Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pistiboy88

    aktív tag

    válasz Naras #33742 üzenetére

    Én még mindig a v28e leak-et használom, abból is azt, amelyik rootolt. Semmi bajom vele. Múlthét péntek este óta van fent, azóta már 20+ órát telefonáltam vele, s a hang is rendben van még mindig. Akku nagyon jól bírja, hajnal 4 óta kb. 1 óra beszélgetés+ másfél óra viber, pár sms, folyamatos 3G kapcsolat... és most van 68%-on!
    De ami a legjobb, 187 órája megy a telefon, s nem érzem szükségét restartnak! Memória folyamatosan 100 MB felett, néha gondol egyet, s a programok lassabban indulnak, de ezt betudom még a nem végleges állapotnak. Ettől eltekintve nekem semmi gondom vele.
    Ja és végre egy gyári rom, mellyel a WiFi olyan, mint amilyennek lennie kell! Nagyon király,hogy nyugodtan kikapcsolhatom, mert századszorra is be fog rendesen kapcsolni, s pillanatok alatt csatlakozik. V20-as romoknál ez számomra csak álom volt.
    Játéknál nagyon merül az akku, körülbelül 2 óra 30 perc alatt merül 100%-ról 1-2%-ra. De ez benne van a pakliban. Ezért is jó a hordozható töltőm :D
    Egyébként meg a merülése nagyon jó, mert alvó állapotban, egy éjszaka alatt beéri 7-8%-al, kikapcsolt WiFi-vel, viszont bekapcsolt 3G kapcsolattal. Hozzá kell tenni, hogy számomra az éjszaka az maximum 6 óra hosszú :( . Így az jön ki, hogy óránként 1% mínusz, ami szerintem még nem vészes.
    Telefonálás hangminősége is jó, nekem nincs recsegés, sistergés... Mindig hallanak rendesen, én is hallok, több meg nem is igen kell! :)
    Jó lesz ez a rom, ha már nem rontanak el benne semmit, csak kicsit csiszolgatják! :)

Új hozzászólás Aktív témák