Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- DIGI Mobil
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz rbalint88 #8942 üzenetére
A notification barra tudok valaszolni: ket ujjal lehuzva a gyorsbeallitasokhoz visz, ahol hosszu nyomasra ki/bekapcsolja pl a Wifit, sima nyomasra meg a menujebe visz.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
heidricha
őstag
- % lehet, van rá ezer app. a normál kijelzés mellett lesz, nem helyette. Van egy módszer az ikonban megjeleníteni a %-ot, de nagyon apró, és nem emlékszem, hogy kell.e hozzá root
- pirospettyes cucc szerintem nem lesz a megadott feltételek mellett.
- launcher, ami jól esik, hogy ilyen ömlesztett, "Huawey stílust" melyik tud, azt nem tom sajnos.
- Időjárásra kedvencem a "Meteogram Widget" 1x4, vagy 2x4. Vagy ami még kellemes, a LockClock, ami a CM óra alkalmazása, feltehető mindenre szerintem. Van benne csinos időjárás, ilyet tudok adni, ha nem találnád. Marketen azt hiszem, nincs fenn
- aktív óra és naptár ikonnal rendelkező launcher? ezt nem értem, bevallom. ezt 1x1-es widgetnek hvják szerintem. arra gondolsz, hogy jár az óra az indtó ikonban és ha ráböx, akkor felhozza az óra appot?
- quick settings-re kaptál választ
- zseblámpa... erre is van ezer app, nem tudok ajánlani, mert nekem beépített az Xposed/GBox miattNe feledd, hogy az animációkat ne kapcsold ki teljesen!
-
-
Upo
addikt
Próbáld ki EZT a launchert, eredeti MIUI.
Engem mondjuk idegesít hogy mindent kidobál mindent az asztalra úgyhogy én ezt preferálom magadnak, ebben van alkalmazások menü.Az aktív óra és naptár az nem launcher hanem widget, playen találsz ezrével.
Akku százalékra EZ, beleteszi az akku jelbe, root nem kell.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Óvodások homokozója
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Ukrajnai háború
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest