- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
David BP
csendes tag
válasz zsirfecske #29837 üzenetére
Mekkora ötlet Zsírfecske!!
Köszi!
Kíváncsi vagyok! Tényleg be volt x-elve az auto save gmailben, lássuk sikerül-e...
-
David BP
csendes tag
Na még az jutott eszembe, hogy ugyebár a telónk, nem igazán tud FB-al szinkronizálni. (Legalábbis a gyári 2.2.2-es bugos) A CyanogenMod7-et használó kollégákat kérdezném, hogy CM7-ben össze lehet fésülni a google és facebook kotaktokat (profil kép, szülinap, +info) vagy ott is külön programot kell vadászni erre? (Mintha olvastam volna, hogy a Nexus-S-en sem lehet, de pl az én ősöreg Legend-em HTC Sense-e gyorsan és okosan megcsinálta)
...és ti értitek, hogy mi a különbség azok között a CM=-es ROM-ok között amiket hivatalosan támogat a CM és pl a Defy CM7-es ROM-ja között. Most az mit jelent, hogy a Defy hivatalosan nincs a CM7 által támogatott készülékek között? Ettől függetlenül a legutóbbi (CyanogenMod-7.1.0-RC1) mennyire stabil?
Kíváncsian várom a véleményeteket!
-
kakukkmarci
senior tag
Tudtok-e abban segíteni, hogy vajon miért nem tudok mélt küldeni? T-mobile-os cím van beállítva, minden mélt megkapok, de a küldés nem megy. Nem is jelzi, csak nem megy el. A beállításokat átnéztem, de nem jöttem rá.
Másik kérdésem: a2.2-t rég telepítettem a MSU segítségével. Viszont FR elmaradt, de egyre inkább érzem, hogy kellene. Mivel és pontosan mikröl kell mentést készítenem? Bocs, ha volt már, keresövel nem találtam rá...
Elõre is köszi
K[ Szerkesztve ]
noob... rooter... geek
-
Callisto
őstag
Ha van itt valaki GPS guru megköszönném ha tudna tanácsot adni. Sajnos rendkívüli csalódás számomra a Defy így 1 hét után. Számomra fontos a GPS, de teljesen használhatatlan.
Alig talál műholdakat (2-3-at, ritkán 4-5-öt), és a találtak közül sem sikerül fixálnia semmit. Próbáltam már mindenféle GPS cuccot, most is 4 féle van a telón, de sajnos egyik sem segít. Wipe Cache is volt, meg minden baromság. Mielőtt megvásároltam utánanéztem a GPS-ének és 1-2 helyen amit találtam jókat mondtak, de hogy őszinte legyek ez eddig a legrosszabb GPS-es teló amivel találkoztam. Nem is igazán értem minek van benne...
Valami ötlete van valakinek, mit lehet tenni?
Most megpróbálom hogy 1-2 órát kint hagyom bekapcsolva a GPS Testet a boosterrel együtt. Talán az kell neki, hogy begyűjtsön minden szir-szar adatot mielőtt igazán használni lehetne.[ Szerkesztve ]
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
Peti N95
aktív tag
válasz Callisto #29856 üzenetére
Lehet nálad valami hardweres eredetű a probléma, mert nekem eddig ez a leg gyorsabban navigálni tudó kütyüm, pedig volt már pár! Ha tiltom a netet, mielőtt indítom a sygiket, akkor már lassabban pozícionál, de így is max 2perc és már használom is! 2.51
[ Szerkesztve ]
★Huawei Mate 10 Pro★Samsung Galaxy Watch 46mm★GSX-R 600★Peugeot Jet Force C-tech★
-
TcMano
tag
Helló!
Hol találom meg a fényképező lecserélendő fájlját?
Hu ez szarul néz ki
A fájl már le van töltve, csak hova kell másolni?
Köszi[ Szerkesztve ]
94-óta Motorola, két kicsi kilengéssel.
-
Callisto
őstag
válasz mézespálinka #29860 üzenetére
Hogyne (Wipe Cache is megcsinálja egyébként), de most már megy majd 1,5 órája és teljesen beindult
Megnéztem, hogy kikapcs bekapcs GPS és most már jónak tűnik. 10-15 sec alatt megtalál 7-8 műholdat és használható is belőle 4-5 darab általában.
Ebből én azt a következtetést vontam le, hogy türelmetlen voltam. Egyszer bekapcsolva kell hagyni 1-1,5 órára, hogy összeszedjen egy csomó adatot és utána már megy. Csak ne hogy az legyen, hogy ha máshol leszek, akkor megint várni kelljen egy órát az adatgyűjtésre, mert megőrülök.[ Szerkesztve ]
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
BobChemistry
őstag
3 hete feltettem a Froyo-t. Azota a Maps hasznalatakor lefagy a rendszer, valamint random modon kikapcsol a kepernyo. Feloldom, megnyitok egy alkalmazast, majd kep OFF.
Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.
-
bugatti1998
csendes tag
Csak az, hogy A Defy-re kijött már a magyar nyelvű android?
-
szabof1
őstag
válasz bugatti1998 #29864 üzenetére
Főzött rommal (CM7 és Wajk-féle MIUI /WajkIUI/) van magyar nyelv.
Gyárival nincs és valószínűleg nem is lesz.[ Szerkesztve ]
-
Cyrin
addikt
válasz BobChemistry #29863 üzenetére
próbáld meg kikapcsolni a zseb funkciót, nálam ezzel megoldódott.
-
clouse
csendes tag
Valaki tudna segíteni ebben: #29783
-
Polllen
nagyúr
-
Pistakiss
őstag
válasz lipido #29858 üzenetére
Szia!
A GPS valahogy mostanában nincs a helyzete magaslatán. Van, hogy lát 9 műholdat, de egyet sem szinkronizál. Mostanában nem voltam olyan helyen, ahova kellett volna az útvonaltervezés, így nem szenvedtem vele"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
benyo
tag
sziasztok!
olyan gondom van, hogy sehogy sem tudom életre kelteni a defy-t. ezeket írja folyamatosan:
"SD card is not writeable, unable to download." and "Downloading failed, restart app to retry. Make sure you have unplugged your usb connection."
PIN kódot elfogadja, gépre dugva a kártyát olvassa. Nem tudom így hirtelen mi baja lehet..
Vmit akar a kártyáról, de nem tudok beljebb jutni sajna, hogy akár reseteljek...
Vkinek vmi ötlet.
Froyo és nics rootolva.HAÉRTMIGO
-
Callisto
őstag
Biztos, hogy jön a 2.3-as Defyre, mivel egyes külföldi szolgáltatók kínálatában már megjelent a Defy+ erősebb procival és 2.3-assal.
-
SoulReaver
veterán
még 12 nap és Defy-s leszek
-
Raksanyi
csendes tag
válasz Callisto #29874 üzenetére
Sikerült valamit okoznod a GPS-sel? Nekem egy hete ment el a vétel. GPS status A-GPS-szel irodaablakból talált 11 műholdat és 10 mp alatt fixált, most nyílt terepen kell lennem és 10 perc mire talán talál. Ablakból nincs is szatelit. Volt már wipe oda vissza, unroot is, épp reflashen gondolkodom. De lehet szervíz lesz.
Hoppá bocsánat rossz szál de a személy jó!
[ Szerkesztve ]
-
Callisto
őstag
válasz Raksanyi #29878 üzenetére
Töröltem a GPS cachet, aztán kiraktam ablakba jó egy órára bekapcsolt GPS-sel és GPS Test-tel + TrackerBoosterrel a háttérben. Most megjavult, de mivel ez a munkahelyen és nem nagy a mozgásszabadságom, nem tudom kipróbálni távolabb
Szóval még az fog érdekelni, hogy ha eljutok máshova, akkor mi lesz: marad a reakcióideje vagy megint be kell "taníttatni". Utóbbi esetbe földhözvágom[ Szerkesztve ]
-
mira72
őstag
Nem igazán ide való kérdés, csak kicsit
Mondhatnátok pár játékot, ami egyszerűbb stratégia/rpg szerű, és defy-n rendesen megy...
Amivel az időt el lehet ütni, és jó is
Thx...[ Szerkesztve ]
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
SoulReaver
veterán
Azt szeretném kérdezni, hogy gsmline-ról vett már valaki telót?
-
gyuszmó
őstag
válasz mézespálinka #29885 üzenetére
HELP
Szomorúan olvasom és tapasztalom a gps problémát,pedig olvastam előtte sok hszt,és az miatt vettem részben,hogy dicsérték.
Más
Ma reggel ébresztett a teló szürke kijelző semmi más ,aksi ki/be.Ma du újra megcsinálta minden előzmény nélkül.
Még 3 napon belül vagyok,de már kicsomagoltam,fóliát leszedtem.
Visszavigyem,mire lehet hivatkozni a cseréhez?
Mikor kötelesek kicserélni?
Holnap utazom és fontos lenne tudni mit csináljak?[ Szerkesztve ]
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
--Rawlings--
tag
Sziasztok!
Teljesen uj vagyok az android temaban, most gondolkodok egy milestone 2-n, es arra lennek kivancsi, hogy ezeken a telefonokon, van-e lehetoseg a motoblur kikapcsolasara? Szoval, h tudom-e a gyari kinezetet hasznalni, es ha igen, akkor ezt bonyolult?
Tovabba, nem igazan sikerult kideritenem, h ezekhez most a 2.3-as a legutobbi frissites?
Ha megszunnek a hivatalos updatek, akkor lehet ra utana gyari frissiteseket tenni?Udv,
Szabi
-
Pistakiss
őstag
válasz gyuszmó #29887 üzenetére
Szia!
Szerintem vidd vissza, ha a 3 napon belül vagy mindenképpen csere kell, hogy legyen"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Flexy90
senior tag
Van olyan program androidra ami internetről letölti a gps műholdak állásait előre?
WinMo-ra volt ilyen, Quick gps névvel, 7napra előre letöltötte az adatokat, így gyorsabban talált jelet a gps.Xiaomi Fan
-
Pistakiss
őstag
válasz gyuszmó #29891 üzenetére
Szerintem 3 napon belűl semmilyet! A lényeg a garanciapapír megléte, akár el is állhatsz a vételtől, mondván kiábrándultál a készülékből a hibák miatt.
Igen, voltak, akiknek cserélték, ennél kisebb gond miatt is[ Szerkesztve ]
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
apika05
tag
Sziasztok...
Valaki tud dobni egy linket hogy merre olvasgassak után a Romcsere mikéntjének?
Valamint Zöld lencsés vagyok és érdekelne a HD videó rögzítés lehetősége is[ Szerkesztve ]
Defy 1200Mhz DefySOC@Wajkidom-2.2.3Bad "Ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz...
-
Polllen
nagyúr
válasz pengemetal #29884 üzenetére
Nekem már az előtt döcögött... Csak azért tettem fel, mert nem volt teljesen elfogadható a működése.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest