- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iOS alkalmazások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasy09
őstag
A vodánálamúgy jelenleg készlet hiány van, szóval ott most nem is lehet kapni! Én is hiába vártam rá 2hetet! Végül a T-nél vettem, és ott még a 2.3.5-tel kaptam!
Esetleg valaki tud válaszolni az előző hsz-emre? Vodás beállítások mobilnetre, illetve, hogy a nokia e52 töltője jó-e?Rápróbáltam, tölteni tölti, de nem merem hagyni, mert a volt a nokia töltőn csak 5V, míg a gyárin 5.1V! Illetve a mamperok is eltérőek!Gamertag: Vasy09
-
addikt
válasz belavagyokbp #6552 üzenetére
adw ex-et vettem én is, nagyon meg vagyok vele elégedve, általában 10-12 megát eszik
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
1NST1G8R
senior tag
Hello Motofanok!
Ismet egy noob kerdessel zaklatnalak benneteket, megpedig:
Elso hsz-ben olvastam, hogy ha SD kartya cserere kerul sor, elvileg eleg ha csak szamitogepen atdobjuk a regi kari tartalmat az ujra es menni fog minden flottul. Ez mennyire igaz? Az uj kartyat muszaly a telefonnal formazni? Valamint, ki milyen SD kartyat ajanlana, illetve melyek azok amiket kerulni kell (16Gb-ost tervezek venni)?
Fortune doesn't favor fools.
-
Mec
aktív tag
A kis (vékony) Nokia töltők adapterrel is jók, de nagyon lassan töltenek (350mA), még USB-ről is gyorsabb. A régebbi vastag Nokiás töltők jók adapterrel, de az adapter kb annyi mint egy másik töltő.
Volt egy Navon szivargyújtós töltőm, az pl csak a Samsung telefonokat töltötte, se Nokia se Motorola nem kapcsolt töltésre mikor rádugtam.
mecsystem.uw.hu
-
mazsi
senior tag
válasz lordyka #6597 üzenetére
A két középső érték nem mérvadó, mert alig használja a processzor.
A magas értéket stabilitásteszttel, vagy 1-2 óra kimerítő játékkal lehet tesztelni, az alacsony pedig pár nap alatt kiderül.
Nálam viszonylag stabil, de nem hibátlan.Egy bontatlan, és egy extrával megpakolt DJI Tello drón eladó.
-
mazsi
senior tag
Én a napelemes töltőimmel szívtam meg 370 mAh a kimeneti teljesítménye, amit a Defy meg sem érez - többet fogyaszt, mint amennyi energiát kapna.
Másik véglet a 2A-s gyorstöltő, ami majdnem elfüstöli az akkumulátortEgy bontatlan, és egy extrával megpakolt DJI Tello drón eladó.
-
addikt
500-as, 750-es, 850-es és 1000 mA töltőim vannak, mindegyikkel fel tudtam eddig tölteni a telefont (a gyári ugye 850mA)
1A-nél nagyobban azért nem ajánlanék, azzal is eléggé felmelegszik a telefon“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
válasz 1NST1G8R #6605 üzenetére
eddig mindenféle SD kártyát evett a telefonom, névtelen 2Gb-osat, Nokia 2Gb, gyári, Kingston 4Gb, Kingston 16Gb - csak átmásolom a tartalmat és kész.
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
-
Vasy09
őstag
Köszi szépen srácok! Igazából azért kérdeztem, mert ugye a melóhelyen van nokia töltőm átalakítóval, és arra gondoltam, hogy akkor nem hurcibálnám mindíg magammal a gyárit! De mindjárt elolvasom azt is amit linkeltetek! Akkor most inkább azt kérdezném, hogy aki használ/használt nokia töltőt hozzó, annak nem volt gondja vele? Nem vágta haza az akksit idő előtt?
Gamertag: Vasy09
-
törölt tag
válasz 1NST1G8R #6605 üzenetére
Nem csak elvileg, hanem gyakorlatilag is elég, ha átmásolod a régi tartalmat.
Formázni nem szükséges a telefonnal, de bizonyos SD kártyával kapcsolatos problémák megoldása azt látszik mutatni, hogy nagyobb eséllyel lesz stabil a telefon (az Android) kártyakezelése, ha megformázod a telefonnal. Lehet, hogy csak véletlenül, de sokszor megjavult már a telefonról formázás után az SD kártya. -
lordyka
aktív tag
0408 quarx nightlyval nekem sok az FC. az egy dolog h ha theme choserből uninstallálok témát akkor ott fc van de az h ma már 3x hívásindításnál a phone.apk FC-zett az kicsit kiábrándító :S
-
Mec
aktív tag
válasz lordyka #6616 üzenetére
remek, pont most telepítettem
ez a misztikus "bejövő-kimenő hívás nem működik/nemfogad-nemküld SMS-t" állapot hétvégén megint előjött, kezd valami összefüggés kialakulni bennem a reggeli wifi+mobiladat egyidejű bekapcsolásával (legutóbbi reggeli bekapcsolástól kezdve nagyon gyorsan merült, valami kiakadhatott mert 100mA körüli terhelésnél reszelt a grafikon úgy, hogy hozzá se nyúltam [link]), de persze előidézni nem tudom a gondot, na és persze addig nem is derül ki, hogy ilyen állapotba került, míg nem próbálok telefonálni vagy SMS-t küldeni.
[ Szerkesztve ]
mecsystem.uw.hu
-
beci8512
csendes tag
Vsz volt már szó erről, de eddig még nem volt időm végignézni minden hsz-t (már dolgozok rajta), uh megkérdezem.
Megveszem T-nél a defy+ -t, rootolom, rárakok más -nem hivatalos- rendszert.
Ha garanciális problémám lesz, akkor fullra vissza tudom állítani a telefont olyan állapotba, mint ahogy elhoztam onnan? (rootolás mentes, gyári androiddal) Tudom, h sok esetben nem foglalkoznak ezzel a szervizben, de az ördög nem alszik...
A kérdés a 2.3.5-ös verziójú oprendszerrel ellátott telefonra vonatkozik.
Arról van vkinek tapasztalata, h az kis ügyintézők tudnak-e információval szolgálni az adott telefonon jelenleg aktuális verziószámról?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Vasy09
őstag
Ez azért durva! Én már két héttel ezelőtt jártam itt Szekszárdon, hogy vegyek egyet. Akkor azt mondták, hogy jelenleg nincs, és nem is rendelhető! Mondom fa..a! Múlt héten elküldtem haveromat, hogy menjen be Pécsett a márkaképviselethez is, de ott is azt mondták, hogy nincs, és nem is tudják, hogy mikor lesz. Na mondom ez csuda jó! Felhívtam a 1270-et, ahol azt az infót adta a srác, hogy igen, a listában szerepel, de sajnos jelenleg sehol sincs, egyik üzletükben sem! Ez volt mult hét csütörtök! Ezért döntöttem úgy, hogy pénteken bemegyek a T-hez, ott ismertem az egyik eladót, így mielőtt megvettem, azért engedte, hogy belepróbáljam a vodás kártyám!
Gamertag: Vasy09
-
-
ajca
tag
Szevasztok!
Nem tudok kibékülni az akku üzemidővel akármit csinálok vele 24óra alatt lemegy 40%ig,ez előtt neom volt,ami ugyanilyen használati szokások mellett 3napot elment 1 töltéssel, csak azért cseréltem,mert ez strapabíró és a munkám miatt praktikusabb lenne,de vissza térek a konkurenciához,tehát ha valakit érdekel van egy Defy+ om eladó 4hónapos,dobozában gyári tartozékaival. -
lordyka
aktív tag
a KANG romban nincs negyedik cpu szint...
-
Mec
aktív tag
válasz lordyka #6624 üzenetére
mi értelme a négy szintnek? Sima scrollozáskor is feltolja a 4. szintre...
Aggaszt ez a hálózatról leszakadás, ma is volt megint. Senkinek nem jött elő? Vissza kellene mennem a gyári rendszerre, hátha ott is produkálja? Valahogy semmi kedvem az akadozós blurhoz :-)
mecsystem.uw.hu
-
belavagyokbp
aktív tag
Én a kangot leszámítva az összes romot próbáltam eddig, ami csak defy pluszra kijött, és végül rákellett jönnöm, hogy a gyári a legösszeszedettebb és legstabilabb :-) v6 supercharger "agressziv mód"-ban, pár felesleges gyári alkalmazás jegelve, így átlag 150MB ramom van (ha játszok valami komolyabbal, az se szaggat, bezárja a felesleges alkalmazásokat), a háttérben skype + facebook mindig fut. Szóval a gyári sem olyan rossz ám :-)
-
Mec
aktív tag
válasz belavagyokbp #6627 üzenetére
A v6-ot nem próbáltam, de jegeltem sok mindent. A skype brutál módon megfogta a telefont, a billentyűzet pedig rendszereen akadozott. Ha erre a hálózatvesztésre nem lesz megoldás, visszatérek én is, elvégre elsősorban (céges) telefon lenne.
mecsystem.uw.hu
-
Metal213
tag
sziasztok!
Én manapság vennék egy vodás defy+ -t, elvileg azt mondták, hogy holnap reggel érkezik új szállítmány.
Törni szeretném a kicsikét, remélem az új sw-vel is lehet majd haxolni.Szóval aki mostanság szeretne venni, annak jó hír, hogy érkezik az új szállítmány.
archaic.bandcamp.com
-
1NST1G8R
senior tag
Bar lehet tevedek, de szerintem alapbol egyik sem lesz 2.3.6-os, az enyem pl nemet T mobilos, de az is 2.3.4 volt alapbol, csak befrissitettem mikor felajanlotta, de nem is banom mert nekem pl bejon. Nem akad, nem bugos, szebb mint az elozok, mi kell meg.
Egyebkent nemigazan ertem mi szukseg a szethekkelesre. Felreertes ne essek, nem kekeckedni akarok mert biztos jo ha ilyen sokan csinaljak, de azon kivul hogy elersz par extra funkciot meg a 720p-s videot mi haszna van egyaltalan? A kinezetet igy is meg tudod valtoztatni a felismerhetetlensegig kulonbozo appokkal, akkor meg minek a CM? Nem beszelve arrol hogy az itt leirtak alapjan kismillio buggal kell szamolnod...
-
RJocó
tag
válasz 1NST1G8R #6631 üzenetére
Majd egyszer próbáld ki a cm-et. A legutóbbiba pl én nem találtam hibát ( idáig )
A gyáriról azért váltottam, mert voltak érthetetlen akadások. Lehet nálad nincsenek, szerencséd van akkor.
Mindenesetre, majd valamikor egyszer próbáld ki, vagy valakinek akinek van azét. majd meglepődsz h nem is olyan sok hiba van benne.. -
lordyka
aktív tag
nekem azért jön be a cm mert gyárin h ezeket a funkciókat megkapjam vagy 10 appot kellett telepítenem amik csak a memoriát ették. egy példa: értesítő led szinezésre használt progi 30MB ramot evett.. cmben pedig megvan alapból. ráadásul a cm memóriakezelése is jobb, itt a feltelepített appokkal van 150meg szabad amom, ott programok nélkül nem volt 100nál több.
persze nem hibátlan de a pozitívumok többet hoznak ja és nem tudod olyan szinten módosítani a kinézetet a gyáriban mint a theme chooser-rel -
Raqueia
tag
Nekem gyári 2.3.6 van. fent van egy autorun progi, ami nem enged elindulni pár appot boot után ennyi. Így átlag 120-180 mega körül kavirnyász a szabad ram, úgy hogy kint vannak a gps, data, wifi, ringmode kapcsolók, időjárás, üzenetek, social widgetek. Általában fut a skype is. Én egy valami miatt várom a rootot, hogy a felesleges appokat, ami azért szép számmal van, jegelni lehessen. Én Lg P500 at használtam egy évig, ott a "széthekkelem csoportba" tartoztam, aztán tégla lett úgy hogy egy tök alap, ezerszer végrehajtott műveletnél halt be. Azóta nem csinálom a romolást, pedig ráadásul gariba meg is csinálták, de mégse. Így visszagondolva inkább talán az tetszett a "hekkelgetésben" hogy sikerült, de mindig volt valami ami nem volt jó. Viszont a gyári rom az jó volt (mondjuk az utsó gyári romon azon a telón már fészbuk , tvitter se volt) Nekem a defy+ gyári romja is megfelel(ne) az idegesítő csak az hogy sok appot az ember nyakába varrnak ha kell ha nem, úgyhogy jó lenne azért mégi a root a törlések miatt.. tehát hoztam is ajándékot meg nem is.
voltak: Defy Plus>Amoi N821>Amoi N828>Zopo zp810>Vowney V5>Huawei G700>Xiaomi Redmi Note>Jiayu G4S, van LG L90 dual, meg nyugi :)
-
1NST1G8R
senior tag
válasz lordyka #6633 üzenetére
Nekem most 142megam van a 2.3.6-al ugy hogy fent van az Android Assistant, a Beautiful Widgets meg az Extended controls amik mindig futnak, szoval ilyen szempontbol nalam nem veszes a dolog, bar az igaz hogy van aki sokkal tobb appot hasznal. A kinezet modositas meg igy sem lenne eleg meggyozo erv amiert kiprobalnam. A Sweeter home nevu launchert nem tudom ismered-e, de amit azzal lehet muvelni az eleg durva szerintem, bar lehet hogy ahhoz pont rootolni kell, nem vagyok biztos benne mert nem probaltam csak neztem rola par videot, hat mit mondjak, van benne pontencial.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz Raqueia #6634 üzenetére
Ezzel maximalisan egyetertek, a sok felesleges gyari app engem is kiakasztott, de a jegeleshez szerencsere nem kellett buheralni, leirtani meg inkabb nem fogom mert olvastam mar rola es elegge megoszlanak a velemenyek hogy mi az amit lehet es mi az amit nem mert meggargyulhat tole a rendszer, en meg pont nem vagyok az a kiserletezos tipus, hogy nekialljak vegigprobalgatni. Futni nem futnak, sok helyet meg nem foglalnak szoval elvagyok vele.
Ja igen, te mit hasznalsz jelegelesre (autorun progi)?
[ Szerkesztve ]
-
szpali
addikt
ROOT előnyei (nekem) gyári ROM mellett:
- le tudtam fagyasztani a számomra nélkülözhető alkalmazásokat
- meg tudtam szüntetni a kamera exponáló hangot (néha nagyon is hasznos )
- lecseréltem a Font-ot egy számomra szimpatikusabbra
- 720p videó
- magyar nyelvű UI
- szabályozni tudom, hogy melyik appok induljanak automatikusan, illetve mely widgetek legyenek elérhetőek (nagyon idegesített, h. pl a Jorte Calendar összes lérező widgete megjelent a listában, stb.)Folytassam a listát?
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
mazsi
senior tag
válasz 1NST1G8R #6636 üzenetére
Nem szeretnék hitet téríteni, mert van aki a langyos vizet szereti.
Csak két közbevetés a gyári ROM felesleges alkalmazásairól:
futni futnak
igenis sok helyet (70-80 MB) foglalnakSzáz feletti telefont módosítottam eddig valamilyen ROM-mal magamnak, vagy másnak. Soha, ismétlem: soha semmi bajuk nem lett hardveresen.
Egy bontatlan, és egy extrával megpakolt DJI Tello drón eladó.
-
Metal213
tag
sziasztok!
Ma megjött a Defy + a családba!
2.3.5 van rajta!Üdv köztetek
archaic.bandcamp.com
-
105kacsa
őstag
Sziasztok felraktam a cm 7.2 04.08 -at.Gyors mint a villám a szabad memória 340 majd 200-220 mb pár óra után.Fogyasztás 4 mA az Igo 3.5 óra alatt húzta le az aksit 100 % 15% -ig.Egy hibát találtam a gyári zenelejátszóval nem tudok mappákat keresni ,Nem találja a zenéket .(Nyilván kell egy külön médiamappa 4 külön almappával alarms notification rigtones ui.Ezért néha elfeejti a beállitott csengőhangot
ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
jr1994
addikt
hát ez óriási ahogy nézem 2.3.6os defy+t nem is lehet rootolni ezek szerint
nem emlékszem az enyémet alapból milyen rendszerrel kaptam (kb 2 hete) de frissítettem egyet és most tuti 2.3.6
ez van, azért nem gondoltam hogy gyári frissítéssel is keresztbe tehetek magamnak
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest