témák