Hirdetés
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
-
scyllarus
veterán
Kösziiii!
Ez a két nyelv nekem sem gond, meg úgyis kijön nemsokára a magyarítás Most várok egy kicsit, lesz-e még sima Defy, ha nem lesz, akkor ez lesz végül. Jó kis teló ez, de +20k-t nem ér szerintem az elődjéhez képest Ha csak 10k lenne a különbség, már meg is rendeltem volna."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
addikt
a sima defy is ennyi volt még 2-3 hete...
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
Mec
aktív tag
Nincs semmi T-logo rajta.
A wifit a képernyő kikapcsolása után rendszeresen bontja, bár látszólag nem tiltja a wifi kapcsolatokat. Elég bosszantó. Erre tudtok megoldást? Ahogy feloldom a képernyőt, elkezd kapcsolatokat keresni és vissza is mászik.
mecsystem.uw.hu
-
-
Dzsano
tag
A Vodkafon már árulja. Nekem mátrix1 csomaggal 57000 lenne. Most ezt vegyem inkább vagy a Sony Ericsson RAY-t?
A RAY szebb, de kisebb a kép, és azt írják, hogy halk. Azért főleg telefonnak kellene.
A magyar nyelv sem volna rossz. -
vbandit
tag
A vodás és T-s milyen system versio-val jön.
Nekem 45.0.74.MB526.Retail.en.DE. van 2.3.4-el de nem írja hogy van rá frissítés.
Hogy lehetne a 2.3.5 öt felrakni?Flickr - http://www.flickr.com/photos/38236970@N03/
-
-
Nimitz
csendes tag
nekem 2.3.5ös rendszerrel van.
nem első droidos teló, galaxy3 volt előtte. kicsit hiányzik a touchwizz, de meg lehet szokni ezt is. most töltődik. -
Zoliy
tag
model mb526
android 2.3.5
system 45.0.1250.mb526.nonefigsretail.en.eu
Nekem ezek vannak -
Dare2Live
félisten
notification hangot 0rahogy tudom rakni, hogy közbe ringtone hang a szokásos marad?
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Nimitz
csendes tag
arra tud valaki megoldást, hogy a fentről lehúzott értesítési felületen ott legyenek a wifi bluetooth gps stb. ki/be kapcsoló gombok? Mint itt:
http://mydailygadget.mdg.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2011/07/notification.png -
Mec
aktív tag
A hangszórónál az üvegen lévő lyukba vajon miért nem raktak valami rácsot vagy szivacsot.. Vagy előbb-utóbb feltelik piszokkal és kész?
mecsystem.uw.hu
-
Bálnaborjú
tag
sziasztok !
az volna a kérdésem, hogy a Defy/+ támogatja-e az USB OTG-t, azaz pl. tudok-e az USB-n direktben rádugott külső vinyóra menteni róla adatot ?
-
YAS-dude
őstag
válasz Bálnaborjú #475 üzenetére
Nem támogatja.
-
Mec
aktív tag
A memória rendszeresen elfogy 30-40 megára, app killerekkel meg felmegy 100-170 megára, ezt kicsit kevesellem.
Érdekes, de úgy veszem észre, hogy egyre többet akadozik a menü animáció és a programok is egyre lassabban indulnak el. Telepítettem pár dolgot, de annyira sokat végülis nem (5-10 alkalmazás widgettel). Mit lehet ez ellen tenni? (párom Ace-e kb ugyanilyen telepítettség mellett akadás nélkül megy)
mecsystem.uw.hu
-
Bálnaborjú
tag
köszi
más téma : a 720p videorögzítést csak ROM cserén keresztül lehet beizzítani ?
-
dzsegó
csendes tag
Lehet majd magyarosítani vagy lesz rá magyar android ?
-
dzsegó
csendes tag
A Defy+ ,Galaxx s i9000 és az xperia arc közöttkéne döntenem... Melyiket érdemes megvenni??
-
dzsegó
csendes tag
Hát nem gürcölném szét őket sima mindennapos használat ez lesz az első androidos telefonomaz ár mot annyira nem kényes mert tmobilnál láttam nagy akciók vannak médiamánia l díjcsomagnál
-
dzsegó
csendes tag
Hát az s verzióján is gondolkodtam csak nem tudom h megéri e h 15 rúgóval többet fizessek érte...
-
YAS-dude
őstag
SE-t venném, a Defy+ "ellenálló" mivoltát nem érdemes figyelembe venni. Kicsit kevésbé megy bele a por meg a víz, de azért ez nem egy általános, sűrűn előforduló probléma a többi telefonnál sem. Ütésállósága meg gyakorlatilag ugyanúgy semmi, mint a többi okostelónak. Fényes, rideg műanyagház körben, üveg a kijelzőn (gorilla glass lehet hogy a karcot bírja (amúgy nem), de szépen törik ha a sarkára ejted), szóval semmi strapabíróság igazából.
-
Tazsika
csendes tag
De ha beleesik egy pocsolyába vagy a sörbe, akkor semmi baja nem lesz. -
-
Nimitz
csendes tag
ha valakinek sikerül rootolnia a kütyüt (2.3.5), vagy van valami megoldás a gps.conf fájl bemásolásának, az szóljon
(gondolom az gyorsítja a gps kapcsolat felállását) -
viktor_80
csendes tag
A vodánál kapható Defy+ is kártyafüggetlen? A vodánál 2 ezressel olcsóbb, mint a T-nél és ha független akkor ott venném meg
-
Ombre88
csendes tag
Végre vettem egy ilyen telót.Elsőre nagyon bejön.Jobb mint vártam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- PlayStation 5
- Politika
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Sikkes Chieftec házpár, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (222)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Midnight Green / Gyári kártyafüggetlen (220)
- iPhone 12 mini / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (219)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest