Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

 • Timer

  veterán

  válasz czandor #6 üzenetére

  Köszi a linket, megnézem majd, de gyaníthatóan lesz még erre vonatkozóan néhány teszt a neten, kíváncsian várom őket.

  "Az nem védi meg, hogy valami tökéletesen ment, mikor az eszközök 99%-a egyáltalán nem."

  Na, ez honnan jött? Én ilyet nem mondtam. Azt írtam, hogy minden jól ment vele, amit próbáltam, kivéve a C2 / F2-őt. Vonalkód olvasóval is használtam, BT fülesek garmadájával szintén, és autós fejegységből is képes volt kiszolgálni még a finnyásabb Ford / Sony vonalat is. Más okoskarperecekkel lehet, hogy nem volt oké, azzal nem próbáltam. Szóval ott tartunk, hogy az eredeti, és ez az állításod egyaránt légből kapott volt. Vagy van példád, amivel nem ment rendesen még Fitbiten kívül?

  "Ez a magyarországi forgalmazás meg nem jelent semmit. Nem kell messze menni hogy korlátozásokba ütközz más márkáknál is"

  Mintha már említettem volna, hogy az nem érv a gyártó hiányosságaira, hogy más piaci szereplő is hulladék. Jé, pont az előző komentemben. Lépjünk ezen túl, szerintem.

  "készítettem egy appot ami javítja a Fitbit-teló kapcsolatot Huawei telefonokon,"

  Na, ezért viszont le a kalappal! :R Feleségem telefonjára én is telepítettem egy hazai fejlesztésűt anno, és mivel jól ment, meg is vásároltam. Valami csavarkulcs volt az ikonja, azt hiszem. Ha az a Te munkád, akkor elismerésem, hiánypótló volt. Redvás Huawei, ha jól tudom, a BLE-t felejtette el rendesen implementálni.

  "Ezt Fitbit-nél megoldották, működik itthon a Fitbit Pay."

  Erős túlzás. Egyik hazai bankkal sem működik natívan, tudtommal. A harmadik fél bevonásával való kókányolás ("A Fitbit Pay problémamentesen működik Magyarországon a független pénzügyi szolgáltatók kártyáinak segítségével. Így ha rendelkezel Revolut, TransferWise, bunq vagy Curve fiókkal, kihasználhatod a Fitbit Pay szolgáltatást." Forrás. ) azért nagyon nem ugyanaz. Ilyen módon lehet, hogy a samsung megoldása is működött volna, de kit érdekel már, amikor itt a GPay, végre?

  Félreértés ne essék: ha rákeresel a nevemre és a fitbit szavakra, mindenütt azt fogod látni, hogy én eddig védtem a gyártót. De ez az év, ez pusztulat részükről. Csak néhány tény: kiadnak tavaly egy Charge 5-öt, ami alulról karcolja (sőt, idén már konkrétan eléri!) a jóval fejlettebb technológiát használó okosórákét, de fele annyit nem tud, plusztban nem jár mellé a Premium, csak 6 hónapra. Ha benne lenne az árban az eszköz élettartamáig, akkor érteném az árban jelentkező diffit, de így nonszensz. A Charge 3 szerintem 40-45k körül elérhető volt új korában is, ez meg majdnem kétszer annyi lett. Ezért írtam, hogy a gyártó túlárazott, amire skábé semmi technikai alapja nincs. Charge 3. Amióta nálam van (megjelenése óta), már sokadjára sikerült elkúrniuk az értesítést. Másfél hete azt játszuk, hogy hívásra nem jelez, csak a hívás végét követően valamikor rezzen egyet. SMS-t percekkel később jelez. Mindezt két készüléken, két külön C3 is játssza. Testcall rendben van, karperecek és telefonok is újraindítva, app lakatolva a memóriában, akku optimalizálás alól kivéve. Ennél többet hadd ne kelljen már tennem mezei userként... Kíváncsian várom a Google óráját, az lenne az elsődleges továbblépési lehetőség, de az meg megjelenni nem akar.

  [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák