- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
LG Optimus F6 - középkategóriás vadászgép
Új hozzászólás Aktív témák
-
seraggi
csendes tag
válasz BrianDK #6199 üzenetére
Eddig ezt nem mertem megrendelni, mert visszajelzésekben olvastam 1-2 rosszat, de így már ok, meg is rendeltem.
De előtte már rendeltem Kínából egyet, de ahhoz sok reményt nem fűzök Ezt. ha megérkezik, akkor majd nyilatkozom róla.Telefont pedig tegnap feltöltöttem amint lemerítettem a gyári szuflát, utána mobil adatkapcsolatot használva estére ( 6-7 óra alatt) lement 40%-ra az akksi.
Böngészőből pedig nem tudom melyik lenne a jobb, chrome-ot használtam ,de mintha az sokat leszívna az akksiból, most a gyárit fogom kipróbálni, de ha valaki tudna más böngészőt ajánlani azt megköszönném. -
-v-
addikt
Azzal lehet valamit csinálni, hogy írásjeleknél a billentyűzeten ha nyomvatartom nem mindig arra ugrik?
Nem tudom, pontosan még nem határoltam be mikor csinálja, de én ahhoz vagyok szokva, ha nyomvatartom mondjuk a kérdőjelet rakja oda... de csomószor nem -
deminos
aktív tag
Akinek Wifi-ről mobilnetre váltásnál gondja van: Melyik szolgáltatónál vagytok? Csak mert nekem egyetlen Androidos telefon sem csinálta még a környezetembe ezt a fajta problémát. Még a saját F6-om sem. Pedig már megvan lassan 5 hónapja és általában 8 óra wifi után áll át mobilnetre, majd mikor haza értem másnap reggelig szintén wifi-n lóg. Soha nem tapasztaltam, hogy nem lett volna mobilnet. LTE-n használom ilyenkor és T-nél vagyok.
Xiaomi 11 Lite 5G NE
-
KoryHu
aktív tag
válasz #46372352 #6204 üzenetére
Ez a gyári Polaris Viewer Exceles része elég szar, ezt én is tapasztalom, egy sima 50-60 sort tartalmazó táblázattal is rohadt lassú, ha linkek vannak a táblázatban, akkor nagyításra pl. kiveszi a linket, vagy átalakítja azt, hogy a link látszik, de a link neve már nem.
Most én is lecseréltem másra. A Kingsoft Office nem csinálja ezeket, ahogy nézem átnevezték WPS Office-ra azt meg, legalábbis két féle van Play-en.
[ Szerkesztve ]
Nem öreg, csak régebb óta fiatal.
-
KoryHu
aktív tag
válasz deminos #6208 üzenetére
Én a Telenornál vagyok és ritkán de előfordult ilyen, ez az első Androidos telefonom.
De az is előfordult, hogy egyszerűen nem talált hálózatot a telefon váltáskor pl. 2G>ről váltanék Automatába 3G vagy 4G és kész, vége, nincs semmi, majd vissza 2G-re próbából, az se jó, nincs térerő, percekig se, itt restart vagy repülő mód segített, nekem 6 hónap alatt ilyen kétszer volt.
Azóta egyszer cseréltettem SIM kártyát is, hátha alapon (plusz a 4G csomagom miatt, mert a régebbi SIMekkel nem megy a 4G), de az új kártyával is csinálta már egyszer azt, hogy nem lépett fel (vagy nem volt adatkapcsolat, vagy semmi nem volt). Valahogy a 2G>3G<2G>4G váltásokat "nem mindig szereti".
Én mondjuk kb. 80%-ban 2G-n használom, semmi gond nincs ott. Amerre általában mozgok ráadásul elég gyenge a Telenor nemhogy 4G-je, de 3G-je is, állandóan váltogat, meg kicsi a térerő nagyon (1-3 csík között), és min. fél nappal hamarabb le is merül. Volt hogy 1 (!) napot bírt ki a telefon, amire még nem volt példa, 2 napra vagyok kb. beállva a használatommal, én azóta nem nagyon erőltetem ezt a 4G-3G vonalat.
Ha nagyon kell másra, mint mondjuk az időjárás app vagy email (szöveges) megnézése, előtte átváltok. (aztán vagy átvált vagy nem. )
[ Szerkesztve ]
Nem öreg, csak régebb óta fiatal.
-
stefi68
addikt
válasz Batistuta87 #6209 üzenetére
Lassan a kezeim közé kerül egy ilyen telefon.
Azt nem mondom, hogy lázban égek ez miatt, de azért rettentő kíváncsi vagyok, milyen lesz egy Galaxy S2-vel összevetve (jelenleg az van).Nagyjából követtem a fórumot a legelejétől, mivel már akkor szimpatikus volt az F6.
A minap olvastam, hogy valaki a ROM készítés témakörét boncolgatta.
Én találtam egy Xperion ROM-ot, ami igaz hogy D500-hoz készült, de ha igaz hogy a két készülék csak a memória méretében és frekvencia sávokban tér el egymástól, akkor lehetne portolni a D505-re is.Az xDA-n ahogy látom egyelőre még külön fóruma sincs az F6-nak, nemhogy főzött ROM-ok lennének...
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
bl4ze
veterán
-
forzamo
tag
válasz stefi68 #6212 üzenetére
Én nem érzem hiányát a romoknak.
Konkrétan 146 indítható program ikonom van az app menüben. Egy CM-al miért lenne jobb? Nem tapasztalok semmilyen változást sem sebességben sem használhatóságban ahhoz képest, mint amikor kibontottam a dobozából újonnan.
Szinte kezd unalmas lenni, hogy csak egyszerűen teszi a dolgát, ... számomra probléma mentesen.
Nem is értem néha.[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
Ez nem Galaxy W, vagy egyéb samu. Semmi szükség a romolgatásra. A w-nél egy idő után szinte hetente váltogattam a romokat. Itt egyszerűen nincs rá szükség. Nekem tavaly november óta van meg az f6, de egyszer sem jutott az eszembe a főzött rom.
Itt nincs lassulás, nincs belső hiba, elfogyó ram, stb. -
Dovloran
senior tag
Jól néz ki a ROM, de azért nem kockáztatnám meg. És amúgy én is néztem már az XDA-n és semmi külön topic nincs neki. Bezzeg a sok Samsungnak mind van Na mindegy, ha majd jön a KitKat akár azt is fel lehet fogni egy ROM-nak. Amúgy már indítottak is fórumtémát annak érdekében, hogy az F6 saját topicot kapjon, de nem láttam még, hogy megcsinálták volna. (Gondolom azért mert nehéz minden szart feltörni rajta)
Samsung Galaxy Y ~ LG Optimus F6 ~ Apple iPhone 4S - iOS 6.1.3 ~ Apple iPhone 5S ~ Meizu M6 Note ~ Lenovo S5 Pro ~ Umidigi S5 Pro ~ Google Pixel 6a - GrapheneOS
-
eddie17
addikt
válasz SkyLine3000 #6216 üzenetére
Vicces, hogy benézek bármelyik androidos telefon utolsó 50 hsz- hoz, akkor annak 90%-a romolgatás.
Mint ha csak megszokás lenne és nem a használhatóság miatt. -
stefi68
addikt
Nos, majd meglátjuk milyen lesz az élet ROM-olás nélkül.
Az meg szinte hihetetlennek hangzik, hogy minden flottul működjön egy gyári rendszeren.
Root-olásra mi az ajánlott?
Olyan, amivel Unroot is van.
Korábban volt valami kínai módszer Kingo v. King Root.
Olvastam nagy port kavart az xda-n is mert adatokat gyűjtött.
Az kiderült, hogy az Unroot eltüntet-e minden beavatkozást, vagy marad valami nyoma a rendszerben?
Mert mintha erről is olvastam volna jó pár hónapja.[ Szerkesztve ]
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
hsprod
csendes tag
válasz seraggi #6202 üzenetére
én a krómot akkor gyalultam le, amikor láttam, hogy pár hét alatt 150 MB (!) felé hízott
azután használtam a gyárit, de egyre többször lefagyott, vagyis kiírt valami olyasmit, hogy leállt a folyamat és be akarom-e zárni, ez a kis ablak pedig 15 másodpercenként felugrott
most az opera minit használom, egész jó, alig pár MB az egész. -
rwbag2012
tag
Nejem most kapott céges telenoros F6-ost, 4.1.2-es szoftverrel. Frissítés keresésekor nem jelez új verziót. Igaz ez? Tényleg nincs újabb telenoros verzió?
-
DjBlero
őstag
-
zachary
tag
Használ valaki mágneses flip tokot? [Ilyet] vagy [ilyet] egy csomó hülyeséget hallottam, hogy a mágnes meghülyíti a telefont, meg, mivel payWave-es kártyám van használhatatlanná teszi. Láttam az idevágó Mythbusterses részt, de azért valaki erősítsen meg, hogy hülyeség.
A másik, erről valakinek van valami véleménye, vagy tud valaki ennél jobbat? [klikk] -
BrianDK
tag
válasz rwbag2012 #6228 üzenetére
Szerintem nem lesz gond a Telenorral, ha jön a frissítés fel is lehet tenni. Én magam ős pannonos vagyok, és persze Telenoros vagyok, mióta így hívják. Több okostelónk is volt már, ami frissült azonnal, amikor a gyártó kidobta a frissítést (a honlapjukon olvastam, mikor jön ki, és már itt is volt, amikor kiírták, hogy On The Air...)
Viszont nem tudom segít-e nekünk bármiben ez a frissítés. Anno az Alcatelemre vártam a JB-t, mint a messiást, de itt hoz ez nekünk bármiben újat/jobbat?
iPhone 7, Redmi Note 9
-
rwbag2012
tag
Nálunk a Chrome - nál a menüsor, ahol például a könyvjelzőket lehet hozzáadni, ahol a böngésző beállításait is lehet módosítani, egyszerűen nem látható, nem jelenik meg. Egyedi probléma, vagy más is találkozott ilyennel?
-
eddie17
addikt
Utolsó akksis dumám, aztán abbahagyom.
3. töltés a vásárlás óta. Ez a tökéletes telefon.[ Szerkesztve ]
-
hungar
tag
Nálam is egyedül gond, a mobilnetre váltásnál van. Sokszor egyáltalán nem reagál rá. Repülő ki-be után megjavul, egyszerűbb így mint újraindítani.Egyedül ezért is várom a Kitkatot hátha ezen a részén történne valami javulás.
Anno én is Samuról váltottam, hiányzik a fenének az állandó romolás, root, kernel csere....
-
clizer
tag
Rákérdezek ismét, hátha:
"Bocsi, ha volt már, de valaki tud arra megoldást, hogy a hívóképek ne úgy jelenjenek meg, mintha krumplival lettek volna készítve?" -
Dovloran
senior tag
válasz SkyLine3000 #6234 üzenetére
Igazad van!
Samsung Galaxy Y ~ LG Optimus F6 ~ Apple iPhone 4S - iOS 6.1.3 ~ Apple iPhone 5S ~ Meizu M6 Note ~ Lenovo S5 Pro ~ Umidigi S5 Pro ~ Google Pixel 6a - GrapheneOS
-
Zoja™
őstag
-
bigdaddylaza
tag
üdv érdeklödnék van itt olyan akinek van f6 fehér?a kérdésem,hogy az értesitö ledet,jól látni rajta hogy villog mikor jött valami rá?a fehéren gondolkodok mert még nem volta másik kérdés jó teló?köszi
[ Szerkesztve ]
-
dSERiES
senior tag
válasz bigdaddylaza #6244 üzenetére
Nekünk fehér van és nagyon erős a LED, tökéletesen lehet látni!
Jó.[ Szerkesztve ]
⊿sff⊿
-
Kátai
senior tag
Hali!
Ha rootolom a telefont és majd ha kijön rá a KitKat akkor újra kell a root? -
johnny63
tag
válasz eddie17 #6237 üzenetére
Hát igen, be lehet állítani mikor vegyen vissza és kímélje az aksit. Aztán kikapcsol mindent, amit nem használsz. 20% alatt nekem is ezt szokta művelni, olyankor felmegy az aksi használat ideje.
Mondjuk kicsit túlzás az a 32 óra, mert azt ahhoz méri, ha hozzá sem érsz. De azért 10 óra az reális.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest