Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MatuZoi

    csendes tag

    válasz rebeL1899 #1281 üzenetére

    Skacok! Erre az internetes dolgora van egy iszonyat egyszerű megoldás. Nekem még egyszer sem mászott fel a vodás Optimusom semmifél netre, wapra, egyedül csak a WIFI-t szeretio és azon kapcsolódik. Semmi progit nem használtam rá. Volt egy időben ennek a hülye Vodafone-nak egy akciója, hogy bekapcsolták a netet a telcsikre, és elfelejtettek egy hónap után visszakapcsolni, tehát jött a köv hónapban a hatalmas előfizus telefonszámla, holott nem is használtam EGYSZER SEM, csak hála a Vodafone Live csodáinak, egy egy gombnyomásra a zsebembe mindig sikerült felkúsznia a Voda Live oldalára a tudtom nélkül.
    Bementem a Vodafone-ba, és lemondattam. A nőci egyetlen gombnyomásra központilag inaktiválta a szolgáltatást, szóval még véletlenül sem tudom most a vodanetet/wapot igénybe venni :)! Egyszerűen nem csatlakozik, az oldalak nem jeleníthetők meg. Meg van oldva a probléma. WIFI-n netezek, és ha egyszer lesz hozzá affinitásom, előfizetem magam valamelyik 1000 megás csomagra, de most még nem hiányzik.

    Az időjárás widget meg azért nem frissül, mert nincs WIFI-net a közeledbe, vagy a szolgáltatás nem jó épp. Szedd le Marketből az Időképet, amúgy nekem csak az mutatja Békéscsabát, az alap időjárás Widget csak Szegedet ismeri.. haha...

Új hozzászólás Aktív témák