Hirdetés
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osynho
addikt
Üdv!
2 hete használok egy Defyt, tetszik. Egy gondom van vele, hogy gyorsan lemerül. Konkrétan 1 nap alatt megadja magát. Nem nyúzom egész nap, zenét, filmet egyáltalán nem nézek, egy kis netezés megy nap közben, de csak pár percig, sokat nem is telefonálok, pár képet ellövök néha. Ezért nem értem a dolgot.
A mobile standby és a phone idle is 40% felett szokott lenni a statisztikában. GO Launchert használok, meg 1-2 widgetet, de nincs teleszemetelve az asztal, a háttérben futó alkalmazásokat le szoktam lőni. Ha estére bekapcsolva hagyom 20-30% a merülés.
2.2.2-es Android van rajta, érdemes lenne pl egy CM7 2.3.7-et megpróbálni, vagy várjak valami jó ICS-s romot? -
Osynho
addikt
Köszi az ötleteket. 2G-n használom most, de nem bírja sokkal tovább. Engem az zavar, hogy használat nélkül is merül. Valami eszi az akksit.
-
Osynho
addikt
Üdv
Beírom ide is a problémámat, hátha tud valaki segíteni. Szóval adott egy szűz, gyári, 2.2.2-es Defy, amire cm-7.1.0-jordan-signed-et szerettem volna feltenni. Ezt a leírást követtem, Rootolás megvolt (SuperOneClick-el), 2ndinit 2.0-át feltettem (a CM kompatibilis módban). USB Debugging beállítás kikapcs és teló újraindít.Itt jöttek elő a gondok. Bejött a Motorola logo kb 10 másodpercig, majd eltűnt, majd 10 sec után ismét előjött és ez ment körbe-körbe. Hiába nyomtam a hangerő le gombot, a custom recovery-be nem jutottam, a led nem kezdett el kéken világítani. Végül a gyári bejött a power + hangerő le gomb megnyomásával, de ezeket a hibaüzeneteket írja:
E: Can't mount CACHE:recovery/command
E: Can't mount CACHE:recovery/caller
E: Can't mount CACHE:recovery/logEzután futtattam Wipe data/factory resetet, majd a Wipe cache-t is, de ugyanaz a szitu, megy körbe körbe a logo. Szóval nagyjából elfogytak az opciók, de semmi sem változott, tanácstalan vagyok, PC-re így nem tudom csatlakoztatni. Az az érdekes, hogy amint beteszem az akksit, feléled a logo, nem is kell power gombot nyomni.
Szerintem a 2ndinit belepiszkált a gyári recoverybe, de nem tette fel a ClockworkMod Recovery-t, és most ezért szívok. Valami megoldást tudna mondani valaki? Nagyon megköszönném!
[ Szerkesztve ]
-
Osynho
addikt
Sürgősen keresek valakit Győrben, aki feltöltené a Defy-m akksiját! Nagyon megköszönném a segítséget!
-
Osynho
addikt
Üdv!
Jelenleg CM7.1 stable-t használok, mire lenne érdemes váltanom, lehetőleg a programok és az adataim elvesztése nélkül? Miben jobbak a 7.2esek? És azon belül RC1, 2,3? Quarx, Euroskank milyenek? Akkuidőben melyik a nyerő? Sajnos a 7.1-el már az 1 napnak is örülök, pedig nem vagyok harcore júzer. -
Osynho
addikt
válasz -Zola0808- #44865 üzenetére
Elromlott a gyári? Csakmert nekem igen. Javítható ez?
-
Osynho
addikt
Hello!
Olyan kamera szoftvert keresek, amivel + kontrasztot lehet adni a képeknek, de a fotó elkészítése előtt. Szóval előre beállított módon, amit minden fotóra alkalmazna. Úgy, mint pl a fényerőnél. És jó lenne, ha a mértékét is lehetne állítani. Tudtok ilyet?
Camera360-al próbálkozom most (egyébként 4-5 féle programot is néztem már), de inaktív ez a beállítás, mondván "not supported on your phone". Ez miért van? -
Osynho
addikt
A gyári töltő javítása lehetséges? Amikor rádugom a telót, tölt, aztán pár perc múlva abbahagyja. Ez mi lehet?
-
Osynho
addikt
Hello!
Létezik-e olyan program, amivel elérem az sd kártya tartalmát wifin, és fel tudok rá másolni bármilyen mappát/mappákat egyszerre. Tehát csak ctrl-c, ctrl-v? -
Osynho
addikt
válasz szabof1 #45740 üzenetére
Ez szimpi kis program köszi az ajánlást! Viszont Mozilla alatt inaktív a select folder fül a feltöltsénél, IE be se hozza a főképernyőt... Feltettem a Chrome-ot, na itt már van select folder, viszont "Drag&Drop for folders is not supported under current browser". Szóval végre megy a feltöltés, de minden mappát egyesével kell kiválasztani.
(#45741) Sutee89: Köszi, lehet megpróbálom azt is.
[ Szerkesztve ]
-
Osynho
addikt
Hello!
Eladnám szeretett Defy-met. A kérdés az, hogy hogy töröljek róla mindent? Wipe factory, vagy cache + factory?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Le Mans Ultimate
- Sikkes Chieftec házpár, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- Path of Exile (ARPG)
- Elektromos cigaretta 🔞