- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
LG Optimus F6 - középkategóriás vadászgép
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANT
addikt
válasz manager2220 #4649 üzenetére
Mit mond a rendszer adatforgalom számlálója? (Bár
gyanítom, hogy ugyanezt.) Én szinte rögtön szoktam kapni az értesítést a keret túllépésről (by magentáék).[ Szerkesztve ]
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
Tomtotom
senior tag
Semmit nem ér a szerviz Magyarországon. Ma vittem be az LG márkaszervizbe a telefont, és nem nyúlnak hozzá (kijelző porosodás), mert ez nem befolyásolja a működést. Ja, és ők nem is steril helységben szerelnek, így biztos, hogy kerülne por a kijelző, és az érintő panel közé, így nincs értelme szétszedni. Ennyit a szervizekről. Ha rossz, dobd el. Csak tudnám, mért írtam alá megint 2évet....
Samsung Galaxy Watch, OnePlus 8t
-
Dovloran
senior tag
Sziasztok!
Adódott egy problémám ezzel a csodamasinával!
Az első pár hívásomnál amikor engem hívtak akkor úgy kellett felvenni a telót, hogy ez zöld gombot megnyomtam a kijelzőn. Mostanában meg elkezdett olyanokat csinálni ,hogy bizonyos számok akik hívnak náluk meg egy ilyen szar elhúzós dolog jön elő...nem baj csak kicsit idegesít. Erre valami ötlet?
Samsung Galaxy Y ~ LG Optimus F6 ~ Apple iPhone 4S - iOS 6.1.3 ~ Apple iPhone 5S ~ Meizu M6 Note ~ Lenovo S5 Pro ~ Umidigi S5 Pro ~ Google Pixel 6a - GrapheneOS
-
wiking1945
csendes tag
Sziasztok!
Napok óta agyalok egy ilyen teló beszerzésén...Gondolkodtam Nokia készüléken vagy egy xperia L-en is. Rengeteg olvasgatás után itt látom a legkevesebb panaszt a készülékre.Persze gondolom itt is vannak bajok, csak arányaiban kevesebb.
Igazából három kérdésem lenne a tisztelt tulajdonosok, hozzáértők felé:
Gyakorlatilag nem olvastam végig a milliónyi hsz.-t, ezért kérnék valakit aki összefoglalná, hogy milyen makacsabb problémát találtatok a készüléknél, ami lehet nagyon zavaró is.
Nekem egyenlőre kicsit szokatlan ez a fizikai gomb középen, ennek mik az előnyei, hátrányai a tapihoz képest?
Illetve nekem jobban tetszenek az az Android rendszer, ahol a sötét tónusú háttérben fehéren vagy kéken jelennek meg a feliratok, egyebek. Van-e lehetőség ezt is olyanná varázsolni esetleg egy másik rom-al vagy beállítással? Illetve egy másik rom-nak vannak-e hátrányai a gyárihoz képest.
(Csak óvatosan a szakszavakkal, nem értek a főzött, meg a fene tudja hogy nevezett rom-hoz, csak látom emlegetni)
A válaszokat előre is köszönöm. -
Glatius
őstag
válasz wiking1945 #4662 üzenetére
A gyári állapotú telóra is tehetsz fel sokféle launchert, az ingyenesek közt is van nagy tudású, a megjelenés gyakorlatilag rajtad múlik.
Makacs hibát én nem tapasztaltam, apró "hiányosság" hogy a kopogtatós felnyitás nem létezik nála, és fénymérő sincs az előlapon, így automata fényerőszabályozás sincs, de ez elviselhető.
A fizikai gomb kivételes jellemző, de csak annyi előnye van, hogy amikor a vissza és a menü gomb között váltasz, nincs véletlen nyomás. A háttérfénye viszont megkapó, de ezt a tesztben is olvashattad.Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
ANT
addikt
válasz manager2220 #4656 üzenetére
Nem arra gondoltam, hogy programhibát jelzett volna, hanem hogy ugyanazt a 600MB forgalmat mutatja-e a mai napra a rendszer számlálója?
Egyébkén erről az appról van szó? Én (is) ezt használom, de olyan vad dolgokat nem mutat, mind nálad.''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
Glatius
őstag
-
wiking1945
csendes tag
Köszönöm a választ.
Közben olvasgatok folyamatosan a készülékről, látom milyen hihetetlen kevés rá a panasz.
A fénymérő nekem nem okoz gondot, nem használom automatán jelenlegi telóm sem.
A fizikai gomb körül valóban tetszik a jelzőfény, remélem a por nem nagyon mászik be mellette.
Most már eldöntöttem, hogy ő lesz a következő telefonom, legalábbis remélem, mert erre akarnám kicseréltetni a jelenlegi ZTE Blade G-t.
Na annak a fórumában aztán lehet csemegézni...Ilyen trágya telefont a büdös életben nem láttam. Valahogy szeptember körül vettem, nem telefonáltam rajta összesen húsz percet.
Melegszik mint az állat, ki-be kapcsolgat, lefagy stb. Elkezd néha sívítani és semmire nem reagál, most utoljára így vittem a szervizbe, három napon keresztül szirénázott mert az aksi nem kiszedhető, reset gomb meg nincs A szervizbe a fiuknak is tetszett, persze mindháromszor csak szoftvert frissítettek és ennyi...Pont olyan szar mint volt.
Szóval amint a Telenor végre rábólint erre akarom cserélni, ha nem, akkor irány a fogyasztóvédelem, nem fogom hagyni magam hülyére venni negyven ezresért, egy kicsit túlzás.
Örömmel látom, hogy itt semmi ilyen gondról nem hallani, az ottani fórum szinte semmi másról nem szól, csak hogy hogyan lehet mókólni a telót, hogy használható legyen...röhej az egész. Látszik azért, hogy mit jelent egy nevesebb gyártó készüléke.
Bocs, az off-ért, csak azért írtam le, hogy egy hiányzó fényérzékelő miatt ne nagyon keseregjetek, bárcsak ennyi lenne a bajom a mostani telóval. -
-
SkyLine3000
addikt
válasz wiking1945 #4668 üzenetére
Nekem november közepe óta van meg a teló és semmi gondom nincs vele. Asszonynak is ilyen van, neki sincs vele semmi baja. Ha ez jelent vmit.
-
Apir
tag
válasz manager2220 #4648 üzenetére
szerkesztve. azt hittem tied az utolsó hsz az oldalon
[ Szerkesztve ]
-
Kátai
senior tag
Szia!
Pont én is így jártam a ZTE Blade G-vel. Sikerült kicseréltetnem erre a telefonra.Írtam egy csudás panaszlevelet a Telenornak és nagy meglepetésemre kicserélték. -
Kátai
senior tag
Urak!
Kinek mennyi szabad RAM van a készülékén átlagos használat mellett?Nekem olyan 250-280 körül van szabad RAM.Igaz nincs FB:,Viber,meg a sok google hülyeség,mert azokat letiltottam.Szerintem egy hónapban egyszer azért nem árt újra indítani a még a RAM Optimanizáló használat ellenére is. -
fil
őstag
Nem mindegy addig amig jól működik? A mai OS-ek (nem csak az android) megpróbálják a lehető legtöbb memóriát megtölteni a gyakran használt prg.-okkal ,hogy szükség esetén gyorsabban indíthassák.
Probléma csak akkor lehet(ne) ,ha ezek többet igényelnének ,mint amennyi van. vagy a feleslegeset nem tudnák kitakarítani futtatás után.
Ez hasonló ,ahhoz a szintén gyakran felvetődő kérdéshez ,hogy hány napot bír az akku töltés nélkül? Először azt kell vizsgálni ,hogy hány napot vagyunk töltési lehetőség nélkül (dzsungel, Andok ,Himalája stb.).[ Szerkesztve ]
-
hungar
tag
Felesleges progi, a rendszer sok alap programot ugyis visszatölt. 4es verziós androidtól nem is működnek ezek a programok. Pont, hogy csak a bajt okozzák, mert a program kilövi az appokat, de a rendszer visszatölti...ezért még az akksi is merül, föleg ha ezt folyamatosan csinálja a task killer.
Én totál nem foglalkozok ezzel háttérben futnak a dolgok, nem lassú a rendszer, 1-2 naponta töltöm és happy minden
[ Szerkesztve ]
-
shogilaslow
tag
Karpánt: ezt vettem , öröm az ürömben, hogy pont ilyenem van az optimus blackhez is, így felesleges volt megvennem. Belefért rendesen.
Adatforgalom-számláló: A beépítettet használom, az kis eltéréssel többet mutat. Egyszer túlléptem szerinte és kicsivel több használat után jött az sms, hogy túlléptem a tényleges adatforgalmat. Ez szerintem még okés is, így legalább fel tudsz készülni rá. Max a widget miatt éri meg letölteni bármilyen másik programot. Bár nem is tudtam, hogy nem csak hónapkezdéstől hónapvégig van adatforgalom mérés a szolgáltatónál.
-
ludla
őstag
Sziasztok! Valakivel már előfordult hogy frissítené a programokat és kiírja hogy kevés a tárhely? De még van belsőn 403MB szabad és ez kevés neki pedig csak 100Mb amit frissítek.
https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/
-
atthany
aktív tag
azért én megvárnám az új LG-ket, mondjuk az F70-es vagy a L90-es is nagyon remek kütyünek tűnik...
-
Rolibvb
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy LG Optimus F6-ot,és az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudok beállítani a névjegyzékhez bizonyos nevek mellé képeket? -
suste
veterán
válasz atthany #4690 üzenetére
És a felbontás? (480 x 800 pixels, 4.5 inches )
Szerintem semmiképpen nem utód, hanem egy teljesen más vonal.Gedeon31:
Ugyan már! Az még másik kategória. Ha valakinek az kell, akkor válaszon közűlük. Még az 512-re is durva lenne a kijelentésed, hiszen az is bőven használható kategória a maga nemében![ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz Gedeon31 #4692 üzenetére
Ha meg 2GB RAM lenne akkor az sem lenne elég akkor meg az 3-4 kellene. Nem értem a ........ usert
teljesen igazat adok suste fórumtársnak
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
tkonya
aktív tag
válasz bubus66 #4694 üzenetére
Első okostelefonom huawei y200 volt. F6 a második. Teljesítményben hatalmas ugrás. Az 1 Gb ram nekem elég. A telefont belaktam, semmi akadás, korrekt. Akinek ez is kevés, az vegyen a kezébe egy olyan telefont amibe 512Mb ram sincs, majd ezek után egy olyat amibe van 1Gb.
Igazatok van, ami van sohasem elég...olyan telefont kell akkor venni amibe ram hegyeket pakoltak....[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 30 Fusion
-
REXIS
tag
Szerintem egy erős procival többet érsz, mint sok giga RAM-mal...
Nem értem, mire ez a felhajtás, versengés. Full HD kijelzőhöz már kell a 2GB, de qHD-ra teljesen felesleges.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- NBA és kosárlabda topic
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- iPhone topik
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest