Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Balázs1986

    addikt

    Net:
    Név: Pannon
    APN: net
    MCC: 216
    MNC: 01
    APN típus: default,supl
    Minden más (hitelesítés is) üres.

    MMS:
    Név: Pannon MMS (ezt mondjuk beírni nem tudjátok, szóközt nem enged, de a név szvsz csak arra szolgál hogy te lásd, mit pipálsz ki)
    APN: mms
    MMS proxy: 193.225.154.22
    MMS port: 8080
    MCC: 216
    MNC: 01
    APN típus: mms
    Minden más üres.

    Ezek gyári pannon beállítások, már a Nokia is ezt töltötte le, meg előtte az SE is, és most ez a teló is, minden rom alatt. És mindnél ment is. (a supl mondjuk nem rémlik a régebbi telókról, de ennél kint volt gyári és FR rom-oknál is).
    Esetleg arra tudok gondolni, hogy nem mindegy milyen sim kártya van a telóban, újakon-régieken más lehet rajta belőve (tudtommal ezeket a beállításokat a sim tárolja, bár ebben nem vagyok 100%-ig biztos). Az viszont biztos, hogy normál esetben a telefon általában automatikusan le szokta tölteni a beállításokat (ha nem sim-ről akkor a szolgáltatótól kéri le). Pont emiatt volt gyanús a 05.02 baseband, mivel annál valamiért nem tette, és ha beállítottam se engedett fel. Nálam egy régebbi, világoszöld sim van, és mindig ezeket látom.

    Térerő-bajokhoz kis érdekesség: 0218 alatt sose volt bajom, most 0405-tel néha vacakol, de nem tudom hogy a baseband vagy a pannon a bűnös.

    Más: ma sikeresen rájöttem, miért nem működött eddig az ébresztésnél az elfordításra némítás. Csak akkör működik, ha az ébresztés beállításaiban a rezgetés ki van kapcsolva. Azért érdekes a dolog, mert valószínűleg rosszul fordították le, ugyanis a gesztusoknál olyasmit ír, hogy akkor megy, ha a csengetés be van kapcsolva. Na mindegy, csak egy kis infó :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák