- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Vigyázzatok, ha fent van nálatok a Pixel Battery Saver, a fejlesztő eladta az appot, az új tulaj meg egy antivirusnak látszó appot tett be helyette, frissítéskor automatikusan települ.
Ne frissítsetek! -
K82
őstag
Ha esetleg vkit érdekelne, megválnék az enyémtől.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
veterán
Aki még nem frissítette a Google keresést a Playen, az jól gondolja meg: az eddigi áttetsző google keresősávból egy némileg szélesebb, teli fehér sáv lett. Szerintem nem szereti ezt az amoled - a szemem biztosan nem.
Semmi plusz funkciót nem találtam benne. Kb. 2 órámat elvitt ma este, hogy mindent visszaállítsak olyanra, mint előtte volt; apk-ból telepitettem egy régebbi verziót, közben persze minden beállításom elszállt ahogy töröltem az adatokat.Ha volt már a téma, akkor bocs.
Szerk: úgy vélem ez lesz a Material design, egyúttal reménykedem, hogy kapunk valami sötétebb témát is.
[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
Felejtsd el a sotetebb temat. Max ha launchert dobsz fel. Gugli xarik az amoledunkre, lolli olyan vilagos mindenhol hogy kiveri a szememet. Es nem csak X-en hanem pl s5-on is. Amit azert nem ertek hogy tenyleg akkor kell materizalni es kifeheriteni mindent a droidon amikor a ref keszulek is amoled???
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
-
ShadowX
őstag
válasz MartOOn #3557 üzenetére
A gyári launcher amúgy is okádék...megpróbáltam használni, de eszméletlen buta. És ezek a vakoknak is látható méretû ikonok...hányinger.
Ráadásul az a legnagyobb baj, hogy a play-re miden sz@r munkát engednek regisztrálni, mert az a lényeg, hogy elmondhassák, hogy ennek az alkalmazásboltnak van a legtöbb alkalmazása. Az appok 80%-ának gusztustalan a dizájnja, a kezelôfelülettôl kezdve az alkalmazások ikonjáig bezárólag. Sok fejlesztô még rendesen elnevezni sem képes a saját appját. Ebbôl a szempontból az iOS fényévekkel körözi le az androidot. Még az azonos appok is hitványabbak itt.
-
törölt tag
válasz ShadowX #3559 üzenetére
Hát, nem tudom, nekem az iOS app boltjában is leginkább szemét jön szembe, amikor keresek valamire.
Mondjuk droidon az zavar leginkább, hogy egyes appok még mai napig 2.x stílusú felugró üzeneteket meg beállításokat használnak, azért már eltelt vagy 3 év, amióta 4.x-en járunk az új kinézettel, ráadásul már itt a mégújabb 5.x, és persze a fejlesztők képtelenek frissíteni, még a normálisabban használható appoknál is, a rendszer meg nem kényszeríti ki az új stílus használatát. Ugyanez a widgeteknél, mindenki teljesen más stílust használ, egy giccsparádé lesz a home, ha pár widgetet kitesz az ember. Arról sem beszélve, hogy évek alatt képtelenek voltak megoldani az ikonméret inkonzisztenciáját, még a G appoknál sem stimmel (bár ez legalább egy launcherrel és ikontémával megoldható). -
Phoenixy
senior tag
Múlt héten sok telefonálás után végül adtak egy e-mail címet, ahonnan visszaírtak, hogy elkezdték keresni. Rá 2-3 napra (pénteken) elő is került, ott pihent a reptéren 23-a óta. Aztán szombaton jött az MPL a vámos dokumentumokkal, hétfőn jött az infó, hogy "megküldött dokumentumok feldolgozása" és ma 11:24-kor megkaptam (illetve nem voltam otthon, de még sikerült ma megszereznem).
[ Szerkesztve ]
Motorola 4EVER
-
hallerlaller
addikt
Vesszek meg, nem találom hol lehet a gyári motos kamera appban hogy ne csináljon tíz megás képeket. Vagy nem is lehet állítani?
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
laleeee
őstag
válasz hallerlaller #3569 üzenetére
nem lehet
-
parkr
őstag
válasz hallerlaller #3571 üzenetére
elég fura az biztos, de még mindig lecserélheted másik alkalmazásra.
-
laleeee
őstag
válasz hallerlaller #3573 üzenetére
[link]én ezt a picsay pro-t használom lekicsinyítésre,meg a képek beállítgatására
-
Shyciii
veterán
válasz hallerlaller #3571 üzenetére
Root-olt készüléken megoldható, hogy tudj választani, hogy legyen 4:3-as képarány is (7,8megapixel), és videó készítésénél legyen választható a 720p is.
-
ghiottone
nagyúr
QuickCamera - nem tudom, mert még nem probáltam, de elvileg tudná a "csuklórázós índítást" - bár akkor 2 kamera is indulna egyszerre
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ShadowX
őstag
Mennyibe kerülhet egy kijelzôcsere? Volt itt annakidején valaki aki ezzel foglalatoskodott.
-
Zsebob
senior tag
Használd párhuzamosan a Google karáját, az jo kis felbontásra.
S9+ dualSIM, Moto 360
-
Lovi24
senior tag
válasz ShadowX #3577 üzenetére
Nem olyan gázos a csere, szerintem simán megoldható otthon. Inkább maga a kijelző drága :
etradesupply, ebayNem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!
-
Lovi24
senior tag
válasz ShadowX #3580 üzenetére
Hát igen,elég gyászos most a forint Fa hátlapon gondolkodom már (jó)pár hónapja,reméltem,hogy majd némileg csökken az ára,de így csak nő.....
Olvastam egy cikket a hátlapcseréről és ott a srác hajszárítóval szedte le. Igaz én a munkahelyen megoldanám hőléggelNem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!
-
Atika600
csendes tag
Sziasztok. Van valakinek eladó matt fóliája Moto X re? Nem találtam és föltennék rá egyet.
-
clodooo1
csendes tag
Sziasztok
Az elmúlt hetekben egyre gyakrabban fagy le a gyári tárcsázó; vagy nem csinál semmit, vagy magától felhívja/leteszi a legutolsó tárcsázott számot. Más is tapasztalt már ilyet? Van erre megoldás? A Lollipop megoldhatja ezt?
Köszönöm
Miklós -
ghiottone
nagyúr
Motorola alkalmazásokhoz is van már soak teszt? Most töltöttem ki egy kérdőívet a feedbacknetwork-on keresztül. Azt írta nem software update lesz. Kiváncsi leszek, hogy akkor mi?
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Shyciii
veterán
válasz Phoenixy #3590 üzenetére
Tekintve, hogy a kamera képminősége javarészt az optikán, és a fényérzékelő chipen múlik, így nem fogsz jobb képet kapni, akármit is kap meg a Moto X 2nd Gen-től. Max annyi lesz, hogy a szoftver megkapja ugyanazt a kinézetet, meg egy-két funkciót, és kész, de ezeket (többet is) képes más fényképező szoftver is. A lényegesebb a képek minősége lenne, de azon a szoftver nem fog javítani.
-
ghiottone
nagyúr
-
ghiottone
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest