- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabof1
őstag
rum-cajsz kolléga létrehozott a walter79-féle MS2Ginger2.2 rom fordítására vállakozóknak egy kis fórumot.
rum-cajsz eredeti bejegyzése a Defy Mélyvíz topicban: [link]
"Kedves MSGinger fordításra jelentkezők!
Írtam egy blog bejegyzést, hogy annak a fórumában folytathassunk az érdemi munkát, aki segíteni szeretne szabof kollégának, az fáradjon ide: [link]
Köszönöm!"Szóval várunk mindenkit, aki érez magában egy kis elszántságot és van egy kis szabadideje.
[ Szerkesztve ]
-
Mec
aktív tag
Érdekes dolgokat tapasztalok. Nem tudok sms-t küldeni, azt írja, hogy "message not sent". Az üzenet központ számát hol lehet beállítani? Az üzenetek/beállítások alatt nincs ilyen opció.
mecsystem.uw.hu
-
titko
tag
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem.
Ma vettem egy t-mobilos defy+ t. Minden szép minden jó, csak valamiért az otthoni wifit nem tudom használni. Látja, felcsatlakozik rá, csak éppen semmilyen netes alkalmazás nem indul el, mintha nem lenne net.
Valakinek ötlete? -
Mec
aktív tag
-
YAS-dude
őstag
válasz oliverkiss32 #950 üzenetére
Még mindig ne rakjál rá főzött romot, nem hiszem, hogy ehhez egy külön mélyvíz topik kell.
-
nfcfx
tag
vásároljatok 10 centért alkalmazásokat link
-
őstag
egy idö után lekapcsol a wifi ha nem b@sztatom ,van vmi idökapcsolo??
-
őstag
a bootmenüt lehet valahogyan frissiteni? 1.0.4 van fent az elözövel 4db lehetöség volt álligatni a cpu frekit vsel-t evvel csak3
?
-
szabof1
őstag
válasz szucsinka #961 üzenetére
Vigyázz vele, mert könnyel el lehet rontani!
Pl. főzött romok esetén nem szabad piszkálni.
De neked a 2.3.6-os Defy+ SBF van fent, ugye?
Már rajta volt a 2ndInit? Vagy te raktad fel?
Ha te telepítetted, akkor le is tudod szedni (2ndInit appban kell uninstallálni valahogyan) és utána felrakhatod a másikat. -
-
szabof1
őstag
Multiboot: magyar leírás balika011 tollából az androidunderground.info-n.
-
őstag
válasz mediumgecso #967 üzenetére
abszolut semmi tökéletes
-
mediumgecso
őstag
-
őstag
válasz mediumgecso #969 üzenetére
ezt letöltöd kicsomagolod RUNME-ra kattintasz és megcsinál mindent ,örülsz
(telo rálegyen dugva a gépre ) -
őstag
válasz mediumgecso #971 üzenetére
hogyhogy milyen modban .nekem nem tudom milyenben van
-
vieri2000
tag
Valaki használta már a Gps-t? Fel lehet rá tenni a z Igo-t? Ha igen mi a tapasztalat?
[ Szerkesztve ]
-
mindanee
tag
csokika
ami a defy+-on akapból van videólejátszó progi, az képes feliratfájlokat kezelni?
ha nem, akkor tudok valami olyan progit, ami erre is képes a videofájl lejátszása mellett?
-
törölt tag
válasz mindanee #977 üzenetére
Képes, de elég korlátozottak a program képességei a formátumokat tekintve, ezért mindenképpen érdemes egy profibb videolejátszót telepíteni. MX Player, Mobo Player, Rock Player stb. stb. Nagyon sok jó videolejátszó progi van, mostanában talán ez a három a legelterjedtebb.
-
-
Gerzson6875
tag
Sziasztok, most kezdtem ismerkedésem az androiddal, Defy+-om van 2.3.5
egy kis segítséget kérnék:
a task managerbe belépbe, láttam, hogy fut egy csomó program (cpu 0%, ram 1-3mb kb), de én nem nyitottam meg őket, ez normális?
a másik kérdésem az lenne, hogy hogy tudom előcsalni mennyi szabad ram van még? egyszer sikerült, azóta sem találomköszönöm
-
vegato
csendes tag
válasz Gerzson6875 #985 üzenetére
szia, bizonyos programok futnak a háttérben így az normális. szabad memóriát a settings/applications/manage applications-ben látod alul.
-
sniphoe
aktív tag
válasz mate0314 #988 üzenetére
Legálisan nem lehetséges a használata, itt még beszélni sem lehet róla!
(még akkor sem ha amúgy mindenki használja...)Mindennek megvan az oka, így ez sem véletlen vagy hóbort.
- stevve
[ Módosította: stevve ]
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
-
bwoay
nagyúr
válasz mate0314 #988 üzenetére
nekem mindegy, csak légy tisztában azzal, hogy nem mentesít a szabályzat betartása alól az, ha te vakon, elolvasás nélkül nyomsz rá az "elfogadom" gombra. egyszerűbb amúgy szankcionálni, mint egyenként felhívni a tagok figyelmét arra, hogy a fórum mindenkire érvényes alapelvek mentén működik, de ugye egy próbát meg szokott érni az, hogy felhívjuk a figyelmet erre.
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
mediumgecso
őstag
Hali!
A marketen vásárolt appokat egy factory reset ugye nem kell újra megvenni???
Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
őstag
válasz mediumgecso #991 üzenetére
nem
-
Arm0red
csendes tag
hát nekem ez igy óriási csalódás ez telefon, ma is 2x lefagyott, egymás után, töltés közben használhatatlan, nem jól érzékel a kijelzö, bár ma töltö nélkül is megbolundult.
Az akksi meg hihettetlen vérszegény :S , ha szinte nem is használom is akkor is úgy merül hogy hihetettlen, hol itt az 1700mAh? Se sok oldal, se sok widget(az az 0), semmi se szinkronizál, csak megy a sok fos gyári app a háttérben...
Telefonáláskor néha recseg, néha annyira hangos hogy azért recseg, néha meg semmit se hallok a másikból annyira halk, random az egész.
Csomo program FC-zik, nagyon nem értem mi van ezzel a teloval... Elhiszem hogy a gyári ROM szar na de ennyire azt nem...
És még nincs is agyon telepitve minden szarral... Lesz egy gyári visszaállitás, ha utána is szar akkor ennyi volt, ez igy nem pálya... -
Gerzson6875
tag
Szia, nekem nincs gond az üzemidővel, 1 napot lazán kibír egész napos nyomkodás, játék, netezés mellett
nekem fagyás még nemvolt, töltés közben is megy rendesen
widgetek vannak android és motorola widgetek
recsegést nem tapasztaltam hívásnál
az appokat én is tegnap kérdeztem itt, normális hogy fut valamennyi, de betudod állítani, hogy milyen appokat zárjon be ha kikapcsol a kijelző (ezt neked kell kipipálnod vagy hozzáadnod a listához/ban a task managerbe)remélem a rendszervisszaállítás segít
Szia -
tomlac14
tag
Sima gyári rendszerrel mennyire használható ez a telefon?nem értek a mókoláshoz és nem is nagyon akarom megtanulni, ha nem muszáj...csak pár app-ot tervezek rá feltenni, de ha más telónál jobb az alap rendszer, akkor nem ezt veszem meg...köszi előre is!
-
Gerzson6875
tag
válasz tomlac14 #995 üzenetére
Szia, szerintem jó, nekem legalábbis semmi gond nincsen vele
pár játékot programot letöltöttem már, hibát nem tapasztaltam eddig
lassulást nem nagyon vettem észre, gps-t még nem volt alkalmam kipróbálnisajnos összehasonlítási alapom nincsen, eddig rmb2 és X8 volt a kezemben, igaz magyar nyelv nincs egyenlőre ez engem nem zavar
gondolom más is fog írni, aki jobban benne van a témában
-
mediumgecso
őstag
válasz Gerzson6875 #996 üzenetére
Lassan 10 napja van meg a Defy+, eddigi észrevételeim:
- Üzemidővel nekem sincs gond (egész nap mobilnet megy, ha ez nem akkor wifi)
- GPS: maps-szal és Sygic-kel is nagyon gyorsan jelet talál, szerintem nagyon jóóó
- ADW launcher EX-t vettem meg a marketen, megéri mert sokkal gyorsabb mint a gyári launcher, azt is mondhatnám nagyon nagyon gyors!
-én a 2.3.5-tel vettem meg, de lehet már 2.3.6-ot is rátenni, ami simábban fut.Eddig csak jót tudok róla mondani....vizbe nem merítettem, egyenlőre nem is tervezem, erről a részről nem tudok nyilatkozni
Szakadó esőben viszont fotóztam vele, csurom víz lett, de meg se kottyant neki, és ráadásul a képek is jól sikerültek...Röviden ennyi
Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
stefi68
addikt
Nem tudom itt említettem-e már, én is szimpatizálok ezzel a készülékkel....
A minap egy kérdés motoszkált bennem:
Aki plüss vagy neoprén tokot használ, nem akad bele a tokba kivétel és berakás során az USB csatlakozót védő gumi?
Nem pördül fel a széle a guminak egy idő után?Eddig minden telefonomat ilyen tokokban hordtam, nem is lett soha semmi bajuk.
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
tomlac14
tag
válasz mediumgecso #997 üzenetére
telefonálás közben nincs zaj/zörej/recsegés?gyári böngészőt használsz?ha igen, akkor arról vmi észrevétel?bát sztem én töltök majd le operát v vmit, de jó lenne tudni...
-
mate0314
aktív tag
én imádtam a defy-t, ezért vettem +ot és nem bántam meg! gyári rom, jó akku, jó hang és vízálló! ( most derüljön ki hogy vízálló-e ne a standon...) teljesmértékig elégedett vagyok! go launcher nélkülözhetetlen és ha lesz kedvem rootilom is. ha megint vennék mobilt, azis defy lenne. és ezt is a döfymröl írtam :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest