- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
LG Optimus F6 - középkategóriás vadászgép
Új hozzászólás Aktív témák
-
forzamo
tag
válasz internetezoo #5900 üzenetére
A legerősebb R16 nevű router jelét is alig érzékeli. Nem hinném, hogy a HR segítene de érdemes kipróbálni.
Viszont csak ez van tokban. Még egy kérdés (elég bugyuta) nem fémből van a telefon tokod az F6-on? Valószínű nem, de kivennéd belőle?[ Szerkesztve ]
-
forzamo
tag
válasz internetezoo #5903 üzenetére
Akkor én normál restart -> check -- HR -> check. Talán még egy frissítés javítás az Lg szoftverrel. Szervizbe beszállít útvonalat járnám be.
[ Szerkesztve ]
-
forzamo
tag
válasz internetezoo #5905 üzenetére
Igen, adatok visszaállítása.
Az LG PC Suite programban van egy menüpont a frissítési hiba javítása vagy valami hasonló (nincs windows-os gép körülöttem). Ismét végigcsinálod a frissítést. A program megmondja mit hogy csinálj a művelet alatt, egyszerű. Evvel gyorsan javíthatod az egész alapprogramot. Ez arra jó ha megsérült volna valamilyen driver akkor kicseréli a fájlokat hibamentesre. Ha ezek után sem jó, szerviz.[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz internetezoo #5907 üzenetére
Valószínű, hogy a Widowsra érti, hogy nincs elég tárhely.
Operációs rendszer: Windows XP 32bit (Service pack 3), Windows Vista, Windows 7, Windows 8
CPU: 1 GHz vagy nagyobb
Memória: 512 MB RAM vagy nagyobb
Grafikus kártya: 1024 x 768 képpontos képernyőfelbontás 32 bites színmélység
Merevlemez: 500 MB tároló vagy nagyobb (az adattároláshoz további szabad helyre lehet szükség)
Szoftverigény: LG United Mobile Driver illesztőprogram, Windows Media Player 10 vagy újabbViszont jó hagyni 3-4GB szabd tárhelyet frissítés miatt.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
barrique
tag
válasz shogilaslow #5909 üzenetére
Meg én is...
-
bubus66
nagyúr
válasz internetezoo #5911 üzenetére
Egy factory restet is kellett volna csinálni. Tárcsázóba beütöd, hogy 3845#*505# a Hidden menüben megkersed WCDNA-Only/Factory Reset
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
válasz internetezoo #5913 üzenetére
Én előtte szoktam de van a gyári frissítőnek is egy helyre állítója ami szerintem stabilabb mint a PC suite-é
-
internetezoo
senior tag
Arról meg nem szólt a fáma hogy a hard reset az SD kártya tartalmát is törli visszahozhatatlanul.
-
bubus66
nagyúr
válasz internetezoo #5916 üzenetére
Nem Hard reset hanem factory reset ajánlatos kivenni előtte
-
TurpiUrfi2
tag
Sziasztok!
Előre szólok, hogy a földhöz ba....s lépéséhez közeledek szóval pls. help!
Viccelek, egy hete van meg a kicsikém és imádom de most már kezdek kicsit besokallni bizonyos első nehézségektől.Szóval kezdeném a névjegyváltás/szinkronizálás kérdésével.
Nokia hagyományos telőról Nokia PC Suit-ttel lehúztam névjegyzéket csv file-be mert VCard-ot nem enged. Ezt frankón importáltam is Gmail fiókomba és szépen le is szinkronizálja onnan a telo. CSak itt kezdődik a bibi. Mindent (nevet telefonszámot is) a "jegyzet" fülbe tesz így a névjegyzékben van 960 darab név-telószám nélküli kontaktom. Most már azon voltam, hogy egyesével átmásolgatom a névjegy szerkesztésben a nevet a számot a megfelelő helyre. No most meg felül nem találom a "beillesztés" funkciót a billentyűn hogy lehet előhozni. -- No ekkor fordultam hozzátok.
Köszi, de minden lehetséges szinkronizálási tanácsot visszakerestem már itt.
Köszönöm a tanácsokat!
-
bubus66
nagyúr
válasz TurpiUrfi2 #5919 üzenetére
Az LG PCSuiteval esetleg nem próbálkoztál? Mert elméletileg annak tudni kell
-
fil
őstag
A gmail fiókod címjegyzékében még rendben van?. A telefon címjegyzékének a google fiók van beállítva?
-
deka10
senior tag
Én úgy csináltam N8-ról, hogy a névjegyeket lementettem az N8 készülékkel sd kártyára majd ott megkerestem az sd-n az egyébb (others) mappát->névjegyeket, majd a mentett vcf fájlt elküldtem bluetooton az Lg f6-ra majd megnyitottam és felajánlotta a névjegyzékbe másolást. Leírni hosszabb mint megcsinálni.
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
Szundik
csendes tag
A probléma ott van, hogy a nokia pc-suite által exportált csv file nem megfelelő oszlop fejléceket ad, a gmail nem tudja helyesen értelmezni az importálásnál.
A csv filenak, ilyen formátumúnak kell lennie, hogy a gmail helyesen elfogadja:
https://support.google.com/mail/answer/12119?hl=en
Ha jól csinálod, akkor a gmail webes felületén a címjegyzékben jól jelennek meg az egyes nevek, a telefonszámot nem a jegyzet mezőbe teszi.
Vigyázni kell, mert ha excellel szerkeszted az adatbázist, akkor a telefonszámok elejéről elveszik a 0, 00, + jelek.
-
törölt tag
Lenne egy olyan alapvető és hülye kérdésem, hogy az újonnan vásárolt LG F6-on van-e gyári fólia vagy külön kell rá venni?
Köszönöm!
-
-
Bass
addikt
válasz #46372352 #5917 üzenetére
Miert akarsz felszabaditani? Jol kezeli a telo es nem az a lenyeg h mennyi a szabad hanem h a telo hibatlanul mukodjon es ugy is mukodik 1,5 honapja van meg de ezidaig hibatlan,egyszer sem roccent meg. Szoval hagyd es hasznald hidd el jo ez igy
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
Zoja™
őstag
Azért meg meg röccen néha. De hál' Istennek és az optimalizálásnak, pár pillanat alatt magához tér, ami azért nem semmi ahhoz képest, amit ma a kezemben egy SGS 4 produkált. Viber, Facebook és Chrome együtt futtatás után közel fél perc volt, mire ki tudtam lépni a főképernyőre.
-
Bass
addikt
Jah nemtom chrome csak pc-n jatszik nalam,androidon vacak igy nem is hasznalom,viber,face,messenger van bongeszobol dolphin,zenere player pro es tune in.Nalam nem volt meg gond semmivel rogton reagalt mindenre,rootolva nincs a telo csak par appot tiltottam le amit lehet gyarilag.
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
Pici
tag
válasz #46372352 #5932 üzenetére
- Válasz a memória kérdésre
- Az előre telepített progik közül elég, ha tiltod ami nem kell
- témákat a SmartWorld-ön keresztül is tudsz leszedni
- A gyári naptár szerintem tökéletes, ha a Google fiókod naptárában hozzáadod a Magyar ünnepnapokat (Google naptár -> Beállítások -> fent Naptárak "fül" -> lejjebb megkeresed az érdekes naptárak részt és feliratkozol arra amelyik tetszik, aztán leszinkronizálod a telefonnal)Xiaomi 12T Pro 5G [8/256] / Amazfit T-Rex 2 / H96 Max X4 [4/32] (CoreELEC)
-
barrique
tag
Sziasztok!
Az lehetséges,hogy azért nem tudom telepíteni pc-re a teló driver-ét,mert xp van rajta? -
tomika9988
tag
Sziasztok pár napja fényképeztem egy 32gb-s samsung sd kártyára amikor még megnéztem őket minden jó voltma ráhúztam a gépre és azt írja hogy rossz formátumba van vagy sérült a kép és mostmár a telefon se tudom megnézni
Lg G2 Black 16Gb CloudyG2 3.1
-
bubus66
nagyúr
válasz barrique #5937 üzenetére
Igen elő fordulhat, hogy XP.nek nem kell már próbáltam én is feltenni xp-re nekem sem sikerül, úgy hogy a telefon javítós gépről is zúgott a kukába az XP én Win 8.1 használok és semmi gondom nincs a driverekkel, a Win7 alatt sem volt semmi gondom. Honnan töltötted le ha az újat töltötted le akkor szólj át küldöm a régit. Mentek a driverek pü-ben
[ Szerkesztve ]
-
hajraolaj1
tag
válasz tomika9988 #5939 üzenetére
Úgy látom, ez a telefon nem kezeli jól a 32 GB-os kártyákat, nekem is és egy másik fórumozó kollégának is meggyűlt vele a baja.Nekem is csinált ilyet, sőt egy idő után zenéket is random törölt és elb*szott,hallgathatatlanná tett, videókat nem akarta felismerni...Ha fényképeztem vele, csak egy szürke képet hozott be vagy azt sem, hasonló hibát írt ki mint neked...
A megoldás: sajnos formázni kell a kártyát. Én nem merek rá sok dolgot rakni, mert félek,hogy megint formázni kell,de azt már nem akarom, mert már 3-4szer megcsináltam fél év alatt. Ha valakinek van valami ötlete,miért csinálja az F6os a 32Gbos class 10es kártyával ezeket a dolgokat, szívesen meghallgatom. -
RAMb0
tag
válasz hajraolaj1 #5941 üzenetére
Samsung kártyánál (8 GB, HTC Desire S-hez járt) én is tapasztaltam korábban, azóta tartalékba került, mert sok kép pont így lett használhatatlan. Egyszer megcsináltam a képet, pár nap múlva csak a fele látszott előnézetben, de megnyitva már hibát adott. Ez kártya hiba inkább. Samsung alatt tapasztaltad Te is? Más 32 GB-s kártyával is ezt csinálta? (akár kölcsön kérve egyet)
Sandisk kártyával (32GB, e-bay-ről rendelt) nem tapasztalok ilyet más készülék alatt sem.Pont ezen tapasztalat miatt nem merek Samsung kártyát venni.
-
BOBAKILL
őstag
Nekem 16GB Sandisk sd-m van,hibátlanul működik már 2 éve. Megéri jó minőségű, gyors sd-t venni.
-
bubus66
nagyúr
-
martillo
tag
Sziasztok,
LG Smart World alkalmazás első indításnál kéri az országot, amiben Magyaro. nem szerepel. Szamit valamit, hogy mit választok, van bármi korlátozás vagy vmi az országok esetén?
Köszi előre is!
-
shogilaslow
tag
class10es 32gb-os sd kártya van benne, semmi bajt nem tapasztaltam.
-
KoryHu
aktív tag
Szia. Nokia pc suite engedi a vcfet. Kiválasztani a telefon névjegyeket, ctrl + a mindent kivalaszt, utána exportálás. Egy mappaba ott lesz darabonként vcf ben, utána parancssorba copy /b *.vcf egyben.vcf -el atrakod egy fajlba. Utána ezt benyalja a gmail. Kész. Nem kell csv vel szenvedni.
Nem öreg, csak régebb óta fiatal.
-
GardaY
tag
nekem egy ilyen Samsung 16gigás class 6-os kártyám van kb 3.éve, idáig még sosem hibázott. régebben volt egy noname 8gigás class 10-es kártyám az csinált olyat hogy egyszercsak eltűntek a zenék,képek stb.. na akkor vettem meg a mostanit
szerk: nem lehet hogy a tiétek (akinek hibázik a samu kártyája) hamisítvány?
[ Szerkesztve ]
Asus Z87 Plus, Intel i5 4670K, 20gb DDR3, R9 280x, 120gb SSD, WD 2tb, 550w Chieftec /// P30 Pro 256gb ///
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest