- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bernyó84
aktív tag
Hogyan tudom lementeni a kontaktokat/telefonszámokat a telefonomról, mielőtt factory resetet csinálok?
Gigabyte P35C-DS3R (F12), INTEL C2Q Q8300, Sapphire HD 7790 1GB, 2x4GB Corsair Vengeance (CMZ8GX3M2A1600C9R), Chieftech 550W, 500GB Samsung SataII 16MB, 2TB Seagate SATA2 7200RPM 32MB
-
buszospeter
tag
válasz Bernyó84 #45701 üzenetére
Szia!
Két megoldás is létezik:1.
Névjegyek/Menü/Import-export/export SD-re
Egy .vcf kiterjesztésű fájlt fog létrehozni az SD gyökerében ahonnan később gond nélkül visszaállíthatod.
[kb. ezer éve és nyolc hónapja nem használtam ezt]2.
[szvsz ez a tutti]
Google fiók szinkron és a reset után kb. öt perc alatt ismét minden a helyén.Üdv,
buszospeter[ Szerkesztve ]
_____Üdv, buszospeter_____
-
Bernyó84
aktív tag
válasz buszospeter #45702 üzenetére
Köszi!
Gigabyte P35C-DS3R (F12), INTEL C2Q Q8300, Sapphire HD 7790 1GB, 2x4GB Corsair Vengeance (CMZ8GX3M2A1600C9R), Chieftech 550W, 500GB Samsung SataII 16MB, 2TB Seagate SATA2 7200RPM 32MB
-
gyuszmó
őstag
Üdv
A car doc-ot ki tudom lőni valahogy,ne kapcsoljon be ha tokba rakom?
köszi
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
gyuszmó
őstag
Mostanában ha hívnak van,hogy nem hallanak,pedig én hallom,hogy hallóznak a telóba,vissza hívom és minden oké,működik lehet a hangszóróm haldoklik?
-
gyuszmó
őstag
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz gyuszmó #45708 üzenetére
Hardveres hibánál nembiztos hogy nézik. De nagyon ajánlott a gyári rommal visszavinni. Hangszóró recsegés szokott a tipushiba lenni. De ha beviszed akkor mond azt hogy a hangszóró recsegés és nemhalják amit mondasz. Akkor kicserélik mind2őt. De szerintem nálad szoftveres. Probálj meg 1 wipe és dalvik cache kombinációt. igen tmobnál 1 év a gari
[ Szerkesztve ]
-
s_pepe25
csendes tag
sziasztok olyan kérdésem lenne hogy a telefonban lévő névjegyeket pc - n tudom szerkeszteni vagy google szinkronizált névjegyeket pc n nem tudom megnézni ? ( minden névjegyből már minimum 3 van és a telefonon elég macerás törölgetni )
-
Sutee89
aktív tag
Óh, Istenem de jó ICS-ről visszajönni GB-re. Végre sebesség... Mondhat bárki bármit, az ICS portok (Cm9, MiG, Wiui v4) még azért lassúcskák.
-
s_pepe25
csendes tag
köszi szépen az infót ! ( szoktam követni a fórumot de ez eddig elkerülte a figyelmemet )
-
Sutee89
aktív tag
válasz YAS-dude #45722 üzenetére
Memóriával nem voltak gondok (kb. 150 mb mindig szabad volt), keményebb játékok is mentek egész jól. Csak még bőven van még mit optimalizálni. Úgy az egész kicsit döcög...
etooo: Pontosan, rengeteg videó van jútyúbon is, akadás nélkül megy az ICS és JB is.
[ Szerkesztve ]
-
Bernyó84
aktív tag
Én kéztől vettem a telefonomat. Állítólag 2 év garancia van rajta, de a garancialevélre nincs ráírva, hogy pontosan mennyi garancia van rá.... Ilyenkor mennyi van/jár?
Van rajta pecséttől kezdve vásárlás dátumán keresztül minden... de hogy 1 vagy 1+1 év, az nincs ráírva...Gigabyte P35C-DS3R (F12), INTEL C2Q Q8300, Sapphire HD 7790 1GB, 2x4GB Corsair Vengeance (CMZ8GX3M2A1600C9R), Chieftech 550W, 500GB Samsung SataII 16MB, 2TB Seagate SATA2 7200RPM 32MB
-
Sommi
aktív tag
Srácok ! A white rabbit meg a pikachu azok milyen romok ? MIUI ? vagy cm 7 ?
Hello MOTO ! JRDNEM_U3_3.4.2_164-003_BLUR
-
Sommi
aktív tag
Na, ma játszani akartam a max paynnel, ami az alant kiírt romon szaggatott mint fene, szóval át akartam váltani a jól bevált wiui 2.4-re. Mivel gondoltam gyógyrom, meg 2.2 rátolom zipből a wiui-t wipe-ok után. Hát kaptam egy szép bootloopot, vagy lehet, hogy hotboot volt, mert a bootanimáció a felénél mindig újraindult, és ez ment a végtelenségig. Akksi ki-be, megint. Na akkor újraflash a 2.2.2 cee-re, az meg az android logónál bootloopolt. No akkor szerencsére bejött a gyári recovery, abban megint wipeoltam, és újraflash a 2.2 cee. És ekkor végre beindult !
Jó kis kör volt, utána meg még a rootolás meg stb ...
Na csak azért írtam le, hátha valaki tanul belőleHello MOTO ! JRDNEM_U3_3.4.2_164-003_BLUR
-
buszospeter
tag
Jó estét Mindenkinek!
Néhány nappal ezelőtt a következő problémám volt a Defy-al.
A kollégák - kammerer, hokins, szabof1 - azonnal reagáltak is rá és elláttak jó tanáccsal.
Köszönet érte.Akkor azt írtam, hogy beszámolok az eredményről.
A változás csak annyi, hogy már nem cm7; hanem somi52 főzete [remek munka] található a gépen.Szvsz nem lett sokkal jobb a történet.
Megkockáztatom, hogy lehet jobban járnék ha rendelnék valahonnan egy erősebb akkut; hallottam 1800 körüliekről.
Üdv,
buszospeter[ Szerkesztve ]
-
Osynho
addikt
Hello!
Létezik-e olyan program, amivel elérem az sd kártya tartalmát wifin, és fel tudok rá másolni bármilyen mappát/mappákat egyszerre. Tehát csak ctrl-c, ctrl-v? -
pcnet
addikt
Sziasztok!
Pár napja használok egy Defy-t. Olyan gondom van vele, hogy piszok gyorsan merül. Reggel 8kor lehúzom töltőről, délután 3kor töltőért visít. Semmi extrém dolgot nem művelek vele, emailezek, benézek fórumra... Hokins kolléga segítségével vissza tettem gyári ROMot (ezúton is köszönet neki) és gondoltam irány a szerviz, van még 3 hét gar a készüléken.. Tegnap éjfélkor lehúztam töltőről, 3kor már 90%on volt. Délelőtt 10kor már 50%os volt (csak készenlét) a töltöttség. Megválaszoltam néhány emailt, elolvastam 2-3 hírt Mobilarénán és délután 3kor már 5%os töltöttség volt. Nem volt nálam töltő, siettem is haza, hogy le ne merüljek, közben volt hívásom is, de 5%ról nem mozdul. Most este 23:50kor még mindig 5%on áll. Már youtubozok rajt, zenét hallgatok, de csak nem akar lemerülni. Szerintetek mi lehet a probléma? Azt hittem akksi öreg (?) nem bírja már, de ezek szerint nem. Custom ROMmal és gyárival is jelentkezik a hiba. Mit tegyek?
Előre is köszönöm a segítséget!
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
szabof1
őstag
Csináld végig ezt 1-2-3-szor:
A.) Lemeríted, amig ki nem kapcsol. (Nem indítud újra, nem lépsz be recoverybe és nem dugod USB-re/töltésre.
B.) Lehetőleg kikapcsolt állapotban (de bekapcsolva is lehet) feltöltöd 100%-ra és még min. 1 óráig rajta hagyod.A fenti két lépést kell megismételni még 1-2 alkalommal és jó eséllyel beáll az akksi érzékelése a valósra.
-
buszospeter
tag
Szia!
Kicsit fentebb szabof1 kolléga adott segítséget hasonló helyzetben.
Üdv,
buszospeterSzerk.: és még gyors is!!!
[ Szerkesztve ]
-
Osynho
addikt
válasz szabof1 #45740 üzenetére
Ez szimpi kis program köszi az ajánlást! Viszont Mozilla alatt inaktív a select folder fül a feltöltsénél, IE be se hozza a főképernyőt... Feltettem a Chrome-ot, na itt már van select folder, viszont "Drag&Drop for folders is not supported under current browser". Szóval végre megy a feltöltés, de minden mappát egyesével kell kiválasztani.
(#45741) Sutee89: Köszi, lehet megpróbálom azt is.
[ Szerkesztve ]
-
R19
senior tag
Az lgCamera videó felvételnél időnként szaggat. Próbáltam már sokféle beállítást procinál, bitrátánál, fps-nél is, de a helyzet változatlan.
Lehet-e esetleg ennek az az oka, hogy a microSD egy Class 4-es Kingston?
Tökéletesen működik, csak nem tudom, hogy elég-e a sebessége a videó rögzítéséhez.
Használja valaki gyorsabb kártyával, ha igen mik a tapasztalatai?Az lgCamerán kívül sajnos más appot nem ismerek, amely tudja a videó közbeni folyamatos autófókuszt.
-
kibard
csendes tag
Helló!
Az a problémám ,hogy a defy+-om kisméretü képeket csinál, én nem állitottam el semmit rajta de nem is tudom hogy kellene visszaállitani .Annyi történt mostanában ,hogy tettem bele egy 16gb kártyát .Tudna valaki segíteni ,hogy mi lehet a baj ?
Előre is köszönöm
üdv!kibard
-
mrrr74
aktív tag
Sziasztok,
Lehet nem ide kéne írnom, de keresek törött kijelzős Defy-t alkatrésznek, mert az enyém alaplaphibás lett és nem javítják gariban, mert a szerviz szerint én tettem tönkre
Köszönöm!
https://weddmegonline.hu, https://nekedveszem.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest