- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cartwright99
csendes tag
Sziasztok,
Mitől lehet, hogy az otthoni Wifi-t kiválóan veszi a teló, mobile networkön is működik a net bárhol, de a melóhelyen lévő Wifi nem műkszik.
Korábban ez is hasított, de egy hete átállíthattam valamit a telón, konkrétan töröltem a home applikáció adatait (clear data), mert állandóan kiírta, hogy com.homeprocess... vagy vlmi hasonló nem válaszol, ezt akartam valahogy megszűntetni.
Szóval vissza lehetne valahogy varázsolni ezt a wifi dolgot?
Az még az őrjítő, hogy kiírja a connectedet, obtaining IP ok, tehát felismeri a hálózatot, fehéren megjelennek a kis hullámok felül, csak nem "kékülnek be".
Forget network és jelszó újrabeírás, reboot már megvolt. (Ja és az otthoni Wifit nem kellett újra beírni vagy visszaállítani, az működőképes maradt.)Köszi előre is.
-
addikt
-
Mec
aktív tag
válasz Dark Archon #6452 üzenetére
Persze. Ez egy új 16 GB-os kártya, de én is nagyon lassúnak találtam így a másolást.
mecsystem.uw.hu
-
Mec
aktív tag
Másolás indításakor nekem is 18-at ír, de aztán kb 1/3-nál megakad a csík és várakozik egy darabig. Utána már a másolás végéig 2-3 körül mozog. 150 MB körüli fájlokkal próbáltam.
mecsystem.uw.hu
-
addikt
Most egy 200MB-s file-lal próbáltam, 10MByte/s kezdetben, aztán csak gyorsul 15MByte/s-re. 600MB-s file-t is úgy átlagban 10MB/s-sel startol, de nem lassul és 16MB/s a vége felé.
Nincs kizárva, hogy akkor a HDD-d filerendszere darabokra van törve és azért lassú az átvitel. Egy defrag-ot eressz rá.
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
fil
őstag
válasz Cartwright99 #6451 üzenetére
A munkahelyi AP-t (vagy routert) próbáltad már újraindítani? Az segíthet.
Milyen csatornán van a munkahelyi? (Ha 12 v. 13 ,akkor az okozhat gondot) Pl. wifi analizerrel jól lehet látni ,hogy min van. -
nortol
senior tag
válasz Cartwright99 #6451 üzenetére
Lehetséges, hogy a céges net, ahogy nálunk is LEAP-es, akkor viszont kell ez a program is: leap wifi free
-
jazzkifli
tag
válasz Dark Archon #6455 üzenetére
Nekem csak PC-n volt hasonló gondom, ott tényleg a hdd halt meg, hiába mélyformáztam többször is.
Aláírás
-
Mec
aktív tag
A 04.02-es CM-ben az alapértelmezett értesítés addig szólt folyamatosan (pl naptár értesítő), amíg le nem húztam az értesítési területet. De mióta átállítottam a csengőhangját, megint csak egyszer játssza le. Lehet ezt valahol kapcsolni, a számomra logikus helyeken már néztem, de nem találtam semmit.
mecsystem.uw.hu
-
105kacsa
őstag
cm felrakásakor Google Apps zip egységes minden telefonra?Nekem a defy + -on kívűl egy Huawei Ideos X3 is kellene.Honnan lehet letölteni hozzá?
ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
Attas
aktív tag
Hi. Olyannal találkozott már valaki, hogy a gmail-es fiókom naptárába pl bekerül egy új születésnap, és az az istennek sem akar a telefonra szinkronizálódni? Máskor meg minden gond nélkül.
Most kikapcsoltam a szülinap naptárat és ahogy kell a telefonról is eltűnt. De hiába kapcsolom vissza, nem akar megjelenni. Mi a f... ez a hiba. Találkozott már valaki ezzel, vagy hasonló problémával. Esetleg megoldás rá?
Köszönet előre is!!"Az élet olyan mint az ásás. Néha pár gyökér feltart, de annak jól odacsapsz és mehetsz tovább!"
-
Cartwright99
csendes tag
Köszönöm a tanácsokat a Wifis problémámmal kapcsolatban, de sajnos nem segítettek.
Feltettem ezt a Wifi analyzert, kiválóan látja a program a céges Wifit, van IP cím, jó a jel, csillagok a maximumom, connected stb.
Felhívtam a rendszergazdánkat, nem LEAP-es a céges net, nem nyúltak hozzá egyáltalán, és azt mondja tökéletes a Wifi, (tényleg mellettem is használja kolléga), továbbá ő is látja, hogy felcsatlakoztam a rendszerre. (azt mondja, hogy tudja pingelni a telót)
Szóval szerinte a http protokollal van bibi, azt gyanítja, hogy valami program blokkolja, netán vírus.
Még egyszer: otthon működik a Wifi tökletesen, és a net is mobil hálózaton bárhol.
Valakinek bármilyen további ötlet? -
csl1982
tag
válasz Cartwright99 #6464 üzenetére
Az nem lehet, hogy annyiban módosítottak, hogy már nem engedik a google szinkronizálást a cégnél? (Lehet, hogy sokan vagytok, sok okostelefonnal)
Vagy semmi más nem jön be a telefonnal? Esetleg cégnél MAC address szűrés (mondjuk fura lenne, ha IP-t ad de amúgy nem enged ki)? -
lordyka
aktív tag
attól h nem kékül be elvileg van net a telefonodon, ha megnyitod a böngészőt letölti az oldalt. a kékülés csak annyit jelent tudtommal h kapcsolódott a google fiokhoz.
-
Cartwright99
csendes tag
ok, értem ezt a kékülés dolgot, biztos így van, ahogy mondod, lehet, hogy elvileg tényleg van net a telefonon, de gyakorlatilag se az e-mailek nem jönnek a telefonra, se a Market, se a Dolphin, illetve a saját Browsere sem nyílik meg
ezek mindegyike működik otthon, működött hétvégén vidéken, s működött a múlt héten még itt is a cégnél
nincs semmi szűrés azóta nálunk, mondom újfent, nem állítottak át semmit, az IT-sünk a haverom, ő segített még decemberben azt a csatorna átállítást megcsinálni, amit az egyikőtök javasolt, s onnantól tökéletesen működött ezidáig a Wifi
(a routert különben újraindítottam, semmi)szóval úgy tenném fel ismért a kérdést, hogy lehet-e valamit manuálisan vagy akár akaratlanul átállítani, amit véletlenül megtehettem, pl. Home app-nál az említett clear data, ami ilyesmit okozhat
ha esetleg ez rávezethet a problémám megoldására: múlt pénteken "szétesett" kicsit a telefonom megint, egyszerű SD-kártya cserétől elkezdett újraindulgatni
régebben belefutottam már párszor ebbe a problémába, ezen a fórumon is kibuktam már, hogy miért nem bír el a teló egyszerre több, mint 100 játékot, de ezért ugye nem illik reklamálni, mert valószínűleg nem erre a kapacitásra tervezték a masinát
de különben ismételten szeretném megerősíteni, hogy az installált appok számát tekintve én többször belefutottam egy 130-140-150 körüli limitbe (az appok méretétől függetlenül, tehát 2 gb és 32 gb-os kártyánál is tudta ezt produkálni), aztán lehet, hogy ez csak nálam van így, de most már háromszor előfordult több kártyával is, amelyek egyébként kifogástalanok voltakna szóval, mostanság egyre többször kiírta a telefon, hogy a home process nem válaszol, ezt próbáltam orvosolni, de az említett clear datán kívül semmit nem csináltam, nem nyomkodtam össze-vissza, mert nem értek hozzá
visszatettem a másik SD-t, letöröltem 30 gamét, és azóta működik rajta minden (a másikkal is működött régebben tökéletesen, ezek a számomra teljesen misztikus ügyek)szóval megint teljessségében élvezhetném ezt a különben nagyon is megszeretett telót, ha működne rajta a Wifi a melóhelyen is
-
pudingstyle
tag
Valaki esetleg próbált már Froyo kernelt ültetni Defy+-ra? Elég sok helyen olvastam már róla, de leírást sehol sem találtam, és így nem mernék belekezdeni a kísérletezgetésbe.. ha sikerülne ezt megoldani, megnyílna az út nekünk is a teljes értékű MIUI romok irányába
Nexus 5 D821
-
addikt
Ha a WiFi csatornája (channel) 10-nél nagyobb, lehetnek problémák. Kérd meg a gazdákat, hogy ugyan állítsák már át mondjuk 6-ra.
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
Cartwright99
csendes tag
válasz Dark Archon #6469 üzenetére
Köszönöm, de kettes csatornán van jelenleg
-
Vegha
senior tag
lehet valamiféle-fajta hard resetet csinálni ezen a telefonon ? Nem arra gondolok, hogy defaultra visszaállítani a beállításokat, hanem valami recovery-t indítani, ami mondjuk legyalulja azokat az alkalmazásokat, amiket azóta telepítettem, illetve visszaállítja, amiket pedig már leszedtem.
-
csl1982
tag
válasz Cartwright99 #6467 üzenetére
Factory reset volt már?
Amúgy nem tudok elképzelni olyan esetet, hogy ennyire szelektíven rontsa el pl. egy clear data a wifidet... Persze az, hogy én nem hallottam ilyenről, attól még lehet.Szerk. visszanéztem, 2.3.6-on vagy, a gyári ROM wifijével én is szívtam TP-Link router esetén, de ott eldobálta a kapcsolatot, de legalább minimum fél percig volt.
[ Szerkesztve ]
-
szabof1
őstag
CM7-ben Defyn szokott ez segíteni, ha egyik napról a másikra nem megy jól a wifi, hátha neked is jó lesz:
Törölni kell a /system/bin könyvtárban a wpa_supplicant állományt - ehhez persze root jog és pl. ES File Explorer vagy Root Explorer kell.Bár, ha a legfrissebb 2.3.6-os romod van, akkor nincs root és nem tudsz a /system-ből törölni sem.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
bepken
veterán
kis OFF...de valahol mégis idevág
Motorola MOTOLUXE 2.3.7. és magyar menü!!szóljatok le nyugodtan, de szerintem innentől kishaznánkban is beindult a sokak által olyannyira várt support a Motorola részéről. és innentől még egy céggel kevesebbet lehet anyázni. (mily' kár, igaz? )
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
alias3t
csendes tag
válasz Dark Archon #6474 üzenetére
Ez mondjuk a vicc kategória, az én telefonom 100 napot is kibír, csak nem szabad bekapcsolni. (A képernyő nálam jellemzően 30-40%-ban, vagy afölött felelős a fogyasztásért, plusz wifi...)
-
bepken
veterán
válasz premete #6476 üzenetére
pontosítok: szerintem innentől kishaznánkban is kezd beindulni a sokak által olyannyira várt support a Motorola részéről
bootload nyitogatás a cég szemszögéből nem supportnak számít szerintem. Neked, mint átlag felhasználónak nem hiszem, hogy ÉRDEKED az, hogy rootolni tudd a telefont. (ne értsd félre, tisztában vagyok vele, hogy számtalan Defy+ tulaj vágyik most erre, de ne erről az oldaláról közelítsd meg) Motorola szempontjából az tűnik inkább érdeknek, hogy BOLONDBIZTOS legyen a rendszer
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
addikt
-
bepken
veterán
válasz Dark Archon #6479 üzenetére
én úgy vettem ki a cikkből, hogy elég akadozva működik (elvileg a nagy kijelző miatt...)
engem küllemre győzött csak meg igazán szerintem élőben is megtapizom, masszívnak tűnik képek alapján.a kamera gomb tényleg jó, kényelmesebb exponálni és kattintgatni. de én pl. megvettem a Camera 360-at és abban rakás effektet csak a kijelzőt pötyögtetve lehet elsütni. igazából megszokás kérdése szerintem
egyébként a MOTOLUXE azért sem tűnik jó döntésnek, mert nagyobb kijelzőt kapott, viszont kissebb akksit...és szerintem ez nagyobb gikszer, mint az, hogy 800Mhz-en pörög a proci...na de lesznek még itt okosságok! én legalábbis tényleg úgy érzem
-
addikt
-
törölt tag
válasz Dark Archon #6479 üzenetére
Sőt, a Defy/Defy+-nak erősebb, tudásban sokoldalúbb, frissebb, modernebb hardvere van, mint a Motoluxe-nak. A Motoluxe hardvere nemcsak hogy nem túl erős, de elavult is, ez a fő baj vele.
-
bepken
veterán
válasz #71562240 #6482 üzenetére
mellékesen jegyzem csak meg, félreértettétek a Motoluxe-al kapcsolatos hozzászólásomat
nem összehasonlítani akartam a két telefont egyértelmű, hogy más kategória. (bár az árát tekintve én most igen gondolkozóba esnék, mert ebben az árkategóriában szerintem ismét csak ütős kütyüvel jöttek ki Motoék. (persze mindez csak akkor igaz, ha valakinek fontos a minőség, ne jöjjetek azzal, hogy pl a ZTE Blade mit tud fillérekért )én csupán a sokat fikázott support-ra (vagyis annak hiányára) reflektáltam. illetve célozgattam arra is, hogy jó eséllyel elindultunk valami jó irány felé
-
mazsi
senior tag
válasz alias3t #6266 üzenetére
Okkal van ennyi memóriakezelő alkalmazás és a Google sem szent és sérthetetlen.
A programok gyorsabb indítása memóriaregiszterből pedig igaz, de nem az emberi fajra. Melyik halandó észlel tized, vagy századmásodpercnyi különbséget, mikor még a zsíros ujját sem tudta elemelni a képernyőtől? Ez tipikus faszság, amit szopkodjon csak, aki élvezi!
Az android memóriakezelése csapnivaló - bár van rosszabb nála.Nem kívánom tovább gerjeszteni a memóriakezelés lavináját. Bárki beszélhet multiplatform fejlesztővel, akik testközelből ismerik minden rendszer hibáját - okkal őszül gyorsabban a többség
Egy bontatlan, és egy extrával megpakolt DJI Tello drón eladó.
-
mazsi
senior tag
válasz anonymus89 #6269 üzenetére
Egyszer majd rájössz, hogy Debrecen mennyire központi területe a telkóknak, ha nincs éppen Campus Fesztivál.
A karbantartás frissítés és állítás pedig olyan gyakori egy adótoronynál, mint földi magyarnál a fogmosás. Ráadásul anélkül is ingadozik a szolgáltatás.
Már rég nem a hangátvitel a fő prioritás a bázisállomások között, több éve tömörített adat a hangod is...Egy bontatlan, és egy extrával megpakolt DJI Tello drón eladó.
-
w333
félisten
Szerintem pedig ez a telefon nagyon drága, ahoz képest hogy az xperia arc s 10 ezer forint-al drágább
A support-ra pedig csak annyit mondanék hogy szerintem nagyon rossz az irány, mert pl. az alsókategóriás defy mini és motoluxe-ban van magyar nyelv, és a felsőkategóriás Rarz és Rarz Maxx -ban pedig nincs akkor hogy is van eziPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Goose-T
veterán
válasz #71562240 #6482 üzenetére
A Motoluxe processzora két évvel fiatalabb a Defy+-énál, 2011-ben jelent meg az MSM7227A. Az más kérdés, hogy a Defy+ TI OMAP 3620-a 2009-ben brutalizátornak számított, az MSM7227A pedig egy alsó kategóriás frissítésnek készült.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
bepken
veterán
én meg úgy látom, hogy a Razr relatíve régebbi modell (a Razr Maxx meg nem tudom honnan veszed, hogy nem magyar, mikor tudtommal még nincs is nálunk...)
miért ne fordulhatna elő, hogy a Motorola innentől ránk is gondol, és többek közt kapnak magyar nyelvet az új modellek?╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
törölt tag
Én értettem, hogy mit akartál mondani, úgyhogy arra nem is reagáltam, kifejezetten Dark Archon kollégát pontosítottam, miszerint nem csak hogy azért nem érdemes váltani Defy-ról Motoluxe-ra, mert egyenlő az erejük, hanem ezt a szempontot nézve különösen nem érdemes váltani, hiszen a Motoluxe még gyengébb is (és elavult).
Azt akarom mondani, hogy amikor majd néhány hónap múlva lemegy a Motoluxe ára a mobiltelefonoknál szokásosan felülértékelt nyitóárról olyan 50ezer köré, akkor majd egy egész jó ár/érték arányú mobil lehetne, ha nem lenne eleve elavult a processzora és a "videokártyája".(#6487) Goose-T: Ahogy te is írod, az életkor csak egy dolog, a lényeg, hogy egy Cortex A5-ös (?!?!?!) és Adreno 200-as (?!?!?!) Motoluxe áll szemben egy Cortex A8-as és (a kb. az Adreno 205-tel egyenértékű) PowerVR SGX530-as Defy/Defy+-szal szemben. A Defy/Defy+ hardvere sem egy mai csirke, de a mai és a következő egy-két év alapkövetelményeinek még meg tud felelni, azonban a Motoluxe hardvere már ma is ósdi, érthetetlen, hogy egy Motorolába beteszik. A Motoluxe hardvere a ZTE Blade-be való hardver, már a ZTE Skate-ben is furcsán hat, nemhogy egy friss kiadású (és nem is dömpingáron kínált) Motorolában.
[ Szerkesztve ]
-
mazsi
senior tag
3 napot zöldben töltöttem egy nemzeti parkban. A telefon jól vizsgázott! Az első pda/smart, ami kibírt teljes napot velem töltő nélkül. Persze kilőttem a 3G-t, a szinkronizálást és kevesebbet volt kézben, mint otthon, de jól bírta. Az órajelet is visszavettem 888 MHz-re
Amit kibírt naponta: 15-20 4sqr checkin, 1-1,5 óra navigáció különböző programokkal, óra email, 2-3 óra zene, 14:58 perc videostream (SP), 30-50 perc böngészés, 15-20 perc zseblámpa a barlangoknak, 40-50 fotó készítése és feltöltése, 8-10 perc videófelvétel, 2 óra twitter.
Mindhárom nap végén volt még szufla 12-14 óra után is a készülékben (21-43-4 %)Ilyet eddig egyik készülékem sem tudott az elmúlt 8-10 évben közel sem.
[ Szerkesztve ]
-
mediumgecso
őstag
Sziasztok,
Aki használja, netán használta a White Rabbit 1.4 v. 1.4.1-et az meg tudná mondani hogy rá lehet-e telepíteni CM7.2-re??? Ha igen melyik verziót??
Köszönöm
Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
mazsi
senior tag
válasz mediumgecso #6492 üzenetére
Most éppen CyanogenMod-72-111213.0943-NIGHTLY-Defy+ van rajta. Tudom régi, de ezt sikerült legjobban belőnöm február közepéig.
-
mazsi
senior tag
Szerintetek érdemes bemutatni a Motorola őszig debütáló készülékeit egy mobilos rendezvényen? Nem követtem a híreket a Razr vonal frissítése óta. Van olyan telefon, amit érdemes 200-300 embernek megmutatni?
Hülyének tűnhet a kérdés, de HTC, vagy Samsung a másik opció.Egy bontatlan, és egy extrával megpakolt DJI Tello drón eladó.
-
Mec
aktív tag
Ma megvolt a quarx 04.02 verzióval is a fotózás közbeni fagyás, kép közepe zöld lett, csak akku ki-be után indult újra.
mecsystem.uw.hu
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Malibutomi #6404 üzenetére
Közben megoldottam magamnak, úgyhogy válaszolok a saját kérdésemre, hátha másnak is hasznos lehet:
Settings - applications - manage applications - all - "Phone" application - Launch by default fül alatt - clear defaults gomb. -
1NST1G8R
senior tag
Sziasztok!
A telom par naponta random modon ujraindul. Egyszer kerte a pin kodomat is, de altalaban visszaall es nem ker semmit, csak olyan mintha rebootolna. Tudja valaki esetleg hogy mi okozhatja ezt? Vagy ez normalis egyaltalan?
[ Szerkesztve ]
Fortune doesn't favor fools.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kupon kunyeráló
- AliExpress tapasztalatok
- Androidos tablet topic
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mercedes topic
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest