- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
csmat
senior tag
válasz Trabby #44643 üzenetére
Én végül egy ismerőstől kaptam, (neki nem kellett) egy micro usb adaptert, amit a napelemes töltő kábelével már tudtam használni. sajnos itthon nem találtam, de az ebay-en link találsz például.
vagy próbálkozhatsz egy [link]ilyen átalakítóval is , hátha működik... én nem próbáltam ezt a fajtát még..[ Szerkesztve ]
-
-
-
bepe79
addikt
A Motorola még fontolgatja az ICS frissítést: [link]
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
bepe79
addikt
válasz RootRulez #44657 üzenetére
Azaz Defy / Defy+ ra biztos, hogy nem lesz? Mert ha jól tudom, a Defy+ 2011 november környéki, egész friss készülék, és a hardware is bírná, meg ha jól tudom, a Motorola aláírt egy szerződést, hogy a készülékeire biztosítania kell az ilyen kaliberű frissítéseket. Na majd a Google-től kap, az majd ráncba szedi...
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
törölt tag
megnyitod a zipet és az app mappában lévő 2 fájlt bemásolod a rom zipjében lévő system/app mappába.(az ADW launchert természetesen töröld ki belőle.) Tesztelni nem teszteltem, de ha gondolod megnézhetem müködik-e.
-
Ronyn
senior tag
Nem tudja valaki, hogy van-e, es milyen fajlkiterjesztés amit alapból a naptár nyit meg mint új esemény hozzáadása???
.vcs es .vcal próbáltam....Ego sum... Ronyn 🧔
-
TheSaurus62
tag
A nyavalyás Piacnak van valami részletes keresője? Launchereket nézegetnék, de kb. 314 Go Launcher Theme-re jut egy, ami nem az.
Bámulatos, hol tart már a tudomány...!
-
-Zola0808-
tag
Sziasztok!
DroidStats helyett tudnátok egy masik adat, hívás és SMS számlálót ajánlani?
Köszönöm!" A hülyeségnek és a Szovjetuniónak nincs határa!" (Hofi)
-
RootRulez
félisten
-
Kbali
nagyúr
válasz -Zola0808- #44674 üzenetére
Wiui beépített
-
peter077
aktív tag
válasz -Zola0808- #44674 üzenetére
Call Meter NG
Ulefone Power, A zerő • "A lustaság fél nehézség..."
-
törölt tag
hétvégére várható az új hokins rom
-
etooo
senior tag
válasz TheSaurus62 #44673 üzenetére
[link] itt találsz rengeteget market linkkel együtt.
-
DoxaM
aktív tag
sziasztok,
Valaki tudja, hogy a rohadék play store-t hogy kell kilőni, hogy ne updatelja automatice a programjaimat?meg főleg a google maps-ot, mert amikor updatelve van a legújabb verzióra, akkor használhatatlan, nem tudom egyszerűen mozgatni a mapot, mindig ahol húzogatom oda ki akarná írni hogy ott mivan, mi a pontos cím stb aztán befagy kb percekre a pitsába szal uninstallálgatnom kell folyamatosan azt is...másrészről pedig, gyanús mert update előtt valahogy 800%-on elkezdi tekerni a procit.set vsel-el nézem..és 100%-on pörög úgy, hogy semmim nincs nyitva...és ha egy zene lejátszót elindítok, nem tudom normálisan olyankor hallgatni, mert szaggat a zene, azaz meg -meg áll 1-2 másodpercre...ilyen 10-20 másodpercenként
ES Taskmanaggerrel nézegettem, hogy mi a tököm terheli 100%-ra a procit, de mindent 0%-on mutatott...nem tudtam kideríteni hihetetlen komolyan...esetleg, ha valakinek van hasonló gondja és van megoldás rá, megköszönném az infót -
M_AND_Ms
veterán
Google Play: Beállítások: Alkalmazások auto. frissítése kikapcs. De ez csak annyit szabályoz, hogy amikor telepítesz egy alkalmazást, akkor ott mi legyen beállítva auto frissítésként.
Google Play: Saját alkalmazások. Itt az egyes alkalmazásoknál beállíthatod, hogy Automatikusan frissíthető-e.
Ezek után csak egy értesítést küld, ha van frissítés.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
törölt tag
M AND Ms mondandójához annyit, hogy még a frissítésekről szóló értesítés is kikapcsolható. Egyúttal megerősítem, hogy a Play Store-ban nyisd meg az egyes alkalmazásokat, vedd ki a pipát az Auto update mellől.
(Első kérdésed első két szavára utalva: mindenki tudja. )
[ Szerkesztve ]
-
Flexy90
senior tag
-
andris1602
aktív tag
két kérdésem volna a cm szakértőkhöz.
1.: hogyan (vagy milyen programmal) tudom megnézni, hogy melyik program nem hagyja aludni a telefonomat? az akki szépen merül, pedig a telefon lezárva fekszik az ágyon.. (van egy időjárás widget, de az csak 4 óránként frissít)
2.:mi okozhatja az utóbbi időben, hogy az 'Android OS' az akksihasználat menüpontban felugrott 20%-ra? régebben ilyen 4-8%volt, mostanában kevésszer kisebb mint 15, ezt mi okozza? (ha rámegyek, csak annyi van odaírva, hogy cpu ment mondjuk 16 percet.. -.-)
a válaszokat előre is köszönöm
-
R19
senior tag
válasz andris1602 #44691 üzenetére
Tölts le olyan task managert ami figyeli a proci használatot, ezzel megtalálod, hogy mi hajtja a háttérben a procit.
Az ES Task Manager [link] ésszerű beállításával pedig kordában tudod tartani a háttérben futó folyamatokat, így semmi nem zabálja fölöslegesen az akksit. -
R19
senior tag
Én a Motorola Task Manager-t használom, teljesen korrekt értékeket mutat memória és CPU terén is. [link]
-
bigsee
addikt
válasz #35202114 #44697 üzenetére
Közel hat megás cache-e volt a marketnak, amikor fagyizgatott, és persze így nem is tudtam használni. Most - egy ideje fenn van a jól működő - 0,93 MB a cache, és 1,8 MB az adatok összege. Abban ami benne volt a ROM-ban, bele volt valami szorulva...
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- Iphone 15 Pro Max 256gb
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest