- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
enigmawutash
tag
válasz ghiottone #3098 üzenetére
tudtam h jótól kell tokto vennisheratan: én ezt az apex launcherrel oldottam meg, gesztus le és fel-t állitottam notofication/quck settingre
-Jó ez a Jarvisos dolog elismerem hülyeség csak valahol olvastam h lehet.
-egyedül az akksival nem vagyok kibékülve (maxxról jövök oké) , kinek mennyit bir? Én most raktam fel a gsam-ot
- korábban volt még youtube kliens app kérés, nos én nagyon bátran ajánlom ezt:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Mata.YTplayer (pop up ablak(!!!), kikapcs lejátszás, minőség allitás, stb...-farmaroot jó az X-hez? Nekem olyan hiányzik a Slimből h a kurzort hangerő billel állitsam, szerintem hasznos...bár majd megnézem elöbb utóbb az Xposed is.
-
őstag
válasz enigmawutash #3095 üzenetére
Ezt egyelőre csak az új X tudja, de azt ígérték megkapja az X 2013 is, szerintem a Lollipop-pal együtt jön majd, ha jön.
-
hallerlaller
addikt
urak csatlakoztam a klubhoz egy 2nd gen bamboo-val, nagyon fasza igazi bambusz a hátlap és semmivel nem került többe mint a fekete.
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
Zsebob
senior tag
válasz enigmawutash #3101 üzenetére
Nyalókával annak hívod majd, aminek akarod, pl:
-Édesdrágaegyetlentelefonomneharagudjhogyleszóltamazakkud
demaxxróljöttemamirohadtcombosvolthallerlaller:
Velkomabórd és faszú mentes használatot Neked is.[ Szerkesztve ]
S9+ dualSIM, Moto 360
-
MrPetya19
addikt
válasz hallerlaller #3103 üzenetére
Jó az illesztés a hátlapon? Honnan van?
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
laleeee
őstag
válasz enigmawutash #3101 üzenetére
próbáld ki a smart keyboard (pro)-t ,azon be lehet állítani,hogy 'kurzort hangerő gombbal'
-
ghiottone
nagyúr
Szerintem ezért is késett a Lollipop és remélhetőleg már az 5.0.1-et kapjuk meg.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
veterán
Sziasztok!
Ma vettem végül egy új 2013-as X-et diófa hátlappal. Még nem csomagoltam ki, alszom rá egyet.
A Moto G-nél nagyon bevált nekem a Grip Shell és úgy rémlik, hogy az X-hez is van gyári bumper. Hol lehet beszerezni jó áron? Ebay-en, Alin nem találtam. Esetleg valami más ajánlott bumper?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
veterán
Egy másik telefont (N4 refurbished) indultam megvenni, a (HA-s) eladónak volt ez a bontatlan X-je is számlával, 2 év EU-s garival, nagyon tetszik a hátlapja, amoled, Motorola, stb. Végül pénzfeldobás döntött, hogy melyiket hozzam el. Most meg olvasom a tesztet, nano-SIM kell bele... amíg nem szerzek nanot (péntek?), addig kitalálom, hogy kell-e ez nekem és bontatlanul hagyom.
@ _ghiottone: köszi! Gyári nem létezik esetleg? Neked mintha lett volna korábban.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz enigmawutash #3119 üzenetére
???
Én ezt lőttem ma: [link]
-
ghiottone
nagyúr
Ha valaki szeretne Multilang csomagot készíteni a Motorola telójához az ne habozzon Közzétettem az XDA-n egy leírást.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
Majd befog állni laleee. Nekem mostanában ilyen időket hozott a teló (az EU-s rom jobb, mint a GB-s):
Köze 2 nap alatt (korábban a GB-s rommal kb 1 napnál hozta ezt!):
Annyi, hogy nálam nincs használatban a mobiladat csomag, csak wifi -amit esténként ki is kapcsoltam - de wifivel is csak 3%-ot merül 1 este alatt. Ja és persze greenify a facebook és társai ellen.
-
törölt tag
válasz ghiottone #3130 üzenetére
Hmm, nekem mostanában mindig a Play Services eszi a legtöbb akksit, nem tudok vele mit csinálni. Már mindent letiltottam, amit tudok, csak magát azt az appot nem, mert akkro nem megy a Play store sem.
Nem értem miért vannak ennyire bután megírva a g appjai, erőltetik magukat, mintha nem lenne olyan hely a Földön, ahol nicns net, vagy nem tud felcsatlakozni a szerverre, csak próbálkozik, mint a vakegér, gondolom emiatt merül, mert folyton ébrentartja a CPU-t is. -
veterán
-
Lovi24
senior tag
válasz #16820480 #3131 üzenetére
Nálam is volt,hogy a google cuccai zabálták az akksit. Csináltam egy clear data/force close/unistall updates kombót ezeknél az appoknál (amelyeknél úgy gondoltam,hogy problémás lehet) és azóta nem okoz gondot.
Igaz én a munkahelyen is töltöm (és otthon is),főleg éjszakás műszakban (sok a szabadidőm,néha 4-5 óra screentime simán megvan) . T-mobilos a benti rendszer,vodát nemigen szereti. 3g mindig aktív és ugrabugrál a térerő 0-5-ig. Néha Edge, néha Hsdpa,mikor mit talál. Ha itthon vagyok 2-3 napot is elmegy,wifi mindig bekapcsolva van.Nem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!
-
ghiottone
nagyúr
Igen, a korábbi angol romos X-emen nem tettszett az üzemidő, de szerintem ezzel a rommal már elfogadható.
Amúgy ugyanez volt nekem is rajta eredetileg + Te is ugyanattól vetted, expansys-os beszerzéssel.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én is csináltam ilyen force close meg clear data trükköt, de az kb egy napig működött, azóta megint szívja az akksit... Kezdek beletörődni, hogy ez ilyen. Igazából nem értem, mert minden ki van kapcsolva, az összes G szinkron, a location, a search, stb. Egyiket sem használom, egyedül a Play miatt kell az egész, mert különben nem frissülnek az alkalmazásaim, meg nem érem el a megvásárolt cuccokat.
-
laleeee
őstag
azt sem értem,hogy mindig bekapcsolom a battery savert,de mikor visszatérek rá ,akkor mindig off-on van és újra be kell kapcsolni
-
ShadowX
őstag
válasz laleeee #3140 üzenetére
Épp most olvastam, hogy a dedikált facebook app abban a szerencsés helyzetben van, hogy egyszerre van benne a top 10 akkumerítô és a top 10 ram zabáló appban. Nem is értem hogy nem akasztottak fel még ezért valakit. Egyszerûen ennyire szarul ritkán van megírva egy app.
A greenify pedig arra jó, hogy az általad meghatározott appokat sleep módba rakja, ezáltal azok nem merítik az akkut.
-
ghiottone
nagyúr
válasz laleeee #3139 üzenetére
Egyszerű: A Motorola Assist-ot engedélyezni kell.
-
hallerlaller
addikt
Android 5.0-t majd otán fogjuk kapni vagy le lehet tölteni valahonnan manuálisan is?
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
ghiottone
nagyúr
válasz hallerlaller #3143 üzenetére
Elsődlegesen OTA-n keresztül, a gyári firmware-es sbf.droid-developers.org jelenleg nem müködik, de biztos fent lesz mondjuk itt is majd a teljes 5.0-ás csomag.
-
clodooo1
csendes tag
Sziasztok
Pár napja használok egy 1stGen Moto X-et, nagyon szeretem, iszonyú jó telefon.
Egy apróság nem tetszik: a gyári emil-kliensen fut a céges levelezésem (Exchange), és ha továbbítok bármit, akkor ilyen karakterekkel rakja teli az üzenet elejét:On 5 Dec 2014 08:52, =?ISO-8859-1?Q?Kov=E1cs_Kata?= <K....K..@....hu> wrote:
Lehet valahol valamilyen karakterkódoláson állítani, hogy ez megszűnjön?
-
laleeee
őstag
próbálom én is az asztali thunderbird fiókomat valahogy a telefonra varázsolni,de nem sikerül. tudja valaki ,hogy hogy kell ?
-
Halo
senior tag
válasz clodooo1 #3145 üzenetére
próbáld meg a gmailt - ott is lehet már exchange-s fiókot csinálni.
csak majd kell hozzá még egy pluginMotorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
veterán
Na kibontottam egy fél órája vágattam nano-SIM-et, a Telenornál hosszú volt a sor, meg flottás előfizetésem van, szerintem sokat is problémáztak volna. de a kártya még a Moto G- ben van, várom az üvegfóliát.
Motorola Migrate segítségével nagyjából belaktam az X-et, azt figyeltem meg, hogy közben a G éppen csak langyos lett, az X sokkal jobban melegedett.
A kamera lényegesen jobb mint a G-jé
Jé, ezen nincs magyar nyelv?!!!
Pár kérdéssel fordulok Hozzátok:
1. Morelocalet itt úgyanúgy kell meghekkelni, mint a G-n?
2. Voice controlnak van értelme? Ha igen, akkor csak angol nyelvre állított lokalizacióval megy? Morelocale kilőve?
3. Képernyő hajlamos a beégésre?
4. Kicsit sárgás a képernyő, ezt lehet valahol állítani?Biztos kérdezek még, köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest