Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bepken

    veterán

    válasz pete_21 #22438 üzenetére

    péntek délután óta van fent a QCMX + JellyX kernel (CFS) kombó, eddig számomra bíztatónak tűnik :) (őszintén szólva már maga a JB is nagyon hiányzott)
    na nem egy leányálom, sajnos volt több fagyás is tegnap délután. ami kicsit aggasztó, hogy a "klasszikus" hívás bontás után kapott fekete képernyő bug jött elő ismét.
    ma délelőtt hozzányúltam a proci beállításokhoz is, azóta mondjuk nem sokat telefonáltam, viszont nem is jött elő újra.
    komolyabb játékkal még nem teszteltem, de igazából már maga a görgetés is bíztató. - főleg a legfrissebb CM7 romok okozta csalódások után....

    a fogyasztásról most nem szeretnék nyilatkozni, mivel jelenleg csupán "félgőzzel" megy a kicsike, ugyanis egy kis szolgáltatói gebasz miatt egy ideig nem tudok mobilnetet használni (de mondjuk wifi folyamatosan be van kapcsolva - a hálózat keresés nem!)

    fogalmam sincs, hogy hány százalékban nevezhető mindez a JellyX kernel jótékony hatásának...minden esetre nem tartom egy rossz döntésnek, ha valaki ezzel használja a QCMX romokat :)

    ╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝

Új hozzászólás Aktív témák