- Karcsú lett a Z Fold Special Edition
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
-
Mobilarena
LG Optimus F6 - középkategóriás vadászgép
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
válasz internetezoo #5850 üzenetére
Az én F6om kb 4x annyi wifit talál ugyanott, az ex samsung galaxy w-mhez képest. Ezzel ott is bőven tudok netezni, ahol azzal már rég nem lehetett. Én nagyon meg vagyok elégedve a wifi-jével. Tök erős.
[ Szerkesztve ]
-
internetezoo
senior tag
válasz SkyLine3000 #5851 üzenetére
És mit tudok tenni, hogy többet lásson, messzebb jelet?
-
barrique
tag
válasz internetezoo #5852 üzenetére
Menj közelebb...!(csak vicc volt)Egyébként szerintem is bőven jó,az iPhone-omhoz hasonlítva ugyan olyan erősen látja a wifiket.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Az nem igaz mert a win 8.1-en megy cygwin ha 64 bit-esed van akkor tedd bele a cygwin packagest aaz x86 mappába
A Smali fájlok meg megnyithatok Notepad++-al
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
Honnan szetted le a cygwint? milyen clear parancs látod ez rootol van van alapból. én a carlo-tól a fejlesztőtől kaptam
Viszont ha még nem telepitettél fel akkor azért nem olyan egyszerű, mint ahogyan levan írva. a jdk fent van?
itt van
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
shogilaslow
tag
válasz internetezoo #5850 üzenetére
F6nak elég jó a wifi érzékelője, itt már volt róla szó, azt hiszem minden esetben aki a régebbi telójához hasonlította, akkor f6 jött ki győztesen. Nem tudom mi lehet a gond, lehet belefutottál egy ilyen telóba.
Esetleg vidd vissza, hogy gyenge, vagy ha még nem próbáltad indítsad újra.
-
dSERiES
senior tag
Mikor jön már a KitKat?
⊿sff⊿
-
internetezoo
senior tag
válasz shogilaslow #5858 üzenetére
Újra indítottam, ugyanúgy 3 db wifi jel a sok helyett és gyenge 48% az enyém miközben 3 méterre van.
-
shogilaslow
tag
válasz internetezoo #5862 üzenetére
Szerintem akkor vidd be.
Vagy még meglesheted, hogy más router közelében milyen erős a jel.Hol látod amúgy, hogy mennyi hány %-os az erőssége?
-
TRob1
veterán
válasz SkyLine3000 #5864 üzenetére
Mert mindennél van mégjobb. (És reménykednek/ünk hogy ebben az esetben is így lesz)
Vagy... gáz a haveroknál ha nem a KitKacat van a telón.
Vagy... csak nyitott az ember az újra.
Vagy...
¤ R'n'R ¤
-
bubus66
nagyúr
Mert mindennél van mégjobb. Szerintem neked a GB is jó lenne.
Vagy... gáz a haveroknál ha nem a KitKacat van a telón vagy csak akik buták és csak azért vesznek telfont
SkyLine3000 nekem volt balhém vele de teljes mértékben egyetértek veleezért
(#5867) DjBlero
Köszi pont ma nézetem egy LG Optimus G nekem bejön külalakban, de sajnos ugyan azok a kicsi alkalmazások akadnak amik a jb el futnak igaz ebből az vonom le, hogy nincs hozzá portolva.
Az ilyeneknek akik enyire várják egy 1.6-ost nyomnák a kezükbe vagy a GB 2.3.2 2.3.3 vagy a 2.3.4 amelyik alapból tudott telepíteni extrenal_SD-re, vagy talán még a froyo arról itt szerintem egy-két okos usernek halványf fingja sincs melyik platform volt ( kár, hogy nem vitte tovább)
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz bubus66 #5866 üzenetére
Miért is ha van nála jobb? (Amúgy anno meg voltam vele elégedve, de eljárt felette az idő)
Én egyébként pont az a "fajta" vagyok akinek mindig minden appból/oprendszerből a legújabb van/kell, még ha beta is. (Kivételes esetekben megy csak vissza az előző verza)
"csak akik buták és csak azért vesznek telfont" - Hidd el, bőven akad ilyen.
Persze, én is egyet értek azzal hogy csak nehogy pofára esés legyen, ezért is írtam hogy reménykednek/ünk hogy jobb lesz. Ha nem, akkor meg marad a jb, ami szerintem nagyon is kiválóra sikeredett. Ettől függetlenül azért én is kíváncsi vagyok, milyen is lesz.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
internetezoo
senior tag
válasz shogilaslow #5863 üzenetére
Wifi Manager
0,2 méterre 98%, a másik szobába átmenve csak 48%
Tablet 100%-ot ír miközben a másik szobában vagyok (és több jelet)[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Milesz akkor ha vissza fel nem tudsz rakni ROM-ot ami soha nem fordult elő a GB_nél vagy a froyonál, különben gondoltam hogy öreg motoros vagy.
Én leszek aki ha "kdz-ben" jön ki aki lementi és fel teszi nektek.
#5869) internetezoo
Melyik szolgáltató?[ Szerkesztve ]
-
barrique
tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik a legjobban használható videó szerkesztő/vágó alkalmazás?
A válaszokat előre is köszönöm. -
TRob1
veterán
válasz bubus66 #5870 üzenetére
Természetesen megvárom az első véleményeket. És azt is hogy lementsd és feltedd nekünk.
(Előre is köszi, Tomi )Amúgy Barcsot is azért cseréltem Pécsre, mert jobb. Igaz, csak nagyon kicsivel, de azért jobb.
(#5874) bubus66 :
Jaja. Vagy 25 évig. (Fater/Muter most is ott él)(#5871) internetezoo :
Nekem is T-Mob, én is tegnaphoz egy hete vettem, és nekem baxott jó a wifije. Ennyit semmi nem talál nálunk mint ez a kis teló. A tabnak is gyengébb ugyanott mint az F6-é.[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
bubus66
nagyúr
Miért barcsi voltál??? Viszont az biztos, hogy Pécs nam kicsivel sokkal job ( jól tetted hogy lecserélted) vagy akár a Baranya tábla után más világ van.
Tudom, hogy ez sem szakmai dolog de szerintem ennyi még belefér 2-3 hsz-be
És azt is hogy lementsd és feltedd nekünk. Természetesen te leszel és még 3-4 user aki simán 1 perc alatt letudja tölteni, a többit még meg gondolom.
Wifire meg Telekomos vagy gondolom. Akkor 10 s áromtalanítsd a rootert és úgy próbáld meg
Viszont ha van a rooter előtt lambéria (fa, És azt is hogy lementsd és feltedd nekünk.) vagy stb ( okosok a hülyeséggel kíméljenek) Akkor előfordul a jel csökkenés olyan nálam is van igaz nagyobb távolságon
[ Szerkesztve ]
-
BOBAKILL
őstag
válasz bubus66 #5866 üzenetére
Bizonyos tekintetben jobbak voltak a "regi" droidok. Pl Black-en tok ideg voltam mikor kivettek ics-bol azt a funkciot hogy gepelesnel a telefon oldalara koppintva ugrott a kurzor; vagy kepnezegetoben is lehetett lapozni igy. Ezt nagyon szerettem benne.
Ez a JB mar stabil, nekem csak a knock on kellene mint funkcio.Meg gondolom a gugli ra van kenyszeritve hogy tolja a frissiteseket. Azert ilyen szar a kitkat is, mert gyorsan kiadtak hogy a sok gyoker ne rinyaljon.
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
Szevasztok,
Sógornőmnek ma szereztem egy ilyen telefont, Xperia U után remélem elégedett lesz.
Milyen minőségi szilikon tokot ajánlanátok hozzá? Fóliát gondolom ebayről lőjjek hozzá.Köszi!
-
TRob1
veterán
válasz internetezoo #5875 üzenetére
Szerintem megérne egy T látogatást. Abból baj nem lehet, max hogy elhajtanak.
Többen is írják/írták hogy mennyire jó náluk a wifi, és én is azt veszem észre.¤ R'n'R ¤
-
Viktor77
titán
Most vettem észre, ha megfogtok egy ikont, kicsit tartjátok, majd visszateszitek ugyanoda, akkor megjelenik egy kis ecset ikon rajta. Ha rányomtok, választhattok másik ikont, illetve másik témából ikont vagy fényképet, galériából képet.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
bubus66
nagyúr
válasz Viktor77 #5882 üzenetére
Igen főnök én ezt mondtam volna csak nem kérdezted, na látod ez szakmai téma. ( Ja nem kötekedésnek szántam) Igaz van most amit én is írtam és nem szakmai de a többit megbeszéljük Pü-ben még valamelyik moderátornak fel nem tünyik, sőt z alkalmazások mögötti háttér képet is meg tudod változtatni. Ez már az előző LG-nél (5) is így volt
[ Szerkesztve ]
-
davidunited
tag
válasz internetezoo #5875 üzenetére
Hali! Az énWifim is sokkal jobb mint az előző telómé Ace i-s volt...kint a kertben is simán fogja a jelet a házból míg a Samu a teraszon már haldoklott...
Szóval szerintem nagyon jó a Wifije!
Vidd vissza a tiedet tegyél rá egy lapáttal a történetre és tuti fogják gariztatniA nemleges vàlasz is vàlasz...
-
Zoja™
őstag
válasz forzamo #5859 üzenetére
Lehetőségeimhez mérten használok windowst azon egyszerű oknál fogva, hogy a linuxhoz sík hülye vagyok. Idővel sem vagyok annyira eleresztve, hogy az lg-s moddinghoz szükséges dolgok mellett még a linuxba is belemélyedjek.
Mióta megvan az F6-om, leginkább read-only módban követem a topicot, de azt észre vettem, hogy olyan fórumtársak öltötték magukra a megmondóember szerepét, akik a saját telefonjukkal sincsenek tisztában.
Akinek nem inge, nem veszi magára, vitát sem szeretnék gerjeszteni, csak kikívánkozott.
Ezzel együtt itt is hagyom a topicot, örültem... -
TRob1
veterán
válasz internetezoo #5886 üzenetére
Sokat nem látok, me nem nagyítható, csak azt hogy jóval kevesebbet lát. Persze én elsőre elhittem, meg sztem mások is. A T-nek mutasd majd meg (illetve vigyed sztem a Tabot is, és a helyszínen meg lehet nézni mindkét készüléket, mit is lát ott)
(#5888) Zoooja:
Ugyan már... Minden totyikban van néhány megmondóember, néha kellenek is. Azé' még nem kell itthagyni. (Múltkor én is kifakadtam a win8 totyikban pár hsz-ben az egyik általános (sokhelyenottlévőcsakazajóamitő használfajta) megmondóra - aki ráadásul nem is használja az adott oprendszert, , a vége az lett hogy tiltották pár napra, nekem meg csak a hsz-eket törölték Nem, nem én jelentettem, én nem az a fajta vagyok.)[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
Viktor77
titán
válasz internetezoo #5886 üzenetére
Ezt a programot feltettem még az Y300-ra, de akkora hülyeségeket volt képes írni, hogy inkább leszedtem.
Feltételezem, a szolgáltatónál sem fogják elfogadni bizonyítékként, csak a saját mérésüket.Csinálni kell. Kész. Pont.
-
TRob1
veterán
válasz internetezoo #5891 üzenetére
"Jobb klikk, kép megnyitása. Ilyenkor nagyobb lesz" - Na látod, azt meg ki sem próbáltam, eszembe se jutott.
Mindenesetre vidd be a T-hez, és utána mindenképp számolj be a fejleményekről.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
internetezoo
senior tag
Ez már eléggé meggyőző:
http://mobilarena.hu/dl/upc/2014-05/435359_p5310543.jpg - [link]
Bármelyik T-pontba vihetem?
-
SkyLine3000
addikt
válasz internetezoo #5894 üzenetére
Itt valami tuti nem stimmel, mert qrva jó az F6 wifije. Nekem semmi panaszom rá. Sőt! Hála a GLONASS-nak a gps-e is nagyon szuper.
Érdemes lenne ráfordulni gariban, h mi lehet vele, mert ez nem normális. -
forzamo
tag
A gyenge kapcsolatok elkerülése nincs véletlenül bekapcsolva?
-
forzamo
tag
válasz internetezoo #5897 üzenetére
Alatta mindkét wifi frenkvenciasáv megy-e 5GHz és a 2.4GHz (Auto)?
Nálam ha 5GHz-en van szintén kevesebbet lát értelem szerűen.[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Nem kötekedésként szánom de millió kép feltöltő oldal van ahova fel töltöd és ki lehet nagyítani a képeket legöbbnél méretezni tudod
Pl. postimage
darkweb.hu
imagerz.com
imgbar stb...................
És kilehet nagyítani a képeket
Így kell felrakni
Egy kis segítség
[L:http://postimg.org/image/lxmklhe4j/][IMG:http://s5.postimg.org/a8ikxin5z/435359_p5310541.jpg][link][/IMG][/L]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest