Hirdetés

Keresés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

 • Timer

  veterán

  válasz czandor #8 üzenetére

  "Kijött közben az alvásteszt. Nem kell megnézned: rossz, GW4 szintű."

  Köszi, akkor ezt is kihagyom. Marad a Pixel Watch.

  "Figy, szerintem felesleges véded a windows phone-t, nem véletlenül tűnt el. Semmi nem volt rá normálisan"

  Ha Te mondod... Érdekes módon én a L930-at még véletlenül sem azért adtam el anno, és tértem rá OP-re (és használok egyébként azóta is azt, jelenleg 7 Prót), mert nem ment vele bármilyen BT eszköz. A szoftveres ellátottság egy dolog, de az lett a veszte, nem az, hogy rosszul ment benne egy NFC, vagy egy BT. Amiket pedig BT szolgáltatásokat írtál, Te is tudod jól, hogy a kanyarban se voltak még. 2016-ot írtunk akkor... Egyébként Fitbit app volt rá, és meglepően jól ment általában véve, a notification kezeléssel sem volt baj, mert azt meg nem tudta! ;-D Na mindegy, engedjük el, nekem nem volt azokkal a készülékekkel se bajom.

  "Igen a Fitbit Pay-el túloztam, DE meg lehetett oldani, míg Samsung-al nem, és most sem."

  Oké, szerintem ez akkor se fullos megoldás, én például inkább fizetek old school módon (muhhahhha) telefonnal, mintsem beékeljek még egy külsős céget a tranzakcióba. De megértem, ha valakinek ez fontos.

  "Nekem a Charge5 tökre tetszik. Ha nem kellene okosfunkció, tuti vennék. "

  Ha hiszed, ha nem, nekem is tetszik. Csak nem ennyiért. 40 ezerért már rég megvettem volna, dacára annak, hogy ez még mindig egy faék a konkurensek között, még a negyvenezres mezőnyben is. De 70-ért ez egy rossz vicc.

  "A Fitbit-es vesszőfutásod teljesen megértem, csak annyi különbséggel, hogy nekem tavaly és idén kezdett el normalizálódni az app, előtte volt kegyetlen rossz."

  Érdekes, mert 7 Prón és 8T-n is rendben volt kábé év elejéig, akkor kezdődött nagyon durván ez a notification-para. Az egy dolog, hogy friss Androidra váltásnál mindig volt vele nyűg (anno OP3-nál és 5t-nél is a fejlesztői beállításokban kellett hangkodeket (hogy miért azt, az passz) váltani, talán SBC-re, vagy valami ilyesmire) átmenetileg, de egyrészt se a 7 Pro, se a Feleségem 8T-je nem kapott most nagyobb upgrade-et, másrészt néhány frissítés után régebben is helyrejött a világ rendje. Most meg minden második frissítés elkúrja, majd javítják, és ismét nem jó... Hihetetlen, kábé mint az MS-féle Printer Nightmare...

  "Ha így nézed, nem is túl drága az a 45ezer forint"

  Ja, annyi nem lenne érte drága. Csak hogy nem annyi, és éppen ezért mondom azt, hogy b@szzák meg az egész platformot, ha a hibák javítása nem megy, de az árakat két generáció alatt duplázták.

  [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák