- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbilas
tag
Sziasztok!
Bocsi hogy így belepofátlankodok a témába de lehet tárgyaltátok a következő dolgot
Szombaton került hozzám ez a remek kis telefon az lenne a kérdésem hogy előlapot vagyis fullos házat érintővel cserélt-e már valaki? vagy ezt telefonos emberrel kellene megcsináltatni?
A téma telepítés nagy macera? (ezt esetleg vki leírhatná pü-ben)
válaszokat várom
előre is köszönöm
üdv
Márk -
elias71
tag
Csak poénból itt az orosz verzió.
űhttp://www.kovist.com/e107_plugins/ytm_gallery/ytm.php?view=f0w8qHYAxUg&p=1 -
o.gyuri
csendes tag
Hali.Am sehogy nem sikerült megcsinálni a szoftver frissítést.Mert amikor újra rádugtam a gépre a mobilt akkor ki be kapcsolt és a gép jelzet h USB lett dugva meg kihúzva de ezt az egészet 10 mp alatt történt állandóan.És utána próbálta aksi nélkül akkor se sikerült mert akkor még gyorsabb volt valamivel a művelet próbáltam ugy h a sim karit kiveszem akkor se volt jó.szall nem tudom hevítem egy GSM boltba összehaverkodtam egy szép csajszival és megcsinálta nekem ingyen szall...
azoknak ajánlaom aki nem ért hozzá még akkor se ha elmagyarázza az ne kezdjen hozzá vagy kérjen személyesen tanácsot mert ez nem játék! itt a telodon meg a pénzeden múlik az egész. -
o.gyuri
csendes tag
Valaki segítene abba,hogy telefonálok valakivel és egyszerűen nem hallja amit mondok neki de én igen. Néztem a diktafont is és abba belebeszélek és egyszerűen nincs hang.Valaki mondjon már egy tippet,hogy mit tudnék vele csinálni.
-
o.gyuri
csendes tag
válasz mézespálinka #3808 üzenetére
Jó én nem azért mondtam.Csak magamból kiindulva
-
Muszek15050
csendes tag
Sziasztok.Becses tulajdonosa lettem a Lg Ku990-nek.Igaz használtan vettem egy gsm boltból.De az lenne a kérdésem tőletek,hogy ideiglenesen hogyan tudnám megoldani azt,hogy tudjak felvenni a telefonal videot.Mert most jellenleg nekem az a gomb valami van vele és nem érzékeli.És majd csak következő hónapban tudom megcsinálni.Van arra valami program?A másik gondom amit egy illető is írt,hogy nekem is a mikrofonomal lenne egy kis gondom,hogy Headsetbe beszélek akkor tőkéletes minden és amikor simán akkor nem hallják amit besszélek.Pls valaki segítsen:$Előre is köszi!
By.itty -
Kbali
nagyúr
válasz o.gyuri #3807 üzenetére
Nem lehet, hogy egyszerűen rossz benne a mikrofon, esetleg le van némítva - nem hívás közben, hanem pl. szervizmenüben, mert valaki próbálkozott?
3810-re - ez szerintem sima mikrofonhiba. A videogomb hibája az szívás - szerintem nem lesz olcsó a javítás, szoftveresen meg nem tudsz videofelvételt indítani.[ Szerkesztve ]
-
kaller1
veterán
válasz Muszek15050 #3810 üzenetére
Mert most jellenleg nekem az a gomb valami van vele és nem érzékeli
Szét kell szedni, és átkapcsolni videó módba. Kiakadt a külső gomb nyelve, olyan fogaskerék megoldással csinálták meg sajnos.
.::> <::.
-
@matthew@
őstag
Sztiasztok!
A telón hol tudom átállítani azt h ha beszélek telefonon és valaki hív azt akkor jelezze beszélgetés közben, mert most nem jelzi ki. Ha valaki tud segíteni pls írjon.
Előre is köszi[ Szerkesztve ]
Matthew 24:42
-
Kbali
nagyúr
Erre valakinek ötlete? Köszi.
-
mézespálinka
senior tag
válasz LG_Info #3820 üzenetére
Esetleg neked nincs tipped erre?:
Olyat produkál a teló, hogy ha headseten hallgatom a zenét, akkor az ének nagyon halk, szinte alig hallani, az a kevés ének is olyan, mintha "visszhangozna". Headset nélkül tökéletesen lejátsza. Ráadásul ha van a zeneszámban például ilyen "beóbégatás, vagy hangulat fokozása miatt kiabálás stb. " akkor azok viszont teljesen normlisan szólnak(maguk ezek a kiabálások, nem az egész szám csak az a kiabáls) -
dbilas
tag
Sziasztok!
Egy jó kamera beállítást tudtok mondani nekem?
előre is köszi -
fpatrik17
senior tag
Hello all!
Tudnátok nekem olyanban segíteni, hogy miért nem akar vakuzni a tella..??
V10a firmware van rajta.. Tudom elég régi, de ezen kívül minden ok a telóval, és nem áll szándékomban egy esetleg rosszabbra frissiteni, mert télleg semmi baj nincs vele ezenkívül
Valakinek valami ötlete??
Iso beállitásokkal szenvedtem már, mindenféle vakubeállítással és sötét helységben meg minden. Képstabilizátor is kivan kapcsolva ...
Pliz help KösziiI!• Honor Magic5 Pro •
-
izsmen
tag
Sziasztok. Volna pár problemam a tellel kapcsolatban:
Egyáltalan nemtudok vele BT- fogadni semmit. Fogadasi hibat ir ki, se kepet, se hangot nem enged fogadni. Fogadasi hibával leáll. A benne levo gyári hangok nem sokat ernek, van pár kedvenc számom az elozo telembol, de nemtudom oket átkuldeni sem. Az elozo teljeim mind tudták ezt! nem válogattak,hogy mi milyen tel. Kivetelesen egy Nokia 5530-rol egy kepet fogadott, amit azota sem értek.
Valami otlet, javaslat rá? Vagy ez ilyen?
-
Lackone
csendes tag
Sziasztok!Nem tudna nekem valaki küldeni egy flex.ini vagy esetleg egy egész flex mappa backupot küldeni,mert t-mobilos kártyával nem akar hasítani a teló!
-
mézespálinka
senior tag
válasz Lackone #3825 üzenetére
Azt a flex.ini nem fogja megoldani. Azt nem értem, ha világosan le van ide írva, hogy mit kell csinálni, milyen lépéseket kell követni, és rajtam kívül az alapján a világon többszáz, idehaza is jó pár, sőt itt a fórumon előttetek pár nappal is sikeresen csinálta valaki, mit kéne még leírni?????
Egyébként ha függetlenítés a gond, akkor arra is van link. Azt is kipróbáltuk. Az is működött. Sőt bármilyen furcsa, ez is le lett írva pár hsz-al fentebb... -
Lackone
csendes tag
válasz mézespálinka #3827 üzenetére
Hali!nem vagyok olyan hülye,hogy ne mentsek!Beokádott a szoft és semmit nem bírtam lementeni a telóról!Üref Fájlok jöttek le!
-
Lackone
csendes tag
Valami tipp a megoldásra esetleg?
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
izsmen:
nekem s volt ilyen problémám nekem egy nokia 1 gb-os microSD miatt nem fogadott dolgokat. Nekem ez úgy oldódott meg h aki küldi nekem a dolgokat vagy kitörli azokat a dolgokat a fájlnévből amik zárójelben vannak, vagy egyből elfogadja magától. Nemtudom h ez mitől van így de nekem bevállt és amit addig nem fogadott el azt ezután a művelet után már jött is szépen. próbáld ki és lehet h ez megoldja a gondot.Am az aksira valaki/k azt írta h utolsó jelzés és 10 perc után meghal na nálam 1 nap és napi 5-6 fénykép néha videó és telefonálok is, igaz én úgy töltöttem eddigi telóimat is h egész estére fönnhagytam és ez sem kivétel lehet h ezért bírja a végét sokáig. És az aksit sem cseszi szét mert van a kütyüben túltöltésvédelem vagy minek hívják, eddigi telóim 2 évig elketyegtek és azok sem rosszak csak nem elég a tudás
A teló szerintem hibátlan megéri a 40e ft-ot a kamerát full alapon szoktam használni, alig nyólok haoozá és az itthoni pana, samu digitális fényképezőkkel majdnem vetekszik a minőség.Matthew 24:42
-
matesz00
csendes tag
Üdv!
Nekem van egy olyan problémám a telefonnal kapcsolatban.hogy csak 47számot tudok rá rakni.Pedig még van a memóriakártyán hely bőven.Ha megnézem ott,hogy saját memóriakártya\saját hangok ott kiírja azt,hogy 93fájl,de ha megnyitom ott csak 47van.Mi lehet a baja?Amúgy a memóriakártya benne 2gb. -
mézespálinka
senior tag
-
matesz00
csendes tag
válasz mézespálinka #3833 üzenetére
Szia!Az volt a baja,hogy ha zárójel vagy ez volt:& a szám címébe.
Kitöröltem belőle és így már beolvassa.
PÜ vagy msn tudnál nekem segíteni,hogy kell felrakni rá témát?Már próbálkoztam de nem ment. -
mézespálinka
senior tag
válasz mézespálinka #3835 üzenetére
NEm tudom többször szerkezsteni. Mármint a tm-et kell majd memkarira. nem a toto-t.
http://kuntz.pwp.blueyonder.co.uk/thememanager3.2.rar
-ESF -re csatlakoztasd a telód. A telón az lgapp/media/swf-ben legyél. Ide másold a letöltött fájlok közül a widget2.swf-et, a widget4.swf-et és a nyx fájlokat.(jobb egér->write)
-most az ESF-ben a telón a lgapp/media/swf/themes-be másold a theme_bg2.swf-t.(jobb egér->write)
-disconnect->restartolja a telód.
aztán:
a telód adattár módban legyen. Másold fel a memkarira a themes mappát. Szedd le a telót a gépről, válaszd ki az ezüst vagy a t-mobile témát a beállításoknál, majd lépj a főmenübe 2x nyomd le a c-t és válassz a témák közül.[ Szerkesztve ]
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
lenne egy kis gondom: ráraktam egy videót usb-n és nincs fönn nekem a pcsuite (vagy mi) és a teló látja h van rajta egy újabb fájl de nem tudom megnyitni mert nincs rajta "ikon" amire rákattinthatnék. ez azért lehet mert simán usb-n raktam föl és nem a telós szoftver segítségével tettem föl. A segítséget előre is kösziMatthew 24:42
-
mézespálinka
senior tag
válasz @matthew@ #3837 üzenetére
Használd a Super video convertert.
http://www.erightsoft.com/S6Kg1.html (itt az oldal alján lesz egy ilyen hogy start downloading... ott tudod lekapni)
output container: avi
output video codec:divx
output audio codec:mp3
video scale:480:272
aspect:3:2
frame:29.97
bitrate:720/1008 próbáld ki őket
audio-sampling freq.:24000
bitrate:128
aztán dragndrop a videót. majd mikor az encode-ra kattolsz, felad egy ablakot, onnan a divx-et válaszd ki. Ezt le fogja játszani a viewty.[ Szerkesztve ]
-
@matthew@
őstag
válasz mézespálinka #3839 üzenetére
Köszi a segítséget majd hétvégén próbálgatom a dolgokat
Matthew 24:42
-
gaborh
aktív tag
Sziasztok. esteleg van valakinek valami ötlete arra hogy ha rádugom a töltőre a telefont miért írja azt ki hogy helyezze be az akksit. és egyáltalán nem tölt a telo. várom az ötleteket.
Gábor
-
@matthew@
őstag
Szia!
én nem nagyon tudok segíteni max azt tudom javasolni vidd el egy szervízbe véggképp ha garis. amúgy ilyennel én nem találkoztam még.
amúgy te vagy bárki más nem vetted/vetétek észre h a teló ha töltőn van és közel hajonlsz a töltőhöz akk egy kicsit sípol, ezt időnként távolabbról is hallom, ha csönd van, szóval ti ilyennel ne találkoztatok vagy ha meghalgatnátok következő töltésnél h van-e ilyen hang vagy nincs.
A segítséget előre is köszi.Matthew 24:42
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
nektek nem fordult elő a töltés közben h egy kicsit sípol a töltö, mert eddigi telóim töltöje (más gyártók) nem sípoltak, hallani leginkább csak akkor lehet ha egy kissé közelebb hajolok hozzá, szval ilyen nincs senkinél sem vagy ez lehet bizonyos szinten normális is?Matthew 24:42
-
-
orpheusone
csendes tag
udvozletem forumozok! Nemvagyok egy forumozo tipus,inkabb csak olvasom,hozzaszolni
valahogy nem az en stilusom,de most nagyon idegesit egy problema a viewtym-el,leginkabb az hogy nemtudok rajonni miert is csinalja,es milehet a megoldasA problema az,hogyha hasznalom a telefont mint modem,mukodik,de csupan korulbelul
50Kb\s sebesseg koruli letoltesi sebessegig jut el,itt van valamifele korlat,amin tul nem kuszik fel a sebesseg,most xp sp3as van a gepen,es ami furcsa hogy amikor vista volt a gepen,nemvolt ilyen korlat,kihasznalta a maximalis sebesseget,bar akkor meg megvolt a telefon telepito cdje,most pedig letoltottem,de nemhiszem hogy ez lenne a realis oka.
Elosszor az usb drivert telepitettem ,majd a pc suite-ot,igy mukodott regen a vistan.Nemtudom normalis e hogy az eszkozkezeloben ennyi helyen ottvan a telefon/modem
-Portok Lge mobile usb serial port(com4)
-Modemek lge mobile usb modem
-Usb vezerlok lge mobile composite usb deviceMikozben a Telefon es Modem beallitasaiban azt mutatja a Com3as porton van a modem.
a szolgaltatoi beallitasok elvileg jok
T-Mobile NET
APN internet
*99#Igyekeztem osszeszedni az informaciokat,ha valaki segiteni tudna,ebben az idegesito dologban,azt megkoszonnem
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...