Hirdetés
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Megindult az Android 15 a Sony Xperia 1 VI-ra is
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz pete_21 #22497 üzenetére
én ennyire tényleg nem másztam még bele, hogy a systemui-t módosítgassam...így ebben nem tudok segíteni.
a töltöttségi szint pedig majdnem biztosan a mókolgatás következtében játszadozik, nem kell megijedni (bár én is sokszor megijedtem már...) - sokan írták már és én is azt vettem észre, hogy még egy egyszerű romcsere után is kell 2-3 töltési ciklus, hogy reális értékeket mutasson. én csak annyit szoktam rásegíteni, hogy kalibrálok egyet.(#22499) Ombre88: örülök, hogy sikerült!
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
pete_21
addikt
válasz bepken #22501 üzenetére
Szóval a backup visszaállítása során a töltöttségi szintnek nem kéne fals eredményt mutatni?
Már régen állítottam vissza mentést, és akkor nem figyeltem erre.
Most többször állítottam vissza, ezért feltűnt.Ha csinálok egy wipe battery stats-ot, akkor azzal ugyanott vagyok, mintha kalibrálnék egyet?
-
bepken
veterán
válasz pete_21 #22502 üzenetére
azt nem tudom, hogy magát a batterystats.bin fájlt felülírja e ilyenkor (ha tippelni kéne, én az "igen"-re tippelnék) - minden esetre egy kalibrálással ártani nem ártasz neki.
nem akarok hülyeséget mondani, de elvileg, ha CWM-ből törlöd (wipe battery stats), akkor az említett fájl bootolás alatt keletkezik. ez szerintem kevésbé pontos adatokat eredményez, mint ha 100% töltöttség mellett indítanánk tiszta lappal.
viszont van, aki szerint az egész kalibrálás hülyeség, placebo. ezt a verziót se vetem el, de mivel ártani nem ártok vele, én el szoktam végezni╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Nando36
tag
válasz Atlantisz48 #22500 üzenetére
Beállítás után tekerj ott legalulra és katt a save-ra.
-
killzone1987
senior tag
válasz halas111 #22463 üzenetére
Ha àtformáztad a telót ext3-ra,kapàsból mehet föl a választott rom!
Ha végzett a rom telepítésével,csak azutàn kell a cachékat megcsinàlni!Ha ext4-ről ext3-ra formàzol,és aztán plusz cachékat csinálsz,és ezután teszed föl a romot,nagy valószínűséggel visszaàll ext4-re,és ezért bootlopol...
-
szegecsovics
csendes tag
Sziasztok olyan romot nem tudtok ami olyan mint a gyári moto blur-al csak rootolva van és recovery-ből fel lehet rakni?
-
tajcsi
őstag
Sziasztok,
hogyan tudhatom meg milyen ROmot nyomhatok fel a DEFY+ telefonra? Egy kollégám majdnem kinyírta a telefonját, nekem sikerült életre keltenem, és rootoltam is most egy gyári rootolt rom van rajta (DEFYPLUS_U3_4.5.1-134_DFP-231_CEE_ROOTED_No_Signed.sbf). Probalkoztam az XDA-n de az tenyleg egy mareknyi idiota...olyanok irtak azokat a guidokat akik azt nem tudjak elmagyarazni, hogyan kell a kettobol egyet kivonni.
Irjak, hogy check CGXX.smg file de azt mar nem, hogy hogyan. MEg ezzel se megyek sokra, ugyanis a fozott ROM oldalan errol semmi info nincs. Igy akarhany cotume romot probalok telepiteni, a telefon mindig behal, vis majdnem behal - fekete kijelzo, feher led, ennyi. CSak RSD-n keresztul lehet flashelni.Leroviditve kernem a valaszt mert a vegere ert a turelmem, ha S2,S3 keszulekeket naponta tudok rootolni es uj romot feltolteni, fuggetleniteni is akkor nem vagyok akkora rakas szerencsetlenseg, hogy ez ne menjen...
Kellene, hogy hol lehet megnezni ezt a nemtudommineka verzioszamat es aztan hogy ez alapjan milyen ROm okat tolthetek a telefonra.Elore is kosz barki is ir.
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
tajcsi
őstag
válasz hk9mxz #22509 üzenetére
Igen. Indokoltam is, hogy miert. Kb olyna szinten magyarazzak a dolgot a kezdoknek mintha azok php adminok elnnenek...
Kosz a segitseget majd irok, hogy mi tortent.
Mas. Ugy latom nem ertitek mi van. Nem lehet bekapcsolni a telefont igy hogyan tudok barmit is telepiteni ra? Masodsoron, itt azt irja, hogy nehogy megprobalom telepiteni a Defy 2ndInit, ket sorral alatta meg azt hogy nem szabad a módosított rommal érkező Custom Recoveryt (illetve az azt telepítő Defy 2ndInit programot) uninstallálni. Most akkor WTF?? Azt irja ne, aztan meg hogy nem szabad letorolni. Akkor hogy is van?Meg mindig nem ertem mi a fran a lenyege a kameralencse szinenek, igen ez a kesuzlek it tnalam piros de meg mindig nem tudom mit telepithetek ra es ezt sehol nem irja...
[ Szerkesztve ]
-
pete_21
addikt
válasz bepken #22503 üzenetére
Rendben, köszi. Meglátjuk majd, wipe battery stats mire elég.
Ezzel a SystemUI.apk-val meg már kipróbáltam mindent, a JBdesign új verzióját letöltöttem, beleintegráltam a zip-be az általam módosított fájlt, azt tettem fel CWM-ből. Ugyanúgy nincs notibar. Hiába flashelem fel az eredeti JBdesignt, nem jön vissza.
Csak rom újratelepítéssel jön vissza.
Ha a JBdesign nélkül próbálom, vagyis a sima WR-t, és úgy módosítom a fájlt, akkor is eltűnik a noti bar. Vagyis nem a JBdesign a hibás. És ha eltűnik a notibar, akkor a rendszer már egyéni témákat nem is tud betölteni, mindig az alap GB-s téma lesz aktív pl. a kijelölőelemeknél (pl. power menü). A Beállításokban viszont változik a téma... Fura, valahogy az egész rendszer sérül, és nem tud helyreállni sehogy sem.
Megnézem a tavaszi Quarx CM7-tel, azzal jó-e ez a módosítós trükk.Van bárkinek tippje, hogy ezügyben ki tudna segíteni?
XDA-n még nincs jogosultságom development topikba írni, ezért a WR topikjába nem tudok még írni.
Bár a Defy development részébe talán tudok.[ Szerkesztve ]
-
pete_21
addikt
válasz pete_21 #22511 üzenetére
Nem jó a tavaszi Quarx CM7-tel sem. Szóval szerintem én cseszek el valamit , nem lehet hogy ennyire ne működjön különböző romokkal sem.
Írok XDA-n a Defy Help részbe, remélem valaki ott tud segíteni.
Bár tényleg nem értem, mert elvileg működnie kéne ennek.[ Szerkesztve ]
-
tajcsi
őstag
válasz hk9mxz #22514 üzenetére
Nagyon egyszeruen. Nem kapcsolt be, en elobb ratoltottem egy gyari ROMot, aztan egy rootolt romot (elotte is rootolva volt a telefon) igy elertem azt, hogy a telefon bekapcsolt. Ramasoltam egy cm10 romot, CWM, majd semmi, error es azota fekete kijelzo+csak bootloader mode, rsd lite-tal probaltam flashelni, de semmi...megcsinalja vegig a muveletet majd kiirja h rebot this phone manually...ujrainditom es megall a cucc a piros motorola logonal...
-
pete_21
addikt
válasz tajcsi #22515 üzenetére
Szerintem most kéne gyári recoveryből wipe data és cache.
Kikapcsolt állapotban nyomd le a hangerő le+power gombot, így kapcsold be. Be kell jönnie egy kis felkiáltójeles Droidnak. Itt hangerő fel és le egyszerre! Utána wipe cache és data.
De azért várj megerősítést a többiektől is, nehogy rontsunk a helyzeten.[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
bocsi, de ez a hangnem egészen biztos, hogy nem célravezető...se itt, se a "hülye XDA-sok" körében. szerintem kicsit vissza kéne venned, aztán olvasni, de legfőképpen az olvasottakat értelmezni!
(#22513) somi52! kezd alakulni! a full ciánnál - legalábbis nálam - mindenképp jobb! nekem inkább még mindig az ömlesztett információkkal van bajom...persze szó volt róla, hogy a végtelenségig testreszabható, tehát nem kötekedek tovább
kezdjük ott, hogy feleslegesen vágod földhöz magadat, mivel nemes egyszerűséggel TE csináltál rosszul valamit. aztán, remélem az már leesett, hogy mindezt SAJÁT FELELŐSSÉGEDRE tetted, tehát ha nem tudsz kimászni belőle, akkor nehogy már a másik legyen hülye...
na akkor...most, hogy mindezt tisztáztuk: már csak néhány HASZNOS információra lenne szükség. ugyanis ez, amit összeírkáltál, körülbelül null tartalommal bíró információ, így nyilván a segítség is maximum ennek megfelelő minőségű lehet. (vagy csak a hangnem miatt éreztem oly csekély késztetést rá, hogy elolvassam...már nem emlékszem)
tehát, ha higgadtan, összeszedetten leírnád, hogy mit is csináltál eddig és hogy most hol tartasz, akkor akár el is indulhatnánk valahol.[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
(#22517) szerk: kissé elbaszarintottam az előző hsz. szerkesztését.....de szerintem érthető, hogy melyik bekezdés kinek szól (remélem)
-
mihione
őstag
Igazuk van az elottem szoloknak.ha ilyeneket vallalsz ahogy irtad s2 s3 stb. es gondolom nem ingyen akkor elotte igazan utanajarhatnal a dolgoknak minden le van irva itt magyar forumokon es xdan is egyarant.esz nelkul nem lehet minden romot egymasra telepiteni pedig tapasztalt gurukent ezt tudnod kene
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
tajcsi
őstag
válasz pete_21 #22516 üzenetére
Nem lehet brickelni, ez biztos. A telo dolgozik. Mint mondtam, rootoltam, aztan tettem ra egy CM10-es progit, de volt benne egy bug meghozza a marketrol nem toltott le semmit. Ezert a kollega otthon megprobalt szoftvert cserelni. Hogy mit cseszett el nem tudom, de RSDvel visszahoztam bele az eletet, ugy, hogy elobb egy stock majd egy rootos rom verziot flasheltem a defy+ra.
Eztan letoltottem egy masik JB romot, bementem a CWM menube, wipeoltam, majd elkezdte a flashelest, ujrainditottam, es ugyanaz torent mint a havernal. Most problatam ismet felebreszteni a telefont, marmint hogy akar gyari rommal induljon, de nem sikerult vszinuleg mert lemerult az akksi.
Csak azt nem ertem, hogyan van az, hogy be sem kapcsol viszont mikor radugoma toltot akkor rogton bekapcsol a telefon meghozza bootloaderben error program code v mit ir ki es hogy low battery level...bepken
HA eljebb elolvastad volna a hozzaszolasokat elolvastad volna, hogy nem vagyok kzdo. Az meg, hogy mit rontottam el nem a te dolgod valoszinuleg me gmielott ideirtam volna leesett a dolog, es az is, hogy nincs teglazva a telefon. Az meg, hogy a defy+ xda reszlegerol mi a velemenyem, tovabbra is az en dolgom es kiallok az mellett, mert kocsogseg, hogy irja valaki check xyz de azt nem irja, hogy hogyan, oszt mikor kerdezel valamit akkor `vaj nat szorcs nub` van.
Remelem ezek utan nem erzel kesztetest a segitsegre, mert ez volt a celom, majd segit valaki mas. Ugy teszek mintha nem olvastam vona el a foldhozvagom magam, sajat felelosegedre dolgot, mert az xda-n tobb 4000 postom van szoval nem kell a sajat felelossegedre dolog meg a ne hibaztass senkit. Nem azt irtam, hogy hulye xda-sok miatt nem jo a telefon, hanem hulye a leiras...mihione
tenyleg ennyire nehez elolvasni amit mondtam? sajatg magam reszere csinalom mazokat a dolgokat en ebbol egy fillert sem kerestem! utanaolvastam, de akkor idiotizmusra vall az, hogy egyik mondatban ir valamit, hogy NE rakd fel a kovetkezoben meg, hogy azt amit nem szabad felrakni, nehogy letoroljuk...erre mit lehet mondani?
Stimmelt minden, viszont vmiert nem fogadta el a JB romot. Tudod milyen a black screen problem solving leiras? Ugy kezdodik, hogy copy xy file and install it....akkor mirol beszelunk? Black screen eseten hogyan masoljak at barmit is a telefonra? Hat nehogy mar a vampir adja a vert....[ Szerkesztve ]
-
mihione
őstag
válasz tajcsi #22522 üzenetére
Akkor elmondom h sztem mi a helyzet.valszeg a trlo frissitve lett egy bl7es gyari romra,tehat ennel regebbi bootloaderrel rendelkezo romot nem lehet felrakni,es root is csak ujabb sbf flashelessel erheto el.cm10 pedig ha ujabb verziot probaltal ra akkor valszeg ext4re formazott amit rsds flash utan is megmarad (nalam igy volt) euert gyari recoveryben kell wipeolni mindent az tutira helyreallitja a particiok helyes formatumat.ezutan mar indulnia kell a gyari romnak mehet a 2nd init es vmilyen custon rom.am a marketon egy cache wipe lehet segitett volna vagy masik gapps telepitese.
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
mihione
őstag
válasz mihione #22523 üzenetére
Javitanek felreertesek elkerulese vegett.fel lehet rakni bl7nel regebbi romot is de azzal nem fog elindulni a rendszer. (Xdan van egy topic gyari romokrol ott le van irva minden meg fogod talalni a szukseges gyari romot.)
Neked csak defy+ os rom jo vagy olyan ami piros lencsesre keszult es van melle battery fix.zoldre valoval nem fog mukodni a kamera.Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
jr1994
addikt
válasz somi52 #22513 üzenetére
feltettem ezt az új Fuzz romot, elsőre félelmetes volt és hát másodikra is
már a bootanimációnál lefagytam, nagyon nem tetszik és még nekem kellett a hangját letiltani de az első dolgom mégis az volt vele hogy lecseréljem az adw launchert mert hányok tőle xD
fél nap alatt nem találtam meg hol lehet a kijelzőn lévő vezérlőgombokat eltűntetni
meg még nagyon szokni kell a dolgot, az állapotsáv nem igazán tetszik néha be is laggol mert kell a csicsa hogy élő csempe meg minden, a beállítások menü elrendezése is elég furcsa de hát a pure cm7 is az volt először a gyári után
2.3.8-as
adok neki egy esélyt megnézem milyen hosszabb távon stabilitásban, akkuidőben[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
trickymoon
aktív tag
Szia, szerintem Te akkora király vagy, hogy megoldod a rom cserét egóból!
elvégre nem vagy már kezdő, nehogy már az ész ossza a noobot mi? D
muhahaha ezt nem tudtam megállni, elnézést kérek, hogy idáig süllyedtem..
Ha megosztod velünk, hogy mit flasheltél mire (linkkel) segítünk. Jó lenne tudni, hogy BL6 vagy BL7 volt-e rajta eredetileg (nézd meg a CGXX filet már megint elnézést)
Két lehetőséged van: flashelsz egy gyári 2.3.5-öt vagy egy gyári 2.3.6-ot, de csak azután, hogy az akksit feltöltötted. [link]
a 125 végű a 2.3.5 amit superoneclickels rootolsz, a 231CEE gyári sbf a 2.3.6 amit a 231cee rooted -al rootolsz.sok sikert
-
belavagyokbp
aktív tag
válasz trickymoon #22526 üzenetére
Igazából elég lenne egy BL7-es 2.3.6-ot feltenni, azzal biztos menni fog (ha jelenleg bl6-os van rajta, akkor így lelesz frissítve, sokat nem veszít vele). Persze a wipe data nem árt gyári recoveryből.
-
tajcsi
őstag
válasz mihione #22524 üzenetére
Igen, ezzel tisztaban vagyok. Csak mivel S2-n nem kellett olyan dolgokat ellenorzni mint amiket it kell igy fingom nincs, hogy hogyan kell mivel hala a jo egnek arra mar nem futotta nekik, hogy azt is leirjak.
trickymoon
Javasolnam gyorsan elolvasni a forum szabalyzatot mert ezert a kis szemelyeskedesert eleg jol porul jarhatsz igy karbaveszne ez a komoly 49 hozzaszolasod....
Mar irtam, hogy mit mire flasheltem. Lehet 49 hozzaszolasban nincs benne a reading skill? Ha figyelmesen elolvastad volna amit irtam, lehet nem okoskodnal, eddig amit leirtal, eddig en is eljutottam, uh a tovabbiakban keruljuk a tarsalgast.Mas:
ne ertsetek fere nem vagyok betojva, tudom, hogy ez csak vmi szoftvergaliba, csak nem talalkoztam meg ilyennel. A problema tovabbra is az, hogy miert all meg amikor megall a bootolas a piros motorola logonal...? Amugy az normalis, hogy mar 2 oraja rajta vana tolton a telefon de a bootloader villog hogy low batery...?
Ezenkivul, ilyet meg nem lattam egy telefonnal sem, hogy amikor bekapcsolom azonnal bootloaderbe kapcsol be, pedig nem nyomok smmi mas gombot csak a power...MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
tajcsi
őstag
válasz trickymoon #22530 üzenetére
Egy picit se vagyok ideges, ezt le is irtam. Meirt jelentenelek fel? Tenyleg nem ertem az ilyen mellebeszeleseket...foleg azert mert lokalizalom a problemat erre jonnek paran, hogy ird le pontosan mi van a telefonon (persze, ugye 200 alkalommal irtam mar, hogy nem kapcsol be, csakis bootloader modig jut el vsiznuleg az akksi miatt) mit flasheltel (amit szinten leirtam....)...
-
maaniac
aktív tag
válasz tajcsi #22532 üzenetére
de most tisztázzunk pár dolgot:
1. most akkor piros moto logónál áll meg vagy rögtön a bootloader jön be?, mert egyik hsz-ben még a boot áll meg a piros logónál a másikban pedig már csak bootloader jön be
2. melyik cmx-et flashelted rá?...2ndboot-os? dátuma?bootloader módban nem is fogja tölteni mert olyankor nincs meg hozzá a szoftveres háttér ill. sérült
ez esetben ezt a módszert használhatod
1. vegyél egy usb hosszabbítót apró pénzért...legolcsóbb a legjobb ebben az esetben
2. vágd le azt a végét, amelyik nem a géphez csatlakozik
3.a piros és fekete kábelre lesz szükséged (ezeken érdemes kis golyókat létrehozni-fejts le kicsit többet)
4.vedd ki az akksit a telefonból
5.a piros kábelgalacsint nyomd be a + jel fölé.....a fekete kábel galacsint pedig a - jel fölé...a két középső csatlakozót hagyd szabadon
én így töltöttem fel a full lemerült akksim 13%-ra kb. 15 perc alatt...számomra a flashellési megfelelő töltöttség volt a lényeg (ezt elértem 10% felett már minden fasza a rendszernek)
az akksit így ne próbáld fullra feltölteni, mert könnyen kiégetheted...minden ellenőrző elektronika hiányzik ebből a technikából...csak saját felelőségedre próbáld ki és csak végszügség esetén
u.i.:fél óránál többre nem merném így hagyni az akksitezután flashelj fel egy gyári romot (amit már feljebb linkeltek), ha megállna boot közben akkor akksi ki-be, bekapcs+hangerő le, majd a háromszöges kis droidnál hangerő le fel egyszerre és gyári recoveryben wipe data&cache és reboot...majd töltsd fel, rootold, cwm telepítése és mehet egy főzött rom...ha JB akkor esetleg megpróbálhatod 105 kacsa főzött JB-ét
remélem érthető
-
pete_21
addikt
Most szerintem az alapgond az, hogy le van merülve az akksit, ezért nem tudsz továbbmenni.
Ha van ismerős Defyvel vagy Defy+-szal, kérj kölcsön akksit tőle, vagy töltsd fel az ő telójában.
Ha egyik sem jön be, akkor (#22533) maaniac leírását kövesd.Ha felflashelted a gyári sbf-et (és persze ha sikeres volt), akkor az akksi feltöltés után meg már csak annyi a dolgod, hogy belépsz a gyári recoverybe, és data wipe és cache wipe-ot nyomsz neki.
Előző hsz-emben megtalálod, de az előbb maaniac kolléga is leírta a menetét. -
somi52
őstag
válasz belavagyokbp #22531 üzenetére
power menü navigatorra kat
Sony Xperia E3 Defy Mokee Os Lezo CyanMobile Pikachu Miui
-
-
bepken
veterán
gyerekek! azt kell mondjam, ez a QCMX 2013 + JellyX CFS kernel kombó határozottan jónak tűnik!
volt pár hívásom azóta, és szerencsére a proci húzás után nem akadt ki hívás után. - mondjuk csináltam még valamit: hívásbeállítások > "képernyő zárolása a hívás után" na emögül kivettem a pipát (nem tudom, ez mit és mennyire befolyásol)továbbá megállapítottam - hatalmas felfedezés, tudom - hogy mobilnet nélkül rettentően jó az aksi idő! 4 nap 3 óra után dugtam töltőre (ekkor 24%-on volt) és azért telefonálgattam vele.
-
szegecsovics
csendes tag
Sziasztok. Valaki linkeljen már egy jó MIUI romot. Aki olyat használ ami hibátlannak tünik..
-
fil
őstag
válasz bepken #22537 üzenetére
"...JellyX CFS..."
Nálad a JellyX-nek a boot fagyási bug-ja nem jött elő? Nálam szinte minden alkalommal és még azon kívül is csinált fagyást és reboot-ot is. Mondjuk nem QCMX, hanem JBC 8.2.2 alatt."...hogy mobilnet nélkül rettentően jó az aksi idő! ..."
Ah. Sőt, ha a wifit is kikapcsoljuk, mégjobb, de, ha a telefont is, akkor meg tényleg nagyon sokáig bírja,... a mit is? -
105kacsa
őstag
Eljött a búcsú ideje, váltottam természetesen Motorola az új jövevény.Az MSB JB frissítése nem szűnik meg, a defy+ a családban marad.Mind három defy/defyplus topikot követem napi szinten és a három nagy nemzetközi oldalt szintén.Szerény véleményem szerint a JB gyakorlatilag 100%-os nincsen értelme 2-es verzió számú (2.3. GB) de 4.04 ICS verziót felrakni sem, mikor idén már az 5.0 is kijön.A Defy/Def+ még mindig tuti telefon ár-érték arányában és ilyen szintű leírás után [link] igaz tehetség kell az elrontásához,a fenti tajcsi féle hozzászólás hm.. Más telefonoknál (zte blade kivétel) tized ennyi infó sincs, csak ügye olvasni kellene meg a keresőt használni.
További sok sikert mindenkinek.---------------------- Artix2 MSB coming soonZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
bepken
veterán
a mobilnet nélkül "egyszerű" mobilnet tiltást, APN törlést és szolgáltató oldali deaktot jelent bár ez nem túl publikus, de a szolgáltató kissé elcseszte a csomagomat (természetesen hűségidő hosszabítással indult a történet ), így az első számlám hogy is mondjam...kissé földhöz vágott...szóval most jó sok macera, meg magyarázkodás után úgy néz ki, a héten sikerül majd csomagot....mi több...szolgáltatót váltanom! de én már nem merek semmire sem fogadni...
(#22541) fil! mint azt már írtam, a CFS verzió nálam probléma nélkül bebootolt. azóta volt 1 alkalom, amikor egyszerű restart után csak második próbálkozásra indult el. de semmi többet nem csináltam, csak aksi ki/be. semmi wipe.
az aksi időt én se gondoltam túl komolyan...csupán "a jó dolgot a rossz dolgokban" hozzáállást próbálom alkalmazni napok óta szívok az említett eset miatt, nem tudom kihasználni a telefon (főleg a JB!!!) szolgáltatásait...de 3-4x tovább bírja az aksi! ez a pozitív gondolkodás kérem!
szervusz 105kacsa! szimpatikus választás, moddold egészséggel!
-
bepken
veterán
de de... bár igazából családon belül szivatott már meg minket más szolgáltató is...úgy néz ki, most ez volt soron
gondolkozok még, hogy megtartom e a Defy-t...igazából csak a méltó utódot (persze az én pénztárcámhoz mérve) nem találom sehogy sem.
-
peter077
aktív tag
válasz belavagyokbp #22531 üzenetére
Cyanogen mod beállítások ---> Felület ---> Felület finomhangolása ---> Tablet finomhangolás ---> Navigációs sáv
Ulefone Power, A zerő • "A lustaság fél nehézség..."
-
törölt tag
hali.
meghulyult a telefonom. filmnezes kozben lefagyott, ujraindult es kb. a gyari allapot tert vissza. folyamatosan dobalja a hibauzeneteket, hogy ennek meg annak a mukodese varatlanul leallt. eltuntek a telefonszamaim is, a letoltott alkalmazasok kb. fele indul csak el. pl. mobo player kodek telepiteset kerte, pedig eddig minden faszan ment.
tudnatok segiteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - független, doboz, garancia
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest