- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morrisonlány
csendes tag
Sziasztok!
Meg van a SanDisk 2Gb kártya... hát... ha arra állítom, hogy a memkártyára mentse a videót akkor akad (jobban mint annó a Kingstonnal), ha átállítom, hogy a telre mentse, akkor ha jól látom nem akadozik. Kénytelen leszek így használni.
-
Morrisonlány
csendes tag
Na most még egy probléma lépett fel... Néha nem látja a telefon a memkártyát... és nem engedi a telefon memóriájából áthelyezni a memkártyára a cuccokat. Azt írja: Ismeretlen hiba.
Ez hihetetlen A kingstonra legalább áthelyezhettem.
Most tartok ott, hogy azt mondom, megbántam hogy megvettem ezt a telefont. Sokat olvasgattam erről a telóról, de akkor ezt a fórumot nem találtam. Ha olvastam volna hogy ennyit kell szarakodni a memkártyával, nem veszem meg.
Emlékszem valaki írta ugyanezt a hibát a fórumon, megpróbálok visszakeresni, hátha kapott rá választ, hogy mi a gond...
-
Morrisonlány
csendes tag
Hát.. olvastam hogy másik memkártya, szervíz...
Látom, tényleg nem tudom elkerülni a szervízt...
-
Morrisonlány
csendes tag
Na, bevittem ma az üzletbe, szervizbe küldték... 3-4 hét... (ha nem több)
Elmondtam a problémáit...
Ezt írták a papírra: "Videó készítésnél akadozva játssza vissza a felvételt, szétesik, nem látja a memóriakártyát a telefon- úgy érzékeli hogy üres a memória, nem engedi áthelyezni a telefonról a fájlokat a kártyára. Más kártyával is fenn állt a probléma."
Mondtam a nőnek, hogy néha csinálja, hogy nem látja a memkártyát, és hogy néha nem engedi áthelyezni rá a cuccokat. De ez nincs a papíron....
(Reggel pl. áthelyeztem rá dolgokat, engedte... utána csináltam még egy videót, azt is át akartam rá helyezni, akkor már nem engedte, azt írta: Ismeretlen hiba... A fájl létrehozása sikertelen. És onnantól nem is érzékelte a memkártyát...)
Tehát nem tudom mitől függ, hogy látja-e, vagy sem.
Ha a szervizben nem próbálják ki többször, lehet nekik majd látja a memkártyát és nem csinálnak vele semmit.. Az lesz a szép
-
jack96
csendes tag
Lenne egy problémám LG ku990i-vel. Naszóval elrontottam a teló szoftverét és csináltam egy szoftver frissítést ( tulajdonképpen csak az LGAPP mappát cseréltem le). Miután megcsináltam bekapcsoltam a telót, de nem volt hálózatom. Mit tegyek? Telenoros vagyok. Fórumokon azt olvastam, hogy hiányzik valamiféle NV backup vagy NV file, ha az kell ahhoz, hogy legyen hálózatom akkor lécci valaki letudná írni, hogy hogyan kell vagy mit kell? Ja és a szoftvert ku990i V10a -ról ceréltem V10b -re, és most még az aksim is 6 óránként lemerül. Mit tegyek?
-
Veektor203
csendes tag
Érdekesek ezek a hibák, hogy akadozik ilyen meg olyan kártyán is a videófelvétel. Bár a hölgyeménynél szerintem biztos a telefonnal van gond. Nekem soha nem volt vele gondom. Illetve de. Mikor még Sandisk kártyával használtam. Vettem bele egy nagyobb írási sebességre képes Kingston 2 Gigásat és megszűnt a szaggatás. Igaz azóta már nincs meg a teló, mert SE Vivazra váltottam, de mondom nekem addig volt csak baj vele, míg a Sandisk kártyával használtam, és a Kingstont még csak formázni sem kellett FAT32-re.
-
Morrisonlány
csendes tag
Irigylem azokat, akiknek sosem volt ilyen problémájuk és még 4 gigással is tudják használni.
Nekem még a 2 gigással is szenved, amióta beletettem a Kingston-t, azóta baszakodott (szaggatott), és a Sandisk-kel is.Nagyon félek, hogy ugyanúgy kapom vissza, mert akkor negyven ezret adtam egy használhatatlan telefonért. A videózás miatt vettem meg, mert mindenhol azt olvastam hogy nagyon jó videókat csinál (és ez tényleg így is van...)
Az biztos hogy 1 hónapig ideges leszek emiatt.
-
jack96
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám LG KU990i-vel kapcsolatban. Naszóval lecseréltem az LGAPP mappám de előtte még "Emergency download-ban" csináltam egy szoftverfrissítés szerű dolgot V10a-ról V10b-re, aztán lecseréltem az LGAPP mappám mert ezután a bizonyos firmware frissítés után nem maradt semmi a telómon csak az alap mappák (pl. LGAPP üresen, az azon belüli mappák, Temp, Nvm stb. szintén üresen). Az LGAPP mappám is V10b-s volt. Miután ezt mind megcsináltam, bekapcsoltam a telefonom. Amikor bekapcsoltam rögtön az fogadott, hogy nincs hálózatom. Erre azt gondoltam, hogy semmi gáz majd átállítom "Automatikus"-ról "Kézi"-re a hálózatkeresést, de nem engedte azt írta ki, hogy "Időtúllépési hiba". Ezután bementem a "Szervíz menü"-be ( 3865#*990# asszem) és csináltam egy "Factory reset"-et.Először meijedtem, hogy mifog történni mert nem akarom továbbrontani, ezért kiszedtem az akksit és újraindítottam. De ezután sem hagyta abba, így inkább megvártam, hogy milesz. Oké miután megtörtént a reset azután újraindult a teló, lement az akksi fullról 1 kockára (mint amikor megvettem), de még mindig nem volt hálózatom. Mit tegyek, hogy legyen? Ja, és az akksi is csak 8 órát bír 0%-os fényerővel, "Takarékosság módban", használat nélkül és billentyűzárban (ezek a problémák előtt 6x-or ennyit bírt). Lécci valaki tudna segíteni ebben a 2 problémában? Nagyon fontos lenne és nagyon hálás lennék érte!
-
jack96
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám LG KU990i-vel kapcsolatban. Naszóval lecseréltem az LGAPP mappám de előtte még "Emergency download-ban" csináltam egy szoftverfrissítés szerű dolgot V10a-ról V10b-re, aztán lecseréltem az LGAPP mappám mert ezután a bizonyos firmware frissítés után nem maradt semmi a telómon csak az alap mappák (pl. LGAPP üresen, az azon belüli mappák, Temp, Nvm stb. szintén üresen). Az LGAPP mappám is V10b-s volt. Miután ezt mind megcsináltam, bekapcsoltam a telefonom. Amikor bekapcsoltam rögtön az fogadott, hogy nincs hálózatom. Erre azt gondoltam, hogy semmi gáz majd átállítom "Automatikus"-ról "Kézi"-re a hálózatkeresést, de nem engedte azt írta ki, hogy "Időtúllépési hiba". Ezután bementem a "Szervíz menü"-be ( 3865#*990# asszem) és csináltam egy "Factory reset"-et.Először meijedtem, hogy mifog történni mert nem akarom továbbrontani, ezért kiszedtem az akksit és újraindítottam. De ezután sem hagyta abba, így inkább megvártam, hogy milesz. Oké miután megtörtént a reset azután újraindult a teló, lement az akksi fullról 1 kockára (mint amikor megvettem), de még mindig nem volt hálózatom. Mit tegyek, hogy legyen? Ja, és az akksi is csak 8 órát bír 0%-os fényerővel, "Takarékosság módban", használat nélkül és billentyűzárban (ezek a problémák előtt 6x-or ennyit bírt). Lécci valaki tudna segíteni ebben a 2 problémában? Nagyon fontos lenne és nagyon hálás lennék érte!
-
jack96
csendes tag
Valaki aki Telenoros tudna csinálni egy KU990iG V10A-s biztonsági mentést nekem, lécci. Nagyon megköszönném. Aki tud az szóljon pls. Egyébként úgy lehet csinálni biztonsági mentést, hogy letöltöd az LG PC suite-t rámész arra, hogy szinkronizálás kiválasztod a profilt (előtte kell csinálni, a telón a menü/ telefon beállítások/kapcsolat/ sync). Aztán pár perc alatt megcsinálja és kész is. Ja, egyébként azért fontos, hogy telenoros legyen mert szoftverfrissítés után nincs hálózatom és ráadásul Sim lock-ba sincs.
-
RenegadeC2
aktív tag
Ezen a "biztonsági mentés" nem fog segíteni, nem tudom milyen módszerrel csináltad a szoftverfrissítést, tudok küldeni telenoros flex, swf könyvtárat, valamint az alábbi fájlok valamelyikét:
- totál eredeti, legelső független v10a szoftver, TOTO flash
(nekem működött vele mindegyik hálózat)
- v10c open EU, rev1.0
- v10j független, open EU rev1.1, LGMPD bin formátum
- v10i magyar T-mobile, dz formátum (lecseréles swf és flex könyvtárat, és eltűnik a t-mobile tartalom)[ Szerkesztve ]
https://copy.com?r=wQUd20
-
jack96
csendes tag
Köszi!
Most rakom újra a telót ezekkel a fájlokkal.
Egyébként LGMPD Open-el frissítettem Emergency downloadba aztán Normal-ba és aztán(mivel még nem volt hálózatom) csináltam még egy eredeti LG szoftverfrissitő programmal (LG oldaláról) egy szoftverfrissítést és azután se működött. Remélem most jó lesz.[ Szerkesztve ]
-
jack96
csendes tag
Áááhh.... még mindig nincs hálózat
Leírom, hogy történt az egész:
Találtam egy tökjó oldalt kb. egy hónapja az a neve, hogy mygreatphone.com, ott találtam egy csomó témát amit rá is raktam az LG KU990i-re. Aztán megtudtam, hogy nemcsak témák vannak azon az oldalon hanem még ilyen módosított fájlok is amivel megváltoztathatom a bill. zárat, a zenelejátszó kinézetét és még a tárcsázó meg a qwerty kinézetét is. Le is szedtem őket és az ottani leírás alapján föl is raktam a módosított billentyű zárat, ami működött is. Aztán leszedtem a mediaplayer módosított fájlját is, amit szintén fölraktam az ott leírtak alapján annyi különbséggel, hogy eggyel több refreshet nyomtam az EFS Mediabuilderben . Na, innen kezdőttek a gondok. Miután fölraktam a módosított mediaplayer fájlját a leírtak alapján azután bekapcsoltam a telót, hogy megnézzem az új zenelejátszóm. Amikor elakartam indítani egy számot azt írta ki, hogy "Fájl nem létezik", ezután töröltem minden zenét és újraraktam őket abban a hitben, hogy most jó lesz, de tévedtem még mindig nem működött, ezután még megpróbáltam más módosított zeneljátszókkal de azokkal sem ment. Aztán leszedtem egy LGAPP mappát és visszaraktam az eredeti zenelejátszót amivel működött minden. De sajnos nem tanultam a hibámból . Azt gondoltam, hogy mivel már úgyis megvan az eredeti fájl ezért tovább kísérletezhetek a módosított fájlokkal. Találtam egy nagyon jól kinéző zenelejátszót amit leszedtem és megint az ott leírt utasítások szerint felraktam a telóra, de sajna valami gond volt a fájlal mert miután fölraktam és lecsatlakoztattam a telót azután sárga képernyő jött be és az volt kiírva, hogy"refreshing". Aztán benéztem a telóba és azt vettem észre, hogy minden fájl eltűnt pl.: nvm mappa üres,Temp mappa üres, LGAPP mappái és azok almappái kb. mind üresek stb.. Ezek után leszedtem egy csomó LGAPP mappát és elkezdtem visszarakosgatni a fájlokat( ezt többször csináltam meg különböző LGAPP mappákkal pl.: v10B-el,V10a-al,V10c-el), mert dz fájlal nem engedte a frissítést mivel az LGMPD program nem találta a telóm. Miután visszaraktam minden fájlt azután vettem észre, hogy nincs hálózatom. Ekkor jöttem rá, hogy van "Emergency download" mód a telón amivel sikerült LGMPD-ben szoftverfrissítést csinálnom dz formátumú fájlal. Ezt is több fajtával megcsináltam mivel egyikkel se lett hálózatom, ezután sikerült az LG hivatalos oldaláról leszedett szoftverfrissítő programmal csinálnom szoftv. frissítést, de ezután sem volt hálózatom. És most itt tartok. Egyébként MINDEN működik a telón csak nincs hálózatom. Pedig kártyafüggetlenül vettem, Pannonos (Telenoros) vagyok. Eredeti szoftverem neve KU990iG V10a volt de most KU990i V10b.
A szoftver azt hiszem tök mindegy, mert egyikkel sincs hálózatom. Ja, és ha hálózatbeállításokban a hálózatválasztást automatikusról kézire akarom átállítani akkor azt írja ki, hogy "Időtúllépési hiba". És még az akksim is csak 10 órát bír bekapcsolva, bill.zárban, 0%-os fényerővel és használat nélkül(használattal nem tudom).Bár ezt lehet, hogy egy akksi csere megoldja.
Na, ez jó hosszú lett , remélem elég részletes lett. Lécci valaki olvassa el és segítsen nekem mert én nem tudom mit tegyek.[ Szerkesztve ]
-
RenegadeC2
aktív tag
Próba másik sim-kártyával, akár másik szolgáltatóéval.
Ha továbbra sem működik, elsőre tippem hogy flash közben valamit elszúrtál és most nincs a telónak IMEI száma. *#06# kiírja rendesen?
Nem tudom mennyit buheráltad, ezek a NAND-flashek nem írhatóak újra végtelenszer...https://copy.com?r=wQUd20
-
jack96
csendes tag
IMEI számommal nincs gond azt hiszem ugyanaz maradt ami mindig is volt. Szerintem sejtem mi a telóm problémája mert végig olvastam egy csomó fórumot. Lécci, eltudod küldeni az egész LGAPP mappát, nvm mappát, pdp_profiles mappát, temp mappát és még ezeket a fájlokat amik az LGAPP, nvm, pdp_profiles és temp mappák alatt vannak, hogy:
-BT Params,
-BT_RM_DEV_DB
-RDM_DEV_MAP
-pbm_phone_uid.dat
-reset_cntr.bin
-stk_tlvs.bin
Mert mondtad, hogy neked ezek megvannak. A szolgáltató az tök mindegy de, ha megvan Telenorosba az még jobb. Ha nincs meg mindegyik az se gond, akkor azt küld lécci ami megvan ezek közül. Előre is nagyon köszönöm! -
jack96
csendes tag
SIKERÜÜÜÜÜÜÜLLLLLTTT!!!!!!!!!!!!!
Egy KU990i.nv2 nevű fájl hiányzott amit LGMPD nevű progival feltudtam rakni.
Most tökéletesen működik minden, ráadásul az akksim is megjavult.
Köszi a segítséget!!!Egyébként valaki tudja, hogyan lehet kiszedni a játékokból a nyilakat,számokat meg a többi navigációs billentyűt? Mert idegesítő, hogy ottvannak amikor nélkülük is lehet irányítani.
-
dbilas
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne...
Streaming beállítás módosítást hogy tudok csinálni? mert sajna nem engedi
válaszokat várom előre is köszönöm
üdv -
Morrisonlány
csendes tag
Sziasztok!
Pénteken megérkezett a mobilom a szervizből (Budaörs Telemax). Hát lehet hiába került be...
A szervizes papíron ez áll:
Hiba: MWGA nem olvassa a külső memória kártyát
Elvégzett szolgáltatás: Alkatrész csere
Alkatrész kód: SAJY0040201 Panel (felső)
Ezek szerint vmi hibás lehetett benne...
Az üzletben a nő (aki szervizbe küldte) csak annyit mondott, hogy vmit kicseréltek benne, mert továbbítási hibája volt...Amikor kézhez kaptam, a memóriakártyám (2Gb Sandisk) a szervizes papírra volt ragasztózva.
Otthon amikor tenném bele a memkártyát, akkor látom van benne egy másik (1 Gb Sandisk) Lehet bennefelejtették??
Mindegy... Kivettem, betettem a 2 gigásat, kipróbálom áthelyezi-e rá a fájlokat a telefon... Hát NEM! Még mindig azt írja, Ismeretlen hiba... Videózás ugyanúgy szaggat...Betettem utána azt, amit benne hagytak... ugyanúgy kipróbáltam, áthelyezi-e rá a cuccokat. És áthelyezte... Azóta is áthelyezi... Viszont a videózás ugyanúgy akadozik (talán nem annyira mint a 2 gigásnál).
Akkor most mi van, hibás a 2 gigás sandisk??? mert arra ugyanúgy nem (nem mindig) helyezi át a cuccot a telefon Az 1 gigásra áthelyezi.
A videó-szaggatási problémával ezek szerint nem lehet mit kezdeni (legalábbis arról semmit nem ír a szervizes papír, lehet meg se nézték), pedig az üzletből küldött papíron az is rajta volt...
Kénytelen leszek belenyugodni, hogy nem tudok vele egy normális videót csinálni.
(bár mint írtam, az 1 gigással vmivel ritkábban, kisebbeket szaggat).sziasztok
-
Kbali
nagyúr
válasz Morrisonlány #4218 üzenetére
Én a helyedben visszavinném - ott miért nem próbáltad ki?
A javításra is kell lennie garanciának, ne hagyd magad!
Amúgy van hivatalos szervize is az Lg-nek, a honlapon megtalálod a címét, de ide a topikba is írtak már. -
-
Morrisonlány
csendes tag
orion oktogon
1066 BP.VI. Teréz körút 24
1/3124226telemax gsm
2040 Budaörs Kinizsi út 2/b
23/880319Egy oldallal előrébb ezt a két szervizt ajánlották.
Az utóbbiba küldték el.
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz Morrisonlány #4221 üzenetére
Khmm... szervíz szakértelméről csak ennyit:
Anno elsők között voltam a Viewty tulajok között (MO-n még kapni sem lehetett), no meg akik szétbuherálták a telót.
Addig-addig szórakoztam vele, amíg totálisan leamortizáltam szoftveresen, letöröltem róla mindent. Felhívtam a szervízt, lehet-e valamit kezdeni vele? Kb. másfél napi telefonálgatás után kapcsoltak végre egy technikus kollegát, aki ért is hozzá valamit, nem csak a PR.
Ott azt mondta a srác, NAND-hiba, gatya neki, legjobb esetben alalplap csere, de inkább kuka. (Mondjuk azt is bevallotta őszintén, hogy mivel itthon hivatalosan nem forgalmazzák még, így nincs is hozzá még alkatrész.) Gondoltam any*d pics*ját, informatikus vagyok, nehogy már engem ez megetessen ezzel a baromsággal... aztán megcsináltam
Azóta is él és virul egyik haveromnál, term. már magyar nyelvű és szét van haxolva.
De azt hiszem ezt egyszer már korábban leírtam... nah mindegySzervízpapír szerint, beleraktak egy 50euro-s alkatrészt (hát persze) ... szoftot cseréltek?
Ideje lenne már mindent kipucolni arról a telefonról, és ráereszteni egy új szoftot.
[ Szerkesztve ]
-
Morrisonlány
csendes tag
válasz RenegadeC2 #4222 üzenetére
Igen, lehet hogy új szoftver kéne. De sajnos én nem tudom megcsinálni
Még ugyanaz a szoftver van rajta, mint eddig V10b, tehát azt biztos nem tettek rá másikat.
[ Szerkesztve ]
-
Lacazr93
senior tag
válasz Morrisonlány #4223 üzenetére
Pedig nem nehéz, csak egy kábel és egy program kell hozzá
-
Morrisonlány
csendes tag
Csináltam egy pár videót, szerintem nem rosszak, sőt a 2gb-s kártyával nem tudtam ilyen jó videókat csinálni. (most az 1gb-s kártya van benne)
Remélem le tudjátok tölteni és megnézni.
Valahol olvastam, hogy zoomolásnál akadhat... De nem tudom, hogy zoomolás közben, vagy zoomolás után is. Nekem közben is és utána is akadozgat néha kicsit, néha nagyot. Ez természetes, vagy nem kellene akadnia?
http://hotfile.com/dl/110311202/2bf09e7/zoom.AVI.html 4x-es zoomolásnál
http://hotfile.com/dl/110313220/1fdb3a3/zoom_16x.AVI.html 16x-os zoomolásnál
http://hotfile.com/dl/110313481/2470657/szoba_kutya.AVI.html szoba-felvétel, ami szerintem tökéletes lett, a 2gb-os kártyával szoba felvételnél szinte folyamatosan akadt.
De mindjárt beleteszem a 2gb-sat, és azzal is felteszek pár cuccot.
[ Szerkesztve ]
-
Morrisonlány
csendes tag
Itt vannak a 2gb-s kártyával készített videók, jól látszik hogy folyamatosan akadozik.
http://rapidshare.com/files/452637897/2gb_4x.AVI
http://rapidshare.com/files/452637907/2gb_kutya.AVI
http://rapidshare.com/files/452637921/2gb_szoba.AVI ez szörnyű
Mindkét memkártyánál úgy állítottam be a telefont, hogy a memkártyára mentse a videót.
1gb-s kártyával még egész jól lehet használni...
-
RenegadeC2
aktív tag
#4225: Mi nehéz? Letölteni a programot, kattintani kétszer vagy csatlakoztatni a telefonod a géphez? Kb. ennyiből áll az egész, nem kell már haxolni semmit, mint régen. Képes útmutató is van hozzá ha kell, vagy olyan program ami még a firmware fájlt is letölti helyetted...
#4226: Bocsi, de (nekem) nincs türelmem kivárni ezt a sok másodperces visszaszámlálós szívást, ha feltöltöd normális tárhelyre (pl. videómegosztó, vagy privátban elküldöm az én saját ftp szerverem címét), akkor szívesen megnézem
-
Morrisonlány
csendes tag
válasz RenegadeC2 #4228 üzenetére
garanciás a telefon, és nem szeretnék így belenyúlni! nem csináltam még ilyet... magyarul vannak a cuccok? mert ha jön vmi hibaüzenet angolul... lehet pofonegyszerű az egész, de én akkor sem szeretnék hozzányúlni. felőlem kinevethettek
azon meg gondolkodom, hogy megint beadjam-e szervizbe. megint várjak rá egy hónapot, és lehet (nagy valószínűséggel) ugyanígy kapom vissza...
egyelőre szinte tökéletesen működik az 1 gigás kártyával, ma is csináltam egy csomó videót, mind jó lett.
youtube-ra nem fogom kitenni ezeket a videókat, emiatt tettem fel ezekre...
amúgy elég ha egyet-egyet letölt valaki az 1 gigásból is és a 2 gigásból is... szembetűnő a különbség.
[ Szerkesztve ]
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz Morrisonlány #4229 üzenetére
Tőlem... akkor vidd vissza a szervízbe, ahol állítólag cseréltek benne egy 50euro-s alkatrészt, de a szoftverfrissítésre már nem tellett
Nem magyarul vannak a cuccok, de azért gondolom egy pdf bemutatón -, ahol minden képernyőképpel van illusztrálva - azért el tudsz igazodni...
Nem írtam sehol youtube-ot, sem olyat hogy a hálószobád videózd le
De majd megnézek egy-két videót, ha lesz időm és türelmem hozzá.Egyébként tényleg nem értem, valaki miért vesz még ilyen telefont újonnan. Használtan még ok, 15ezer pénz nem sok érte. De ennyi pénzért már androidos telefont lehet kapni, ahol az SDHC alap, nem kell ennyit szenvedni a zárt rendszer végett, és a maximális 2giga miatt nem kapufa a videózás. Imádtam anno a Viewty-t, nagyon sokat haxoltuk Daffi-val, nem véletlenül csináltuk a mobileflash oldalt sem... de eljárt felette az idő. Sajnálom, ez a véleményem. Annak ellenére, hogy örülök annak, hogy a mai napig nagyon sokan emlékeznek rám és számítanak a tapasztalataimra.
[ Szerkesztve ]
-
Morrisonlány
csendes tag
válasz RenegadeC2 #4230 üzenetére
Nem írtam, hogy vissza viszem a szervizbe. Arról meg nem tehetek, hogy nem frissítették a szoftverét. Emiatt nem is akarom beadni, mert szarnak az egészre.
Igen, egy pdf bemutatón el tudok igazodni!
Hogy miért vettem meg ezt a telefont? Hát a videózás, fényképezés miatt. 40-ezerért láttam elég sok telefont. Mindegyiknek 3 vagy 2 megás volt a kamerája. Ennek 5. Vajon miért választottam pont ezt? Barátom haverjának volt annó ilyen telója (azért volt, mert már másikat vett, androidosat, neki semmi problémája nem volt vele, jelenleg barátnője használja!!)
Ha előre láthattam volna, hogy az enyém ennyit fog baszakodni egy nyamvadt memóriakártyával, biztos nem ezt veszem meg. Internetem meg akkor még nem volt, hogy jobban utána tudjak nézni a telefon hibáinak.
-
RenegadeC2
aktív tag
#4216: Van rá megoldás
#4231: Én pl. most egy n97mini-t nyúzok, tudom nem mindenkinek opció a használt telefon, de 40ezerért, minden tartozékával ajándék volt 5mpx és VGA videó, 8+16giga, symbian. Főzött ROM van rajta, gyors mint a villám, és úgy alakítom a szoftverét, ahogy nekem tetszik. Ez persze csak egy a sok közül, minden rosszindulat és ilyesmi nélkül írtam.
Itt egy videó a flash-ről, és ez a legbonyolultabb mód Easy Viewty Flasher-rel két kattintás.
1. Beállitások/Telefon Beállitások/Kapcsolatok/USB Kapcsolat mód: adatszolgáltatás, akksi telefonból kivesz, adatkábellel gépre dug.
2.Flashert letöltöd, kicsomagolod, berakod a Program Files mappába, használod:
-Letöltöd a program által felkínált zipet, kicsomagolod az asztalra
-Kattintasz: LGMDP OPEN
Ennek használatáról még videóm is van, gyorsan feltöltöttem neked ide
Flash nem két perc, ha jól emlékszem akár negyven percig is eltarthat, türelem.Ismerkedj vele, nem kell egyből gyalulni a telefont, ha esetleg valami nem világos előtte, kérdezz nyugodtan.
-
Morrisonlány
csendes tag
válasz RenegadeC2 #4232 üzenetére
Köszi a segítséget és a videókat. Végignéztem őket, ide katt, oda katt, közbe meg majd kigúvadt a szemem
Tényleg nem tűnik nagyon vészesnek.
De valszeg akkor csinálnám meg, ha már nem lesz garanciás a teló (szeptemberben jár le).
Elmentettem az oldalakat (videókat)
Biztos hülyeséget, és egyértelmű dolgot kérdezek, de mi ez a Flash??? Ez lenne a szoftverfrissítés?
Lehet a telómnak az lehet a baja (szoftverfrissítésen kívül), hogy nem bírja a 2 gigás kártyát? Jelenleg az 1 gigással jól működik, nyomatom vele a videókat kint-bent tökéletes, zoomolásnál szaggat egy picit.
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz Morrisonlány #4233 üzenetére
Hát elég sokat remegtette a kamerát a srác, de nem is az a videó a lényeg, hanem a másik, amit én töltöttem fel. Majd felrakom FTP-re is, aztán megadom a címet privátban, úgy teljes felbontásban tudod nézni.
Flash=szoftverfrissítés, igen.
Zoom közben szaggatni is fog, ez a SoC ennyit bír.
Kizárt(!) hogy a 2gigás kártyát nem szereti, kingston kingmax kivételével. Nekem egy Toshiba 2gigás (ha jól emlékszem class 4-es) kártyám volt, semmi probléma nem volt vele. Sőt, senki másnak aki Toshiba vagy Nokia kártyával használta.https://copy.com?r=wQUd20
-
Morrisonlány
csendes tag
válasz RenegadeC2 #4234 üzenetére
Jaja, nekem is az tűnt könnyebnek, amit Te tettél fel. Ok, köszi
Először nekem is 2 Gb Kingston volt benne, szaggatott is mint állat. (Utána találtam meg ezt a fórumot, beírtam google-ba, hogy lg ku990i videó akad, és beadott egy pár hozzászólást innen)
Majd tettem bele 2 Gb Sandisk-et (valaki azt írta itt, hogy neki azzal is szaggat, sajnos nekem is)
Ezzel az 1 gigással működik normálisan -
RenegadeC2
aktív tag
Egy kis kedvcsináló a szoftverfrissítéshez és a haxoláshoz
Ez a rég elfeledett GAIA téma, az egyik kedvencem volt
[ Szerkesztve ]
-
RenegadeC2
aktív tag
Kétszer küldte el
[ Szerkesztve ]
-
RenegadeC2
aktív tag
Nem, háromszor
[ Szerkesztve ]
-
Morrisonlány
csendes tag
válasz RenegadeC2 #4236 üzenetére
Hát sokkal szebb, mint a gyárilag benne lévő halas, szürke, fekete témák
-
jack96
csendes tag
RenegadeC2 , honnan tudom leszedni a GAIA nevű témát?
Ja és köszi azt a JavaApp.pxo fájlt amivel fullscreenbe tudok programokat használni majd kipróbálom. -
RenegadeC2
aktív tag
Nem tudom hogy a fent van-e még valahol, a fejlesztők már nem foglalkoznak vele. Esetleg tőlem, de ez a téma TM v3.2-höz lett optimalizálva, és azt hiszem v10a, v10b szoftverekre. Persze megy az összes szoftverzióval, csak hozzá kell passzintani a menüfeliratokat az aktuális verzióhoz.
-
jack96
csendes tag
Találtam egy nagyon jó témát, ezt nézzétek meg (görgess a "ViewtyGate" felirat alá és ott ki is tudjátok próbálni az oldalon). Letöltöttem és irtó jó. Lehet benne nyelvet változtatni(olyanokra amik alapból nincsenek), megszerkesztheted a menüt, cserélheted a billentyűzárat, widgeteket rakhatsz ki stb.
Paint is van rajta és még egy 2 olyan alkalmazás ami alapból nincs a telón pl.: stopperóra . És lehet, úgy is telepíteni, hogy ne keljen hozzá Thememanager, bár úgy egy kissé macerás.[ Szerkesztve ]
-
LiTomi
csendes tag
Hali!
E-mail beállításhoz kérnék segítséget.
Üdv mindenkinek.
-
Firga20
csendes tag
Helló! Megnéztem az oldalt amit linkeltél és teccik a téma!
Én még nem nyúltam bele ennyire a telóba és félek h nehogy elbasszak vmit...mert még anno olvasgattam a fórumot és sokak mondták h megpróbálták és csak rosszabb lett mer elcsesztek vmit...
Ezért kérlek segíts h betudjam állítani
Letudnád írni pontról pontra h mit h kell leszedni és felrakni h működjön pengén???
És annyit még h ezt a témát lehet magyarra állítani????Nemtom h ez jelent-e vmit de leírom. Nekem KU990i-m van és nem volt még semmi baja se... nem volt szervizbe...1éve mikor megvettem azóta nem piszkáltam bele semmit kivéve!, raktam rá pár játékot! Ennyi! Azért írtam le h még mielőtt hozzá állnék ehhez nehogy kelljen még vmi pluszt csinálni a telómmal.
Ui.: Félreértés ne essék nem vok Láma! Csak elővigyázatos! Ha neked sikerült akkor lécci írd már le! Köszi!!
-
jack96
csendes tag
Úgy tudom, hogy még nem nyúlkáltál mélyebben a KU990-ben ezért gondolom a gyáriakon kívül még nem raktál rá témákat ezért kezdjük az alapoknál. Ja, előre mondom, hogy ezeket a dolgokat nem támogatja az LG szóval ha emiatt elromlik a teló akkor az egyben garanciavesztéssel jár (akkor is ha még nem járt le). De "szerencsére" én már elrontottam egyszer-kétszer a telóm (nem emiatt) és egyedül kellett, hogy megjavítsam( némi segítséggel), így megtudom javítani bármilyen baja is legyen mert megvan minden fájl ami a teló javításához kell. Na akkor ahhoz, hogy rárakd a "ViewtyPus 5" nevű témát szükséged lesz egy ThemeManager-re aminek minimum 3.2-es verziójunak kell lennie ( ez ahhoz kell, hogy eltudd indítaani a témákat). Más módszerek is vannak témafelrakásra, de ez a legegyszerűbb szerintem. Itt vannak, hogyan rakd rá a ThemeManager 3.2-t és hozzá alapból kapott témákat):
Kell hozzá 2 progi:
- az EFS nevu: http://www.zshare.net/download/16192989c354ad3a/ innen
- a Theme Manager 3.2 pedig innen: http://kuntz.pwp.blueyonder.co.uk/thememanager3.2.rar* csomagold ki őket és indítsd el az EFS MEDIA BUILDER by AKOM1976.exe -t.
* a telcsi legyen "adatszolgáltatás" módban (Telefon beállítások / Kapcsolat / USB kapcsolat módja)
* kábel rádug
* az EFS-ben csatlakozz (EFS Explorer gomb fent jobbra, aztán a telefont kiválaszt és GYORSAN "Connect", mert 5 mp frissítéses...)* 2 dobozt látsz ,az alsó doboz a géped, ott keresd meg a kicsomagolt Thememanager-t. Látnod kell 4 file-t ( theme_bg2.swf, widget2.swf, widget4.swf ,nyx_viewtyx.swf) és 1 folder-t (Themes)
* A felso doboz a telefonod, lépj be a LGAPP -ba (dupla klikk)
* irány a "Media" , azon belül az "swf" -be kell lépni
* Az elso folder itt a "theme", lépj bele. Itt kéne látnod ilyeneket, hogy "theme_bg1",2,3 és 4
* Az alsó dobozban, jobb click a "theme_bg2.swf" -en és "write", ezzel felül is írtad innen már nincs visszaút...
* Menjünk vissza az "swf" folder-be és az alsó, gépen lévő fájlok közül egyesével jobb click és "write" ezeket is: "widget2.swf", "widget4.swf" és a "nyx_viewtyx.swf"
* A felso dobozban click-elj a legfelso szinten, hogy a LGAPP legyen a jobb oldali ablakban
* JOBB klikk egy üres helyen és klikk "refresh"
* középtájt, klikk "disconnect" és válaszolj "yes"-t a pop-up ablakban, ekkor a telefonod "restart/reboot"-olni fog( ne ijedj meg)
* Most már bezárhatod az EFS progit, és húzd le a kábelrol a telefonod
* Kapcsold a telefont "Adattár" módba (Telefon beállítások / Kapcsolat / USB kapcsolat módja)
* Dugd vissza a kábelre a telefont és a PC-n egy új meghajtóként látni kell a telefon memóriakártyáját
* A "Theme Manager" alól a "themes" mappát úgy ahogy van másold fel a telefonra a fokönyvtárba a többi közé
* Ha felment az egész anyag, leveheted a kábelrol a telefont
* Menj be a Beállítások / Telefon beállítások / Kijelzo / Készüléktéma -hoz és válaszd ki a fentrol másodikat, bármi legyen is a neve ( valszeg az ezüst lesz)
* egyet visszalépve az "Óra és naptár"-ban az óra típusa legyen "Kettos óra" ( ezt később visszaállíthatod mert nekem anélkül is megy, hogy átállítanám az órát, de hátha emiatt nem működne ezért leírom)
* Kilépés az alapképernyore (Piros gomb)
* Mostantól ha duplán lenyomod a "C" gombot a zöld és piros között alul, bejön a "ThemeManager 3.2" !
* Na most a ThemeManager felépítése igen egyszerű, rányomsz a kiválasztott témára (alapból több oldal van, de, ha valamelyik nem tetszik akkor elmondom hogyan töröld ki mert nem olyan egyszerű) majd miután kiválasztottad a témát azután lenyomod 2-szer "C" gombot és eltűnik a ThemeManager.
Ha ezzel készvagy akk írj és mondom a többit.[ Szerkesztve ]
-
LiTomi
csendes tag
Az miért lehet hogy olykor-olykor leválaszt a PC-Suite-ról?
-
jack96
csendes tag
Magától leválaszt? Vagy az USB-vel van a gond vagy a PC Suittal. Honnan töltötted le?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Napelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Windows 11
- További aktív témák...