- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
babati
aktív tag
válasz dreamcatcher #3450 üzenetére
azt nem tudom pontosan. de van az apróhirdetések között egy r-es verzió ha még nem kelt el.
-
kaller1
veterán
-
vergilx
őstag
nekem is R es verzió van.
na de lenne egy kérdésem:a telóhoz nem lehet valahol szerezni frissebb szoftvert,ami esetleg gyorsabb stb? -
Tróya
csendes tag
Szerintem nagyon jó kis telefon!
-
Tróya
csendes tag
Valaki megmondaná nekem, hogy mennyibe kerül ez a telefon a:
Vodafonnál
vagy a
T-mobilenál:válaszokat előre is kösszi
{ adjátok meg holnapra lécci (dec. 9-ig) legalább}
-
dreamcatcher
csendes tag
Nos, sikerült egyet szereznem a napokban, teljesen új 12+12 hó garanciával (R-es nem volt,így maradt a "sima" 990-es). Eddig láttam, meg kicsit tapicskoltam másoknál, de most van saját is. Remek darab.
Azért van kérdésem is...
Eredetileg O2-es, ami talán annyira nem is érdekel, de a főképernyőre témától függetlenül kitesz egy O2 ikont, amivel az oldalukra jutnék. Na, ez nekem nem kellene oda, mert ronda és felesleges.
Már egy hete a mobileflash fórumot olvasgatom , úgyhogy elvileg tudom mit kellene csinálni, de... de az EFS media builder letöltésénél a víruskeresőm folyton reklamál, és persze nem is hagyja letölteni (ESET Smart Security). Több helyről is próbáltam, de mindenhol ugyanaz. Ezek valóban vírusosak, vagy csak az víruskereső reklamál? Ha csak az reklamál érte, akkor ha letöltöm és telepítem, utána minden egyes futtatásnál szintén reklamálni fog? -
babati
aktív tag
válasz dreamcatcher #3460 üzenetére
nem vírus, csak reklamál érte. alul a tálcánál kapcsold ki az esetnél a net figyelést és nem fog reklamálni. miután letöltötted nem fogja zavarni őt ha vissza kapcsolod ha meg igen addigra már szerintem kész leszel
és ezek szerint rettentően el voltam tévedve. igen jó telefon ezért kapni még mindig a simát. de én 40 rugóé már vmi sokkal komolyabbat vennék egy kicsit azért már elavult (gondolok itt a "gyorsaságra").
-
Tróya
csendes tag
Ennek a telónak van-e olyan honlapja ahol ki lehet próbálni. Ha valaki tud ilyen helyet az küldje már el a linket.
Linkeket előre is kösszi.
-
dreamcatcher
csendes tag
Photo Hall-nál 45ezer (ami érdekes, mert volt 40 is...) és az 990i-t adják ennyiért.
http://www.photohall.hu/2856_lgku990i_uj_viewty/
Vaterán kb.20ezernél kezdődik és kb 50 a teteje. Ahogy néztem átlag 30-35 használtan és 40tőlfelfelékezdődikaz új.
Itt van a hivatalos oldala (nekem vmiért csak IE motorral megy rendesen, Firefox-szal nem, de nem is a saját gépemről nézem)
http://viewty.lgmobile.com/hu/
Sajnos a kipróbálástól messze van, mert a fényképező-videó részét erőltetik... -
mézespálinka
senior tag
Hali!
Na megint probléma szóval gyári fülhallgató megtört(a kábel a lg-s bedugós résznél nem a a dzsekknél)veszek újat: a zene jól szól, addig amíg nincs ének/szöveg. Amint van ének/szöveg, akkor az(mámrnt az ének) szinte hallhatatlan olyan halk, és olyan, mintha visszhangozna. Kipróbáltam más fülessel(mást dugtam a dzsekkes részébe) ugyanaz a szitu. Visszavittem, kicserélték. Ugyanaz a hiba:S. Azt vettem észre, hogy videónál az ugye mono és ott meg normális hang van szöveg alatt is. Elállíthattam valamit a telefonban/szervizmenüben, vagy a fülhallgató amit kaptam az mono?(nyilván sztereoként vettem. gsm boltban. persze blokkot nem kaptam )Tipp, ötlet? -
babati
aktív tag
válasz mézespálinka #3466 üzenetére
mint laikus, ha nem állítottál át azóta semmit mióta eltört, csak azzal lehet a bibi amit vettél. szerintem
-
keroatis
tag
Sziasztok !
Olvasgatom itt a hozzászólásokat mert elgondolkodtam hogy veszek egy ilyen telefont, de a sok hozzászólás mit hogyan kell rajta csinálni mert ahogy kiveszem a hozzászólok szavait, nagyon sok probléma van a készülékkel.
Elgonolkodtató volt amiket itt olvastam, és most már szerintem mégsem kell ilyen teló . -
keroatis
tag
válasz mézespálinka #3472 üzenetére
Használtan akartam venni nem ujjonan de igy már nem merek venni, mert félek hogy valami szét modoltat fogok ki .
-
keroatis
tag
válasz kaller1 #3475 üzenetére
Szia kaller1 !
Elnézést hogy nem rögtön válaszoltam.
A hibák amiket csak ezen az oldalon olvasok van komolyab és vannak apróságok pl.:-van aki modoltat vett és az utólagosan feltett téma miatt nem volt olyan a teloja mint kéne,
-olvastam lehetséges akku problémákat .
-van aki lassunak találta és szoft frissitést keres hozzá
-ott a 3426 hozzászolásstb...
Nekem ennyi elég .
[ Szerkesztve ]
-
kaller1
veterán
válasz keroatis #3476 üzenetére
van aki modoltat vett és az utólagosan feltett téma miatt nem volt olyan a teloja mint kéne
Nem kötelező moddoltat venni.Gyári állapotra visszatenni meg kb. 10 perces munka.
olvastam lehetséges akku problémákat .
Ez sem általános,nálam nagyon jól bírta az akku.
van aki lassunak találta és szoft frissitést keres hozzá
Ez nem hiba.Amúgy is,kinek mi a lassú....
ott a 3426 hozzászolás
Át lett b.szva az illető,nem tudok mást mondani.
Összességében azt mondanám,hogy ez egy jó telefon,stabil működéssel.
Mivel a Te kezedben még nem volt,nem hiszem hogy pálcát törhetnél a készülék felett..::> <::.
-
keroatis
tag
válasz kaller1 #3477 üzenetére
Ez igy igaz nem volt még ilyen telo a kezemben és rajtam mulik nem is lessz ,
ne érts félre nem akarok pálcát törni felette, viszont használtan jó ára van, és tetszik is a telo, de mi van ha Én is pont kifogok egy sza..-t, mivel az itt leírtak alapján nagyon könyü elállittani a telot .
De mindegy egy szónak is száz a vége : MARADOK AZ LG KS20-nál .További szép estét mindenkinek
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
telóvásárlása előtt állok és néztem a viewty-it is 38e kf-ben csak egyik barátom mondta h ő már nyomkodott ilyet és annyira érzéketlen volt h erősen kellett nyomnia a kijelzőt h bármit is csináljon és h lassú is volt ő amúgy egy f480, kp500,s5230 érzékenysége alá tette viewtyit és erről szeretnék infót kérni h aki már nyomkodott az említett telók közül valamilyet ahhoz hasonlítva tényleg olyan szörnyű vagy csak ő volt béna én még arra is gondoltam h az ku990i volt és nem sima 990 lehet h ez érzékenységben is számít vagy ez nem lehet? és a lassúságot azt több helyen is olvastam de nemtudom ez függ-e a memkari-tól is vagy nem?
a válaszokat előre is kösziMatthew 24:42
-
dreamcatcher
csendes tag
válasz @matthew@ #3479 üzenetére
Én azt tudom javasolni, hogy menj be egy mobilos boltba és tégy egy próbát a készülékkel - akár egy használttal is, ha más nincs nekik. Ha bp-i vagy, akkor az LG boltjába is bemehetsz és kipróbálhatod ott is a készüléket, emlékeim szerint van nekik 990-es és 990i-s is. A lassúság pedig tényleg relatív, én nem találtam lassúnak, amikor nézegettem-nyomogattam az ismerősömnél, és most, hogy saját van, most sem találom annak. De lehet, hogy elfogult vagyok.
-
dreamcatcher
csendes tag
válasz keroatis #3478 üzenetére
Keroatis, nem rábeszélni akarlak, ne érts félre, csak mondom (írom), hogy van, ahol használtan is adnak rá garit, fél évet, illetve van, ahol egy hetet. Ez utóbbinál, szerintem, ha egy hétig nyúzod a készüléket, akkor az olyan hiba, mint ami a 3426-ban volt, előjön - de szerintem ez nagyjából minden telefonra igaz.
Az akksival nekem sincs gond, több helyen olvastam, hogy ha csak két egységet jelez a kijelző, akkor sürgősen keresni kell egy konnektort, mert kb 5 perced van még... Hát, amikor hazahoztam, két egységet mutatott a töltöttség, egész este.éjjel nyúztam, nézegettem, próbálgattam rajt mindent (telefonáltam is, bluetooth-t is használtam, stb. Najó, 3G-t nem. ) és valamikor éjfél magasságában reklamált, hogy éhes az akku.
Azt hiszem, ezek a dolgok telefon és/vagy akksi függők lehetnek, na meg ki mennyit és miképp használja. -
mézespálinka
senior tag
-
keroatis
tag
válasz dreamcatcher #3481 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat a hozzászólásokat, szerintem ki fogom próbálni GSM boltban a készüléket és majd akkor kiderül hogy milyen .
-
mézespálinka
senior tag
Mondjuk így végiggondolva, a szervízmenüben hangosítottam a telón(mivel volt egy régi fülesem, aminek a fele szólt, gondoltam legalább az legyen akkr hangosabb). -persze első dolgom volt, hogy visszaállítottam az eredteire(-1400) mikor lett rendes fülesem, de elképzelhető, hogy mondjuk a hangosítás közben rossz helyre böktem és mást állíthattam át?(esetleg valakinek valami tippje?)
-
@matthew@
őstag
köszi a választ mindenkitől de az lg boltban ha nincs kirakva akkor kibontják és megnézhetem vagy nem?
Matthew 24:42
-
babati
aktív tag
válasz mézespálinka #3484 üzenetére
sajnos már nem tudok böngészni a telefon szerviz menüjében mert már lecseréltem. úgyhogy most sokat segíteni nem tudok:S. de sok szerencsét hozzá.
-
Tróya
csendes tag
Nektek valahol a közeletetekben van-e LG MOBIL MÁRKABOLT. Mert tudtom szerint ilyen telefon csak ott kapni.
-
@matthew@
őstag
Szia!
ilyen telefont netről is tudsz rendelni csak arra kell figyelni h gyári vagy LG garancia legyen odaírva. itt az első bolt ami ki van írva az eredeti garival adja a telót és csak 38e:[link]
amúgy lg márkabolt asszem csak a mamutban van az meg budán van ahol azért kevesebben járnak úgyhogy pesten sem ártana egy üzletet nyitniMatthew 24:42
-
dreamcatcher
csendes tag
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Annál is inkább, mert bementem az LG mobil márkaboltba is (Mammut), ott 50-valamennyiért adták az új készüléket (azt hiszem 54, de nem emlékszem pontosan). Azt is mondta a srác, hogy most jó árban van, mert nemrég még 65 volt... Szóval, szerintem a márkabolt felejtős vásárlás szempontjából, viszont ott van kint készülék, tuti ki lehet próbálni. Az más kérdés, hogy a srác se tudta, mi a különbség a 990-es és a 990i-s között, viszont kibontotta mindkét dobozt és megnézte.
-
dreamcatcher
csendes tag
válasz @matthew@ #3485 üzenetére
Én azt javaslom, ha be tudsz menni valamelyik LG boltba, elmondod nekik mi a gond, és megkéred őket, hogy a fülest kipróbálhasd egy másik készüléken, akkor tuti kiderül, hogy a fülessel vagy a telóval van a gond. Ha bp-i vagy, akkor a Mammutban van kint egy készülék, azon kipróbálhatod.
-
Tróya
csendes tag
-
mézespálinka
senior tag
válasz dreamcatcher #3490 üzenetére
Köszi. viszont sajna elég messze vagyok pesttől és itt nincs lg márkabolt
Nembaj rendelek egyet ami tipusszámra is megegyezik azzal, amit gyárilag kaptam(majd ha lesz rá feles kess) és akkor kiderül. -
total90
veterán
Hi!
Rendeltem egy LG KU990-es Viewty-t egy üzletben és most szóltak, hogy megérkezett, de de KU990i-t hoztak. A kérdésem, hogy miben más az a sima KU990-től. Mit jelképez az i betű? Az LG weboldalán csak külső változásokat vélek felfedezni.
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
dreamcatcher
csendes tag
válasz total90 #3494 üzenetére
990i-s dobozban vagy egy telefon és egy töltő.
A 990-esben a fent említetteken túl van egy adatkábel, egy sztereo headset, egy CD, plusz egy kijelzőfólia (azon kívül, ami a telóban van) és a stylus (alias tapitoll. ).Másrészt a 990i fényképező részében van mosolyfelismerő vagy arcfelismerő rendszer - fene se tudja melyik (talán pislogás felismerő is, de ebben nem vagyok biztos), viszont nincs benne képstabilizátor, ami a 990-esben benne van. (A 990-es hátulján ezt fel is tűntetik, ami a 990i-s hátuljáról hiányzik). (SZVSZ a mosolyfelsimerő vagy arcfelismerő rendszer nélkül is simán lehet fényképezni)
A 990-esnek xenon vakuja van, a 990i-nek led-es vakuja.
Ezen felül van még egy erős gyanúm, hogy nem ugyanaz az optika van benne. A 990-esben Schneider-Kreuznach optika van, amit oda is firkantottak az optikára, ez viszont a 990i-ről hiányzik. Lehet, hogy csak én vagyok üldözési mániás , de szerintem azé' szeretik odafirkantani, ha valami ismertebb márka az optika.
Én ennyiről tudok. Szerintem ezek miatt vagy kérj egy 990-est, vagy alkudj.
-
babati
aktív tag
válasz dreamcatcher #3495 üzenetére
sneider krauznach optika ide vagy oda az én gt500-asom akár mikor sőt még sötétbe is kenterbe vágja a ku990-t. volt vjutim de a fényképezője egy kalap kakát se ért. színtelen, életlen, elmosódott fotók, de lehet hogy csak a 10i szoftver átka volt lényeg a lényeg nem a lencsére írt szövegtől függ a képminőség, de nagyon nem (hozzáteszem a gt500ban fényérzékelő sincs hátul) amúgy még mindig hatalmas up a telónak. örök darab az tuti
-
total90
veterán
Megtudtam 1-2 dolgot időközben a telefonról. Ez az i-s nekem nem fog kelleni. Le van butítva nagyon Hasonló árban meg nincs igazából ami tetszene. Az LG Cookie annyira nem bejövős, a Samsung S5230 szintúgy tré A sima KU990-t szeretném, de most nekem i-set hoztak. Mindegy, ezt nem fogom megvenni, nem ezt rendeltem.
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
dreamcatcher
csendes tag
Azt nem tudom, mert olyant még nem próbáltam. De a telefonban-fényképező nekem amúgy is másodlagos dolog, ha olyan képet szeretnék csinálni,úgyis a "nagy" gépemet viszem, amit csak fényképezésre találtak ki, az apró dolgokra meg jó a telefoné. Amúgy teljesen egyetértek veled, nem az számít, mit írtak rá, csak azt hiszem, mivel ilyen "soványan" jött ki az "i"-s verzió, nem hinném, hogy javítottak valamit is az optikán. (Bár, összehasonlítási alapom nincs, ez csak egy elképzelés tőlem - nektek. )
-
babati
aktív tag
válasz dreamcatcher #3498 üzenetére
jó az ha tudsz vele értelmes képet lőni hamár elvileg a fényképezőjéről híres nemde?!
-
babati
aktív tag
3500 jeeeeh
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest