- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sommi
aktív tag
Szerintem nézd meg őket. Én a miui-t ki sem próbáltam, nagyon nem tetszik, hogy nincs egy "főmenü" ... vhogy engem nagyon zavarna. Bár aztán lehet, hogy megszoknám és egy idő után jobban tetszene, nem tudom. Minden esetre ha most kicsit is hajt a kiváncsiság próbálgass ki párat ... nem nagy idő cserélgetni őket hála szabof1 írásainak .
A cm-ben sok praktikus okos dolog van, de mégis a froyo tetszik a legjobban ... van még más is ilyen .A másik dolog, tud valaki egy cpu táblázatot ezen kívül ?
Hello MOTO ! JRDNEM_U3_3.4.2_164-003_BLUR
-
törölt tag
Én pl CEE-vel is root explorert használok,de cm7 alatt is az volt fent. Annál nem vettem észre különbséget a 2 rom között. De az alkalmazáskezelő az tényleg lassabb kicsit. Számomra marad a CEE az már tuti.A másik ami kicsit lassabbnak tűnik még a gyári romon az a galéria, de csak az elején mikor a mappákat tölti be, de utána mikor már a képeknél görgetek az gyorsabb mint a cm7.2ben
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz #35202114 #44356 üzenetére
Egy jól beállított,rootolt, felpörgetett CEE és bármelyik főzött rom között nincs számottevő különbség...és most szándékosan nem a SEA-t írom. Persze,most lehet felhördülni,de a szintetikus tesztek ezt mutatják. Hétköznapi használatban persze vannak jobban kézreálló romok,de némi kompromisszumkészség nem árt a telefonhoz.
A rengeteg összefőzött hibáról ne is beszéljünk.[ Szerkesztve ]
-
csmat
senior tag
válasz Lacopapi #44363 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a véleményét!
fel van adva a lecke..más:
az sd maid azt írja az elején, h az android 297 MB -ot használ a 325-ből, kicsit sokallom Nem tudom h emiatt-e, de az opera mini meg idönként kiírja h kevés a memória és indítsam újra.
Erre van valakinek valami ötlete?[ Szerkesztve ]
-
Sommi
aktív tag
válasz szabof1 #44362 üzenetére
Az jó is az a rom !! A mostani CEE előtt a defy pluszosok helyett végül az került fel, nagyon pöpec is volt !
Hát ennyi baj legyen, hogy lassan jön be az alkalmazás lista ...
A galériaára meg quickpic-et használok, az gyors, egyszerű, nagyszerű ...
Az SEA az a NORDIC ? Mert az nálam förtelmesen sz*rul ment ... Álandóan kifagyott, szaggatott a lapozás is ... kétségbeejtő volt, alig tudtam megcsinálni vele a lépéseket, hogy másik rom kerüljön rá.Hello MOTO ! JRDNEM_U3_3.4.2_164-003_BLUR
-
Lacopapi
addikt
A megoldás rém egyszerű....cirka két hónap alatt simán feltérképezheted a területet oly módon,hogy először pár napig használsz CEE-t,próbálgatod,appokat rakosgatsz rá stb...azután szabadon választott program gyanánt felrakosgatsz valamilyen főzött romot..itt nincs sok értelme érdeklődni,mert mindenki a maga lovát dícséri - csak azt felejtik el,hogy ami nekik jó,az adott esetben nálad éppen el sem indul.
Szóval mindenképpen próbálni,próbálni....azután dönthetsz,ha tudsz. Vélhetően nem fogsz tudni,annyira összetett a probléma. Van amelyik rom ebben,van amelyik másban jobb...előre szólok : tökéletes nincs
Sok sikert !sommi.....EZ a SEA ( a Nordic is CEE)
[ Szerkesztve ]
-
chab7
addikt
válasz #35202114 #44354 üzenetére
Nekem a képek betöltésében és görgetésében gyorsabb még nem volt a QuickPic-nél (de nagyságrendekkel).
(#44356) hokins: Nálam 215 appnál sem gondolkozik el
(#44357) Lacopapi: Egyetértek vele (bár nem próbáltam a gyárit), de csak ahogy írod: "jól beállított,rootolt, felpörgetett"
(Összefőzött hibát viszont nem nagyon találtam abban amit én használok).Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
Quent1n
senior tag
Érdekes problémám van a telefonnal a mai napon.
Adott egy Defy 2.2 Androiddal. Nemrég lehalt a gyári töltőfej így csak az USB kábel maradt. Vettem hozzá egy gyári motorola töltőt amivel eddig töltötte is. Ma hajnalban 70%-on volt gondoltam felrakom tölteni, hogy legyen benne elég szufla a mai naphoz. Erre reggel mikor lenyomtam az ébresztőt nagyon forró volt a telefon, megnéztem 50 C fokos volt az akksi. Lehúztam a töltőről 6 órakor, 7 órára 15%-ra esett a töltöttsége, a hőmérséklete pedig beállt 30 C fokra. Most 8:11 és 4%-on van ergo mindjárt lemerül. Semmilyen program nem eszi csak a rendszer és a kijelző, netet is lelőttem direkt.
Ötlet?
Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...
-
Raksanyi
csendes tag
Sziasztok!
Volt jópár hsszel ezelőtt olyan hiba, hogy másik töltőről túl erősen szívott áramot a Defy és az érintőképernyő használhatatlan volt töltés közben.
Nem emlékszik valaki töltő kompatibilitásról szóló rész merre van?
Csak a miheztartás végett egy Arctic C2 4 portos töltőm van. 2000mA max. Szerencsétlen teló akár 1700mA-t is képes volt kiírni. A 4 port ha egyedül van használva akkor szabályozni tud (gonolja ő...).
1 - 2A
2 - 1A
3 - 670mA
4 - 500mAaz 500mA-ból is 1000 felett szív.
Szal Arctic Cooling C2 óvatosan.
-
flash-
veterán
milyen ennek a telefonnak a sebessége?
tehát a menü,a névjegyzék görgetése,stb...ezekre lennék kiváncsi.és amúgy milyen a procia hány mhz?
-
fedorla
csendes tag
kérdésem lenne
nem tudok a marketről letölteni programokat 3G-n csak wifin
mi lehet ennek az oka
előre is kössssz a választ -
andris1602
aktív tag
válasz fedorla #44381 üzenetére
ha a gyári android van rajta, akkor az, hogy be van állítva az energiatakrékosság az akku beállítások között. egyszer én is elkövettem, hogy bekapcsoltam, és örültem magamnak hogy dejó, aztán ugyanezt tapasztaltam.. apró betűvel van az említett beállításoknál, hogy a marketes dolgokat csak wifivel hajlandó letölteni..
rem tudtam segíteni -
Land
veterán
Most kicsit tanácstalan vagyok:/ Lenne szép állapotú Defy, de zöld lencsés... A 720p-n kívül fényképek minőségében is gyengébb a SOC kamera?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Ronyn
senior tag
Üdv
Valaki használt már Myscreen Protector képernyővédő fóliát??
Azt hogy kell feltenni, gondolok itt arra hogy két vagy három rétegből áll - mert azon a részen ami a telefonra kerül, meg van egy kis fül is, viszont az már maga a védőfólia úgy tűnikEgo sum... Ronyn 🧔
-
Sommi
aktív tag
Gyengébb képet is csinál, valóban. Bár nem tudom hogy számottevő e a különbség. Ami a piros igazi előnye, hogy sok rom csak azzal vagy inkább azzal kompatibilis. A zöldek kevesebbel, vagy olykor rosszabbul fut rajtuk. De ez a leggyakrabban használt cmekre vagy miuira nem igaz, se a gyárival, szoval szerintem nem jársz rosszul egy zölddel sem.
-
-
Sommi
aktív tag
válasz #71562240 #44389 üzenetére
Ezt én meg is csináltam régebben de sok különbséget nem találtam. Viszont láttam xda fórumon olyan romokat amik csak bayerre voltak jok, vagy socra nem próbálták ki... stb. Szerintem ez nagyobb hátrány, mert egyik kamera modul sem egy fényképezőgép azért...
-
home user
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem, remélem belefér a témába.
Hátha valaki használ itt Blood and Glory-t.
Elvileg ingyenes. A marketben lévő verzió nem kompatibilis a telefonnal.
Sikerült felraknom egy máshonnan letöltött apk-ból.
Többször újraraktam a ROM-ot is. Mindig sikerült a játékot is újra feltenni, de most sehogy se jön össze. Állandóan a marketbe akar irányítani hogy frissítsem, de ott meg a kompatibilitással kapcsolatos hibaüzenet fogad.
Köszönettel venném, ha valaki tudna segíteni. -
w333
félisten
Még annyit szeretnék megkérdezni hogy valaki tapasztalt már olyat hogy google keresőben képet keresett és szépen megjelennek a képek kis kockákban aztán mikor megszeretné valamelyiket nyitni hogy nagyobban látszódjon akkor nem történik semmi sőt még a második lapra sem tudok lapozni Viszont ha mobilnézetből normálra váltom át a google akkor pedig működik mi lehet a baj mert pl. kollégám Lg -jén is ugyan ez a helyzet gyári rom és gyári böngészővel Válaszokat előre is köszi
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
-
Land
veterán
válasz hodostamas #44398 üzenetére
Igen. Inkább a ROM-olhatóságban van hátránya leginkább.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
Új hozzászólás Aktív témák
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest