Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

 • czandor

  csendes tag

  válasz Timer #7 üzenetére

  Kijött közben az alvásteszt. Nem kell megnézned: rossz, GW4 szintű.

  Figy, szerintem felesleges véded a windows phone-t, nem véletlenül tűnt el. Semmi nem volt rá normálisan. Garmin, Xiaomi, Huawei, WearOS, Pebble, sorolhatnám eszközök mentek vele? Ja lehet, mókolással talán, bugokkal. OK, BT audio jól volt implementálva. BT5.2? AptX HD? soroljam? Persze új funkciók, de nem megy...!

  Az appot én készítettem igen, feleségem Honor20 és Versa órája nem voltak kibékülve, neki készült eredetileg... :)

  Igen a Fitbit Pay-el túloztam, DE meg lehetett oldani, míg Samsung-al nem, és most sem. Persze azóta WearOS órák kijöttek Google Pay-el (megjegyzem első hónapokban az is csak SamsungPay-el ment), de most feleségem Active2-t használ, na őneki még mindig nem megy SEHOGY. Itt megint bejön a kevésbé rossz választása. Hiába mondod hogy nem érv ha egyszer AZ, mert én tudok fizetni órával (Fitbit Sense), feleségem meg nem (Samsung Galaxy Watch Active2), és ez a Fitbit előnye.
  Ja és mielőtt jössz azzal hogy miért nem upgradelek GW4 vagy GW5-re neki: mert nem jobbak számára, semmit sem nyújtanak többet (gpay-en kívül). Az Active2 vígan elmegy két napot egy feltöltéssel, harmadikat is néha. Ez talán majd a GW5Pro-ról mondható el, de az nem egy női óra. Szóval neki bármilyen upgrade igazából downgrade lenne. De nem csak neki, az emberek 99%-ának jobb választás lenne az Active2 ha kapható lenne még.

  A Fitbit-es vesszőfutásod teljesen megértem, csak annyi különbséggel, hogy nekem tavaly és idén kezdett el normalizálódni az app, előtte volt kegyetlen rossz. Volt mikor fél nap alatt lemerítette a telómat. De most szinte tökéletes nekem (Pixel6+Sense), kislányomnak (OnePlus NordCE5G + Versa2), és anyámnak is tök jól megy (Oneplus6 + InspireHR). Kb kéthetente kell újraindítani a telót, vagy annyit se. Ez nekem belefér.

  Amúgy most sokáig GW4-et használtam. Ami funkciója nagyon hiányzik most, hogy visszatértem Sense-hez, az az értesítésekben a képek. Korábban nem érdekelt, de most hogy kb fél évet Samsung-ot használtam, nagyon megszoktam (megjegyezném, az Active2 értesítésiben sokkal jobb a képkezelés). Épp most csinálok egy appot Fitbit-re amivel meg tudom nézni az értesítések képtartalmát (óralap lesz) Nem biztos hogy sikerül, elég összetett dolog...

  Nekem a Charge5 tökre tetszik. Ha nem kellene okosfunkció, tuti vennék. Nem tudom a piacon van-e más tracker ami ennyi mindent tudna (EKG-t is beleszámolom a tudásba mert azért valljuk be nem nagy dolog aktiválni, nem kell olyan mókányolás, mint anno a Samsung EKG aktiválás, vagy hogy menjen a nemsamsung telefonokkal)
  Szóval mutass egy olyan trackert vagy okosórát, ami EKG,GPS, alvásfigyelés, brutál üzemidő stb..., és nem túl nagy:
  - Egyedül talán a Samsung Active2 van hozzá közel, árban kicsit több, de nem kapni
  - Fitbit Sense ami ugye drágább
  - Apple Watch tud még EKG-t, de annak az ára ugye megintcsak magasabb
  - GW4 elég olcsó most, de annak az üzemideje nevetséges, kettőt kell belőle tartani ha aludni akarsz vele. Ja és Samsung teló kell hozzá (EKG)
  Ha így nézed, nem is túl drága az a 45ezer forint, csak szimplán drága. Amúgy nagyon hajlok rá hogy anyámnak erre cserélem az InspireHR-jét (szívproblémái vannak), mert nincs alternatíva...

Új hozzászólás Aktív témák