- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
LG Optimus F6 - középkategóriás vadászgép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rdpapa
csendes tag
Sziasztok!
Mától f6 tulaj vagyok
Nem sikerül a wifihez csatlakoznom vele
A titkosítást jól ismeri fel, a jelszó is jó. A routert és a wifit is ujrainditottam már
Azt írja ment e védett. Aztán a felhasználó azonosítási problémát jelez -
csibabu
tag
mikor megkaptátok a telefont csináltatok fr-t vagy felesleges?
iPhone 14 Pro
-
Rdpapa
csendes tag
válasz SkyLine3000 #4105 üzenetére
Elvileg nincs bekapcsolva
Eddig bárki felcsatlakozhatott akinek megadtam a kódotBosszantó a dolog mert csak a wifin keresztül tudnám személyre-szabni a telót
[ Szerkesztve ]
-
Rdpapa
csendes tag
válasz SkyLine3000 #4107 üzenetére
Újraindítottam már a telót és a routert is.
Lányom régi samu telójával is csinálta ezt.
Minden más eszközt enged fellépni.
Majd kipróbálom máshol is a wifire lépést... -
Rdpapa
csendes tag
Beléptem a router beállításaiba ha kikapcsolom a securityt akkor fel tud lépni a teló
Biztonságra szükség lenne a securityt mire rakjam? -
-
Robertó79
tag
Egy hete vettem egy ilyen telót és azt akarom kérdezni, hogy nektek mennyi ramot foglal nekem olyan 650 körül mozog állandóan, pedig csak 9 app van rárakva!
Ha feloldás után a telszámokra megyek akkor várni kell néhány másodpercet amig bejön!
Valami karbantartó progit tudnátok ajánlani vagy feleslege? -
BOBAKILL
őstag
válasz Robertó79 #4117 üzenetére
Nem szükséges ehhez semmiféle karbantartó progi. Van egy Ram törlése widget, azzal ki tudod üríteni a ramot. Pont az a lényege az androidnak hogy a használt alkalmazásokat berakja memóriába és azután gyorsabban indulnak. Ezért foglal annyi ramot. Ennél gyorsabb gyári rendszer mint az F6-on van nem igen találsz. (hivatalosan persze)
A tárcsázó nálam is egy kis idő után jön be, de ha többször használod akkor berakja memóriába és sokkal gyorsabban indul. Próbáld meg hogy belépsz, kilépsz és ismét be. Azonnal bejön![ Szerkesztve ]
-
Tomszy1
tag
Sziasztok, tudnátok segíteni a választásban? Az egyik kiszemeltem ez a telefon. A másik az Idol S és Xperia SP. Árban nagyjából hasonlóak, szerintem itt már az apróságok fognak dönteni vagy a stabilitás.
Van olyan aki esetleg próbált másik telefont is a fent említettek közül és van összehasonlítási alapja miért jobb vagy rosszabb az adott készülék?
Köszi!
u.i.: tényleg nincs rádió?
[ Szerkesztve ]
-
dobost
senior tag
válasz Tomszy1 #4120 üzenetére
Szia!
Rádió van, fényérzékelő nincs.
Ha túl tudsz lépni azon, hogy kézzel kell állítgatni a fényerőt, akkor jó választás szerintem az F6.
Kicsit szkeptikus voltam, amikor megvettem, mert eredetileg G2-t akartam, csak az nem jött össze, de minden várakozásomat felülmúlta. Az akkumulátor egyszerűen fantasztikus, tegnap nyomogattam + több, mint 50 percet telefonáltam és még mindig 63%on van.
Kicsit olyan kényelmi funkciók hiányoznak belőle, mint a lefordítom a telefont hívás közben, akkor elnémítja a csörgést, de egy középkategóriás telefontól ne várjunk mindent.Ahhoz képest, hogy "csak" 1.2es a procija nagyon pattogós a rendszer, jól van optimalizálva...
-
cptnemo77
csendes tag
válasz Robertó79 #4117 üzenetére
Én is osztom a többiek véleményét, nem kell a szabad RAM méretével foglalkozni, ez a rendszer csoda mennyire jól végzi a dolgát, inkább örüljünk neki, és hagyjuk rá ezeket a dolgokat.
Ezelőtt a telcsi előtt én is mindig bezárogattam, optimalizáltam, ilyen progi olyan lefagyasztás stb, de az 512 MB igényelte is, az 1 GB már nem. Én a legtöbb funkcióra nem a gyári dolgokat használom, mégsem akadozik, csodásan gördülékenyen rántja elő mindig amit épp kell. Ez a telefon igényel egy kis pozitív szemléletváltást Lehet bízni benneAz android van értem, nehogy már én legyek az androidért...!
-
-
Tomszy1
tag
válasz f(x)=exp(x) #4126 üzenetére
szevasztok!
pont ilyen apróságokra gondoltam, amiket leírtatok
Ami kicsit zavar, az a fényérzékelő hiánya, mind sötétben mind világosban igen kellemetlen tud lenni ha vagy nem látok semmit vagy megvakulok...
A 4.4 viszont nagyon jó, hogy jönni fog
Még az idol S az ami esetleg versenyezhet, igencsak hasonló a tudása, ott viszont van fényérzékelő, de nfz nincs. Állapotjelző led van? (nem fogadott hívás stbb) -
Tomtotom
senior tag
válasz Tomszy1 #4127 üzenetére
Nekem idol s volt 4-szer cserélték 2hónapon belül. A kijelzőn bevilágítáolsok, csíkok mind a 4 nél. Az előlapi hangszóró adta meg magát mind a 4-en. + mindegyik pixelhibás volt Pedig a legszebb telefon a középkategóriában, legalábbis szerintem. A 4. csere után visszavásároltattam, és így lett az f6.
Samsung Galaxy Watch, OnePlus 8t
-
Tomszy1
tag
válasz Tomtotom #4128 üzenetére
Hm ez elég elszomorító
Én megkérdeztem itt a közeli t-mobil boltban és ott még egyet se vittek vissza a szervizes kolléga szerint. Amúgy, ha már használtad mind a kettőt, akkor ha leszámítod az említett hibákat, melyik volt jobb?
A pixel hiba az hogy jött ki? Lassan egyre több? A hangszóró fogta és megadta magát, vagy néha jó volt néha nem.. a becsíkosodás az pixelcsík hibát jelent? -
Tomtotom
senior tag
válasz Tomszy1 #4129 üzenetére
A pixelhiba pár nap után jött ki, valamelyiken csak 1-2, de volt, amelyiken több. A csíkok nem igazán pixelhiba, inkább az aktuális színben, csak sötétebb csíkok voltak láthatók + fekete háttérnél erőteljes fehér bevilágítások oldalt, de mind ilyen volt. A hangszóró szerintem a pixeljavító program áldozata lett, mert attól melegedett a telefon, és utána elkezdett recsegni. Egyébként az idol s jobban tetszett külsőre, de az f6 még nem volt szervizben, és nagyon gyors, laggmentes teló. Az idol s sajnos csak szebb és egyedibb, de hidd el, nézz be az idol s fórumba, kinek hányadik telefonja van jelenleg. Sajnos az alcatel nem tart még azon a szinten, mint a nevesebb gyártók. Én nagyon sajnálom az idolt, mert egyedi és szép volt. Egyébként a szerviz nem tudja javítani alkatrész hiány miatt, így ha elromlik, cserepapírt küldenek. Az az igazság, hogy beleuntam a t-ben való sorbanállásban, + már ciki is volt. Ja és minden második illesztési hibás volt a sim-sd nyillásnál.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Watch, OnePlus 8t
-
SkyLine3000
addikt
válasz Tomszy1 #4127 üzenetére
Előző telómban volt fényérzékelő. Kikapcsoltam, sosem használtam. Itt egyáltalán nem hiányzik. Nekem 25%-ra van beállítva, ami bőven elég. Ha meg szabadban vagyok és süt a nap, pillanatok alatt akár 100%-ra tudom állítani widget kapcsolóval, vagy amennyire akarom, esetleg az állapotsávból.
-
MODERÁTOR
válasz SkyLine3000 #4132 üzenetére
Mások vagyunk, én pl. nem vennék telefont, amiben nincs fényérzékelő.
Pedig az F6 is esélyes volt.
Xiaomi 13T
-
Tomszy1
tag
válasz Viktor0610 #4133 üzenetére
És te mit vettél?
-
MODERÁTOR
-
x.pet
tag
Én a Lux alkalmazás fizetős változatát használom. Azzal megoldható, hogy az előlapi kamerát használja fénymérésre, így a képernyő feloldásakor automatikusan beállítja a fényerőt. Köztes megoldásként nekem megfelő.
-
Tomszy1
tag
válasz Viktor0610 #4135 üzenetére
komolyan néz ki
és a neve se semmi -
tecsa74
tag
Sziasztok!
Tapasztalta már valaki,hogy beállít egy egyedi csengőhangot ( nekem évek óta a malév szignál az )
és valamiért néha elfelejti azt s visszaáll a gyári csengőhangra.
Persze úgy hogy nem nyomkodom el.
Már párszor észrevettem ezt :-)Mindegy milyen jó ember voltál,a temetésed menetének hosszát úgyis az időjárás határozza meg:)
-
tecsa74
tag
válasz Merseyside #4143 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen,kipróbálom. :-)
Mindegy milyen jó ember voltál,a temetésed menetének hosszát úgyis az időjárás határozza meg:)
-
dobost
senior tag
-
ultio
aktív tag
Az Automatikus profil váltás csak fizetőssel működik, ezért nem tudtam kipróbálni.
Mennyire működik ez jól és mit jelent pontosan?
Ingyenesben lehet váltani Auto, nappali stb. között, de pl. ha a nappalira nyomok, felteszi a fényerősséget 100-ra, éjszakain meg leveszi, tehát valszeg nem is nézi a fényerősséget, csak behozza a beállított értékeket. Jól gondolom?És akkor Automa (fizetős) módban használja ténylegesen a kamarát. Így van?
rasti rusti
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- NBA és kosárlabda topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest