- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Bitbeszúrás #1702 üzenetére
Sejtésem szerint logout.hu
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
tolvaj!
őstag
válasz Bitbeszúrás #1702 üzenetére
Nem,a két napot arra értem, hogy addig sorolhatnám a pozitív dolgokat a teszt majd a logouton lesz olvasható, már korrektúra alatt áll.
Kornelka
Már miért adnám el?
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
gyulagy
tag
Van valakinek összehasonlítási alapja, hogy az 1S Hongminak vagy a Note-nak jobb a kamerája.
Én nagyon nem vagyok vele megelégedve, mert a Samsung Galaxy S Advance kamerája az legalább értékelhető képeket készített. Nem vagyok nagy fotós, a minőségre sincs nagy szükségem, csak arra, hogy ha lefotózok valamit és arra rá zoomolok, akkor még el tudjak olvasni feliratokat, ebben a tekintettben nagyon alul teljesít nálam, viszont más tekintetben ez idáig a legjobb telefonom. -
tolvaj!
őstag
válasz gyulagy #1708 üzenetére
komolyan nem tudom, mit állítgatsz, avagy nem állítgatsz, de volt SGA2 -őm aminek ugyanaz a modulja és a rednote ketté hugyozza minőségben. lehet kifogtál egy hibás darabot, de inkább azt gyanítom, hogy valami nem jól van beállítva.
Duliee
tudtommal is sony exmor szenzor van a kicsikében.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz gyulagy #1708 üzenetére
Nekem ilyen képeket csinál: 1 2 3
Ez jobb, mint amit a Moto Razr-em, asszony Atrix 2-je, illetve az előző Lenovo S660-asunk tudott. Mind 8pixeles volt.
Sőt, van egy hulladék Fuji 4 éves digitális gépem, annál a természetfotói jobbak a telefonnak, mert nem égeti be az égboltot, mint az a csoda.Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
F4ther
tag
válasz addamka #1714 üzenetére
Nekem w995 volt előtte, az nagyon jó képeket csinált, és a makro-ban elég jó volt a bokéhja főleg telefonhoz képest, az autófokusz meg gyakorlatilag azonnali volt benne ahhoz képest a note-omon elég lassú a fókusz
De kamera ide vagy oda ebben az árban szerintem teljesen jó amit beletettek ..A DSLR Camera pro programot kipróbáltam és nem igazán vált be, egyelőre a Camera FV-5 -öt használom a beépített mellett, így gyakorlatilag minden lehetséges funkciót elérek (viszont ha jól láttam és értelmeztem a dolgokat sajnos expozíció idő állítás valamiért nincs, ezt úgy helyettesítik hogy több képet interpolálnak a programban azthiszem ..)
-
tolvaj!
őstag
a camera fv5-vel olyan trágya képet lő, mint macskát egészségügyi sétára. tegnap elött próbálgattam szabadtéren, verőfényes napsütésben és..... a gyári appal viszont tökéletes ( az fv5 höz képest) képeket lőtt. illusztrálni sajnos nem tudom, mert mérgemben kitöröltem.
gyulagy
tedd elérhetővé a mappát.
[ Szerkesztve ]
-
gyulagy
tag
miui market és tools, ilyet nem látok rajta
-
gyulagy
tag
Az FV-5 progival nagyságrendekkel jobb képet készítek.
Így már engedettebb a kép a telóról. -
Gzolo
senior tag
Facebookkal össze lehet valahogy kötni a kontaktokat? Főleg a hívóképek miatt lenne jó
-
tolvaj!
őstag
Bocs, hogy eltűntem. Nem állítom a záridőt. Művészi képeket nem telefonnal fogok lőni. Valamiért nekem zajosak a képek az fv 5el, gyári appal sokkal szebb.
Gyulank
Már jó, először valamiért jogosulatlannak írt, de már helyre ugrott. Szerintem teljesen jó képeket lőtt. Ha neked ettől szebbeket lő a SGSA akkor valami csoda, limitált szériás telefonod lehet
Bodrik
Lehet elsőre sérült volt a letöltés. Múltkor linkeltem egy md5 ellenőrző progit, ha hivatalos helyről töltöd le a romot általában mellé írják az md5 kódját és lehet ellenőrizni.
Gzolo
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.syncme.syncmeapp[ Szerkesztve ]
-
menyhartlevi
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
Remiel
őstag
válasz menyhartlevi #1733 üzenetére
ööööööööö leszarom?
szerinted egy egyszerű magyar usert mi a fenéért érdekelné ilyesmi?
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
tolvaj!
őstag
Azt szólóm, hogy rögtön azután került ki a cikk, ahogy megjött az előző negyedéves jelentés és a samsung mögött szorosan a xiaomi van, megelőzve az applet és a többit.... samsung 23% xiaomi 21% többi meg a fasorba.... negatív propaganda. Amíg chin nem ír nekem, hogy: apa, de jó néz ki a csajod, vagy túl sok bringás oldalt nézel, vagy stb. Addig felejtsenek el. Arról nem is beszélve, hogy fojamatosan monitorozom a hálózati forgalmat és még csak hasonló ip t sem láttam (csak a mi cloudot).
-
gyulagy
tag
25-re érdemes váltani?
-
törölt tag
Apró gondom támadt az "üveg" fóliával. A bal felső sarka finoman el kezdett válni az előlaptól. Ez fokozatosan halad. Olyan, mintha valami hő hatására finoman elgörbülne, és ez által elválna az előlaptól.
Valaki tapasztalt-e már ilyent?
Amúgy szenzációs fólia. Sokkal finomabban csúszik a kéz rajta, mint a sima műanyagon. Más a tapintás érzete. -
Graphics
Jómunkásember
-
tolvaj!
őstag
Megvan, b0bcat linkelte a hometopikban és valóban világpiaci jelentés, plusz tévedtem, mert nem a xiaomi a nyerő, hanem a huawei... Már a túl elfogult vagyok
Menyhartlevi
Ez volt az! De ez a mi oldalról való és ezzel mosta össze a kis agyhelyem az indexes cikket[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
válasz menyhartlevi #1746 üzenetére
Zsír.
Kettővel én is hozzájárultam
Viszont most THL-re fáj a fogam -
Kornel
veterán
a hivatalos cáfolat:
Hugo Barra
2 órája · szerkesztve ·
Q: Online articles recently referred to some privacy issues with the Redmi Note, claiming that photos and text messages are sent to China secretly. Are they true?
A: An article severely misinterpreted a discussion thread asking about the Redmi Note's communication with a server in China. The article also neglected to refer to a Chinese version of this Q&A already posted on the Xiaomi Hong Kong Facebook page (https://www.facebook.com/Xiaomihongkong/posts/799059896795602). MIUI does not secretly upload photos and text messages.
MIUI requests public data from Xiaomi servers from time to time. These include data such as preset greeting messages (thousands of jokes, holiday greetings and poems) in the Messaging app and MIUI OTA update notifications, i.e. all non-personal data that does not infringe on user privacy.
Q: Does Xiaomi upload any personal data without my knowledge?
A: No. Xiaomi offers a service called Mi Cloud that enables users to back up and manage personal information in the cloud, as well as sync to other devices. This includes contacts, notes, text messages and photos. Mi Cloud is turned off by default. Users must log in with their Mi accounts and manually turn on Mi Cloud. They also have the option to only turn on backup for certain types of data. The use and storage of data in Mi Cloud fully respects the local laws of each country and region. Strict encryption algorithms are implemented to protect user privacy.
Q: Can I turn Mi Cloud off?
A: Yes. Just go to Settings > Mi Cloud to turn it off. If you would like to use a cloud back up service from another provider, there are options from Google, Dropbox and many others.
Q: Why should I believe you?
A: Xiaomi is serious about user privacy and takes all possible steps to ensure our Internet services adhere to our privacy policy. We do not upload any personal information and data without the permission of users. In a globalized economy, Chinese manufacturers' handsets are selling well internationally, and many international brands are similarly successful in China – any unlawful activity would be greatly detrimental to a company's global expansion efforts. -
Graphics
Jómunkásember
válasz menyhartlevi #1746 üzenetére
Ebben sincs sok valóság ,mert én olyat tudtam, hogy a Lenovo és a Huawei fej-fej mellett halad eladás tekintetében.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- 3070 -> 4070 Super
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Futás, futópályák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vodafone mobilszolgáltatások