Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • balpeter04

    aktív tag

    Sziasztok!

    Ma volt lehetőségem összemérni az LG KP500-at és a Samsung S5230-at. Nekem KP500-am van, úgyhogy kíváncsi volta, vajon melyik lesz a gyorsabb. Sajnálattal kell bejelentenem, hogy bizony a Samsung jóval gyorsabb. A zenék megnyitása (mindkét készülékben 2Gb-os MicroSD kárty, kb. 1,5Gb-nyi zenével, legfrissebb szoftverrel) az LG-nek 3-4 másodpercet vett igénybe, míg a Samsung szinte az érintés pillanatában megnyitotta a zenelejátszót. Hasonló a helyzet a névjegyzék megnyitásával, ám itt már az LG-nek is csak 1-2 másodpercre volt szüksége.
    A képernyőt is összehasonlítottam (mindkettőn fólia), és ismét sajnálattal mondom, a Samsungnak szebb volt a képe, sokkal élesebb és tisztább. Összességében szerintem a Samsung egy picivel gyorsabb, és a szoftverét tekintve egy kicsivel komolyabb is.
    Természetesen az LG is nagyon jó, kenterbeveri az összes régi telefonomat, ám ha tehetném, Samsungot vennék.
    Ez csak egy saját vélemény, ne riasszon el senkit sem a vásárlástól! Az LG a JAVA kezelésében sokkal de sokkal jobb, hiszen, mondjuk úgy a Samsungnak nincs is ilyen támogatása, szóval alig vagy nagyon nehézkesen lehet csak játékokat, programokat rátenni.

Új hozzászólás Aktív témák