Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Morrisonlány

csendes tag

Sziasztok!

Pénteken megérkezett a mobilom a szervizből (Budaörs Telemax). Hát lehet hiába került be... :F

A szervizes papíron ez áll:
    Hiba: MWGA nem olvassa a külső memória kártyát
    Elvégzett szolgáltatás: Alkatrész csere
    Alkatrész kód: SAJY0040201 Panel (felső)
    Ezek szerint vmi hibás lehetett benne...
    Az üzletben a nő (aki szervizbe küldte) csak annyit mondott, hogy vmit kicseréltek benne, mert továbbítási hibája volt...

Amikor kézhez kaptam, a memóriakártyám (2Gb Sandisk) a szervizes papírra volt ragasztózva.
    Otthon amikor tenném bele a memkártyát, akkor látom van benne egy másik :F :Y (1 Gb Sandisk) Lehet bennefelejtették??
    Mindegy... Kivettem, betettem a 2 gigásat, kipróbálom áthelyezi-e rá a fájlokat a telefon... Hát NEM! Még mindig azt írja, Ismeretlen hiba... Videózás ugyanúgy szaggat...

Betettem utána azt, amit benne hagytak... ugyanúgy kipróbáltam, áthelyezi-e rá a cuccokat. És áthelyezte... Azóta is áthelyezi... Viszont a videózás ugyanúgy akadozik (talán nem annyira mint a 2 gigásnál).

Akkor most mi van, hibás a 2 gigás sandisk??? mert arra ugyanúgy nem (nem mindig) helyezi át a cuccot a telefon :F Az 1 gigásra áthelyezi.

A videó-szaggatási problémával ezek szerint nem lehet mit kezdeni (legalábbis arról semmit nem ír a szervizes papír, lehet meg se nézték), pedig az üzletből küldött papíron az is rajta volt...

Kénytelen leszek belenyugodni, hogy nem tudok vele egy normális videót csinálni.
    (bár mint írtam, az 1 gigással vmivel ritkábban, kisebbeket szaggat).

sziasztok

Új hozzászólás Aktív témák