- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
A kék ruhás csajnál DEFY volt az EB megnyitón a nézők között.
═════════════════════════════════════════
-
Sommi
aktív tag
válasz dkarcsy95 #45096 üzenetére
Uhh, hát kár volt hozzányúlnod. A nálunk "gyári" nem 2.1-es és a 2.3 után nem lehet visszatérni egyes esetekben a 2.1-re. Plusz nem tudom csináltál-e wipe-okat. De ha még új vagy miért vágsz bele leírás nélkül ? Ahol a cm felrakásához találtad a leírást, ott lett volna a FROYO-ra való visszatérés leírása is.
Hello MOTO ! JRDNEM_U3_3.4.2_164-003_BLUR
-
Jag
senior tag
válasz baal-amiga #45103 üzenetére
Na majd azt is felpakolom, csak még rootolnom is kéne a cumo't.
egyelőre a SW verzio' megállapításánál akadtam el. :-)Firmware: 2.2.2
Kernel: 2.6.32.9
System: Moto_Version.34.179.2Az első hszben lévő linken ilyen verzio nincs :-)
Szerk.:
Még egy kérdés. A data managerben megnéztem és a Gallery eszi a netem, mint az állat.
Micsinyál' az a neten és le lehet erről valahogy szoktatni?[ Szerkesztve ]
-
baal-amiga
senior tag
Szabof1 leírásaival menni fog a romcsere. Szerintem ha mo- i, akkor az gyári 2.2 lesz, most így hirtelen verziószámot nem tudom, rég nincs gyári rendszerem.
Én droidwallal szabályozom a programok netelérését, így galleryt passzolom, annak nem engedem :-)
[ Szerkesztve ]
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
Jag
senior tag
válasz baal-amiga #45105 üzenetére
Kösz ismét, nekiállok.
-
chab7
addikt
válasz baal-amiga #45105 üzenetére
A legfrissebb és legutolsó gyári, mióta én egy éve vettem a készüléket azóta nem változott:
JRDNEM_U3_3.4.2_179-002_DEBLUR_CEE.sbf
(és ez már kismilliószor volt téma a fórumon csak rá kell keresni )
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
chab7
addikt
válasz baal-amiga #45108 üzenetére
Leginkább a kérdezőnek szólt, csak a te hozzászólásodnál jött az inger, hogy írjak is
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
-
chab7
addikt
Félreérted, nem a beszólásra, hanem a pontos adat beírására.
Amúgy meg ha tudom a pontos adatot a kérdésre és azt is hogy már sokszor volt miért ne írnám be mindkettőt? (Ha már te nem írtad be hamarabb melyik az, bezzeg az ingerre beszólsz.)Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
dkarcsy95
tag
Se wipe, se favtory reset nem volt elôtte,csak flasheltam a régi romot, és azóta nem kapcsol be.Ha rádugom usb-re, akkor még világít a Led.
What the hack?
-
membrandj
nagyúr
Üdv! Bluetooth headset vásárlását tervezem Defyhez. Ha valakinek van,akkor megköszönném,ha megosztaná a tapasztalatait,az adott típussal kapcsolatban.
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
törölt tag
válasz hodostamas #45117 üzenetére
A Datameter hülyeségéről van szó.
-
baal-amiga
senior tag
válasz membrandj #45115 üzenetére
Nokia bh-903 pöfiktül megy gyári és cm romon, wiuin zenehallgatás közben bejövő híváskor néha megzavarodott.
Más, az ingereseknek: a flémet hagyjuk. Inkább százszor legyen valami, mint egyszer sem.
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
törölt tag
válasz baal-amiga #45119 üzenetére
Nem. Inkább a kérdező próbáljon előbb egy icipici energiát (keresőbe tárgyszó beírása) belefektetni, mielőtt ezredszer leíratja az emberrel ugyanazt. Úgy a topik is tömörebb lenne, és nem kellene néhány lelkismeretes embernek állandóan mások helyett dolgozni.
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Erre a kérdésre engem is érdekelne a válasz
Én is ugyanígy járok egyre többször sajnos..
ja és még valami: ha wifit akarom megosztani pl laptophoz, akkor úgy kb 10 percig hibátlanul működik, majd lefagy a teló, van valakinek valami ötlete?[ Szerkesztve ]
-
dkarcsy95
tag
Na,sikerült megoldani a téglásodást,működik!
What the hack?
-
chab7
addikt
-
szabof1
őstag
válasz dkarcsy95 #45124 üzenetére
Privátban segédkeztem.
Azért volt bootloop, mert a BL3-as (2.51-es) gyári rom után ugye már nem volt gyári recovery, így a wipe-ok is kimaradtak.
A sikeres 2.2 CEE telepítés után akksi ki után pótolta a kolléga a wipe-okat és utána már elindult a telefon.Hibázott ugyan, hogy korábbi bootloaderes gyári romot telepített, de az ilyen akciónak mindig ezek az eredményei és simán orvosolható a helyes gyári rom telepítésével - csak a wipe-ok ilyenkor a végre maradnak.
-
vétó
aktív tag
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Korábban is feltettem már
ezt a kérdést, nem tud valaki valamit javasolni? nekem is ez a problémám..Azt se tudom hogy miért lehet az, hogy ha a telefonnal osztom meg a netet, akkor úgy kb 8-10 percig hibátlanul működik, utána újra indul/ lefagy a telefon, nagyon bosszantó tud lenni
-
Gépészjanek
csendes tag
Sziasztok!
Led beállítás ügyében kérném a segítségeteket: jelenleg egy 2.4.20-as MIUI rendszer üzemel a telefonomon, előtte DOMIUI volt fent. Az előzőben ha töltőn volt a telefon, akkor világított a LED folyamatosan, és változtatta a színét is. A jelenlegi rom-ban ezt nem tudom hol kéne beállítani, de nekem jó lenne. Ha esetleg tudtok erre tanácsot adni, akkor az megköszönném!
Üdv Jani! -
RootRulez
félisten
válasz Gépészjanek #45142 üzenetére
Hali!
Az xda-s WIUI topik 2. hozzászólása kell neked: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=15491933&postcount=2
Abból is a BatteryLightEnabler.
Ja, neked MIUI-d van. Nem tom ez működik-e azzal is...
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
Damonhill
csendes tag
Sziasztok. Eddig nem volt navigációs program a gépemen. Feltettem a sygic, illetve az igo programokat. A gondom az , hogy szinte egyáltalán nem talál jelet egyik program sem, vagy ha talál is, az megszűnik nagyon kis idő után, illetve teljesen lemaradva navigál . Valaki meg tudná mondani nekem ez mitől lehetséges? Valami beállítási hiba? 700 km-t mentem, és sem itthon, és sem külföldön semmi, csak várakozás a jelre, illetve ha nagy nehezen beazonosította hogy hol is vagyok, 10 mp múlva megint semmi . Köszönöm
-
Flexy90
senior tag
válasz Gépészjanek #45142 üzenetére
System/build.prop-ban írd át a "persist.sys.charge_led=off"-ot. Az "off" lehet white vagy rgb, feltöltéskor zöldre vált mind2 beállításnál.
szerk.: utána kell neki egy restart!(#45145) Damonhill:
GPS Status-al töltsd le az aGPS adatokat internetről, és utána indítsd el a navigációt.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Fan
-
Teng
aktív tag
válasz Flexy90 #45147 üzenetére
"System/build.prop-ban írd át a "persist.sys.charge_led=off"-ot. Az "off" lehet white vagy rgb, feltöltéskor zöldre vált mind2 beállításnál.
szerk.: utána kell neki egy restart!"Ezt milyen programmal (Appal) lehet eszközölni? Mert engem zavar, hogy minden led egyszerre ég elég lenne a white.
-
vétó
aktív tag
válasz freeknight #45144 üzenetére
kelly7 és freeknight
köszi a válaszokat, egész megnyugtató. akkor lassan elkezdek olvasgatni a telepítéssel kapcsolatban... (azt jól értelmezem, hogy ez CM7 telepítés nélkül közvetlenül mehet a froyora?)
- Nézd egy stoppos! - Á, biztos csak lájkol minket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest