- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-saca
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék
Hátlapot keresek a defymhez mert szétpattant,
ha volna valakinek esetleg akkor megvenném.
Azért ide írtam mert inkább itt venném meg valakitől mint a boltokban hagyjam a pénzem
Előre is köszönöm! -
Hello_bello
tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne jelenleg cm9 et használok és gondolkodom megnézem a cm10 vonalat.Esetleg tapasztalatok?Mennyire jobb illetve roszabb mint cm9?Minden imformáciot szivesen hallgatok.
-
törölt tag
válasz Hello_bello #45906 üzenetére
Én a Quarx féle CM10-et használom. És kimerem jelenteni hogy már jobb mint a CM9. Néha kicsit belassul de nem vészes. Napi használatra is jó.
-
törölt tag
válasz Hello_bello #45908 üzenetére
CM10-20120802-NIGHTLY-mb525. Wifi müködik,kamerát nemhasználok,de nem panaszkodtak rá
[ Szerkesztve ]
-
fkrinya
tag
Az lehet, hogy nekem a battery history-m a kártyán van egy txt fájlban? Mert ilyenem tuti van, a data mappában pedig nincs system mappám sem nem hogy batterystats.bin
-
zer0fill
tag
Üdv!
Akkumlátor merülésre ezt tegyétek fel! :Quick System Info PRO
Élő cpu/mem használat indikátort tesz ki az info sávba, látszik ha fullon megy a proci,
futó processek azonnal bezárhatók, mutatja, hogy a telepített progik mennyi cpu-t esznek,stb
nálam állandóan megy mert nekem is melegedett, meg maxon ment a proci, - na ezzel megszüntethető a problema-, Azóta nincs gond nagyon a telóval, pedig nyúzom sokat , 1Ghz-en megy, net, stb 2 napot kibír simán....zopo zp999 1.st. tulajdonos :) + Letv Leree Le3 + Lg V20
-
Sommi
aktív tag
válasz domerator #45865 üzenetére
Pont emiatt szeretnék én is szifonra váltani. Még nem használtam ios-t se, de valóban zavaró, hogy az androidot mindig hekkelgetni kell, hogy jó legyen, és tud hülyeségeket csinálni bármikor bármelyik rom, bármelyik telefonon. Másrészt baromi nagy hardver kell hozzá. Azt hiszem én is az a "primitív" felhasználó vagyok, aki azt várja, hogy buherálás nélkül legyen stabilan és kényelmesen használható egy telefon. Egyszerűen csak legyen jó, és a szoftok fussanak rendesen ... ennyi ...
Persze lehet hogy a szifon se fog bejönni, akkor még esetleg a windows ...[ Szerkesztve ]
Hello MOTO ! JRDNEM_U3_3.4.2_164-003_BLUR
-
Hello_bello
tag
válasz #35202114 #45909 üzenetére
Na feltettem a legujabb cmx et...0802
Tapasztalatok e rövid idő alatt : kamera kicsit döcög,wifi jó,a menü ahogy lapozgatok oda vissza kicsit akadozgat itt ott........de a legfeltünőbb az volt hogy kicsit mintha jobban melegedne a telo"akkumlátor"5.8 fokkal biztos melegebb legalábbis ezt irta a progi és éreztem is,
Illetve csináltam egy gyors benchmarkot is : antutu nálam 2150
a quadrant az aggasztóbb pontot hozott 1200-1350
Tudom a pontok nemjelentenek mindent csak ugy leirtam nálam mik voltak az eredmények.[ Szerkesztve ]
-
fkrinya
tag
SuperOne Click-el rootolnám a telefonomat és amikor annál a lépésnél járok, hogy a SOCban a Root-ra kattintok ezt írja ki:
The following device does not have drivers intalled:
Bluetooth perifériaeszköz
BTHENUM\{00001132-0000-1000-8000-00805F9B34FB}_VID&0002000A_PID&0000Would you like me to forcefully install an Android ADB Interface Driver for this device?
Igen v Nem?
Először a nemre kattintottam, de nem történt semmi és a SOC nem válaszolt
[ Szerkesztve ]
-
kelly7
aktív tag
Három betűs navigációm olyat csinál CM9 alatt, hogy megtervezi az útvonalat,és megfagy. Semmit nem csinál és a műhold jelet is eldobja. Hasonló volt valakinek? Esetleg megoldás vagy cseréljek? Gyárin semmi baj nem volt.
-
105kacsa
őstag
válasz kelly7 #45918 üzenetére
Kell neki a 100-120 mega szabad ram memória.Cm9 re ha nem figyelsz föleg ha már hwa-s akkor a szabad memóriád 60-70 mega.Rigó bácsinak ahoz hogy jól fusson a 60-70 megánál több kell.A kulcsszó opimalizáld a háttérben futó folyamatokat.Google a barátod,de én is már vagy százszor leírtam igaz a +-os fórumban andorka memóriakezelési anomáliáit.
ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
andor27
csendes tag
Sziasztok.
A következő lenne a kérdésem: a telefonom az utóbbi időben kezdett olyat csinálni, hogy amikor hívok valaki egyáltalán nem hallom amikor kicsörög, vagy felveszem és nem hallok semmit. Ez már a tipikus hangszóró hiba?
Csak azért kérdezem, mert mondjuk telefonálok és minden rendben leteszem, 10 másodperc múlva pedig ha hívok valakit ott már nem hallok semmit, tehát egyik pillanatról a másikra jelentkezik a hiba. Azt nem hinném hogy szoftveres lenne a hiba, gyári 2.2 van rajta magyarosítva és eddig semmi baja nem volt.
A válaszokat előre is köszönöm. -
Flashback
addikt
Sziasztok
A félt hangszóróhiba nálam is előjött. A telefon most lett több mint egy éves (T-mobile) gari van még rá? Ha igen mit vigyek magammal? Ha nem akkor ki tudja megjavítani?
Üdv!profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Clay-more
csendes tag
Sziasztok!
Egy hetes defy tulaj vagyok, még most ismerkedek a telefonnal és az androiddal is. Egy problémába ütköztem. Van egy Sony Ericsson MH110 bluetooth fülhallgatóm, amit sikeresen csatlakoztattam a telefonhoz, de csak a beszélgetést és vezérlést tudja, a telefon media hangjait (zene, film) nem hajlandó lejátszani. A beállításokban be van pipálva mindkettő, de azt dobja fel a mediára, hogy nem tud csatlakozni, pin vagy kód nem talál.
Mi lehet az a kód vagy pin, van valami tippetek mit lehet tenni?
A rendszer gyári 2.2.2., még nem csináltam semmit vele.
Köszönet előre is!
-
Jag
senior tag
Szerintetek mi a rák használ PGRS WAP-ot?
Van mobilnetem, ha épp azt nem, akkor wlant használok.
Mi és ki engedte neki, hogy 3x wapoljon nekem majdnem egy ezresért? -
fkrinya
tag
A T-Mobile NET és a T-mobile WAP mi különbség van? Jól tudom, hogy a WAP is az előfizetett mobilnetem használja és annak generál adatforgalmat?
-
Clay-more
csendes tag
válasz vornia #45927 üzenetére
Üdv
"there was a problem pairing with MH110 because the PIN pr Passkey is incorrect" - ezt csak akkor dobja fel, ha bejelölöm a use for media audio lehetőséget.
Valóban, én is erre gondoltam, hogy kell neki valami alap kód, de hova lehet ezt beírni? A menüben nincs opció rá, az eszközön meg nincs erre lehetőség.
Ha bekapcsolom a bluetoothot és az eszközt akkor ügyesen egymásra találnak, de csak telefonálásra.
Még valami tipp esetleg?
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Lassan két éves lesz a telefonom és elgondolkodtam, hogy lecserélem a gyári 2.2. romot, mert kezdem megunni és olyan sokan dicsértétek a főzött romokat..
Szóval mit ajánlotok, ami szép és minden működik rajta rendesen? Tudom kinek a cm7/9, kinek a wui akármi. Nem kell hogy a legfrissebb legyen, fontos hogy megbízhatóan működjön.
Tudom valamelyik telefon ezt, a másik meg azt szereti.. egyébként piros bayeresköszi előre is!
ja és hol is van az a leírás, hogy hogyan kell feltenni? -
törölt tag
Én speciel most a CM10-et nyüstölöm. Kicsit még lassúcska meg néha megakad de jóleszez
[ Szerkesztve ]
-
Peaa
csendes tag
Sziasztok !
Esetleg tudna segíteni valaki olyan problémával kapcsolatban, hogy fényképezésnél, illetve galériában nézegetésnél miért fagy le a telefonom... ?
(gyári 2.2.2 Froyom van hallottam,hogy néhány sd-t nem szeret a Defy... az SD kártya : Sandisk microsdhc-4gb, leformázva kezdtem el használni + a telefonnal is nyomtam egy formázást... HTC Hero-nak semmi baja nem volt vele annó... )
Illetve kamerával kapcsolatban, ha pl. az ablak felé fordítom teljesen elsötétedik (minden beállításnál...) próbáltam az itt+ XDA-n említett "mot_ise_imager_cfg.bin" cseréjét de ezen a problémán sajnos nem segített semmit... :/ (SOC modulos kamera)
Ha esetleg tudtok valamilyen megoldás, valamelyik problémára... vagy esetleg ismernétek olyan romot ami orvosolná valamelyest ezeket a gondokat szóljatok pls.Nagyon szépen köszönöm előre is a segítséget !!!
-
skidrowkill
aktív tag
delete
[ Szerkesztve ]
iPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
-
jolti05
őstag
Sziasztok.
Szeretném megkérdezni, hogy az mennyire normális Defy esetében, hogy ráteszek egy avi filmet, és néhány perc után már elcsúszik a hang. Mobo playert használok.
A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
M_AND_Ms
veterán
válasz menalcas #45940 üzenetére
http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_nkw=defy%20digitizer&_sop=15
10-15 dollár és egy kis ügyesség segít a helyrehozatalban
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Peaa
csendes tag
Itt nézz majd körül...
Régi telóimhoz rendeltem pár cuccot (pl. hangszórókat) pár nap alatt megjött, ha éppen elfogy raktárról vissza küldik a pénzt... (Htc Hero hangszórómnál szervizbe 15000,-ft lett volna a csere így kb 1400 forintból kijöttem a csavarhúzó szettel együtt... )http://www.skyphone.hu/index.php?option=com_virtuemart&category_id=&page=shop.browse&keyword=motorola+defy&Itemid=53&limit=50&limitstart=200
-
Z0C!
őstag
Bekapcsoló gombot mennyire macera cserélni? vagy javítani...
[ Szerkesztve ]
----- www.zoci.gumroad.com -----
Új hozzászólás Aktív témák
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- Sorozatok
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest