- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor-KJ
őstag
válasz Valaki87 #4053 üzenetére
A gyari!
Amugy komolyan nem ertem, hogy mi ez a launcher buheralas dolog, mert ertelme nem sok, max eltunteted az eroszakos google keresot a kezdolaprol.?
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
senior tag
azt nézem,hogy eddig ugyanúgy merül mint az S3 neo..... 1 óra kijelző idő nyomkodással 80% ( 2:50 perce vettem le 100%-ról.).... 4g-n és wifi / mobilnet... így bírta az S3 Neo is....na majd meglátom még,hogy mire jutok vele.
a kijelzőt leteszteltem 1dkg beégés sincs.
[ Szerkesztve ]
-
ShadowX
őstag
válasz Gábor-KJ #4025 üzenetére
Hirtelen a semmiből ma visszakaptam a készüléket. Hátlapcsere megvolt, pénzt nem kért érte senki (gondolom lezongorázták egymás között). Kijelzővel nem is foglalkoztak, valószínűleg szándékosan. A magyar ügyintéző szerint vagy azért, mert nincs nekik, vagy azért, mert csak bizonyos értékhatár felett cserélnek ilyen alkatrészt (viszont az értékhatár meg belsős információ, így még az expansys sem juthat hozzá...). Szóval nagyon nem pozitív a tapasztalatom.
Se lollipop, meg ez a szervíz is.
Azt végképp nem tudom miért kellett a hátlapot cserélni, az expansys-os ügyintéző írta, hogy érdemes lenne egy angol email keretében kikérni a szervízlapot, hogy meglássuk. Ezzel a lehetőséggel lehet élni fogok, nem kerül semmibe.
-
veterán
válasz ShadowX #4059 üzenetére
2 éve visszaküldtem az expansysnak a telefonomat (XT910 Razr), mert nem működött a HDMI kimenete. Bő 1 hónap múlva :-( visszajött, alaplapot cseréltek, de utána se ment a HDMI. Visszaírtam és kértem, hogy adják vissza a telefon árának a felét. Tudni kell, hogy "B-stock" telefon volt 200 €-ért. Végül visszafizettek 50 €-t ami készülék árának 25%-a volt.
Próbáld meg Te is!Szerk: én is kikértem a szervizlapot, semmi lényeges infó nem volt rajta.
[ Szerkesztve ]
-
ShadowX
őstag
válasz laleeee #4062 üzenetére
Nincs értelme. Már februárban lejárt a garancia. Most is azért nézték meg mert volt egy hosszadalmas levelezésem a motorolával, és ôk írták, hogy mivel a garancia utolsó napján kerestem meg ôket, ezért megnézik.
Állítólag a szervíz is erre játszik, játszott. Ôk megnézték, nem tapasztalták a problémát. Lefényképezni nem lehet, mert olyan közelségbôl ahol látszik a beégés, a fényképezôk amikkel próbáltam vagy nem fókuszálnak, vagy a képek lesznek túl pixelesek és azért nem látszik. Szabad szemmel viszont észrevehetô. A szervízben meg azt mondják nem az. És én vesztettem.
[ Szerkesztve ]
-
Gábor-KJ
őstag
válasz laleeee #4067 üzenetére
Az tuti nem, mert pont 2 honapja kerdeztem meg toluk, hogy mennyi a Motorola garancia es az volt a valasz, hogy mindig annyi, nem valtozott tehat 1 ev.
1x volt itthon, hogy a Motoker 2 ev garit adott, de az mar elmult.
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
Gábor-KJ
őstag
Hat nem - foleg, hogy 280 kozepben a dollar es majdnem annyiert kapsz itt [link] is - persze ha a szallitas, banki koltsegek azaz eladasi arfolyam+konverzios dij altal generalt cakkpakk 10rongy difi nem szamit...
Partneronal meg 400dodo alatt van - az LTE hianyat mar nem is szeretnem idesorolni sokadszorra.
Szoval... Nem.
[ Szerkesztve ]
-
Gábor-KJ
őstag
Es akkor most jelentkezzen az akinek van vagy egyaltalan latott mar Moto G-bol GP Edition-t!
Koszonom!
[ Szerkesztve ]
-
ShadowX
őstag
Ez tényleg kezd bicskanyitogató lenni. tegnap kifejeztem személyes véleményemet egy email keretében a motorolának a szervízükkel kapcsolatban, és ha már itt tartottam akkor megemlítettem a pocsék szoftveres update politikájukat is. Nem szoktam ilyet csinálni, de most csakazértis. Jött a szokásos duma...nagyoooon sooooon jön már az update, és a mérnökök nagyon busyyyy-k, hogy a legjobb user experience jusson el hozzánk. Na persze...
-
senior tag
a lollipop vajon javít majd az üzemidőn ?
-
Gábor-KJ
őstag
válasz Valaki87 #4085 üzenetére
Te! most komolyan az elso varazslatos folyamatos ismerkedes, nyomkodas alatt varod a megfejtest?
Inkabb tenyleg add el, ez nem neked valo!
-
senior tag
válasz laleeee #4086 üzenetére
hát pedig direkt vettem moto x-et a sony z1c helyett ,mert úgy olvastam,hogy jó az üzemidő mondom akkor ezt veszem mert a z1c kamerája katasztrófa... erre tessék az akku a legszarabb benne
Zitta: ugye tudod,hogy orbitális hülyeséget írtál ?
pont ez az,hogy most kéne meg mutatnia mit tud kijelzőidőben amikor nyomkodomtessék, lehet feltölteni akkor az üzemidős fotókat...
[ Szerkesztve ]
-
laleeee
őstag
válasz Valaki87 #4088 üzenetére
hát ezen a fórumon nem igen olvashattál olyat,hogy jó az üzemideje Nyomj egy factory resetet,vagy tiltsd le a motorola appokat,vagy nem tudom.. lehet hogy leharcolt aksival vetted ,mert újonnan annyira nem tragikus. Vagyishát ki mihez van szokva. Vegyél moto g-t,de annak is katasztrófa a kamerája
[ Szerkesztve ]
-
Gábor-KJ
őstag
válasz Valaki87 #4088 üzenetére
Te most viccelsz úgye?
Amikor valaki hazavisz egy telefont és akkor nyomkodja, ismerkedik vele vagy amikor már a megszokott felhasználói szokásaival használja az nem ugyanaz!
Ugyhogy legközelebb ha nem értesz hozzá - ne hülyézz le másokat!
Add is el, még nem vagy felkészűlve rá!
-
Gábor-KJ
őstag
Azt hogy mit ir ki ez a suszter david forma azt inkabb hagyjuk - ez az ember irta ki masfel eve, hogy mar csak csiszolja a Razr i kitkat szoftveret ... Azota is jon!
Pffff
-
senior tag
válasz Gábor-KJ #4096 üzenetére
1 - szöveg értelmezésed 0 ! AZT ÍRTAM,HOGY HÜLYESÉGET ÍRTÁL NEM AZT,HOGY HÜLYE VAGY !
2 - Ugyan mond már el miben más az,hogy egyfolytában nyomkodom és úgy merül le 3 óra kijelzővel vagy kisebb-nagyobb megszakításokkal nyomkodom és úgy merül le 3 óra kijelzővel ?
3 - "Nem vagy felkészülve" úristen ember, mi ez szekta beavatás ? ( nehezen boldogulhatsz az életben ezzel a felfogással....... )
-
ghiottone
nagyúr
válasz Valaki87 #4085 üzenetére
Ezeket korábban:
Májusban - itt 56%-on van az aksi 1 nap 8 óra után - 1 óra 31 perc netezés és 49perc 34 másodperc telefonálás, végig bekapcsolt wifivel. 2 óra 24 perc az android os, amiben 3 perc volt az ébrentartás.
Szeptemberben - 1,5 nap alatt majdnem 5 óra kijelzőidő, illetve "2,5 nap alatt majdnem 4 óra kijelzőidőt produkált. Estére kikapcsolok mindent (wifi, stb) - telefonálás nem sok csak 13 perc volt a jelzett időszakban"
Novemberben - laleenak linkeltem:
"A mostani EU-s verziós X-em mintha jobb lenne, alapjáraton kevesebbet fogyaszt, a korábbi óránként 0,5% helyett, most 0.3-0.4 % - bekapcsolt wifivel nyugalmi állapotban. + ezért is javult a kijelzőidőm. Péntek este egy buliban voltam, a buszra várva a sötét országúton használtam a led lámpát kb. 5 percig, hogy nehogy elmenjen a busz mellettem, majd hallgattam 40 perc zenét, aztán lőttem vagy 10 képet, csináltam egy 3 perces videót. Reggel ezt 300 megás cuccot becsomagoltam a telefonon, feldobtam drivera, közben torrenten letöltöttem az egyik sorozatot, hogy majd megnézem hazafelé a vonaton - maximális fényerővel néztem belőle 32 percet. Otthon böngészés, facebook használat, 1-2 youtube videó, majd a háttérben hagytam, hogy a Dropbox leszinkronizálja a képeket videókat - az volt 54 perc, eddig ébren tartotta a telót. És ma reggel így nézett ki a telefon:
[ Szerkesztve ]
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Gábor-KJ
őstag
válasz Valaki87 #4098 üzenetére
Na akkor most allj le, mert kezdesz iszonyat taplo lenni!
Mondom: szar telefon, add el es menj vissza a tutko Xperia vonalra!
Ne irjal nekem semmit, mert nem vagyunk egy sulycsoportban - koszi!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest