- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- iPhone topik
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trolee
aktív tag
Sziasztok!
1-2 hónapja felraktam ezt a magyarosítást: [link]
Sajnos valamit elronthattam akkor mert nem csináltam mentést hogy visszaállítsam, most viszont fontos lenne. Esetleg valamelyikőtök nem tudna segíteni hogy meg tudjam oldani. Előre is köszi. -
ktommy91
addikt
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami jó ROM-ot, amiben van magyar nyelv is?(az sem hátrány a CM7 vagy MIUI) Haver telójára felraktam ezt, de phone.apk rendszeresen FC-zik, meg az egész instabil.
mod: Azt már nem tudom hogy melyiket, de hétfőn vagy kedden szedtem le a legfrissebbet.[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
105kacsa
őstag
válasz ktommy91 #7604 üzenetére
Amit linkeltél azt defy + ra raktad fel?Mert eddig külön jelölték a kangsban a pluszra és a sima defyre valókat.Mostanába csak defyre jöttek ki.Próbáld ki ezt : http://quarx2k.ru/cm7-nightly-defy+/
ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
hk9mxz
tag
nekem vilagitott ugyanugy mint az elozo.
viszont tegnap felraktam a wr1.5-ot es este 12 ora alatt veletlenul bekapcsolt gps-el 94%-ig ment le az akksi, ugy hogy ebbe mar a telepites is benne vann.
a CM9 ugyanezt egy este 9 ora alatt se gps se wifi nelkul 63%... egyelore marad a WR viszont kivancsi vagyok az uj CM7-re is) (a 12 es 9 orat ugy ertsd, hogy leraktam az asztalra es nem nyultam hozza es nem is hivtak)[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
tegnap este nagyon rossz kedve lehetett a defynek, mert többször meghalt fényképezés közben. az nfcfx féle 720p + panorama mod van fent, illetve a magyarítás.
akkor kezdett hülyéskedni, amikor panoráma módra váltottam. csináltam kb a 3. képet és lefagyott a kijelzö, majd újraindult a telefon (gondolom ilyenkor kiakad a proci és biztonsági okokból újraindul) na aztán megint neki futottam, már csak kíváncsiságból is, de ismét ez lett a vége. ekkor következö lépésem a skype brutális módon való kiírtása volt. késöbb az este folyamán úgy 1 órán keresztül ment a kamera újraindulás nélkül.╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
105kacsa
őstag
Megjött a frissítés a kangs-ra :http://fitsnugly.euroskank.com/gigglebread/?id=jordan_plus .Letölteni azt egyenlőre nem tudom : Warning: mysql_query(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/fitsnugly/fitsnugly.euroskank.com/gigglebread/download.php on line 19
Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 113.Hogy a viharba jön ez le?ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
Jonny99
tag
Sziasztok
Ezzel az akku méregetéssel én is próbálkoztam, de rá kellett jönnöm, hogy semmi értelme.
Bármelyik ROM-ot raktam fel a telefonra (CM7 by Epsylon, CM7 by Quarx, CM7 by Kang, CM9, WR1.5, NBS1.0) úgy, hogy csak a szűz rendszer volt rajta egy battery monitor proval, egyik sem volt hajlandó az óránkénti 2% merülés alá menni. Viszont amit megfigyeltem, hogy üresjáratba, a felsorolt ROM-ok közül mind szinte ugyan ezt teljesítette, tehát 2-2,4%/h a merülése. Ezeket mindet úgy mértem, hogy nem nyúltam a CPU beállításhoz, csak és kizárólag a rendszer alap beállításait állítottam. A legjobb akkuidőt a NothingButSpeed érte el 1 nap 16 órával, illetve a WR1.5 tudta még ezt hozni, jelenleg is ez van a kész.
Szóval én feladom ezt a méregetést, ennyit tud a telefon.
Ma megyek éjjeli pecára, előtte csumára feltöltöm és meglátjuk kibírja-e holnap estig ha csak fényképezgetek illetve telefonálok róla
Mindenesetre az akku monitorozását megszüntetem, hogy az se húzza feleslegesen az erőforrást. -
defymoto
senior tag
Üdv!
Az mitől lehet, hogy kb 5 percen belül 2-szer indult újra a Defy+-om?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
nortol
senior tag
válasz defymoto #7616 üzenetére
Szerinted ezt bárki tudni fogja? De most komolyan kérdezem.
Senki sem tud semmit a telefonodról rajtad kívűl...
Miket telepítettél rá, van e rajta valami szuper telefonvédő tok, ami ebben a hőségben csak jobban a telefonban tartja a keletkező hőt, netán hardveres meghibásodás, stb...Ez a kérdés már majdnem olyan, mintha valaki berobbanna egy fórumba ismeretlenként és megérdezné a publikumtól, hogy miért hagyta el a barátnője :-)))
-
defymoto
senior tag
Igazad van, bocsánat. Tehát: Nincs és nem is volt rootolva, gyári 2.3.6. Sima kijelzővédő fólia va rajta és egy szilikon tok. Egész nap itthon volt a lakásban. Igaz, sok program van rajta, de nem csak úgy töltögetek a Play-ről, hanem megnézem hogy milyen visszajelzések vannak és hogy hányan töltötték le.
Előre is köszi a válaszokat![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz defymoto #7620 üzenetére
Egyelőre sehonnan, hacsak éppen nem attól az apptól eredt a hiba, amit éppen akkor használtál. Ha rendszeresen jelentkezne a hiba, akkor megtehetnéd, hogy factory reset után egyenként újratelepítenéd az appokat, és akkor esetleg látszódna, hogy melyiknél jön elő a jelenség. De azzal, hogy most hirtelen kétszer újraindult, nem lehet mit kezdeni.
-
Land
veterán
Üdv!
Könnyen lehet, hogy újra Defym lesz, méghozza a Plus. Fél éve CM7-tel használtam Defyt. Lenne néhány kérdésem.
1. Főzött ROM-ok tekintetében még jobb a helyzet? Tehát bugmentes, akár laggmentes ROM-okat heggesztettek az utóbbi fél évben?
2. Sokan dícsérik az ICS sebességét. Iphone smoothságot írnak egyesek. Van a Defyre hibátlan CM9 vagy egyéb ICS?
3. Kicsit bajom volt anno a napfényben való olvashatósággal. Erről neked mi a véleményed?
4. A mobilarénás teszt szerint fényképezésben javult a masina. Ezt főzőtt ROM-mal tudták még fokozni?
5. 720p főzve jó minőségű?
6. Karcmentes, garis Defy+ mennyit érhet? Lumia 800at cserélném el rá értékegyeztetéssel. Köszi!Land
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
carr
őstag
Kezdem megunni a motorola defy+ döcögős, fagyós 235-t. Mit ajánlotok, mit tegyek rá?
Egyáltalán mik a lehetőségek? CM7 vagy MIUI? vagy még van más is? 720p-s videónak hasznát venném...
A vas Rootolva, és mentve van a gyári op.
Ennek függyvényében srácok mit javasoltok?360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
obZen
tag
Mobilszámlák után %-ot kapni, minden hónapban? Igen. Írok ennek a srácnak egy privit, annyit megér.
A drága politikusaink írtak neked?!A MIUI-t Froyo kernel nélkül nem szeretnéd, az tuti!
Viszont ha megelégszel csak a MIUI megjelenéssel, akkor CM7 alapon kernel-csere nélkül megteheted."Nice car, must be fast but I don't give a fvck, and will laugh if you get stuck under a truck!" *http://www.dongatto.com* *http://www.facebook.com/itoldu.hu*
-
hk9mxz
tag
válasz Jonny99 #7615 üzenetére
nem az akku meregetesen volt a hangsuly. csak annyi volt a "teszt" lenyege, hogy ugyanazokkal a programokkal a 2 rendszer egy este alatt mennyit merul...
nyilvan napkozben fugg a programok hasznalatatol... amugy semmilyen akku vizsgalo programot nem raktam fel csak szimplan megneztem reggel a szazalekokat... a 63 meg a 94 kozott azert volt kulonbseg...Viszont az mitol lehet, hogy a wifire felcsatalkozik a telo, de egyszeruen nem jon be semmi? nem tudom hasznalni a marketet es meg bongeszni sem tudok csak forog a loading... otlet? a telon behalt a wifi?
-
carr
őstag
Nem, saját biznisz. A politikusok meg bek@phatják!
Amit írtál az jól hangzik, csak olyan, mintha a matektanárommal beszélgetnék, mint anno részegen.
Mindent elmondott, csak épp semmit sem értettem a kötőszavakon kívül, amire figyeljek a diplomázásnál.
Ezt letöltöm, de mi a teendő?360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
obZen
tag
Ja, igazad van! Itt olvashatod a szükséges instrukciókat.
[ Szerkesztve ]
"Nice car, must be fast but I don't give a fvck, and will laugh if you get stuck under a truck!" *http://www.dongatto.com* *http://www.facebook.com/itoldu.hu*
-
jeni
félisten
Hello
Az IGO nem müxik Tokyoban. Tudtok helyette más progit? A Google maps az jó,de az csak wifi esetében használható. -
szudas
csendes tag
-
-
matepalfi
aktív tag
Üdv!
Érdeklődni szeretnék, hogy ezen a telefonon mennyire jól futnak el a komolyabb játékok, mint pl.: gta 3, 9mm hd, modern combat 3 Fallen Nation, PES, stb.? -
törölt tag
1. Hasonló a helyzet. Vannak jól sikerült és kevésbé jól sikerült verziók és folyamatosan jönnek az újabbak. Vannak hibátlanul működők.
2. Még nincs. Még hibásak ezek, de gyorsan fejlődnek.
3. A Defy fényereje erős közepes. Beltérben bőséges, napfényben gyenge, de ott majdnem minden készülék elvérzik. Ennyi pénzért nagyon kevés olyan típus van, amelyik nagyobb fényerőt tud, de azok más dolgokban pedig kevesebbet tudnak.
4. Nem a főzöttségen múlik, gyárira és főzöttre is vannak patchek, de varázsolni ezek sem tudnak. Ez egy mobiltelefon, ahhoz képest nem rossz a kamerája, bár kétségtelen, vannak jobbak is, de általában a drágább típusok között.
5. Közepes.
6. Figyeld az eladási és vételi szándékú hirdetéseket, ezek amplitúdói alapján vonjál le következtetéseket és ennek alapján ítélj meg konkrét példányokat. -
Land
veterán
válasz #71562240 #7647 üzenetére
Köszönöm! Emlékeim szerint jó rommal nekem villámgyors volt a telefon, minden játék jól futott rajta. Zene lejátszásban is a jobbak közé való. Akksiban pedig kiváló a sima is.
Lenne értékegyeztetéssel cserébe egy Nokia Lumia 800, ha valakit érdekel.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest