- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic V2 fél év után
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
drpele
senior tag
válasz pubwart #16799 üzenetére
WIFI-ről általában: Az IEEE 802.11x eszközök a szabadon felhasználható 2,4 GHz-es frekvenciasávot használják a kommunikációra, azon belül pedig maximálisan 14 csatornát foglalhatnak el. A csatornák száma és kiosztása azért fontos, mivel országonként, illetve régiónként eltérő számú csatornákat használhatnak. Magyarországon az ETSI-nek megfelelően az 1-13 csatornák használatosak.
A telefon szoftverében állítható, hogy hány csatornán kommunikálhat. A gyári szoftvert nem nagyon ismerem, de a custom ROM-okon mindenképpen így van.
WIFI beállítások -> Menü gomb -> Speciális
[ Szerkesztve ]
"Mily különös a mi helyzetünk, a Föld gyermekeié. Csak rövid látogatásra van itt mindenki. Nem tudja miért, de néha azt hiszi, hogy sejti." - Albert Einstein
-
Voda2
tag
Most akkor v20o alatt sem mennek a játékok?
ASUS-PC P5KPL-AM E5200 Wolfdale 2GB Kingmax 1066MHz Chieftec 500W SATA II 500GB Gigabyte HD4550 GDDR3 HDMI Fujitsu X19 TFT Samsung SH-S182M LS DVD-RW 5MBit xDSL Win 7 Ultimate
-
god992
aktív tag
köszi tényleg minden benne van az 1.es hszben még olyan kérdésem lenne hogy ha smartflashel cserélek baseband-et akkor a telefonon lévő adataim elvesznek? célszerűbb lenne cwmből telepíteni? és gyári romra melyik baseband-et javasoljátok, melyik jött be nektek a legjobban?
-
god992
aktív tag
válasz derrik #16804 üzenetére
minden játék megy, nem a futással van a baj, hanem a market bizonyos játékokra azt írja hogy nem kompatibilisek a készülékkel, ez csak a gyári 2.3.4-es romokba fordul elő, holott pl a gta3-nak kompatibilisnek kéne lenni mert a játék leírásába külön ki van emelve az o2x ettől függetlenül nekem más forrásból megvan a játék
-
derrik
őstag
válasz god992 #16805 üzenetére
én csak SmartFlash BB cserét ismerem, CWM-es nem tudok. Az első esetben az adataid abban esetben vesznek el ha valamilyen módon nem készítesz biztonsági másolatot róla.
-Ha van CWM....úgy akár az egész romról
-Ha nincs akkor a TiBi-vel /mert ő a barátod/ a felhasználói alkalmazásaidról és azok beállításairól.
http://pdafanclub.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1969:mindenkiszeretitibit1&catid=44:program&Itemid=257.....725-ös az stabil, létezik több verzióban, próbálkozni kell, mint a kiskutya
[ Szerkesztve ]
-
Voda2
tag
Értem. Én még mindíg nem frissítettem a v10d-t) De most kipróbálnám a V20o-t, feltéve, ha van benne magyar nyelv! Kérhetek egy letöltési linket ehez a rom-hoz?
ASUS-PC P5KPL-AM E5200 Wolfdale 2GB Kingmax 1066MHz Chieftec 500W SATA II 500GB Gigabyte HD4550 GDDR3 HDMI Fujitsu X19 TFT Samsung SH-S182M LS DVD-RW 5MBit xDSL Win 7 Ultimate
-
Voda2
tag
-
derrik
őstag
Ja! Jó minőségű kijelző fóliáért adnék cserébe fekete gumiruhát p990-hez
....valamint jól menő hasamat, vasgyomorra, és 100 kilós feleségemet két 50kilósra cserélném!![ Szerkesztve ]
-
Feci40
tag
Aki ismeri a box ingyen tárhely szolgáltatást, az most örülhet. Az iOS 5 bejelentésekor az iCloudra válaszképpen minden iOS-ről bejelentkező regisztrált felhasználó a 2 gigás ingyen tárhelyét 50-re emelték. Aztán lepaktáltak az LG-vel, s minden LG tulaj tárhelye is 50 gigára nőtt.
[ Szerkesztve ]
-
Feci40
tag
válasz pubwart #16797 üzenetére
Sok mindent én sem tudok csak aki szintén panaszkodott az írta, mobilja szintén nem tudott csatlakozni, holott 2 laptopja van és azzal tudott csatlakozni, és utána írta ezt.
Mivel a csatornát mobilon nem tudod változtatni ezért ezt a routerben kell .Wireless
Wireless Settings
Channel:automata ez az alap, v 1-13 választható.
ezzel próbálkozzálLátom késtem a válasszal de most már nem törlöm.
[ Szerkesztve ]
-
Slovak
tag
üdv!
fel akartam rakni én is a v20o-t és cm-ből factory reset után az 5giga belsőből ugyanúgy 300mega a szabad, mint annak előtte. Hogy töröljek mindent?
-
Slovak
tag
formatting system?
jó, hát erre rányomtam..[ Szerkesztve ]
-
janes74
senior tag
Na a CM7 202 végre használhatónak tűnik.(kop-kop-kop...)
-
god992
aktív tag
esetleg valaki próbálta már a Hypnos2X-es verziót? tapasztalatok? aksi? megbízhatóság?
-
-SamS-
tag
lehet hülye kérdés de a V20o cwm-es verzsönben van root ? plusz ha valaki megdobna egy hozzá tartozó camera moddal azt megköszönném mert win reinstall után vagyok
LG Optimus 2x ;) Fckin Awesome ;)
-
-SamS-
tag
bocsi már nem tudom törölni az előzőt, tapasztalatok alapján a Hypnos2X vagy a V20O a jobb ? tudom h a hypnos is azon alapul csak stabilitás miatt érdekelne
-
torok6
aktív tag
Valaki betudná linkelni nekem azt az oldalt ahonnan letudom tölteni a SmartFlash. Előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
drpele
senior tag
válasz torok6 #16835 üzenetére
Parancsolj...
Majd ezt követően kiválasztod az első találatot...A fórumozás nem write-only üzemmódban végzendő tevékenység.
[ Szerkesztve ]
"Mily különös a mi helyzetünk, a Föld gyermekeié. Csak rövid látogatásra van itt mindenki. Nem tudja miért, de néha azt hiszi, hogy sejti." - Albert Einstein
-
MrChris
nagyúr
Van olyan unlock progi amivel egyáltalán nem kell megnyomni a bekapcs gombot nyitáshoz és gyerekbiztos?
-
-SamS-
tag
na ez érdekes...asphalt 6ot megvettem, felraktam a V20O-t erre most a market azt írja h nem kompatibilis az eszközömmel...
mégis mi a jó istent csináljak ?
-
simi12345
tag
-
-SamS-
tag
ami még jobb hogy titanium backuppal vissza tudtam rakni a játékot , sőt még a SD fileokat is letudnám szedni, csak hogy a marketen meg nincs a kínálatnál.
és nem csak a gameloft csinálja, mert az NFL Rivals-t se tudom vissza tenni
-
Balázs1986
addikt
Ha már alakzatrajzolás, akkor gondolom biztonságnak is kell lenni, tehát akárhányszor ne lehessen próbálkozni (azt meg se említem, hogy a zsírfoltok árulkodók lehetnek, ha nem takarítunk folyton). Innentől kezdve ez a megvalósítás más problémákat is felvet. Pl.:
- honnan tudnánk az alakzatunk berajzolásakor, hogy még várja a befejezést, vagy elkönyvelte rossz próbálkozásként (bár erre egy rezgetés még épp megoldás lehet)?
- ha elkönyvelte rossz próbálkozásként, valahogy illenék megmutatni, hányadik volt, ehhez már kell a kijelző (vagy annyiszor rezzenne egyet?)
de a leganagyobb gond:
- ha véletlen érünk hozzá a kijelzőhöz (benyúlunk valamiért a zsebünkbe vagy mit tudom én) azt hogyan szűrjük, hogy ne legyen rossz próbálkozás?Szóval ez valószínűleg ilyen szempontból sem praktikus, mindenképp kell valamivel egy kezdőpontot szabni a telefonnak, amikortól kezdve figyelnie kell az érintőfelületet.
[ Szerkesztve ]
-
MrChris
nagyúr
Ennyire azért nem hülye ötlet!
Skynet, nemtudni az érintő felület mennyit fogyaszt, lehet qrva keveset, mint ahogy a ledes billentyű világítás is hangyafaxnyit.
Balázs1986: teljessen félreértetted, nem sim lockról van szó hanem egyszerű bill. zárról! Vagy te félpercenként pinkódra akarod zárni, hát akkor elég nehézkes lehet használnod.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest